Gość: ron5 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 20:49 Jaka jest Wasza opinia o Eximtour i Oasis??Chciałbym pojechać do Egiptu i widzę,że ich ceny sa niższe od Neckermanna lub TUI.Czy nie są to firmy krzak?? Będę wdzięczny za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Eximtour i Oasis IP: *.corenet.gda.pl 27.07.03, 11:13 byłam w egipcie rok temu z biurem Exim.Jest to bioro na ktorym sie nie zawiodlam kupilismy wycieczke tutenchamon i było rewelacyjne.Naprawde polecam to bioro. O oasis nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: Eximtour i Oasis 27.07.03, 19:43 Exim Tours działa już w Polsce kilka lat i specjalizuje się w wyjazdach do konkretnych państw (Turcja, Egipt, Tunezja). Ja byłam z nimi dwukrotnie i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakagw Re: Eximtour i Oasis 28.07.03, 07:38 Wróciłam dopiero z egiptu z Oassis jest ok ale nie kupuj wycieczek na mieście o połowe tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Eximtour i Oasis IP: 89.0.1.* 28.07.03, 08:54 Byłam z jednym i drugim i nie mam większych zastrzeżeń. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krabe Re: Eximtour i Oasis IP: 217.30.159.* 28.07.03, 08:58 ja byłam w zeszłym roku z oasisem w hurgadzie w hotelu beach albatros i jestem bardzo zadowolona i z hotelu i z biura, no może jedynym mankamentem było podróżowanie egipskimi liniami lotniczymi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krabe Re: Eximtour i Oasis IP: 217.30.159.* 28.07.03, 09:13 a w tym roku jadę z eximem do sharmu do hotelu royal rojana, zobaczymy po powrocie....???? Odpowiedz Link Zgłoś