egipcjanka20 30.06.07, 22:42 czy ktoś poznał kogoś??? ciekawość mnie zżera:):) No dalej dziewczyny, dzielmy się!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bansiq Re: chłopcy z king tut??? 30.06.07, 23:46 laski wy macie naprawde nasrane Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka20 Re: chłopcy z king tut??? 01.07.07, 00:00 a wy jeszcze bardziej skoro tu siedzicie w sobotnie wieczory i to czytacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karinka86 Re: chłopcy z king tut??? 06.07.07, 16:28 Są niesamowici ;) Trzy razy dziennie słyszałam "you are beautiful" i od pięciu kolesi "i love you" !!! Najwięcej czasu spędziłam z Hussainem - właścicielem dyskoteki, dzięki jego "miłości" zaoszczędziliśmy ze znajomymi sporo kasy! (polecam ten sposób dziewczynom wybierającym się do king tut, tylko pamiętajcie: on ma żonę). Polubiłam też barmana - Mohameda, ale ten to już w ogóle poważny przypadek, oddawał mi napiwki, prosił o numery telefonu do moich rodziców, zostawiłam mu swojego maila i utrzymujemy kontakt cały czas. Fajni byli też: animator, sprzedawca papirusów, sprzedawca ze sklepu Antonia, za to chłopak z perfumerii jest strasznie natrętny i fałszywy chociaż tak miło wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
abdulwisimullaha Trzy razy dziennie słyszałam "you are beautiful:-) 11.07.07, 15:56 :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka20 Re: chłopcy z king tut??? 23.07.07, 22:45 :):) nieźle, nieźle, dzieki za podzielenie się. Ten Hussain to gwiazda king tuta. Nie wiem jak on tam zarabia jakiekolwiek pieniążki jak kazdej fajnej lasce stawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki946 Re: chłopcy z king tut??? 22.08.07, 10:32 > tuta. Nie wiem jak on tam zarabia jakiekolwiek pieniążki jak kazdej fajnej > lasce stawia:) stawia, zeby póżniej one jemu stawiały ... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro ?czy lubia gejow 24.08.07, 00:06 ciekawe czy gej z forsa ma u nich szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina191 egipcjanie..:P 24.08.07, 17:11 hej! weszłam na te forum przypadkowo, chciałam sobie poprostu poczytac, nigdy jeszcze nie bylam w egipcie.Ale powiem Wam, że po wypowiedziach stwierdzam że są jak grecy-identycznie podrywają, tylko Grecy głowie mówią "o mój Boshe jaka piękna" lol:P Odpowiedz Link Zgłoś