Dodaj do ulubionych

ILE KASY????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 13:39
Jadę z żoną na 2 TYGODNIE do Safagi ile forsy powinniśmy wziąć?Oczywiście nie
licząc wycieczek, wizy itp
Obserwuj wątek
    • Gość: EVE Re: ILE KASY???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 13:43
      my w lipcu wzielismy 400$ i musieliśmy jeszcze w połowie szukać bankomatu
    • Gość: monia76 Re: ILE KASY???? IP: *.u.mcnet.pl 22.08.03, 13:45
      masz opcje all?

ja taka mialam, wiec wydawalam tylko na wycieczki i na napoje na miescie i
      pamiatki (sporo). wydalam 150 dolarow na tydzien (lacznie z 2 wycieczkami).
    • Gość: normalna Re: ILE KASY???? IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 13:45
      Ja byłam tylko tydzień , miałam 200$ , z tego wykupiłam wycieczkę za 17$ ,
      pokupiłam masę prezentów , nie oszczędzam na wodę i inne napoje , wykupiłam
      wizę za 15$ , dawałam bakszysz i zostało mi 35$.
    • Gość: normalna Re: ILE KASY???? IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 13:49
      Czy wiesz , że Safaga jest oddalona o ok.25 km od Hurghady? Widziałam , bo
      zbieraliśmy turystów na wycieczkę do Luksoru. Pustynia wkoło , ale spokój masz
      zapewniony!
      • Gość: KASIA Re: ILE KASY???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 13:55
        MY WYDALIŚMY (2 0S0BY DOROSŁE + DZIECKO)
        3 WYCIECZKI (MEGA KAIR, LUXOR, GIFTUN) = 300 USD
        DUPERELE = 200 USD
        NICZEGO SOBIE PRAKTYCZNIE NIE ODMAWIAJĄC, CODZIENNY LUNCH + NAPOJE, PIWKO,
        MOŻE NIE CODZIENNE, NAWET W KNAJPCE URZĄDZIŁAM TAM SWOJE URODZINY ZAPRASZAJĄC
        ZNAJOMYCH
        POZDRAWIAM
        KASIA
        • Gość: Przemo Re: Do Kasi IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.03, 17:05
          Witaj!
          Napisz Kasiu czy te 300$ na wycieczki to z pamiątkami i wyżywieniem i ile
          płacisz na dziecko?
          Ile kosztuje obiad z napojami na mieście i gdzie są dobre miejsca i co można
          tam zjeść?
          Pozdrawiam
    • Gość: Zuza Re: ILE KASY???? IP: *.puls.pl 23.08.03, 12:43
      ja miałam 300 $ na 2 tyg wystarczyło bez wiekszych oszczednosci ale tez bez
      nienaturalnego rozmachu na wycieczki jakies 110 $ no i miałam opiekuna który
      czasami zabiierał mnie na kolacje i obstawiał piwo i co tam chciałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka