Dodaj do ulubionych

SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!!

IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 19:11
prosze o Wasze opinie na temat hotelu SHAMS SAFAGA w elGOUNIE.z góry wielkie
dzięki za każde info.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: MARIOLA Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 22:16
      SUPER HOTEL, SUPER OBSŁUGA
      WŁAŚNIE WRÓCIŁAM BYŁO FAJOWO
      A REZYDENCI OASIS TOURS BARDZO MILI.
      POLECAM
      • Gość: Kasia Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: 195.205.120.* 08.08.03, 09:30
        Witam, mam pytanie co do tego hotelu. wybieram sie tam z Oasis, ale z tego co
        wiem, to Shams Safaga jest w Safadze a nie w elGouna. możesz podpowiedzieć?
        dzięki
        • Gość: janusz Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 21:05
          rzeczywiście masz rację hotel jest 6km od safagi, na zdjęciach wygląda spoko ,
          szkoła nurkowania, klub surfingowy fajne tereny zielone.ogólnie dobre wrażenie
          jak na "oko".my wybieramy się 21.o8. może uda się spotkać fajną ekipę bo 2
          tygodnie to jednak troche czasu...pozdowienia!
          • Gość: Kasia Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: 195.205.120.* 11.08.03, 14:58
            Hej januszu, jestem za:) zgłosiła sie do mnie też jeszcze jedna podróżująca do
            tego hotelu 21.08. z katowic. ja niestety wylatuję z warszawy 22.08, ale na
            pewno spotkamy się na miejscu:))
            odezwij się na selene78@poczta.onet.pl przed wyjazdm, to się jakoś zgadamy.
            pozdrówki
            Kasia
    • gulux Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! 11.08.03, 19:35
      Bardzo proszę odezwijcie się po powrocie, czekam na relację z pobytu w tym
      hotelu /wybieram sie dopiero na przełomie września i października/
    • Gość: Aneta i Rafał Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.whitemouse.com.pl 13.08.03, 21:10
      Cześć wszystkim wybierajacym się 21.08. do Shams Safaga. My również szukamy
      fajnej ekipy, para z którą się wybieraliśmy właśnie niestety "odpadła". Lecimy
      z Katowic... może ktoś wie już o której? :-))
      • Gość: janusz Re: SHAMS SAFAGA elGOUNA opinie potrzebne!!!! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 22:38
        my też lecimy z katowic 21, ale również nie wiemy o której godzinie .na razie
        cisza, nasz agent ma zadzwonic jak już bedzie wiadomo co i jak. już nie możemy
        się doczekać a tu jeszcze 6 dni...ufff

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka