air2002 04.07.07, 15:15 Niebawem wybieram się do tego hotelu z tego właśnie biura...Możecie mi coś powiedzieć zwłaszcza na temat hotelu? Moze jest coś co powinnam wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogna71 Re: Nubian Village-Sky Club 04.07.07, 17:53 Podobno hotel jest dobry, zastanawiam się tylko nad biurem... Sama bym się z nimi wybrała do Nubian Island (zaraz obok Nubian Village, siostrzany hotel), może już ktoś wrócił stamtąd ze Sky-Clubem??? Jest kilka komentarzy o wyjeździe z tym biurem do Hurghady (pozytywne), ale o Sharm nie znalazłam.... Napisz parę słów po powrocie, jak się biuro sprawiło itp. Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci7 Re: Nubian Village-Sky Club 05.07.07, 16:41 Witam, wróciliśmy w połowie czerwca z Sharm z biurem Sky Club. Przed wyjazdem naczytałem się w sieci o tym biurze różnych złych rzeczy, ale nic się nie sprawdziło. Urlop mieliśmy wspaniały. Hotel (Nubian Village) bardzo dobry. Wszędzie czyściutko, miła obsługa, a jedzenie...., aż szkoda było psuć te piękne przybrania. Biuro opiekowało się nami od lądowania do wylotu. Rezydent, Sayed zasługuje na wszelkie pochwały, mieliśmy go zawsze w pobliżu, nie tylko wtedy, gdy miał dużur. Opieka lekarska w kilka minut, 1 konsultacja gratis, leki również. Siostrzany hotel Nubian Island również przepiękny. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Nubian Village-Sky Club 05.07.07, 17:21 Ostrzegam: osobnik o nicku "trzeci7" to nick bez historii, jak dla mnie absolutnie niewiarygodny. Tak było super że na cenie wizy was okradli na 3$? Odpowiedz Link Zgłoś
air2002 Re: Nubian Village-Sky Club 06.07.07, 09:02 Mój nick też nie ma historii, bo wchodze tylko tam gdzie akurat sie wybieram i generalnie tylko czytam:-) Co nie oznacza, ze jestem niewiarygodna i muszę kogoś oszukiwać czy "wsadzać na minę":-) Fakt...rózni są ludzie, ale postanowiłam zaryzykować. Jadę do tego hotelu, właśnie z tym biurem.Na własną odpowiedzialność:-).Trzym,ajcie kciuki. Po powrocie zdam pełną relację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: Nubian Village-Sky Club 06.07.07, 12:23 Nie denerój się .Byłem w tym hotelu i obok w Radison Sas.Nubian zostawił na nas większe wrażenie niż mocno reklamowany Radison.Oba hotele mają wspólne molo ok.100 m. długości ,z którego po drabince lub skacząc do wody , można podzwiać przepiękną rafę. Radzę pływać w prawo,bo i rafa ładniejsz i nie ma prądów,które są b. mocne.Bez płetw nie da się z tamtąd wrócić.W Nubian rzeczywiście dominują Włosi, ale za to mniej Rosjan.Hotel oceniam na 4+.Mnie b.odpowiadało ich jedzenie i b.dobrze urządzone pokoje.Do tego hotelu chce się wracać.Jedyna wada to, że nie ma miejsc przy brzegu do pluskania się,ale basen to rekompensuje. Odpowiedz Link Zgłoś