Dodaj do ulubionych

... ROBIA NAS W HUJA !!!:(

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 13:51
MIALEM 5 SIEPNIA LECIEC DO AIDY I DZISIAJ POINFORMOWALI MNIE ZE JEST TO
NIEMOZLIWE BO MIALEM HB A OD SIERPNIA W AIDZIE JEST TYLKO ALL INCLUSIWE MAM
DO WYBORU DWA HOTELE DO 1 MUSZE DOPLACIC 150 ZETA OD OSOBY NIEJAKI "MAGAWISZ"
CO TO QRWA JEST JAKIES DOMKI ? JEZELI BYL KTOS TAM TO NAPISZCIE COS PLIS
DZIEKI ALE NIEWIEM CZY TAM POJADE PODOBNO TO HUJOZA CO MAM ROBIC ?:(
Obserwuj wątek
    • Gość: maridem Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 13:58
      Z jakim biurem lecisz??? Miałem być w Aidzie z Big Blue, opcja HB, od 8
      sierpnia. Cholera, muszę zadzwonić :(
      • Gość: FILIPO Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 14:09
        LECE Z ALFA STAR ALE PODOBNO NIEMA ROZNICY Z JAKIEGO BIURA SIE LECI POPROSTU
        AIDA NIEMA JUZ OPCJI HB NAWET NIEMOZNA DOPLACIC :( GOWNO NAJLEPIEJ ZE NA ICH
        STRONIE MOZNA JESZCZE ZAREZERWOWAC SOBIE TEN HOTEL O GOSC OD REKLAMACJI BEDZIE
        OD 15 BLEEE
        • Gość: maridem Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 14:38
          Dzwoniłem do Big Blue i zapewniono mnie, że z nimi nie ma najmniejszego
          problemu, że ich umowa jest odrębna i o żadnych problemach nie ma mowy: Aida z
          HB jest, tak jak była. Ale i tak jestem w stanie przedzawałowym...
          • Gość: olesia Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: odrodzenia:* / 10.50.66.* 24.07.03, 23:24
            Od czytania postow glowa mnie rozbolala. Wybieram sie do Egiptu z Big Blu.
            Wycieczke wykupilam jakies 10 dni temu. Wtedy wszyscy pisali o nierzetelnosci
            Big Blue. Wybralam to biuro z uwagi na cene :2500zl na 2 tygodnie z HB, hotel
            5*.W innych biurach bylo znacznie drozej. Pomimo zlych postow, zaryzykowalam.
            Nie wiem jak bedzie, ale jedno wiem na pewno. Kazdemu jak widac zdarza sie
            wpadka.Teraz padlo na Alfa Star, a o Big Blue troche mniej sie zle mowi. Moze
            jednak dopisze mi szczescie?!
            • Gość: córka Adama Małysz Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: 80.50.20.* 24.07.03, 23:36
              Big Blue jest OK!
            • Gość: Beata Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.acn.pl 24.07.03, 23:39
              Boludzie maja juz dosyc gadania. gdzies juz pisałam. pojechali z nimi pod
              koniec czerwca moi znajomi. Termin mieli na 19, my 20. Okazało się, że
              dolecielismy, ale pierwsi a oni dalej w Warszawie. Potem przesuneli im wylot i
              wszem, tylko ze zamiast w warszawie wyladowali w katowicach i wracali z
              bagazami i dzieciakami pociagiem. Moja znajoma była tak wsciekła, ze myslałam
              ze ich zabije. Dobrze, ze mają główna siedzibe w jeleniej górze. Powiedzieli,
              że ostatni raz z nimi leca (byli 3 razy i zawsze jakas wpadka). A my spokojnie
              wrócilismy do Warszawy. samolot tez był przesuniety, ale wszystko było
              grzecznie załatwione. Byłam z Triadą.
              • Gość: córka Adama Małysz Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: 80.50.20.* 24.07.03, 23:46
                Ha ha , klejna pracownica triady, koń by sie uśmiał, znajomi wściekli wrócili
                ale juz 3 raz byli z BB??? sama sobie przeczysz. Znałem ludzi którzy narzekali
                na BB, ale to byli chłoporobotnicy którzy wyrawli sie na wywczasy za 1 500
                złotych i zazdrościli innym kamerdynerów na podjazdach hotelowych ... dajcie
                spokój juz z tymi nagonkami na biura, smieszne to jest.
                • Gość: Beata Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.acn.pl 28.07.03, 09:46
                  Chciałam Cie poinformowac drogi kolego, że nigdzie nie pracuje. Leże w domu na
                  kanapie i czytam głupie Twoje teksty. Kilka osób z tego forum zna mnie
                  osobiście lub przynajmniej telefonicznie i doskonale wiedzą o tym czy pracuje w
                  triadzie czy nie. kon by sie usmiał z takiej gadki jaka pleciesz na temat mojej
                  pracy.
            • Gość: lilew Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.03, 00:29
              Byłam z Big Blue w ubiegłym roku - było OK!!
              Powodzenia!
        • Gość: Pedro (Dive Club) Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.bik2.pl 28.07.03, 09:43
          Gość portalu: FILIPO napisał(a):

> LECE Z ALFA STAR ALE PODOBNO NIEMA ROZNICY Z JAKIEGO BIURA SIE LECI POPROSTU
          > AIDA NIEMA JUZ OPCJI HB NAWET NIEMOZNA DOPLACIC :( GOWNO NAJLEPIEJ ZE NA ICH
          > STRONIE MOZNA JESZCZE ZAREZERWOWAC SOBIE TEN HOTEL O GOSC OD REKLAMACJI
          BEDZIE
          > OD 15 BLEEE

Witam
          Współpracuję z agencją turystyczną z racji tego czym się zajmuję...
          Na razie TYLKO Alfastar zmienia hotele gościom. To jest jakaś dziwna sytuacja
          ponieważ w tym momencie przychodzą faxy dotyczące rezerwacji dokonanych
          miesiąc temu, że niestety kontrahent egipski nie potwierdził rezerwacji
          wyjazdu, który jest za 2-3 dni...

Ja lecę do Aidy 1 sierpnia z Selectoursu i nic nie wiem o żadnej zmianie i
          Selectours nie wysyła żadnych informacji, natomiast Alfastar tak.

Dodatkowo zmianay sa często na hotele gorsze bez dopłaty lub na tej samej
          klasy hotel z dopłatą.

Pozdrawiam
          • Gość: krabe Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: 217.30.159.* 28.07.03, 09:49
            witam, ja w tym roku wybieram się do do sharmu do hotelu royal rojana ale z
            eximem. Wiem, że ten hotel był sprzedawany przez biuro alfa star ale już nie
            jest. Trochę się obawiam, że tak samo może zacząć działać exim.... Nie wiem co
            w takiej sytuacji, czy biuro ma do tego w ogóle prawo??? jak się przed tym
            bronić i jakie są konsekwencje, gdy nie przyjmiemy nowych warunków
            podytktowanych w tym przypadku przez alfa?
    • Gość: Arekawf Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.07.03, 01:39
      Witaj i nie łam się. Megawish jest całkiem solidny, sam tam nie mieszkałem ale
      zajeżdżaliśmy tam przed wycieczkami po rezydenta. Ja właśnie wróciłem z
      OASISem z LONG BEACH i powiem Wam jedno: JAK KTOŚ MA PECHA TO NIE WIEM Z JAKIM
      BIUREM BY LECIAŁ TO UMOCZY. Spotkałem w hotelu LB (5*) ludzi z Alfy Star
      którzy mieli wykupione hotele 3* i wylądowali w naszym a jednocześnie dzień
      przed wylotem widziałem spięcie ludzi którzy przylecieli tak jak ja z OASISEM
      i chcieli ich zakwaterować w bungalowach przy plaży. Generalnie w tej chwili
      jest straszny ścisk w Hurghadzie i wszystko może się zdażyć.Jedno jest pewne -
      pogodę macie na 100 %. POZDRAWIAM i ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA.
    • oryginal Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( 26.07.03, 01:50
      Cokolwiek nie zdecydujesz, nie wyrażaj zgody na dopłacanie do wycieczki. To
      jakiś skandal. Jeśli zawarli z Tobą umowę na konkretną usługę, która kosztowała
      konkretną cenę, to nie mogą teraz jej zmieniać. To ich problem, że w hotelu,
      który Ci obiecali nie ma miejsc. Ciekawe, że zorientowali się dopiero teraz, a
      nie w momencie gdy płaciłeś. Miejsca powinny być od razu rezerwowane i
      potwierdzane.
      • Gość: PIOTREK Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.08.03, 00:59
        oryginal napisała:

> Cokolwiek nie zdecydujesz, nie wyrażaj zgody na dopłacanie do wycieczki. To
        > jakiś skandal. Jeśli zawarli z Tobą umowę na konkretną usługę, która
        kosztowała
        >
        > konkretną cenę, to nie mogą teraz jej zmieniać. To ich problem, że w hotelu,
        > który Ci obiecali nie ma miejsc. Ciekawe, że zorientowali się dopiero teraz,
        a
        > nie w momencie gdy płaciłeś. Miejsca powinny być od razu rezerwowane i
        > potwierdzane.

LUDZIE, O CO WAM KURWA WSZYSTKIM
        CHODZI?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!! NIE ZAUWAZYLISCIE TEGO CO SIE DZIEJE W TYM ROKU Z EGIPTEM.
        ILE POLAKOW LECI DO EGIPTU. JAK BARDZO SPADLY CENY. CHYBA POLOWA POLSKI
        LECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O CO WAM CHODZI?????!!!! PRZECIEZ
        TO NORMALNE, ZE POWSTAJA TAKIE SYTUACJE Z TYMI ZMIANAMI HOTELI!!! A JUZ
        NAJBARDZIEJ TO CHYBA WIDAC W SIERPNIU!! JA BYLEM 7 LAT TEMU NA MAJORCE I
        SYTUACJA BYLA PODOBNA. I TAK MIALEM SZCZESCIE ZE WYLADOWALEM W HOTELU CHYBA -
        MINUS 2* BO EKIPA Z DANII WYLADOWALA W DOMU
        STARCOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKZE DAJCIE JUZ SPOKOJ I
        CIESZCIE SIE SAMYM EGIPTEM!! JA WLASNIE WROCILEM Z EGIPTU Z HOTELU HOR
        PALACE. NIE BYLO REWELACJI ALE BARDZO WYPOCZALEM I ZA ROK WRACAM DO
        EGIPTU!!!!!:)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH GORACO!!! PA PA !!
        • oryginal Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( 21.08.03, 03:41
          Wyłącz Caps Locka.
          A o to chodzi, że to jest po prostu nieuczciwe.
          Ja na swoje wakacje w Egipcie nie narzekam, nie miałam żadnej zmiany hoteli bo
          ich po prostu z góry nie znałam :> (objazdówka).
          Ale w życiu nie zgodziłabym się na przekwaterowanie do hotelu o gorszym
          standardzie albo do innej miejscowości.
          Wszystkie problemy biorą się prawdopodobnie z tego, że polskie biura zwlekają z
          opłacaniem hoteli. I albo opłacają tuż przed rozpoczęciem turnusu, albo dopiero
          po turnusie. A że oblężenie w Egipcie w tym roku duże, mnóstwo Niemców i
          Włochów, no to - kto pierwszy, ten lepszy. Polskie biura niestety są zbyt
          leniwe by wyścigowac się o hotele.

A Duńczycy w domu starców to kiepskie pocieszenie. Nie uznaję zasady - jest mi
          źle ale nie narzekam bo inni mają jeszcze gorzej...
          • Gość: PIOTREK Re: ... ROBIA NAS W HUJA !!!:( IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.08.03, 00:27
            oryginal napisała:

> Wyłącz Caps Locka.
            > A o to chodzi, że to jest po prostu nieuczciwe.
            > Ja na swoje wakacje w Egipcie nie narzekam, nie miałam żadnej zmiany hoteli
            bo
            > ich po prostu z góry nie znałam :> (objazdówka).
            > Ale w życiu nie zgodziłabym się na przekwaterowanie do hotelu o gorszym
            > standardzie albo do innej miejscowości.
            > Wszystkie problemy biorą się prawdopodobnie z tego, że polskie biura
            zwlekają z
            >
            > opłacaniem hoteli. I albo opłacają tuż przed rozpoczęciem turnusu, albo
            dopiero
            >
            > po turnusie. A że oblężenie w Egipcie w tym roku duże, mnóstwo Niemców i
            > Włochów, no to - kto pierwszy, ten lepszy. Polskie biura niestety są zbyt
            > leniwe by wyścigowac się o hotele.
            >
            > A Duńczycy w domu starców to kiepskie pocieszenie. Nie uznaję zasady - jest
            mi
            > źle ale nie narzekam bo inni mają jeszcze gorzej...

Moze kiepskie ale jakies jest!!! i prawdziwe. i moze nadszedl juz czas uznac
            ta zasade? a problemy biora sie miedzy innymi z tego ze te jebane czarnuchy
            wykupuja sobie wakacje na miejscu nie zwazajac na Polaczkow. Wiem o tym bo moj
            kolega interweniowal i musieli sie wyniesc do innego hotelu. pozdrawiam.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka