Gość: janusz IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 19:11 prosze o Wasze opinie na temat hotelu SHAMS SAFAGA w elGOUNIE.z góry wielkie dzięki za każde info.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARIOLA Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:16 SUPER HOTEL, SUPER OBSŁUGA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM BYŁO FAJOWO A REZYDENCI OASIS TOURS BARDZO MILI. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: 195.205.120.* 08.08.03, 09:30 Witam, mam pytanie co do tego hotelu. wybieram sie tam z Oasis, ale z tego co wiem, to Shams Safaga jest w Safadze a nie w elGouna. możesz podpowiedzieć? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 21:05 rzeczywiście masz rację hotel jest 6km od safagi, na zdjęciach wygląda spoko , szkoła nurkowania, klub surfingowy fajne tereny zielone.ogólnie dobre wrażenie jak na "oko".my wybieramy się 21.o8. może uda się spotkać fajną ekipę bo 2 tygodnie to jednak troche czasu...pozdowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: 195.205.120.* 11.08.03, 14:58 Hej januszu, jestem za:) zgłosiła sie do mnie też jeszcze jedna podróżująca do tego hotelu 21.08. z katowic. ja niestety wylatuję z warszawy 22.08, ale na pewno spotkamy się na miejscu:)) odezwij się na selene78@poczta.onet.pl przed wyjazdm, to się jakoś zgadamy. pozdrówki Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gulux Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! 11.08.03, 19:35 Bardzo proszę odezwijcie się po powrocie, czekam na relację z pobytu w tym hotelu /wybieram sie dopiero na przełomie września i października/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta i Rafał Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.whitemouse.com.pl 13.08.03, 21:10 Cześć wszystkim wybierajacym się 21.08. do Shams Safaga. My również szukamy fajnej ekipy, para z którą się wybieraliśmy właśnie niestety "odpadła". Lecimy z Katowic... może ktoś wie już o której? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 22:38 my też lecimy z katowic 21, ale również nie wiemy o której godzinie .na razie cisza, nasz agent ma zadzwonic jak już bedzie wiadomo co i jak. już nie możemy się doczekać a tu jeszcze 6 dni...ufff Odpowiedz Link Zgłoś