phatfinder 02.03.08, 01:08 kto był lub leci do Aqua fan Hurgada 24maj2008 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ser1966 Re: Aqua fan 02.03.08, 06:38 Byłem w tym hotelu 3 lata temu. Napisz co Cię interesuje,postaram się odpowiedzieć jak najdokładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
phatfinder Re: Aqua fan 02.03.08, 10:22 witam mam parę pytań.Lecimy z Alfa Starem i juz jestem zła bo juz 3raz zmieniaja nam hotel.Po prostu nie było miejsca w tym hotelu co zamówiliśmy i i tak nie mamy pewności że okurat do Aqua Fun trafimy. A ty z jakiego biura leciałeś? Chodzi mi o pralnię czy jest i czy można z niej bez problemu korzystać,czy swój proszek brac?Mamy 2letnie dziecko i dlatego się pytam.Bierzemy ze soba kamerę i aparat można je w pokoju zostawic czy wykupić sejf?(oczywiście mamy zamiar co 2dni zostawiać 1$ napiwku_)I ostatnie pytanie chodzi mi wersję All inc.pewnie obowiązuje tylko przy jedzeniu i napojach ?A alkohole w barach jakie można zamawiać w tej wersji?Pewnie tylko ich krajowe tak?A masaz,bilard pimpong jest darmowy przy wersji ALL? Z góry dziękuję za odp.pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ser1966 Re: Aqua fan 03.03.08, 20:00 Witam:) To ja tak szybciutko,ale za to konkretnie. Leciałem z Itaką,bez problemów i kłopotów. Jeśli chodzi o pralnię,to jest w ofercie hotelowej ale ja nie korzystałem i nei wiem czy można tam samemu prać,bardziej ekonomiczne wydaje mi się po prostu pranie samemu,we własnym zakresie,tym bardziej że schnie piorunem. Sejf raczej malutki,takie tam skrytki w hotelowym holu,na upartego w zależności od wymiarów sprzętu można chowac,ale ja nie spotkałem się z przypadkiem zniknięcia czegokolwiek z pokoju.Co do wersji "all inclusive " nie wypowiem się,nie korzystałem.Wiem że napoje są lokalne a zasadniczo bar jest jeden więc i tam dają.Masaż,ping pong płatne,bezpłatnie w dzień gdt plażowe,fitnes,rzutki,siatkówka i takie tam inne ppierdoły.Jak masz dodatkowe pytania to pisz.Hotel taki sobie,nie dla osób wymagających,zdecydowanym plusem jest rewelacyjne położenei za ta cenę. Pozdrawiam, Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
phatfinder Re: Aqua fan 06.03.08, 10:02 witam Andrzej To znowu ja.Dzięki za odpowiedz.Powiedz mi w hotelu jaka narodowość przeważa?Pewnie rosjanie?A jest tam chociaż trochę polaków? Bo wiesz jaka opinię co do jedzenia maja rosjanie,podobno trzeba punktualnie zejśc na posiłki bo pożniej po rosjanach mało co zostaje.Sorry,że pytam się o takie bzdety,ale ciekawi mnie to,lubię wiedzieć gdzie lecę,tym bardziej,że do Egiptu lecę pierwszy raz. Z jakiego biura leciałeś?ja z Alfa Starem. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Aqua fan 06.03.08, 10:37 Magda... przeciez Andrzej juz napisal, ze byl z Itaka... :) Pozdro. T. Odpowiedz Link Zgłoś
phatfinder Re: Aqua fan 06.03.08, 14:25 zauważylam dopiero po fakcie.Tak to jest jak się nie odpisuje na wiadomość zaraz po jej przeczytaniu tylko po paru dniach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ser1966 Re: Aqua fan 06.03.08, 19:36 Witam :) Potwierdzam,leciałem z ITAKĄ. Co do nadodowości osób przebywających w hotelu,to w czasie kiedy ja byłem (zazanaczam że to było 3 lata temu) byli Polacy w znakomotej większości,trochę Niemców i troszkę obywateli państw arabskich.Nie wiem jak sytuacja się przedstawia obecnie,ale szczerze powiem iż bedąc rok później w HRG widać już było nastawienie ulicznego i sklepowego rynku na Rosjan więc można mniemać iż i do tego hotelu Rosjanie dotarli.Jakby były dalsze pytania piszcie,na tyle na ile pamięć nie zawodzi postaram się jak najdokładniej odpowiedzieć. Acha,jeśli już się zdecydujecie na obyt w tym hotelu,zdecydowanie polecam pokoje na pięterku,fajny balkonik,jest gdzie posiedzieć przy wieczornym drinku,no i jako że Polak potrafi to jest gdzie przywiązać sznureczki do wieszania prania. Pozdrawiam, Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś