Gość: kasik IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 08:51 Co możecie powiedzieć na temat Exim tours , będę wdzięczna za każdą radę Bywalców (pracowników i tak poznam!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Harry Re: EXIM IP: *.pkobp.pl 06.08.03, 12:27 Wystarczyło poczytać co mieli do powiedzenia grupowicze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: EXIM IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 14:11 Wróciłem 07.08.03r byłem w Sharm w hotelu Holiday inn i muszę przyznac że było super , chociaż troche się bałem czytając wcześniejsze art. o tym biurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: EXIM IP: *.pepsico.plusnet.pl 08.08.03, 14:30 Artur, czy musiales placic bakszysz rezydentowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: EXIM dla Izy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 14:42 Nic nie musiałem płacić , chociaż czytałem już o tym że rezydenci zbierali i nawet przed wyjazdem bojowo się nastawiłem na wypadek gdyby zażądali tego ,ale nikt nawet słowem nie wspomniał że coś takiego by chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza do Artura Re: EXIM dla Izy IP: *.pepsico.plusnet.pl 08.08.03, 18:00 ufff, dzieki :) tak sie tego balam, bo: maz sie nastawia na nurkowanie i rejsowanie, synek na quady, ja na zwiedzanie, gora prezentow i pamiatek do kupienia, setki kartek do wyslania... czyli moze jakos to wszytsko przejdziemy ;-) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkey@tkdami.net EXIM TOURS - wielka porażka!!! IP: *.tkdami.net 25.08.03, 03:10 zmienili mi termin wylotu, a potem hotel (drugiego dnia pobytu w nocy na lotnisku w Monastirze) na jakiś syfiasty tunezyjski fajans... (ten, który kupiłem - obejrzałem i był ok!) Nie polecam nikomu Exim Tours!!! Odpowiedz Link Zgłoś