kas.woj 22.02.08, 09:04 Witam, wybieramy się z biurem Selectour do Egiptu. Proszę o info. czy jest to godne zaufania biuro ??? Jeśli ktoś już z nimi leciała proszę o poradę, opinię... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_klakier Re: biuro selectour 22.02.08, 09:59 hejka, ja byłam w hurghadzie z tym biurem i nie mialam absolutnie zadnych zastrzezen :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz760 Re: biuro selectour 22.02.08, 10:13 ja byłem dwa lata temu w Sharmie i też nie było żadnych problemów, poza jednym - czas urlopu przeleciał niewiadomo kiedy ;) - ale tego nie można reklamować Odpowiedz Link Zgłoś
victoriaaa Re: biuro selectour 22.02.08, 11:32 Polecam jak najbardziej Selctorus. Bylam w zeszlym roku w Hurghadzie z tym biurem. Wypoczynek + Rejs po Nilu + Kair. Rewelacja. Bez zastrzezen. W Hurghadzie rezydentem jest Maged, zawsze pomocny. Podczas wycieczek przewodnicy egipscy mowiacy po polsku, moim zdaniem to duzy atut, zawsze mozna sie dowiedzec czegos wiecej, a nie wyuczonej jedynie wiedzy historycznej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kas.woj Re: biuro selectour 22.02.08, 12:04 super, dziękuję za info. pozdrawiam i miłych wycieczek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anturia5 Re: biuro selectour 22.02.08, 12:17 Hej, ja też potwierdzam, biuro w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
gra391 Re: biuro selectour 22.02.08, 21:03 byłam z nimi dwukrotnie ,raz w hurgadzie w 2006 r i w sharm w 2007, było wszystko w porzadku ,dlatego tez wybrałam to biuro na tegoroczny urlop i lece z nimi 26,02,2008 do Sharm i mam nadzieje ,ze równiez bedzie super ,,,,,a to juz za cztery dni HURA ,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
faliszewice Re: biuro selectour 22.02.08, 23:20 Co ? sami pracownicy z Selectours tu piszą? Co się dziwić rekrama dzwignią ....Zapewnie jak by sie ktoś odważył obsmarować to post do kosza.To nie znaczy że was nie lubię.W lipcu lecę z waszego biura.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
45s11 Re: biuro selectour 23.02.08, 10:07 Też byłem z nimi 2 razy. Zawsze był katering w samolocie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gra391 Re: biuro selectour 26.02.08, 01:07 No i pudło ,niestety nie jestem pracownikiem owego biura ,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: biuro selectour 29.02.08, 16:36 Ja co prawda nigdzie z nimi nie wyjezdzalam, ale juz na pewno nigdy nie pojade. Chcialam sie wybrac z Selectoursem do El Gouny 1.05-09.05 do hotelu Steigenberger. Dostalam umowe i w ostatniej chwili zauwazylam, ze powrot jest 09.05, a pobyt tylko do 08.05. Bylam przekonana, ze jest to glupia literowka, ale zwrocilam na to uwage konsultantce. Otoz okazalo sie, ze przewoznik pozmienial im dni powrotow (z piatku na sobote), a Selectours nie zamierzal doplacac do hotelu. O tym, ze zostaje na ostatnia dobe bez pokoju dowiwedzialbym sie pewnie dopiero na miejscu. Oczywiscie jest mozliwosc przedluzenia pokoju za jedyne 60$ od osoby, ale milo by bylo wiedziec o tym wczesniej. Gdyby np. ktos wybral sie z malymi dziecmi i roztrwonil wszytskie zaskurniaki, to wowczas co? Nocleg pod palma? Ja im juz nie ufam i uwazam, ze to straszne chamstwo liczyc na nieuwage klientow. Napisalam do nich maila w tej sprawie, ale oczywsicie nie raczyli mi na niego odpowiedziec. Teraz ciesze sie, ze nie wyslalam im zaliczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_edyta Re: biuro selectour 29.02.08, 18:40 Bylismy z Selectours w zeszłym roku w Hurgadzie. Biuro bez zastrzezen.Wszystko było w najlepszym porzadku.Śmiało mogę je polecić jak równiez rezydentkę p. Małgosię Bembas (przepraszam jesli przekręciłam nazwisko) Odpowiedz Link Zgłoś