Gość: Tomasz IP: 80.48.117.* 05.08.03, 23:01 Wybieram się do EGIPTU w pażdzierniku. Czy ktoś był na "EGIPT W PRZEKROJU" - 7 dni w Hurgadzie + 7 dni rejs po Nilu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gomez Re: Rejs po Nilu z ALFA STAR IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.03, 21:13 Tez zalezy mi na info o "Egipcie w przekroju". Szczegolnie jesli chodzi o przydzial hoteli na miejscu. Informacje w biurze na ten temat maja klauzule tajne/poufne i nawet nie sa w stanie udzielic informacji ktore hotele byly przydzielane do tej pory (zakladam, ze nie te lepsze, skoro sie nie chwala). Ja po prostu nie wiem czy wejscie w 4* jest wystarczajace aby "nie wtopic", czy tez 5* daje (?) jedynie gwarancje, ze hotel bedzie mial np. wlasna piaszczysta plaze a nie lezal "w drugiej linii od brzegu"). Bez doplaty nie ma sie wplywu na konkretny obiekt, a jedynie na kategorie. BTW, doplata jest spora - cena za 4-5* wynioslaby ok. 1800zl+$370 plus jakis dodatek ten sam co w "promocyjnej" ofercie bez wplywu turysty na wybor hotelu. Czy wogole mozna doplacic za wyzsza kategorie na miejscu jesli okaze sie np. ze 4* to wtopa? A poza tym co z organizacja rejsu, przejazdem noca koleja do Kairu? Czy ktos kto tam byl moglby to opisac? Odpowiedz Link Zgłoś