amcia2006 04.02.08, 10:08 Witam, Czy ktoś może był w tym hotelu. Jeśli tak, to proszę o opinie na jego temat i jakie panują tam zwyczaje. Np. za kilka dolarów lepszy pokój itp. Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska571 Re: Hotel Creative Grand Sharm El Sheikh 06.02.08, 12:19 Byliśmy na Boże Narodzenie. Dostalismy od razu dobry pokój, w drugiej części, nie przy basenie, z pieknym widokiem na morze, piękne kwiaty i wchodzące słońce. Chetnie bym tam wróciła, bo mimo że hotel ten w drugiej linii to plażę (rafa!!!) ma super. Odpowiedz Link Zgłoś
amcia2006 Re: Hotel Creative Grand Sharm El Sheikh 23.02.08, 22:03 Ja już wróciłam. Byłam w dniach 12-19.02.08. Hotel jest świetny. Pokoje to właściwie studia. W naszym był pokój dzienny, sypialnia, aneks kuchenny i łazienka. A wszystko urządzone ze stylem i bardzo czyściutkie. Jedynie jedzenie mi nie bardzo odpowiadało (all inclusive. Codziennie było to samo. Ale blisko jest kilka niezłych knajpek :). Jestem w 99% zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
bkstyrna Re: Hotel Creative Grand Sharm El Sheikh 24.02.08, 21:37 hej:) a ja z rodzinką wybieramy sie tam 1 lipca mogłabys powiedziec z jakiego biura leciaaś? Ja z Oasis i nie najlepiej o nim słyszałam i czy jest duzo w pobliżu rozrywek:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniartura Re: Hotel Creative Grand Sharm El Sheikh 25.06.08, 16:50 CZESC,MAM TERMIN NA 01.07.2008 Z POZNANIA, NA 7 DNI,HOTEL CREATIVE GRAND SHARM.JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC.DO ZOBACZENIA NA MIEJSCU Odpowiedz Link Zgłoś