sziszaaaa Roma Hotel. 29.12.08, 10:39 Witam wszystkich ! Ja też byłam w hotelu Roma z mężem i dziećmi, w październiku :) Także poznałam kilka osobistości wymienionych na tym forum. Ale chciałabym zacząć od tych osób , które pracowały w hotelu. Totalne okropieństwa. Nie wiem czy któraś z was poznała pefumiarza który rezydentował na parterze i ciągle namawiał po rusku na masaże. Był taki namolny że moja córka musiała wzywać straż turystyczną bo ostentacyjnie ją próbował rozebrać w tej swojej dziupli :( Z mężem poznaliśmy także Dawida i Michała ( tak kazali na siebie mówić ) pracowali w sklepikach znajdujących się niedaleko miejsca w którym wydawano obiady. Mój mąż kupił od nich biżuterię i sprzęt ABC za naprawde psie pieniądze :):) Także wydali się być spoko. Jeśli chodzi o stałych bywalców plaży to poznałam tylko kilku , gdyż z mężem nie przesiadywaliśmy za dużo na plaży , gdyż jesteśmy pasjonatami nurkowania i ciągle nabywaliśmy wycieczki dla nurków z divers center:) Takżw poznaliśmy wspomnianego tutaj Mohameda. Rzeczywiścicie ma dziewczyne w Polsce :) Pokazywał nawet nam jej zdjęcie :) naprawde miły gościu :) Zaprowadził nas do sklepu z sziszami i dostaliśmy od niego takie małe talerzyki z wystukanym imieniem po arabsku :) udało się nam dzięki nie mu zobaczyć straszną rybe skrzydlicę i żółwia pod wodą co jest raczej żadkie. Mili z Divers Center byli także Christoph i Toffik , z którymi nurkowaliśmy fakultatywnie pare dni :) Jeśli chodzi o Boba to nie mam już takich dobrych wspomnień ;/ Mój mąż ciągle się bulwesrował kiedy Bob chciał ze mną tańczyć w Buddzie, czy w Romie Disco. Omal się z nim nie pokłócił. Poznając BOba doszłam do zwykłej konkluzji , iż jest to typowy lovelas szukający okazji :) Myśle , że jakbym olała swojego męża to on chętnie by zaproponował mi swoje towarzystwo. Niestety nie gustuje w przygodach na jedną noc . Widze , że jego osoba na tym forum wzbudza wiele skandali na tym forum i uniesień.. . Nie wiem co poniektóre z was widziały w tym mężczyźnie? Że zbuduje z wami związek i będzie czekał za wami aż do grobowej deski? Bzura. Powiem wam z własnej obserwacji , że byłam światkiem jego romansu z jakąś brunetką. Chodzili za rączke , obściskiwali się , ona siedziała mu codziennie na kolanach i nie wiem co jeszcze :) po czym nadszedł odlot , i Bob na następny dzień kręcił się obok singielki , która mieszkała w Romie tuż obok naszego pokoju.Nie wiem czy między nimi do czegoś doszło w każdym razie to troche smutne jeśli by przypomnieć sobie , że jakaś kbieta mogła wziąść go tak na poważnie :( Podsumowując jeśli chodzi o moje odczucia to zaufanie wzbudzali tylko sklepikarze z Romy i wspomniani przezemnie pracownicy centrum nurkowego.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
agisiacandy Re: Roma Hotel. 29.12.08, 11:21 sziszaa i bent24 nooo baaa ale zapomnieliscie ze wiele pan z Polski ktore wdaja sie w egipcie w romanse tez uroda nie grzesza i nie sa to ani misss Uniwersum ani missss intelektu, poza tym wiele kobiet nie majacych szans na jaki kolwiek zwiazek w Polsce leci na te wakacyjne iluzoryczne lover. Ale zaznaczam jest to tylko i wylacznie ich sprawa i tego komu uzyczaja swoich wdziekow i krocza. Sama poznalam w Egipcie kilka dziewczyn ktore twierdzily ze sa zakochane w Arabach i gotowe sa tam mieszkac i co sie okazalo??? ze tak naprawde niewiele ich trzyma w kraju/ kiepska praca brak perspektyw rozwoju, brak wlasnego mieszkania itp/ Wiec niewiele maja do stracenia a do zyskania tyle ze choc przez jakis czas moga poczuc sie krolowymi :) i byc dowartosciowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
sziszaaaa Re: Roma Hotel. 29.12.08, 11:36 Nie no masz racje :) Ja tego nie krytykuje , ale nie można mieć żalu do np Boba , że przespał się z tą czy tamtą. Gdy BOba poznałam odazu wiedziałam jak jest. Mój mąż też stweirdził że nie ma co się kłócić z jakimś egipskim lovelasem bo szkoda czasu. Wiadomo niektóre kobiety mieszkają tu w małych wsiach , z mężem który je poniża , wykorzystuje seksulanie.. a Ci egipcjanie są w stanie zrobić dla seksu z taką pzreciętną europejką wszystko. Nie dziwie się czemu ta samotna singielka nie opierała się zalotom Boba. Może czuła się samotna i nieszczęśliwa i spędzając z nim czas chciała uciec od rzeczywistości.. Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: Roma Hotel. 02.03.10, 19:16 i tu też się z tobą nie zgodzę bo ja akurat najlepiej z całego towarzystwa właśnie Dawida... nie chcę się wdawać w szczegóły ale jest taki sam jak cała ta reszta (i ciekawa jestem czy nie ja byłam tą dręczoną przez Boba singielką bo też byłam w romie w październiku 2008) :) Odpowiedz Link Zgłoś
sziszaaaa Re: Roma Hotel. 29.12.08, 12:09 kleoluder1 napisała: > a co Mohamed takiego ciekawego mówił o tej dziewczynie z > Polski ? :):):):) > Ja również poznałam tego Mario czy jak mu tam z perfumieri.. > tragedia =/ już nie wspomne , że też prawie byłabym jego ofiarą bo > usilnie chciał zaciągnąć mnie do tej swojej kanciapy i przytulać i > nie wiadomo co jeszcze.. a potem nagadał Mohamedowi , że się ze mną > całował. totalny prostak :| mówił ze bardzo za nią tęskni i że to jego crazy girl ;) i , że czasem jest bardzo zazdrosna .Byłam na twoim blogu. Faktycznie. To on i ta sama data :):) gartuluje :) Jeśli chodzi o tego perfumiarza to naprawde APELUJE DO WSZYSTKICH !! Odpowiedz Link Zgłoś
layla.2 Re: mARIO? 29.12.08, 13:30 No prosze ile sensacji wzbudzilam.A mowilam ze szkoda pradu.Bo jest tu wiele idiotek ,ktore nie maja pojecia co chce przez to powiedziec i o czym mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
clori Bob 29.12.08, 18:11 Właśnie wróciłam z dwutygodniowego pobytu w Regina Style niedaleko hotelu Roma.:) Pojechałam sama - wkóńcu należy mi się jakiś odpoczynek po paru ciężkich miesiącach pracy. Oczywiście poznałam tam tego słynnego Boba na dyskotece, który odrazu powitał mnie komplementami w stylu jesteś piękna i podarował jakąś małą monete. Potem zabierał mnie na spacery , na dyskoteki.. a po jakimś czasie usilnie chciał zaciągnąć mnie do swojego mieszkania nie opodal banku .Przez tydzień wymigiwałam się tym, że musze wieczorami chodzić do kafejki internetowej aż pewnego dnia wyczaił , że wkręcam. Dobra pomyślałam raz kozie śmierć , przecież nic mi nie zrobi.. i tu się myliłam. Myślałam , że chce pokazać mi jak żyje albo nie wiem. niestety byłam totalnie głupia.. Najpierw oferował mi masaże jakimiś olejkami , potem robił masaże stóp choć strasznie pragnełam wyjść z jego mieszkania.. Uległam mu.. I tak strasznie tego żałuje.. Wiem , że już nigdy nie pojade do obcego kraju sama na wakacje ponieważ z samotności człowiek chyba głupieje ..teraz patrze na jego zdjęcie i zbiera mi się na wymioty ...... Odpowiedz Link Zgłoś
sziszaaaa Re: Bob 29.12.08, 18:17 Głupia kobieto. Ale po co poszłaś z nim do tego mieszkania? Przecież wiedziałaś na co liczy. wiadomo, że kobieta samotna potrzebują faceta przy boku jest łatwiejszym obiektem do zdobycia.. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 29.12.08, 18:50 clori napisała: > Właśnie wróciłam z dwutygodniowego pobytu w Regina Style niedaleko > hotelu Roma.:) Pojechałam sama - wkóńcu należy mi się jakiś > odpoczynek po paru ciężkich miesiącach pracy. Oczywiście poznałam > tam tego słynnego Boba na dyskotece, który odrazu powitał mnie > komplementami w stylu jesteś piękna i podarował jakąś małą monete. > Potem zabierał mnie na spacery , na dyskoteki.. a po jakimś czasie > usilnie chciał zaciągnąć mnie do swojego mieszkania nie opodal > banku .Przez tydzień wymigiwałam się tym, że musze wieczorami > chodzić do kafejki internetowej aż pewnego dnia wyczaił , że > wkręcam. Dobra pomyślałam raz kozie śmierć , przecież nic mi nie > zrobi.. i tu się myliłam. Myślałam , że chce pokazać mi jak żyje > albo nie wiem. niestety byłam totalnie głupia.. Najpierw oferował mi > masaże jakimiś olejkami , potem robił masaże stóp choć strasznie > pragnełam wyjść z jego mieszkania.. Uległam mu.. I tak strasznie > tego żałuje.. Wiem , że już nigdy nie pojade do obcego kraju sama na > wakacje ponieważ z samotności człowiek chyba głupieje ..teraz patrze > na jego zdjęcie i zbiera mi się na wymioty ...... No cóż. rzeczywiście możesz być winna tylko sobie. pewnie teraz śni ci się po nocah to jego mieszkanko 3 pokojowe z oknami takimi małymi jak w więzieniu... naprawde nie rozumiem co on w sobie ma , że przyciąga tak dużo POlek. tu żadna Polka nie poleciałaby na takiego " szybkiego".. chociaż kto wie.. jakieś pijane lasencje czy panny szukające przygód.. sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
clori Re: Bob 29.12.08, 22:24 No ale wiesz bez przesday. Nie byłam pijana a ni nic. wiem to głupie co zrobiłam, ale każdy znas inaczej zachowuje się na wakacjach.. jest bardziej łatwowierny..co się stało co się nie odstanie. Dobrze , że nie przywiązałam się do niego ani nie robiłam sobie jakiś nadzieji bo widze , że na tym forum dużo kobiet przeżyło z nim jakąś przeygode lub miały z nim jakąś s tyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykoko Re: BOB z hotelu Roma 01.01.09, 15:53 2makoma napisała: > Czy ktoś zna Boba z hotelu Roma ? czytam to co piszecie...ale chyba co niektóre panie nie dowartościował "BOB" , szkoda waszych złych słów jeśli tak każda panna, mężatka...sama odwiedza jego lokum w nadziei iż "ujrzy" mieszkanie araba.... Nie wiem czy jesteście tak naiwne czy tak wybornie głupie...Więc dajcie mu żyć tak jak żyje...a resztę przyjmijcie jako piękną lub piekielną przygodę :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: BOB z hotelu Roma 09.01.09, 19:22 E tam, upgrady są wskazane. Zawsze można się dowiedzieć jak bardzo potrafia upodlić siebie same kobiety. I jeszcze jedno: żeby on chociaż był przystojny - jak Antek Bandzioras,a tutaj tylko facjata oprycha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 09.01.09, 19:25 no właśnie.. takze nie ma sie o kogo kłócić.. czy dowiadywać.. naprawde nie potzrebne wam to uwierzcie.. niech on sobie tam żyje w tej swojej małej dziupli byle sie odczepił od Polek .. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: BOB z hotelu Roma 09.01.09, 19:35 Nie no ten facet to juz niezłe posmiewisko:) Kurde byłam w Romie a za diabła go nie kojarze chętnie bym go na żywo zobaczyła buahahaha!!!! Wybieram się wkrótce do HRG pewnie na pare dni bo napiety program mamy ale,ale rozrywka mogła by być niezła a jeszcze gdyby zechciał "przystartowć" to by pięknie było.........ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 09.01.09, 19:39 Daj mi do siebie maila ok? jesli jedziesz w najblizszym czasie w okolice Romy to spadlas mi z nieba :)) Mój chłopak szuka jakis polaków zeby mi prezent na urodziny przekazali :)) pracuje w Romie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: BOB z hotelu Roma 09.01.09, 19:50 Tyle tylko że ja nie mieszkam we Wrocławiu i bede w Dahar i od razu wyjeżdzam do Luksoru nie wiem nawet ile będe w Hrg więc nie bardzo moge pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 09.01.09, 19:53 Roma w Sekalli jest :P No ok :) skoro nie dasz rady pomóc trudno.. w kazdym razie musze mu kogos znaleźć bo ostatnia paczka szła do niego 3 miesiące ( piorytetowa) żal, co nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 16.01.09, 18:41 Słuchajcie. Bob twierdzi że ma żone która nazywa sie Elżbieta.. Odpowiedz Link Zgłoś
77farida Re: Bob 18.01.09, 01:02 kleoluder1 napisała: > A ja uważam ze po częsci zgadzam się z poprzedniczą ale i z Shakirą > również. Nie chce by dalej padały tu złośliwe uwagi na temat Boba i > jego życia. Ale i też wkurzają mnie jakieś historie o moim > chłopaku , który "nagle" ma 2 żony , i w ogóle stał się z niczego > kobieciarzem. Zalogowałam się na to forum bo wymślałam , że tu > dowiem się coś ciekawego o Romie i ich pracownikach , jak układa się > ich życie i czy dalej tam pracują bo niektórych choć dobrze nie > poznałam to bardzo polubiłam :)Niestety tak jak niedawno pewna osoba > napisała zaczyna się tu walka o uczucia Boba albo wypisywanie o nim > jakiś pierdół. > Bob jako głowny temat tego forum jednak szczerzy się i śmieje i mówi > pozdrawiam Polskę :D > Myślę , że to chyba można uznać za koniec tematu o nim:) Ciekawe Piszesz jedno , a za "chwilę" robisz zupełnie coś innego. Zaprzeczasz sama sobie! Piszesz (27.12.08 godz.22:19) : "...Nie chce by dalej padały tu złośliwe uwagi na temat Boba i jego życia. ..." po czym w temacie Bella Vista pojawia się Twój post: Autor: kleoluder1 17.01.09, 21:17 "... I jeszcze jedno 1 miejsce zajmuje Bob z Romy :] ... " , który jest odpowiedzią na wiadomość : Autor: hiv_1 17.01.09, 21:03 "ty sie lecz wiesz ile mi zajelo znalezienie tego.chcesz ksero papierow.prosze bardzo.ten czlowiek jest na czarnej liscie na 1 m,iejscu ". Ciekawe czy przyjaciel Twojego chłopaka wie co o nim wypisujesz i czy wiedząc o tym nadal "szczerzy się i śmieje i mówi pozdrawiam Polskę :D " ? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 18.01.09, 15:16 77farida napisała: > kleoluder1 napisała: > > > A ja uważam ze po częsci zgadzam się z poprzedniczą ale i z > Shakirą > > również. Nie chce by dalej padały tu złośliwe uwagi na temat Boba > i > > jego życia. Ale i też wkurzają mnie jakieś historie o moim > > chłopaku , który "nagle" ma 2 żony , i w ogóle stał się z niczego > > kobieciarzem. Zalogowałam się na to forum bo wymślałam , że tu > > dowiem się coś ciekawego o Romie i ich pracownikach , jak układa > się > > ich życie i czy dalej tam pracują bo niektórych choć dobrze nie > > poznałam to bardzo polubiłam :)Niestety tak jak niedawno pewna > osoba > > napisała zaczyna się tu walka o uczucia Boba albo wypisywanie o > nim > > jakiś pierdół. > > Bob jako głowny temat tego forum jednak szczerzy się i śmieje i > mówi > > pozdrawiam Polskę :D > > Myślę , że to chyba można uznać za koniec tematu o nim:) > > > Ciekawe > Piszesz jedno , a za "chwilę" robisz zupełnie coś innego. > Zaprzeczasz sama sobie! > Piszesz (27.12.08 godz.22:19) : "...Nie chce by dalej padały tu > złośliwe uwagi na temat Boba i jego życia. ..." po czym w temacie > Bella Vista pojawia się Twój post: Autor: kleoluder1 17.01.09, 21:17 > "... I jeszcze > jedno 1 miejsce zajmuje Bob z Romy :] ... " > , który jest odpowiedzią na wiadomość : Autor: hiv_1 17.01.09, > 21:03 > > "ty sie lecz wiesz ile mi zajelo znalezienie tego.chcesz ksero > papierow.prosze bardzo.ten czlowiek jest na czarnej liscie na 1 > m,iejscu ". > > Ciekawe czy przyjaciel Twojego chłopaka wie co o nim wypisujesz i > czy wiedząc o tym nadal "szczerzy się i śmieje i mówi pozdrawiam > Polskę :D " ? Kochana ale Bob sam się przyznał,że jest kobieciarzem ;] Wkurza mnie tylko na tym forum,że kobiety walczą tu o jego uczucie , albo piszą na forum o jakiś ciążach czy piorą brudy. No soryy skoro Bob im zrobił coś naprawde strasznego to niech rozwiążą to miedzy sobą. A to ,że napisałam ,że Bob jest na czarnej liście na 1 miejscu to był kochana wielki sarkazm . Ponieważ dla mnie , to że ktoś jest na 1 miejscu w photoblogu , więc jest źły to żaden argument by pisać pierdoły. Widze ,że uważnie śledzisz moje posty,więc czytaj je ze zrozumieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
77farida Re: Bob 18.01.09, 20:24 kleoluder1 napisała: > Kochana ale Bob sam się przyznał,że jest kobieciarzem ;] Wkurza mnie > tylko na tym forum,że kobiety walczą tu o jego uczucie , albo piszą > na forum o jakiś ciążach czy piorą brudy. No soryy skoro Bob im > zrobił coś naprawde strasznego to niech rozwiążą to miedzy sobą. > A to ,że napisałam ,że Bob jest na czarnej liście na 1 miejscu to > był kochana wielki sarkazm . Ponieważ dla mnie , to że ktoś jest na > 1 miejscu w photoblogu , więc jest źły to żaden argument by pisać > pierdoły. > Widze ,że uważnie śledzisz moje posty,więc czytaj je ze > zrozumieniem :) Ja czytam uważnie i ze zrozumieniem to co piszesz, mam natomiast poważne wątpliwości, czy Ty jesteś w pełni świadoma tego co piszesz. Wnioskuję, iż to Ty nieuważnie czytasz to co piszesz oraz to co ja napisałam. Z tekstu który napisałam cytując Twoje wypowiedzi jasno i wyraźnie wynikają pewne kwestie np. chociażby 1-wszego miejsca na pewnej liście która jak sugerowała pewna forumowiczka jest listą nosicieli HIV, po czym Ty "sarkastycznie" piszesz, że 1-wszy na tej liście jest Bob. Nie widziałam tam nic na temat tego, że to lista facetów z fotoblogu, ale że chodzi o HIV. Poza tym dlaczego nie potrafisz ustosunkować się do tego, ze piszesz jedno a robisz drugie. Najpierw "bronisz" Boba, a następnie oczerniasz go. Napisałaś kilka postów o nim i sama stwierdziłaś, że to powinien być koniec, dlaczego więc nawiązujesz do niego w innych wątkach? Czy jesteś aż tak dwulicowa, a może masz rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 18.01.09, 20:33 1)haha mi chodziło o photobloga ;) o czarnej liście Hiv wybacz ale wie wiedziałam ,że aka istnieje..=]Zbytnio mnie to interesuje . 2) no sorry ale ja nigdy Boba nie broniłam. Nie wiem skąd Ci się to wzieło kobieto. Napisałam ,że owszem nie chce czytać o nim FAŁSZYWYCH HISTORII I JAKIŚ UWAG NIE MAJĄCYCH ZWIĄZKÓW Z PRAWDĄ" Jeśli chodzi o zamknięcie tego wątku szczególnie chodziło mi o zestopowanie kobiet , które piszą o jakiś ciążach itd.. skoro mają z nim jakieś problemy niech same to z nim załatwiają. 2 dni temu z nim rozmawiałam i powiedział, że nie obchodzi go to co my sobie tu piszemy ale buduje teraz nowy związek i ta kobieta zaczeła śledzić ten wątek, co nie jest mu na ręke. 3)Wybacz mi bardzo ale ja nigdy nie obraziłam Boba na tym forum. Nie napisałam ,że jest gwałcicielem , hiv'o- wirusem ani że wyłudza kase..Więc ja nie wiem czego ty odemnie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 18.01.09, 20:48 Jade teraz pociągiem więc trudno mi się pisze. Oczywiście miało być o liście hiv nie wiedziałam i zbytnio mnie to nie interesuje..;] Odpowiedz Link Zgłoś
77farida Re: Bob 18.01.09, 20:58 kleoluder1 napisała: > Kochana ale Bob sam się przyznał,że jest kobieciarzem ;] Wkurza mnie > tylko na tym forum,że kobiety walczą tu o jego uczucie , albo piszą > na forum o jakiś ciążach czy piorą brudy. No soryy skoro Bob im > zrobił coś naprawde strasznego to niech rozwiążą to miedzy sobą. > A to ,że napisałam ,że Bob jest na czarnej liście na 1 miejscu to > był kochana wielki sarkazm . Ponieważ dla mnie , to że ktoś jest na > 1 miejscu w photoblogu , więc jest źły to żaden argument by pisać > pierdoły. > Widze ,że uważnie śledzisz moje posty,więc czytaj je ze > zrozumieniem :) Z tego co widać poniżej, to Ty nie czytasz uważnie i nie jest to czytanie ze ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hiv_1 napisała: > ty sie lecz wiesz ile mi zajelo znalezienie tego.chcesz ksero > papierow.prosze bardzo.ten czlowiek jest na czarnej liscie na 1 > m,iejscu a Ty dziś napisałaś : Autor: kleoluder1 18.01.09, 20:39 "małe sprostowanko. Myślałam ,że czarna lista to Photoblog;] O czarnej liście osób chorych na Aids czy nosicieli wirusa HiV jeszcze nie słyszałam. Ale to smutne hiv_1 , że nie znając nazwiska ani dokładnie informacji o tym mężczyźnie odrazu stwierdzasz że twój ów były kochanek naprawde jest nosicielem.. " Panno maturzystko powinnaś czytać dokładnie wszystkie posty, na które odpowiadasz jak np. posty hiv_1 . W tym przypadku niestety wyrobiłaś opinie Bobowi, na którą nie zasługuje mimo tego, że jest kobieciarzem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 18.01.09, 21:03 ale zrobiłam to przypadkowo .. ile razy mam to jeszcze tłumaczyć co? Odpowiedz Link Zgłoś
77farida Re: Bob 18.01.09, 21:18 kleoluder1 napisała: > ale zrobiłam to przypadkowo .. ile razy mam to jeszcze tłumaczyć co? Nie wnikam - może i przypadkowo, ale są osoby, które to przeczytały to co napisałaś !!! Wystawiłaś tym opinię Bobowi!!! Mnie zarzucasz, że nie czytam ze zrozumieniem, ale to Ty nie czytasz ze zrozumieniem i na domiar złego nieuważnie !!!!!!!! Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile możesz tym wyrządzić krzywdy!!!!!!!!!!!!! Następnym razem zanim coś napiszesz pomyśl i to bardzo długo!!! Sama napisałaś, że jest kobieta , która śledzi ten wątek, czy pomyślałaś, co Ona musiała poczuć i pomyśleć czytając Twoje "wypociny"? Poza tym ja też rozmawiałam z Bobem 2 dni temu i był zdenerwowany, a nie szczerzył się i śmiał i mówił pozdrawiam Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 18.01.09, 21:24 Jeśli o chodzi o szczerzenie i śmianie się Boba to popatrz na date tego postu. Też był zły a wiesz dlaczego ? Bo ja mu te posty przetłumaczyłam. Może się go spytać. To dzięki mnie dowiedział się o niektórych bzdurach z forum. także ja nie wiem, czego ty chcesz.. Jeśli chodzi o tą liste nie napisałam wyraźnie , że tak tO Bob jst nosiceielm wirusa. Nigdy by mi coś takiego nie przyszło do głowy by go tak oskarżyć, napisałam przypadkowo. Okej .. przeprosiny się należą , ale nie Tobie tylko jemu .Ale on wie , że nie napisałabym czegoś takiego celowo, bo to że za nim nie przepadam nie oznacza ,że bede tu pisała jakieś wymyślone wiązanki na niego . Odpowiedz Link Zgłoś
77farida Re: Bob 18.01.09, 21:29 Nie tylko od Ciebie wie o forum i o tym co się tutaj wypisuje. Mam z nim kontakt od 2 lat i jest jak dla mnie fajnym kumplem. Wypadało by więc rzeczywiście, żebyś go przeprosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 18.01.09, 21:29 Ta twoja polemika ze mną naprawde doniczego nie prowadzi. obie tak naprawde nie chcemy by były na tym forum jakieś bzdury. ja popełniłam małą gafę.. no okej , za którą krytyka mi się w zupełności należy .Nie mam interesu mieszania komuś w związkach tak jak inne osoby.. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: Bob 18.01.09, 21:32 wydaje mi się , że ten mój post był niczym w porównaniu do tego co inni na jego temat napisali.. i znowu wiązanki o pieniądzch , żonach , itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
sweety22 Re: BOB z hotelu Roma 18.01.09, 17:45 witam jestem tu nowa mam pytanko czy ktoś zna z hurghady z hotelu Sunny Days El Palacio kelnera o imieniu Ahmed nazwisko EladeL pracuje w głownej restouracji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweety22 ahmed 18.01.09, 17:50 sweety22 napisała: > witam jestem tu nowa mam pytanko czy ktoś zna z hurghady z hotelu > Sunny Days El Palacio kelnera o imieniu Ahmed nazwisko EladeL > pracuje w głownej restouracji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweety22 Re: BOB z hotelu Roma 18.01.09, 17:53 przepraszam cię ale chyba nie napisałam tam gdzie trzeba jestem tu nowa i chyba się pomyliłam sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: BOB z hotelu Roma 22.01.09, 21:39 A co tam u naszej najjaśnieszej "gwiazy" Boba, dzieci już się narodziły? Ślub jest? A może już w Polsce chłopak garuje na budowie zamiast na plaży. Tka go "dziewczyny" pokochały, że ściagnęły z krainy słodkiego nieróbstwa do siermiężnej Bulandy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
2megara Re: BOB z hotelu Roma 22.01.09, 22:23 Gorzej irulanacorrino ;-) Tydzień temu wróciłam z Egiptu. Bob codziennie śmiga do kafejki internetowej i śledzi wątek o nim. Słyszałam ,że prosił o pomoc wiele dziewczyn by tłumaczyły mu posty. Na plaży same pustki. Tylko upici Rosjanie. Bob chyba nie ma na co liczyć ..no i faktycznie jest na czarnej liście. Także uważajcie :-}}} Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: BOB z hotelu Roma 23.01.09, 19:25 To niech mu któraś tam przetłumaczy, że ma ksywę 'gwiezdny fajfus" aka "nie-boski jebaka" i że u większości Polek jego obślizgła gadka jest powodem do żartów. Acha - i że uzrądzamy narodową ściepę na gumy dla niego. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
2megara Re: BOB z hotelu Roma 23.01.09, 20:40 Co Ty on nie będzie nawet umiał ich używać!!! Lepiej zprezentowwać mu dmuchaną bejbi :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczkaboba Re: BOB z hotelu Roma 25.01.09, 12:00 Dziewczyny Dajcie sobie troszke na luz.Po przeglądnieciu tego forum żal mi was na maxa.Znam Boba doskonale.Dwa dni temu z nim rozmawialam o tym forum i przegladalismy je razem.Jesli jestescie takie odwazne to slijcie to na jego maila-propozycja Boba!!!Tu jestescie pod nickami.Jednak pare jest juz rozszyfrowanych. P.S. A tak wogole Ela jesli to czytasz to przesylam Ci wielkie buziaki i pozdrowienia od ukochanego.Daj mi znac,pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: BOB z hotelu Roma 25.01.09, 12:45 Niezłego masz kumpla! Ja tego gościa nie znam chociaz tez byłam w Romie, ale ten wątek jest po prostu boski ha,ha! I napewno będac w HRG teraz skocze na dyskotekę w Romie żeby tego błazna na własne oczy zobaczyć będzie niezła rozrywka jak zacznie pieprzyć te swoje głodne kawałki............buahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
irulanacorrino Re: BOB z hotelu Roma 28.01.09, 20:01 I ja się zgadzam z przedmówczynią. Siostrzyczko Boba - obojetnie czy wielokrotnie czy nie - przełozona powiedz swojemu koledze, że prawdziwy mężczyzna odróznia kobiecą pochwę od dziury w ścianie i że to, co robi kobietom jest podłe. Wspólczuję jego żonie - mam nadzieję, że go pogoniła, bo szkoda czasu na człowieka, który para się kurortową prostytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcia23 Re: BOB z hotelu Roma 14.02.09, 23:38 hey! dawno mnie tutaj nie bylo. mam prosbe do kogos kto ma kontakt z Bobem, zeby nie rozdawal numeru jakims dziwnym dziewczynom! p.s. ja nie mialam z nim nic do czynienia, jedynie wykupowalam u niego ze znajomymi wycieczki i rozmawialismy kilka razy. juz mam dosyc bo co jakis czas pisze do mnie jakas dziewczyna i nr ma od Boba! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata7.0 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 00:43 A Bob (kimkolwiek jest) pewnie siedzi teraz i boki zrywa, pusząc się przy tym jak paw, jaki to sławny jest i jakie piorunujące wrażenie na dziewycznach z Polski robi...skoro głupie bić sie o nirgo prawie chcą...Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 16:24 pulcia23 napisała: > hey! dawno mnie tutaj nie bylo. mam prosbe do kogos kto ma kontakt z Bobem, zeb > y > nie rozdawal numeru jakims dziwnym dziewczynom! p.s. ja nie mialam z nim nic do > czynienia, jedynie wykupowalam u niego ze znajomymi wycieczki i rozmawialismy > kilka razy. juz mam dosyc bo co jakis czas pisze do mnie jakas dziewczyna i nr > ma od Boba! pozdrawiam Ok to chociaż podaj swoje imie to mu przemówie do rozumu. Bo tu chamskie co robi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 16:25 A dziewczyna ,ktora do Ciebie pisze to prawdopodobnie Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
tpyge Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 17:45 Kleoluder1 czy Bob jest Twoim chłopakiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 18:04 przeczytaj sobie wątek to sie dowiesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tpyge Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 18:12 kleoluder1 napisała: > przeczytaj sobie wątek to sie dowiesz ;] przeczytałam ale wybiurczo ale za to obejrzałam www.photoblog.pl/kleoimohammed Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 18:20 no i co w związku z ztym , bo nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
tpyge Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 18:46 kleoluder1 napisała: > no i co w związku z ztym , bo nie kumam. no jak to... związku z tym...... jesteś nie kumata Odpowiedz Link Zgłoś
beata7.0 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 20:03 Hej Klo:) Ładna z Ciebie dziewczyna, mam nadzieję, że wiesz w jaki związek inwestujesz uczucia, bo szkoda byłoby wpakować się w coś bez wyjścia, a nie należysz na pewno do tych "brzydkich, starych i zakompleksionych" dziewczyn, jak to wszyscy twierdzą, tylko takie mają chłopaków z Egiptu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 20:13 beata7.0 napisała: > Hej Klo:) > Ładna z Ciebie dziewczyna, mam nadzieję, że wiesz w jaki związek > inwestujesz uczucia, bo szkoda byłoby wpakować się w coś bez > wyjścia, a nie należysz na pewno do tych "brzydkich, starych i > zakompleksionych" dziewczyn, jak to wszyscy twierdzą, tylko takie > mają chłopaków z Egiptu:) jej dziękuje :) No wiesz..nigdy nic niewiadomo.. nawet piękne związki takie jak twój mogą się rozpaść przez ich kulturę.. Ale piękne uczucia pozostają na zawsze..Mi narazie jest bardzo dobrze z nim. Ale nie wiem czy coś się nie zmieni w moim życiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pulcia23 Re: BOB z hotelu Roma 15.02.09, 21:26 hey kleo a czemu ta Ewa mialaby do mnie pisac? :) pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 16.02.09, 16:53 Chodzi o to,że on związany jest z Polką..Dziewczyna tłumaczy mu posty.. i do tego nie zawsze przekazuje mu całą dokładną treść.Nie jestem pewna na 100% ale nie myślisz ,że mogłaby być zazdrosna o dziewczyny z forum..które niby miały doczynienia z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
clori Re: BOB z hotelu Roma 16.02.09, 17:00 Bob znowu ma jakąś Poleczke? hahahahahhahahhahahahahaa Nie no.. myślałam,że tylko ja byłam taka naiwna i głupia.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9759 Re: BOB z hotelu Roma 17.02.09, 14:42 Caly czas sledze to Forum i nie moge w to uwierzyc jak wiele zlosci i nienawisci jest tutaj.Z tego co wiem niektore Panie juz ustalaja swoje wizyty i spotkania .Ja nie bede nikomu w tym przeszkadzac tym bardziej ,iz przebywam za granicami w inetesach,takze probujcie moje Panie powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 17.02.09, 18:48 niestety nie moge Ci pomóc pulcia. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.piotrus1983 Re: BOB z hotelu Roma 27.02.09, 16:36 Ostatnimi czasy czytam to forum, na które przypadkiem wpadłem i muszę stwierdzić, iż Ci Egipcjanie to znakomici psychologowie i stratedzy. A ów Bob to widać "ciemna" gwiazda wśród uwodzicieli- oszustów. Trzeba przyznać, że ma talent, choć w nieczystych intencjach go wykorzystuje. Pozdrawiam forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: BOB z hotelu Roma 27.02.09, 16:41 jedyny.piotrus1983 napisał: >i > muszę stwierdzić, iż Ci Egipcjanie to znakomici psychologowie i > stratedzy BARDZO DOBRY WNIOSEK!! i jakże wytrwali.. :) a Bob to mój idol! - wymiata.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: BOB z hotelu Roma 28.02.09, 15:53 Hej Tak jak powiedziałam byłam i widziałam Bobika ( toz to jakis maszkaron na maksa) oczywiscie w towarzystwie jakis podstarzałych wyfarbowanych babek siedział po godzince wyprowadził jakąś na stronę.............. koszmar. i tak przez dwa dni ubaw niezły miałyśmy. Generalni Bobik nie zawiódł! Wrociłam wczoraj z Hrg Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: BOB z hotelu Roma 01.03.09, 01:51 Milad szef disco roma co wiedzie nizły sponsor jak dla mnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_patris Re: BOB z hotelu Roma 16.03.09, 15:45 Dziewczyny jakie wałki tu idą :( Chyba , że ja myślę o innym Bobie. BOB jest bardzo fajnym facetem i ja Go będę bronić. Na nic nie namawia. Super się z nim rozmawia. I jak każdy facet ma słabość do Polek. Więc?? Ale Żeby odrazy jakieś sprośne propozycje?? NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolecrozy Re: BOB z hotelu Roma 16.03.09, 23:19 Dziewczyny,czy to dziwne, ze Bobinski szuka szczescia poza Hurghada? To moj bliski kolega i zawsze byl szczery wobec mnie.Ma swoje za uszami ale kto jest swiety??? Ich wszystkich trzeba podstawic pod sciana,zeby powiedzieli prawde a Bob jest gwiazda internetu i z tego powodu ubolewa.Wie o tym, ze na tym forum pisze sie o nim, dobrze i zle, ale do cholery ten facet szuka szczescia i wydaje mu sie ze znalazl je u boku niejakiej Eli.Ale ma nadzieje, ze ta kobieta zrozumie,iz wczesniej mial przygody,dala mu do zrozumienia, ze moze robic co chce kiedy ona jest daleko.Osobiscie tego nie czaje bo byla bym zazdrosna jak cholera na jej miejscu.Bob moze nie jest playboyem ale ma swoj urok i bierze na serio slowa kobiet,ktore pozwalaja mu bzykac inne turystki.Powiedzial, ze gdyby ukochana kobieta mu tego zabronila to nie ma sprawy-moglby sie powstrzymac,ale zawsze jest to samo...Wiec nie miejcie do niego pretensji.To tylko facet... Odpowiedz Link Zgłoś
35gerino Re: BOB z hotelu Roma 19.03.09, 11:28 Dziewczyny, ale przecież Bobusiowi miało się dziecko urodzić. Jeśli to prawda, to jestem bardzo ciekawa, jak sobie radzi z nowymi obowiązkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kolecrozy Re: BOB z hotelu Roma 20.03.09, 00:42 Jakby to powiedzieć...Bobiński stwierdził,że w Europie ma prawdopodobnie przynajmniej kilkanaścioro dzieci.I nic dziwnego skoro laski godzą się na bzykanie bez gumki.Nigdy żadna pani nie przyleciała do niego z jego własnym dzieckiem, więc nie opiekuje się żadnym bobaskiem, nadal używa życia. Odpowiedz Link Zgłoś
wwmm Re: BOB z hotelu Roma 21.03.09, 21:21 Dziewczyny, gdzie tego ogierka można spotkać ? Odpowiedz Link Zgłoś
35gerino Re: BOB z hotelu Roma 22.03.09, 21:27 Musisz z uwagą przeczytać wszystkie wpisy z tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9759 Re: BOB z hotelu Roma 23.03.09, 13:28 Moje Panie nie jestem zazdrosna kobieta ,a Bob musi wiedziec sam co mu wolno ,a czego nie.Z dzieckiem jest wszystko ok ,jak to was bardzo interesuje ,ale jeszcze ma troche czasu ,aby zobaczyc uroki tego swiata.To nasze zycie i nasza sprawa jak zyjemy i sie kochamy .To tyle pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
35gerino Re: BOB z hotelu Roma 23.03.09, 14:31 Oczywiście, że Wasza albo jeszcze lepiej Twoja sprawa. Piszę Twoja, bo pare wpisów wyżej któraś z Pań napisała, że Bob bawi się świetnie i że teoretycznie może mieć sporą gromadkę dzieci. Z wypowiedzi wywnioskowac można, że za bardzo to on nie jest zainteresowany założeniem rodziny i że nadal używa sobie życia. Jestem daleka od atakowania Twojewj osoby, ale nie przeraża Cię jego postawa? Od grudnia zeszłego roku, praktycznie się nie odzywałaś, myślałam, że może coś sieęzmieniło. To wszystko. A Tobie i Twojemu dziecku życzę wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9759 Re: BOB z hotelu Roma 24.03.09, 12:52 dziekuje bardzo ,tylko zastanawiam sie czy te zyczenia sa szczere.Od grudnia nie przebywam w Polsce,mam wiele innych wazniejszych spraw jak to zlosliwe forum.Ale uwiez mi wszystko jest pod kontrola.Jak tam Twoj wyjazd do Egiptu? powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolecrozy Re: BOB z hotelu Roma 27.03.09, 07:06 andrzej9759: www.youtube.com/watch?v=SJ2x6pkeZeo&feature=channel od Boba, bez sciemy...Jezeli chcesz pogadac to zapraszam kolecrozy@NOSPAM.gazeta.pl. Buzia Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykoko Re: BOB z hotelu Roma 30.03.09, 17:07 widzę że wciąż podnieca was temat "BOB" hehe, nadal wiele pań zauroczył...i zauroczy jeszcze wieleee...takie jest jego życie:) szuka, szuka, może wrescie znajdzie jakąś polkę :)i tego mu życzę, bo Bob to wesoły, sympatyczny facet i z tego co wiem nikomu nie zaszkodził , a wiem że zawsze jest pomocny :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9759 Re: BOB z hotelu Roma 27.03.09, 13:14 Dziekuje bardzo za piosenke jest ok.Troche wzruszyla me serce....... Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyslim Re: BOB z hotelu Roma 29.03.09, 19:59 witam. poznałam BOBA (MANSORA) w 2007 roku w marcu podczas dwutygodniowego pobytu z mężem w HRG.miałam wtedy 43 lata i Bob równiez mnie podrywał i natychmiast był przy moim lezaku gdy mąz szedł na masaż. chcę powiedzieć ze absolutnie nie wyglądam na swoje lata jestem drobna, zero zmarszczek.oczywiście mówił mi te wszystkie rzeczy że tęskni, kocha,obiecuje, i że się ze mną ożeni bo mój mąż jest dla mnie za stary{rzeczywiście jest starszy}ale jest kimś a nie nikim jak Bob.wszystko to było dla mnie miłe i pochlebiało mi ze uwodzi mnie taki młody męzczyzna acz mocno kurduplowaty.oczywiście zbajerował jakąś polkę z łodzi lub okolic bo widziałam jak wracali razem rano prawdopodobnie z jego mieszkania.nie ujmuję Bobowi uroku bo niewątpliwie go ma, ale to bajerant lecący na polki i liczy na to że trafi mu się jakas bogata.ale wspominam go bardzo miło i równiez dzięki niemu mój pobyt w egipcie zaliczam do udanych. jesli któras pragn ie dobrze się zabawić z sympatycznym facetem przechwalająćym się możliwośxciami seksualnymi to się raczej nie zawiedzie - jest młody i mówił, że on może 5 razy bez stop!pokazywał mi esemesy i zdjęcia narzeczonych z polski chyba rzeczywiście były takie którym zawrócił w głowie. co do posiadania dziecka z egipcjaninem to o kay ale on jest stanowczo zbyt niski! Odpowiedz Link Zgłoś
78asuan78 Re: BOB z hotelu Roma 31.03.09, 13:46 Gdzie jestescie wszystkie kochanki Boba on lata taki samotny po plazy juz zaczyna podrywac panie po 50, a wogole to bardzo malo turystek jest na plazy do poderwania! Ja jestem w Sea Gull! Bylam tylko na chwile na plazy w Romie. Przesylam sloneczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 13.04.09, 21:47 oczywiscie jade 19 kwietnia ,moge ci napisac z kim bob chodzi aktualnie na randki. Odpowiedz Link Zgłoś
78asuan78 Re: BOB z hotelu Roma 14.04.09, 16:11 Aktualnie Bob lowi rybki.Plaza w Romie jest pusta pare osob, takich pustek jeszcze nie widzialam, dzisiaj bylam tam na chwile u kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25081985 Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 10:37 Hmmm tak tu piszecie o biednym Bobie. Jest teraz pewna polka (ktora mieszka w kanadzie) ok 40 lat. Przebywa aktualnie w romie. Biedny Bob juz robil sobie nadzieje na troche dobrej zabawy. Pobawil sie 2 dni, a wczoraj jechala na wyspe Giftun. To biedny Bob bojac sie ze ktos mu ja odbije kazal kolegom miec na nia oko. Chyba musieli sie bardzo dobrze nia zajac bo odplacila sie im na Giftunie szybkim numerkiem hehehe biedny Bob znowu musi szukac nowej... hehehehe wstyd mi za te polki!!!! WSTYD!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 13:42 A z kąd ty masz takie info w ogóle? :] czekam na odpowiedź bo z tego co ja wiem Bob się zmienił na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25081985 Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 15:24 Hmm moj facet tam pracuje i mi to opowiedzial. A poza tym jak tam bylam w maju to mialam okazje poznac Boba i hmm... chyba pewnych rzeczy nigdy sie nie da zmienic... Ale ogolnie to w porzadku facet.. Moze jakby poznal jakas konkretna babke (a nie taka ktora szuka przygod) to by sie zmienil.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25081985 Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 15:25 a poza tym ktory facet odmowi jak baby same na niego wskakuja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 16:39 Mój chłopak też tam pracuje ale nie słyszałam takej historii by Poleczka do której kręcił puściła się na Giftun. zresztą niby gdzie? Na wyspie Giftun nawet nie ma romantycznego zacisza , jedynie co to zaniedbane kible :] Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 17:51 kleoluder1, a może skoro takich dwóch przystojnaików juz leci na tą panią, to może ich obecność sprawiła, iż widok zaniedbanej toalety w jej oczach przeobraził się w plaże o złotym piasku, zielonych palmach itd. itd. Ja tam do seksturystyki nic nie mam, tylko dziwi mnie fakt wysylania pieniedzy, kobiety wysylaja pieniądze czlowiekowi, ktorego poznaly w ciagu 2 tygodni i je bezczelnie oszukuje, a nie dadza nawet paru zlowych chocby na glodne dzieci w kraju. Bedac na miejscu i jezeli przybiegnie do was jakis facet i bedzie was porownywac do greckiej bogini Afrodyty, czy arabskiej hurysy to bzyknijcie faceta, a jak pojedziecie nastepnym razem jezeli ten sie na Was obrazi to bedzie inny, Luzki dorgie krolowe luzik. A wrocice pelne usmiechu i zadowolenia :). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25081985 Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 20:41 kleo a jak ma na imie Twoj facet?? nie moglas o tym slyszec bo to wczoraj dopiero bylo hehe a gdzie to nie pytalam sie dokladnie ale wiesz jak jest dla chcacego nic trudnego... wstyd mi za takiego podstarzale panie co chca sie na sile dowartosciowac... porazka i naprawde wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 17.06.09, 23:08 bob sie nie zmieni nigdy ,latanie za babami ma we krwi,dzis rozmawialam z nim ,jest moim kolega,zmartwilam sie bo rudy kot oskar zdechl ktorego mial bob,bob jest taki sam jak jego kolega byly menager restouracji salah z hotelu roma,czyli zigolo Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 11:55 Ten kot z plaży zdechł? Nie możliwe.. a tak lubiłam tego kota.. :( Ale w sumie tam kotów jest full także znajdzie sobie innego. Jeśli chodzi o te wysyłanie pieniędzy to sie z wami nie zgodze, ale to moja subiektywne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 12:23 tak,szkoda kota ten rudy,a bob wesoly jest,jak mu daja kase to niech bierze,ja bym tez brala,wierz mi oni duzo chca,ale jak ktos im daje,a kto mnie da Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 13:08 gosia0409 napisała: > tak,szkoda kota ten rudy,a bob wesoly jest,jak mu daja kase to niech bierze,ja > bym tez brala,wierz mi oni duzo chca,ale jak ktos im daje,a kto mnie da Ja może nie, ale napewno BANK na wysoki (lichwiarski) procencik napewno. :). A jakby co to uzbieram parę groszy, może jakieś zaskurniaki mi zostały :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 13:22 przeciez mamy pisac o bobie nie o bankach,bob to fajny gosc,troche za niski i brzucha dostal,w moich butach siega mi do ramion,ja lubie wysokich facetow a araby jakos niewyrosli Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 14:59 Ej a kojarzycie tą piosenke. Dosłownie ciągle animatorzy puszczali ją w Romie na plaży. Kurcze ale mnie naszły wspomnienia :) www.youtube.com/watch?v=xgc_J9FNevk Kurcze ale naprawde mi żal tego kota. Mam chyba jego zdjęcia na kompie. Był tam też taki drugi - kocica . Bobik zawsze mówił ,że it`s his wife :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 15:08 www.youtube.com/watch?v=-ZA2lN7CRoc&NR=1 A tu wersja zmiksowana która też leciała w Romie :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 15:31 www.youtube.com/watch?v=dZjiNLO_DpM&feature=related A to totalny hit !!! :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 16:50 tak ,ta kocica druga jest w ciazy,kupilam jej jesc i zawioze,te hity tak pamietam,dzis jest moja kolezanka tam ,bob ja podrywa,ale ona ma meza, Odpowiedz Link Zgłoś
lani-2012 Re: BOB z hotelu Roma 22.06.09, 22:58 kleoluder1 napisała: > www.youtube.com/watch?v=-ZA2lN7CRoc&NR=1 > A tu wersja zmiksowana która też leciała w Romie :D:D Musze Ci podziekowac Kleoluder bo ten kawałek naprawdę jest super Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 17:08 Bo mają inną dietę inne hobby niż mieszkańcy Europy czy Ameryki :). A ja widze jeden związek Boba i banku. Oba zaczynają się na B :). Pozdrawiam. :***************** buziaczki dla gosiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 22:07 tak,interesujace jest to ze taki bob bylby dobrym bankierem i doradca finansowym,nie wiem dokladnie jakie on ma wyksztalcenie,ale co te panie w nim widza,diete tak oni inna maja to fakt,nieurosli,ja lubie jednak facetow z innych czesci swiata,panowie arabowie niech sobie siedza w arabi Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 05:42 Co mogą w nim widzieć, wydaje mi się, że na pierwszy rzut oka, będzie to odmienny kolor skóry, gdyby taki biały jak sciana, no moze lekko opalony po solarium miałby rzuciać komplementami, w najleposzym, mogło by się skończyć olaniem wysiłków amanta, a w najgorszym może poskarżyc się o molestowanie seksulane (gdzieś czytałem o takim przyadku, która zdarzył się nad bałtykiem). A u nas dużo chmur i mało słońca (ja sam nie lubie wiecznej szarzyzny na niebie), może powoduje to, że faceci z Polski tak często nie uśmiechają się jak oni. Ponadto u nas ten wyścig szczurów (którego nie znoszę), i przez pogodę i ciągły zapieprz (przepraszam za słownictwo) Polacy są smutni i faktycznie nie umiemy dać paniom tego ciepła, którego tak bardzo potrzebują. Ale ostatnimi czasy tak sobie czytałem i ku mojemu zdziwieniu znalazłem odpowiedzniego Polaka, który swoim działalniem przypomina Boba to J. Kalibabka "Tulipan" (nawet nazwisko poniekad odzwerciedla jego zainteresowania). Widac polak jak chce to też potrafi. Wystarczy tylko trochę chęci i samozaparcia. Pozdrawiam i życze miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 18.06.09, 22:12 a swoja droga moze cos napiszemy o panu menager restourant w romie salah ahmed salama-to jeszcze ciekawszy czlowiek niz bob,teraz menager w regina,stracil prace w romie poniewaz widzial sponsorki w kazdej turystce,ten to dopiero bankier Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 04:23 Gosiu to przedsiębiorczy człowiek jest, na moje szybko by znalazł prace w banku, bo wie jak pozyskać kapitał, a banki głownie na tym żerują :). Fakt jest taki, że facet się nie zmienia, lecz starzeje (dotyczy to x% mezczyzn na Ziemii). piszę X bo nie znam wszystkich. Tak się zastanawiam czy w Arabii Saudyjskiej też tak się zachowują, w końcu Egpit jak i Arabia są zamieszkałe przede wszystkim przez sunnitów. A mówią, iż islam sunnicki jest najostrzejszy i nabardziej przestrzegany (w Arabii napewno). Ale gosia przyznam Tobie raję, niech oni jednak tam sobie posiedzą, w końcu ja też mam araba w rodzinie, a oni ciezko trawią nasze mrozy i ciąglą szarzyznę (tak slyszalem). Więc niech się kąpią w morzu i w słońcu. Ale fakt, też chętnie bym poczytał o tym Ahmedzie (ale to nie ja :) ). Pozdrawiam Gosiaczka :). :* Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 09:58 to dam ci tel do niego,bo mi sie z nim gadac niechce o tych problemach i chorej mamie,ja mam inne problemy np duzo rachunkow do placenia i tez mam mame chora,nierozumiem tylko jednego jak wyksztalcone ,ladne kobiety leca na takich karakanow, Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 10:03 bylam w dubaju,araby tam jakby bardziej inteligentne i nie tak nachalne,lykneli troche kultury,co do pracy w banku dla nich zdecydowanie nie,bo tam trzeba jeszcze znajomosci innych zagadnien nie wystarczy byc tylko cwanym Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 13:06 Oni inaczej podchodzą do turystów, ze względu na ostra prawo oparte na szarijacie. Oni niekiedy wolą się zastanowic dwa razy zanim cos zrobią. W koncu nikt nie chce miec obcietej reki za oszustwo czy kradziesz, albo sietym w ramach wyroku publicznego za gwałt, zabojstwo czy narkotyki, a kobiety też tam maja przekichane - chlosta za cudzolostwo. W sumie poniekąd ten kraj mi się podoba jako jedyny z krajów islamskich. Wiec może tam jechać wypocząc do Arabii niż do Egpitu? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 13:13 kiedys juz dawno przestrzegano mnie przd podrozami do egiptu,ze to jedyny kraj arabski slynacy z oszustow?czy to prawda?buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 13:31 Oszustów nawet i w Polsce nie brakuje. Pod tym względem wielu naszych rodaków nawet może dorównać egipcjanom. Mówi się, że na obczyźnie należy unikać polaków. Tutaj nie ma reguły czy w jednym kraju są sami oszusci a w innym nie. W każdym społeczeństwie gdzie kolwiek by nie było bedą oszusci, gwałciciele, mordercy, itp. Polska jako kraj do życia na stałe to mi nie pasuje, dlatego interesuję się Arabią. Fakt, ze tam jest ostre prawo, a może i trzeba by to prawo przenieśc do polski. Wtedy by ukaranie przed publicznoscią odstraszyloby innych domniemanych przestepców. A boba i tego Ahmeda to poslać do Al-rijad. A bobka i Ahmedzika to poslać pocztą za wschodnią ranicę egiptu (to drugą po pierwsza jest izrael). I policja mufti wzielaby ich w obroty, to odechcialo by im sie tych podrywów. A policja nauczylaby ich rozumu obcinajac raczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 19.06.09, 13:34 Dla nich powinnaś być hurysą a nie sponsorem. :). Buziaki na dobry dzień :*. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia25081985 Re: BOB z hotelu Roma 30.06.09, 10:56 hej dziewczyny. sory ze odbiegam od tematu ale znacie jeszcze moze jakies tytuly piosenek co lecialy w romie?? bo chetnie bym sobie sciagnela :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarnypiwna Re: BOB z hotelu Roma 03.06.09, 18:32 hej czy nadal utrzymujesz kontakt z tym Mohamedem?? Proszę odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 03.06.09, 21:57 Jestesmy razem 11 miesięcy a co chcesz wiedziec :]? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnypiwna Re: BOB z hotelu Roma 04.06.09, 12:23 chciałam sie upewnic czy czasem przez przypadek nie zostałam w cos wplątana.. byłam ostatnio w egipcie i tez sie spotykałam z pewnym mohamedem. ciekawa jestem po prostu czy to ten sam.. przeczytałam cały wątek i pewne szczegóły się zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 04.06.09, 17:39 kleoluder@wp.pl Masz może zdjęcie? napisz do mnie na emaila bedzie łatwiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 04.06.09, 17:52 Tyle ,że mój misio nie pracuje już prawie od miesiąca w hotelu Roma tylko w Aqua Fun i Sea Gullu. :) taki szczegół:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnypiwna Re: BOB z hotelu Roma 04.06.09, 20:12 ok. to dobrze. to mi już wystarczy. pozdrawiam jakbyś chciała pogadac to daj znac. ja własnie wróciłam z aqua funu. Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: BOB z hotelu Roma 09.07.09, 21:28 romahotel.blox.pl/html Ciekawe zdjecia z Bobem Odpowiedz Link Zgłoś
saretta Re: BOB z hotelu Roma 26.09.09, 15:28 ależ ten hotel Roma jest beznadziejny, przynajmniej na zdjęciach. mam kilku znajomych, którzy pierwszy raz w Egipcie byli właśnie w tym hotelu i teraz drugi raz by nie pojechali, nie tylko do Romy ale wogóle do Egiptu. apropo Boba, jaki wstretny oblech!co te baby w nim widzą? nawijkę ma niezłą czy wyposażenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
adamooooo Re: BOB z hotelu Roma 14.08.09, 09:43 jezdzicie do tego Egiptu chyba tylko po to, zeby uslyszec kilka milych slow od jakiegos ciapaka. Zakochujecie sie w nim a on to wykorzystuje i wyciaga od was kase. I tak po waszym wyjezdzie znajdzie sobie inna i ma was gdzies. A juz szczytem sa posty osoby o nicku kleoluder1... Dziewczyno, albo masz nie wiecej niz 18 lat, albo w Polsce nikt na Ciebie nawet nie spojrzy i nie powie Ci komplementu. Bo nie wiem jak mozna byc tak zaslepionym, zeby nie rozumiec prostych rzeczy. Przejrzyj na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
rhoxer Re: BOB z hotelu Roma 14.08.09, 11:44 adamooooo napisał: > A juz szczytem sa posty osoby o nicku kleoluder1... > Dziewczyno, albo masz nie wiecej niz 18 lat, albo w Polsce nikt na > Ciebie nawet nie spojrzy i nie powie Ci komplementu. Bo nie wiem jak > mozna byc tak zaslepionym, zeby nie rozumiec prostych rzeczy. Przejrzyj > na oczy Ona ma dokladnie 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
anabakrahak Re: BOB z hotelu Roma 14.08.09, 14:24 A co książke piszesz o kleoluder1 ? Reprezentujecie poziom dna .. zamiast pomagać tylko niszczycie to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 14.08.09, 21:49 adamooooo napisał: > jezdzicie do tego Egiptu chyba tylko po to, zeby uslyszec kilka milych > slow od jakiegos ciapaka. Zakochujecie sie w nim a on to wykorzystuje > i wyciaga od was kase. I tak po waszym wyjezdzie znajdzie sobie inna i > ma was gdzies. A juz szczytem sa posty osoby o nicku kleoluder1... > Dziewczyno, albo masz nie wiecej niz 18 lat, albo w Polsce nikt na > Ciebie nawet nie spojrzy i nie powie Ci komplementu. Bo nie wiem jak > mozna byc tak zaslepionym, zeby nie rozumiec prostych rzeczy. Przejrzyj > na oczy Wybacz ale ja znam swoją wartosc :] a to z kim jestem i z kim nie jestem to moja sprawa :) otwieranie oczu to też moja decyzja. Nie mam czasu na zajmowanie sie pierdolami z tego forum wole sie opalac na plazy i cieszy wakacjami ;] a wy siedzcie sobie na forum i sledzcie nowe posty. :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: BOB z hotelu Roma 17.08.09, 09:48 > Wybacz ale ja znam swoją wartosc :] a to z kim jestem i z kim nie > jestem to moja sprawa :) otwieranie oczu to też moja decyzja. Nie > mam czasu na zajmowanie sie pierdolami z tego forum wole sie opalac > na plazy i cieszy wakacjami ;] a wy siedzcie sobie na forum i > sledzcie nowe posty. :]]] Dosyć szybko reagujesz jak na kogoś kto nie zajmuje się pierdołami i nie śledzi forum :]]] Pilnuj lepiej habisia, to będzie szansa że będziesz jego jedyną (na tym turnusie). Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Re: BOB z hotelu Roma 18.08.09, 13:59 Kolega Boba , Mohamed - oferuje wycieczki na nurkowanie. Jedna dziewczyna z polski pisała niedawno na forum ,że z nim jest. Niestety facet ten codziennie dostaje po uszach od menagera za sprowadzeanie panienek na plaże , które nie płacą za pobyt 100 L.E. Widziałam go ostatnio z kobitką z Holandii. forum.gazeta.pl/forum/w,24864,99130923,99130923,Roma_Beach_playboye_jakich_malo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 18.08.09, 14:19 Niestety ja o tym wiem już od 3 miesięcy :) ale to i tak nie przeszkodziło mi przeżyć zajebistych wakacji w Egipcie w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zicc1 hahahahaah 18.08.09, 14:31 kleoluder1 napisała: > Niestety ja o tym wiem już od 3 miesięcy :) ale to i tak nie > przeszkodziło mi przeżyć zajebistych wakacji w Egipcie w tym roku. forum.gazeta.pl/forum/w,24864,97909917,97920138,Re_koszty_wynajecia_mieszkania_na_tydzien.html Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: hahahahaah 18.08.09, 14:41 Niestety ja wiem kim jest ta ów Holenderka :) i wcale nie czuje się zagrożona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: hahahahaah 18.08.09, 14:49 zicc1 napisał: > kleoluder1 napisała: > > > Niestety ja o tym wiem już od 3 miesięcy :) ale to i tak nie > > przeszkodziło mi przeżyć zajebistych wakacji w Egipcie w tym roku. > > forum.gazeta.pl/forum/w,24864,97909917,97920138,Re_koszty_wynajecia_mieszkania_na_tydzien.html biedny znów nie udało Ci się mnie ośmieszyć. > Odpowiedz Link Zgłoś
zimnyfacet Re: BOB z hotelu Roma 21.09.09, 01:14 Sorry dziewczyny za szczerość, naprawdę, ale już dawno nie czytałem tak zabawnych tekstów i tak dawno już z głupoty ludzkiej (a raczej naiwności kobiecej) się nie śmiałem, jak przed chwilą. NIE DO WSZYSTKICH Z WAS TA UWAGA, ale jeśli takie "blondynki" wyjeżdżają z Polski na wakacje czy gdziekolwiek za granicę, to teraz już rozumiem, dlaczego o Polkach mówi się za granicą - ładne, ale próżne i łatwe. Link do tego tematu śmiga po necie, jesteście pośmiewiskiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: BOB z hotelu Roma 21.09.09, 14:28 zimnyfacet napisał: > Sorry dziewczyny za szczerość, naprawdę, ale już dawno nie czytałem > tak zabawnych tekstów i tak dawno już z głupoty ludzkiej (a raczej > naiwności kobiecej) się nie śmiałem, jak przed chwilą. NIE DO > WSZYSTKICH Z WAS TA UWAGA, ale jeśli takie "blondynki" wyjeżdżają z > Polski na wakacje czy gdziekolwiek za granicę, to teraz już > rozumiem, dlaczego o Polkach mówi się za granicą - ładne, ale próżne > i łatwe. Link do tego tematu śmiga po necie, jesteście > pośmiewiskiem :P Masz racje ale nie tylko bladynki, z tego co wiem Shakirra i Margo271 to szatynki no i wiele innych, nie tylko bladynki. A wogole nie ma o kim i o czy pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 21.09.09, 21:13 a co to sie ma wogole do boba,bob to fajny gosc,niech biedny chodzi po tej plazy jeszcze ze sto lat,tylko szkoda ze kot mu zdechl Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 22.09.09, 09:54 Gosia a nie stać już go na nowego kota np. dachowca? Acha coś mi się przypomniało. W związku z tym iż króluje w UE poprawność polityczna, pozwole sobie zacytować moją małą definicję. Człowiek to dwunoga istota wyposażona w głowę jak i głowkę, która do tworzenia zazwyczaj używa głowy, a nie głowki. Natomiast "człowiek" to dwunoga istota, która do tworzenia zazwyczaj posługuje się głowką, lecz nie głową. I jak dziewczyny myślicie, czy wg Was ta definicja może mieć zastosowanie w edukacji np. wychowaniu seksualnych, o którym tak głośno w UE? Pozdrawiam gorąco forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 22.09.09, 09:59 "...... a Bob jest gwiazda internetu i z tego powodu ubolewa." Każda gwiazda czy to hollywood'zka czy też w pokroju pana Boba musi uporać się ze złośliwością mediów (nie mam namyśli forumowiczek). Wy jesteście super, to on jest nieco niedobry. Życze miłego dnia. Polubiłem to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 22.09.09, 21:05 no tylko sie tu robi nudno ciagle to samo,a boba wykreowano na gwiazde,reklama dzwignia handlu,taki bob a jaki popularny Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: BOB z hotelu Roma 22.09.09, 22:42 gosia0409 napisała: > no tylko sie tu robi nudno ciagle to samo,a boba wykreowano na gwiazde,reklama > dzwignia handlu,taki bob a jaki popularny Sama piszesz w wątku o Bobie i narzekasz na monotonię. Zamiast biadolić, że nudno napisz coś nowego i ciekawego, nie wyciągaj z szafy tego trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 23.09.09, 15:43 ta niedługo to może niektórzy wiersze będą o nim pisać.. Chcecie newsów? Jak zwykle wieje biedą , narzekaniem na turystów - że ich mało.. coraz więcej Rosjanek a Roma Disco no niestety stała się płatna :] Wielka miłość naszego celebryty rzuciła go z torbami bo stwredziła ,że jest dla niego za stara i niby ma męża w Stanach . A taki był zakochany .. miał oblepione ściany samymi jej zdjęciami .. Ale tak to już jest Polka rzuca Araba , Arab rzuca Polke.. Free life :] Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 23.09.09, 16:49 A może Bob był pewnien swojej nieomylności np. jak Napoleon. A wiadomo, iż wielcy zdobywcy stają się przegranymi. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: BOB z hotelu Roma 23.09.09, 18:15 gosia0409 napisała: > tylko czy bob jest zdobywca? Z tego co pamiętam to raczej budowniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 23.09.09, 20:28 Budowniczy czy niebudowniczy.. ja generalnie do niego nic nie mam gdyby nie to że raz bardzo podle mnie oszukał. Załatwiłam mu 12 osób z innego hotelu ,którzy kupili od niego wycieczke do Kairu , Luxoru , na kłady i Giftun i nie dostałam z tego złamanego dolara no ale na tym to już mi najmniej zależało.. generalnie to żalił mi się jaki to jest biedny , wypłakiwał a sam podle się wobec mnie zachował kryjąc przedemną swojego zarąbistego kumpla a gdy wyszło szydełko z worka umywał rączki i gadał ,że o niczym nie wiedział.. Niestety on i jego spółka nie wiedzieli z kim mieli do czynienia .. Pewnej nocy Bob zamknął mnie w swoim mieszakniu by nie dopuścić do mojego spotkania zkimś ważnym więc zaproponowałam mu wspólne picie ich lokalnej vodki. Oczywiście uchlał się w cztery d**py , a ja zabrałam mu klucze od drugiego mieszkania ,posprawdzałam wszystkie jego połączenia odebrane i nieodebrane co też pozwoliło mi zebrać pare ważnych dla mnie informacji , zrobiłam mu bałagan w mieszkaniu i się zmyłam :P Możecie się dziwić czy też nie ale dałam się nieźle popamiętać w Romie zanim wyjechałam , i Bob zawsze będzie wiedział ,że Polki nie dadzą sobie w kasze dmuchać.. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: BOB z hotelu Roma 23.09.09, 20:35 mam infantyle pytanie ? kim jest ten Bob ????? Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: BOB z hotelu Roma 23.09.09, 22:36 latika101 napisała: > mam infantyle pytanie ? kim jest ten Bob ????? Bob to wzorzec habisia, jego odlew leży w Sevres obok wzorców metra i kilograma (już z resztą zdezaktualizowanych). Błagam, nie pytajcie czego odlew, odlew Boba. Gdzieś tu na forum walał się odnośnik do zdjęcia, ale nie wiem gdzie jest. Może jasneniebo podniosła i wyrzuciła na śmietnik? Taki wąsaty kolo. Zdania na jego temat są podzielone. Jedni mówią, że piękny, inni gadają, że ryj jak tatarskie siodło. Ot tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yamyam Re: BOB z hotelu Roma 23.09.09, 22:43 wspomoge Cie obrazkiem religiapokoju.blox.pl/2009/08/Bob-z-hotelu-Roma-demotywator.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: BOB z hotelu Roma 24.09.09, 00:03 yamyam napisała: > wspomogę Cie obrazkiem religiapokoju.blox.pl/2009/08/Bob-z-hotelu-Roma-demotywator.html Witaj, zwracam Ci wszystko, miałaś rację, niektórych nie da się zmienić walczyłam cały dzień z "w" masakra, już nie będę próbować, teraz zrozumiałam. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: BOB z hotelu Roma 24.09.09, 01:20 mhhhhhhhhhhhhh , no co mam powiedziec po zdjęciu , albo ja sie tak nie znam na męskiej urodzie albo nie mam gustu Odpowiedz Link Zgłoś
yamyam Re: BOB z hotelu Roma 24.09.09, 14:49 :) spoko, ja sie tam ciesze, ze slonce tej jesieni takie piekne :) Odpowiedz Link Zgłoś
roma_queen Re: BOB z hotelu Roma 24.09.09, 15:08 nie odzywałam sie tyle czasu, bo nie było o czym pisać , ale parokrotnie byłam w romie od moich ostatnich wypowiedzi, Bob się nie zmienił i nie zmieni się przez następne 1000 lat , taki ma spobób na życie, cieszę się tylko , że ja zmądrzałam, ma wiele pamiątek po swoich wielkich miłościach, zdjęć ma mnustwo i pokazywał mi je , chwaląc się swoimi zdobyczami, pozdrowienia dla wszystkich jeżeli ktoś leci do hurghady niech pozrdowi Boba od forumowiczek , napewno się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 24.09.09, 15:28 Do jasnej ciasnej musi się kiedyś ta kosa trafić na kamień. Kiedyś tam znajdzie się Panna, która wycyka Boba. A Bob pozostanie goły i wesoły :D. Pozdrawiam gorąco forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 26.09.09, 14:36 Ja dalej utrzymuje swoje zdanie ,że akurat ta partia nie zasługuje na zainteresowanie. Człowiek ,który nie skończył żadnej szkoły oprócz podstawówki , i do tego ma Egipską żone ( informacje potwierdzona ze 100% źródeł ) i bande dzieciaków ,którymi się nie interesuje . Rodzina go z miejscowości Kena( siedlisko znachorek ,które obrzezają nielegalnie dziewczynki) - wyrzuciła z domu dlatego błąkał się po różnych hotelach by masować w health clubach stare Rosjanki. Żal mi faceta bo w swoim nędznym życiu nie dorobił się niczego. Nie ma rodziny , pieniędzy , własnego mieszkania.. jedynym sensem jego życia to odpisywanie na smsy Polką ,które opalając się nad Bałtykiem wysyłają mu romantyczne pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 26.09.09, 16:03 kleoluder1-mnie interesuje gdzie lezy ta kena-siedlisko znachorek,to bardzo interesujace jakie one czary odprawiaja moze by sie nam przydaly Odpowiedz Link Zgłoś
saretta Re: BOB z hotelu Roma 26.09.09, 16:22 to Qena, poszukaj w google gdzie leży dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 26.09.09, 18:00 Ta miejscowość leży bardzo blisko Luxoru - 40 % facetów z kurortu urwało się z tej mieśćiny do Hurghady i Sharmu licząc na lepszą przyszłość. Jak ktoś był na objazdówce w Egipcie - tak jak ja to widział te straszne lepiany , te rodziny które kąpią się w kanałach razem z bydłem i słami i gdzie piorą odzież. Ja potrzebowałam roku by zrozumieć ,że tak naprawde fascynacja Egiptem to tak jak motyw chłopomani w XIX wieku w Polsce. Przymykamy oczy a tak naprawde my Europejki nie potrafiłybyśmy tak żyć.. My mamy własną godność.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 27.09.09, 21:18 zgadzam sie z tym ze egipt to biedota,ale co mozna spodziewac sie po potomkach niewolnikow,mnie dalej interesuje ta kena ,czy jak tam gdzie sie ten bob urodzil,znachorki ,czary ,amulety ,moze jest tam cos takiego,spodkalam sie niedawno z taka sytulacja ,pewna arabka zamowila dla dziecka amulet,byl to woreczek i cos bylo w sirodku,cholera wie co moze jakies zielsko,i niby to mialo chronic dziecko przed zlem,to mnie wlasnie interesuje,slyszalam ze w egipcie w ciemnych wsiach mozna cos takiego spotkac,co do boba to nawet do sprzatania mieszkania bym nie chciala ,a wogole szkoda pisac o nim,sa normalni ,inteligentni faceci w europie Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 27.09.09, 22:19 Ja tam szykuje im jedną wielką bombe . Oni myślą ,że są tacy do przodu więc się jeszcze okaże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 02:19 kleoluder1 napisała: > Ja tam szykuje im jedną wielką bombe . Oni myślą ,że są tacy do > przodu więc się jeszcze okaże ;-) Z czysto małpiej ciekawości, facetom z Egiptu bombę szykujesz? To ja się kopnę po coś do przegryzienia i do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
no_ale_o_co_chodzi Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 06:15 Zaraz mnie skręci z ciekawości - co się stało? Dokuczył Ci któryś? Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 08:44 Klaudie pewnie olal ten stary Arab, ktorego tak bronila na forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lovemaker Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 08:56 a nawet jesli to nie jest to takie śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 13:55 no to ja sie przylaczam,jaka bombe szykujecie,cos mozna wymyslic bedzie wesolo,a dokuczyc im mozna,ja przy okazji dokucze swojemu bylemu,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 14:14 A jednak egipska kosa trafi na polski kamień. Życzę powodzenia w przedsięwzięciu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 14:45 raczej trafila na kamien ha..ha.. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 15:08 Egipcjanie hossa na Polki dobiega końca, czas na bardzo długotrwałą bessę. Pozdrawiam gorąco. :):* Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 15:28 kazda gra to rezyko,a szczegolnie polegajaca na oszustwie,i zawsze nadchodzi dzien zaplaty,no coz,a kiedy w egipcie zabraknie dojnych krow,nastana znowu ciemnosci egipskie Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 15:59 Gosia0409 jak to mawiają raz na wozie raz pod wozem. Oni już dość się Wami bawili, a teraz czas na poniesienie konsekwencji. Pozdrawiam. Uśmiech i buziak dla Ciebie :):*. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 17:01 Przykro mi ale nikt nikogo nie olał :) Są jednak sprawy ,które musze zakończyć .. Myślałam raczej o pewnym kawale ,który mam zamiar im urządzić przy pomocy moich nowych znajomych . Podpowiem tylko ,że zamierzam się posłużyć hotelem ,który nie został wciąż dokończony na przeciwko hotelu roma i zawiesić pewnien bilbard :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 20:43 kleoluder1 ja ci pomoge,moj skayp malgosiaczech berlin Odpowiedz Link Zgłoś
kristina.elena Re: BOB z hotelu Roma 12.03.10, 12:36 kleoluder1 napisała: > Ja tam szykuje im jedną wielką bombe . Oni myślą ,że są tacy do > przodu więc się jeszcze okaże ;-) Hej. No i co z tą bombą? Wybuchła? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9759 Re: BOB z hotelu Roma 28.09.09, 21:05 kleoluder1 napisała: > ta niedługo to może niektórzy wiersze będą o nim pisać.. Chcecie > newsów? > Jak zwykle wieje biedą , narzekaniem na turystów - że ich mało.. > coraz więcej Rosjanek a Roma Disco no niestety stała się płatna :] > Wielka miłość naszego celebryty rzuciła go z torbami bo > stwredziła ,że jest dla niego za stara i niby ma męża w Stanach . > A taki był zakochany .. miał oblepione ściany samymi jej zdjęciami .. > Ale tak to już jest Polka rzuca Araba , Arab rzuca Polke.. > > Free life :] O tak masz wiadomosci z pierwszej reki,nie jestem mezatka to pewne,cały czas mam kontakt z jak go nazwałas z celebryta.Nie uwarzam sie za stara kobiete i niggdy tak nie mówiłam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 29.09.09, 16:14 andrzej9759 ale w sumie czego tu żałować ;) tak wiem ,że nie czujesz sie stara bo i tak na taka nie wyglądasz. Mieszkasz w tym samym miescie co ja, i nawet kiedys Cie spotkalam.:-) to nie moja wina ze nasz celebryta tak przedstawil obraz tejze sytuacji :) ale tak jak mowilam juz wczesniej ,zal mi kogos kto sie nim przejmowal ,kto poswiecil swoj czas , ja go nawet przez pewnien czas bronilam tu na forum - pislaam dziewczyny przestancie , nie piszcie o nim bzdur i co.. okazalo sie ze jemu tylko zalezy na kasie , nawet gdy ktos probowal mu pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9759 Re: BOB z hotelu Roma 29.09.09, 22:46 kleoluder1 napisała: > andrzej9759 ale w sumie czego tu żałować ;) > tak wiem ,że nie czujesz sie stara bo i tak na taka nie wyglądasz. > Mieszkasz w tym samym miescie co ja, i nawet kiedys Cie spotkalam.:-) > to nie moja wina ze nasz celebryta tak przedstawil obraz tejze > sytuacji :) > ale tak jak mowilam juz wczesniej ,zal mi kogos kto sie nim > przejmowal ,kto poswiecil swoj czas , ja go nawet przez pewnien czas > bronilam tu na forum - pislaam dziewczyny przestancie , nie piszcie > o nim bzdur i co.. okazalo sie ze jemu tylko zalezy na kasie , nawet > gdy ktos probowal mu pomoc.. Nie chce jego bronic ,ale ktos z tego forum zaraz` poinformował jego o moim pisaniu i zaraz Bob do mnie napisał.Jest silny na obelgi i da sobie rade to wiem napewno pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
roma_queen Re: BOB z hotelu Roma 30.09.09, 14:46 Lece z firma na wycieczke do Hrg pod koniec listopada. W Romie mamy noclegi. Dziwny zbieg okoliczności! Ale nie oto chodzi , mogę pomoc w "niecnych zamiarach" :-) Zdjecia posiadam , wiec moge przygotowac olbrzymi baner , tylko czy mnie na lotnisko wpuszcza? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 30.09.09, 16:33 wpuszcza cie wpuszcza,tylko sie ladnie usmiechnij,pewnie pomoc dziewczyna,a potem napisz co nowego w romie,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 30.09.09, 16:55 A jeżeli Wasz plan mimo powodzenia w organizacji nie przyniesie oczekiwanego skutku, to macie jaką alternatywę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 30.09.09, 18:22 kto zadzi swiatem -pieniadze,a kto ma pieniadze turystki..ha ha,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 30.09.09, 18:29 Gosia0409 zatem Egiptem rządzą Polki. Nie co się łudzić, w końcu turystyka to jeden z czynników przynoszący dochód państwa Egipt. Nie znam tamtejszego kodeksu prawa podatkowego, ale nie o podatkach chcę tutaj rozmawiać. A jak urodziwe, uwodzicielskie Polki przestaną już w takiej ilości przyjeżdżać to Egipt zbiednieje. Wasza siła to inteligiencja i urok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 30.09.09, 18:35 A może zamiast prezydenta Mubaraka powinna zostać jakaś Polka :). No co skoro Polak potrafi to i Polka też potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykoko Re: BOB z hotelu Roma 01.10.09, 19:13 Witam wszystkie panie.. No cóż Bob w kiepskiej kondycji.. Roma hotel rowniez...pustki ze az strach, disco roma rownie pusta bo i platna 30.le, a wiec wiele Bobik nie moze zaoferowac polką bo kasy mu brak, a polek na palcach mozna zliczyc w owym hotelu...wiec nawet podal swoj cennik 100$ za godzine zabaw z nim , pytanie ktora mu to zaplaci ?Mowil ze zawsze pozostaja mile rosjanki dla ktorych ma troszke wyzszy cennik 100euro, ale i one nie bardzo są chetne . A wiec niestety nasz Bobik upadl nisko :)biedaczysko :) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 01.10.09, 19:21 A zawsze na jesień są tam same pustki? Widać Bob musi zacząc naukę o oszczędzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykoko Re: BOB z hotelu Roma 01.10.09, 19:39 ahmed_salim napisał: > A zawsze na jesień są tam same pustki? Widać Bob musi zacząc naukę o > oszczędzaniu Niestety ten rok jest cienki dla Bobika , a czy pustki są zawsze jesienią? To raczej hotel roma przyczynil się do pustek na swojej plaży, a chyba kazdy wie dlaczego, jesli byl zakwaterowany w tym hotelu:)Aha no i Bobik bardzo prosi swoje byle i obecne kobietki o dużo wpisów i reklamy na owym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 01.10.09, 19:50 A to zaskakujące. Mimo iż tutaj tego Pana z forumowiczek wypowiadających się w owym wątku, mało kto teraz lubi, to z kolei On uważa, że to jest reklama. Ja wiem, iż marketing zazwyczaj przedstawia osoby, usługi, produkty w superlatywach, a nie negatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 02.10.09, 10:57 A co ciekawe powiem wam ,że kobiety dużo czytają w internecie o nim i specjalnie przychodzą by go zobaczyć .. Spotkałam się z wieloma Polkami ,które mówiły ,że znają z opowieści z internetu.. Ale z drugej strony m więcej Polek tym więcej wycieczek na Giftun - tym większa prowizja.. Takie ich życie :) Zajrzyjcie sobie na stronke : www.romahotel.blox.pl Tam znajduje się też fotka jego krewnego Mustafy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: BOB z hotelu Roma 02.10.09, 11:10 A jednak łatka mega casanovy ma coś co interesuje płeć przeciwną. Tylko się zastanawiam nad jednym: dlaczego tak się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskaeb Re: BOB z hotelu Roma 03.10.09, 18:44 Witam wszystkich zainteresowanych osobą Boba ;-) Poniekąd przyczyniłam się troszkę w "produkcji" bloga powyżej reklamowanego ROMAHOTEL.BLOX.PL(czy jakoś tam podobnie)Zrobiwszy dobry uczynek i podzieliwszy sie fotkami z ferii w HRG z założycielką bloga moje dziecko i kolega wraz ze słynnym Bobem na jednym zdjęciu zostało umieszczone na tym fotoblogu.Nie ukrywam że z miłą chęcią zaglądam na to forum bo zjada mnie ciekawość co tam nowego u naszego BOBIKA-ROMANTYKA.Mieliśmy okazję poznać go osobiście w lutym tego roku i wcale nie żałowaliśmy że go poznaliśmy.Dzięki niemu(i nie tylko)przeżyliśmy niezapomniane ferie (pierwsze w życiu w wymarzonym Egipcie)To on już pierwszego dnia zaraził mojego syna snurkowaniem i podziwianiem raf przy plaży.To on namówił nas na rejs na trzy wyspy ze snoorkowaniem,wybrał się razem z nami i pływał z naszymi chłopcami pokazując co ciekawsze miejsca (było cudownie i o niebo taniej niz u rezydentki bp)To on wygłupiał się i zabawiał nasze dzieciaki w czasie gdy byliśmy na plaży.Super się z nim rozmawiało na wiele tematów i bardzo nam umilił pobyt w Hrg.Nie zaprzeczam że byłam też świadkiem jego podrywania(wiele widziałam i słyszałam i się szczerze uśmiałam)ma facet umiejętności,jak każdy jeden w tym hotelu(nasza koleżanka po 2 dniach rozmaśliła się totalnie)ale jeśli kulturalnie postawi się sprawę jasno i klarownie że nie szuka się wrażeń to potrafi się z klasą achować.Mój syn bardzo go polubił i między innymi dla tego ze Bob był dla nas fajnym kumplem synuś nie chce spędzić kolejnych ferii w innym hotelu - tylko Roma albo nie leci wcale!!!! Z jednej strony to wcale nie dziwię się tym wszystkim dziewczynom,które zbajerował Bob - on na prawdę potrafi i świadomy tego poprostu korzysta z życia skoro ma taką możliwość(tzn nie wiem jak teraz,ale jak my tam byliśmy to sam się przechwalał ile to on ma ,miał itp,więc skoro dają się nabierać na te jego sztuczki to czemu ma nie korzystać - przecież to FACET mający swoje potrzeby ;-) Z innej strony to dziwię się że jest jeszcze tyle kobitek,które tak łatwo dają się wrobić(i to w tak krótkim czasie - "szacun dla Boba za te umiejętności")Mimo wszystko pozdrawiamy serdecznie razem z synem :Boba,wszystkie panie zakochane i odkochane,oszukane i nie i mamy nadzieję że będziemy miło wspominać kolejny pobyt w Hrg w czasie kolejnych ferii. Odpowiedz Link Zgłoś
majusia1970 Re: BOB z hotelu Roma 08.10.09, 19:54 Witam Od razu sorki bardzo że nie w temacie Mam pytanie typu DLACZEGO!!!!! Hotel ROMA został wycofany z ofert wszystkich bp i nie ma możliwości rezerwacji w tym hotelu po nowym roku. Wszystkie oferty dotyczące tego hotelu na 2010r nagle po 06.X zniknęły ;-( Jeśli ktoś z Was ma jakieś info dotyczące przyczyn zaistniałej sytuacji,bardzo proszę o wyjaśnienie. Mam nadzieję że jest to chwilowe zawieszenie w "nicości" Pozdrawiam i czekam na dobre wieści.:-) Jeszcze raz przepraszam że nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo post irulanacorrino zmodyfikowany! 09.10.09, 10:40 irulanacorrino 09.10.09, 09:49 Odpowiedz bo statystyki się znaczenie podniosły po rozpoczęciu wątku O Bobie))))))))) A szczerze, podejrzewam, że było wiele reklamacji i ze względu na grasujących tam oszustów finansowych biura zrezygnowały z oferty! Odpowiedz Link Zgłoś
majusia1970 Re: post irulanacorrino zmodyfikowany! 09.10.09, 13:15 irulanacorrino napisała: > A szczerze, podejrzewam, że było wiele reklamacji i ze względu na > grasujących tam oszustów finansowych biura zrezygnowały z oferty! OK może i poniekąd masz rację,w co wątpię bo nie tylko ten hotel jest osławiony "habisiami". Ja osobiście nie słyszałam o takim hotelu w którym nie dochodziło by do wykorzystywania dziewcząt"naiwnych turystek" w temacie sexu,kasy i innych uciech "habisiów" ;-( Każdy hotel w Hrg ma swoich amantów,którzy bawią się kosztem turystek.Wiec skoro bp miały by rozpatrywać umowy współpracy z hotelami pod względem złamanych i oszukanych serduszek z Europy to musiały by zrezygnować chyba ze wszystkich hoteli w Hrg. To napewno nie jest przyczyna że Roma zniknęła z ofert bp. Nadal oczekuję na jakieś info odnośnie dalszych losów Romy. Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykoko Re: BOB z hotelu Roma 10.10.09, 10:33 To chyba dość prosta odpowiedz dlaczego ten hotel nie chce żadne renomujące się biuro podróży? Nic w tym hotelu nie polepszylo sie od lat...stoi w miejscu ..nie zachęcając niczym klienta...wręcz wlasciciel jak i jego personel ma zwis na wszystko.Np.jak w sezonie mozna zamknąc na tydzien czasu basen...ktory jest wlasciwie jedyny przy plazy? Ktory hotel pozwala sobie na takie rzeczy? Rozumiem ze trzeba basen wyczyscic..ale czy to musi trwać tydzien czasu ? Poza tym kazdy kto w tym hotelu wypoczywal..wie ile jest zastrzezen do caloksztaltu...Poza tym cena 2tygodniowego wypoczynku w Romie...porownujac z hotelem Sea gall jest taka sama, lecz co oferuje Roma a co Sea gall? Nie jestem wymagającą osobą..lecz porownanie mam dosc duze i rozumiem pewne nie dociągnięcia, ale nie rozumiem zaniedbania.Dlatego tez Roma świecila w tym sezonie pustkami:)Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dagny2009 Re: BOB z hotelu Roma 11.10.09, 19:01 forum.gazeta.pl/forum/w,24864,99130923,99130923,Roma_Beach_playboye_jakich_malo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
majusia1970 Re: BOB z hotelu Roma 11.10.09, 19:31 czarnykoko napisała: > To chyba dość prosta odpowiedz dlaczego ten hotel nie chce żadne renomujące się > biuro podróży?...... Ok niech i tak będzie.Skoro Roma dzięki właścicielowi i obsłudze traci klientów to po jaką .... biuro podróży jednego dnia przekazuje mi ofertę Romy na luty 2010,a już następnego dnia hotel ten jest niedostępny we wszystkich bp.Może jest to związane ze zmianą właściciela,lub bp dogadują się z właścicielem.Jeśli bp mają jakieś wątpliwości lub problemy z tym hotelem to po co proponują mi w nim wypoczynek za niezłą kaskę??? Poza tym od maja 2010 Roma jest już dostępna w ofertach bp, chmmm - bardzo mnie to intryguje dlaczego dopiero od maja?.PARANOJA My z synem byliśmy w tym hotelu w ofercie 7+7 i nie mieliśmy do czego się doczepić.Oba baseny (na tarasie i na plaży) były cały czas dostępne,jedzenie było spoko,pokoje zawsze czyste,obsługa hotelu bez zarzutów - robili co do nich należało zawsze uśmiechnięci i mili.My na prawdę nie mieliśmy do czego się doczepić(może dlatego że byliśmy tam tylko tydzień?)Znajomi,którzy byli z nami na tej wycieczce mieszkali w innych hotelach i narzekali że: brudno,za głośno,jedzenie do kitu,obsługa ich olewała a faworyzowała Rosjan i Niemców itp. Dlatego właśnie gdy dostałam ofertę Romy to syn zainteresował się nią,a dzień później nastąpiło niemiłe rozczarowanie;-( Z tąd właśnie moje dociekania jakie są powody tej sytuacji. Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykoko Re: BOB z hotelu Roma 12.10.09, 19:23 Moze i tak ....moze wrescie zmiana na lepsze...dobrze by bylo dla tego hotelu.A co do narzekan to rozni turysci , rozne upodobania i wymagania.Ale jesli jedzie sie do Afryki to nie rozmiem ludzi jadacych tam , ktorzy nie maja zielonego pojecia...a duzo mają pozniej do opowiadania....Nie wiem za ile mialas pobyt w owym hotelu...ze mowisz o malej kasie ....Ja za nizsza kase mialam pobyt w lepszym hotelu i naprawde nie mialam do czego sie doczepic....przy czym jak mowilam nie wymagam wiele:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majusia1970 Re: BOB z hotelu Roma 13.10.09, 10:29 czarnykoko napisała: Nie wiem za ile mialas pobyt w o > wym hotelu...ze mowisz o malej kasie ....Ja za nizsza kase mialam pobyt w lepsz > ym hotelu i naprawde nie mialam do czego sie doczepic... Witam :-) Ja dostałam ofertę wypoczynku w tym hotelu(nie lasta)na lutego 2010 z opcją ALL za 2099 zł od osoby.No to wydawało mi się że jak na ceny kształtujące się w tym regionie to jest dobra oferta.Niestety długo się nie pocieszyliśmy taka okazją. Teraz bp proponuje mi Sea Gulla za 2580(i w chwili obecnej jest to najniższa oferta jeśli chodzi o Sakkalę 4* i ALL) Niby dużej różnicy nie ma,ale jednak przy 2 osobach daje niezłą kwotę (960zł)na szaleństwa. Teraz pozostaje mi wybrać jakąś ofertę bądź poczekać na lasty(może spadną trochę ceny?) Ach i jeszcze odnośnie Romy - pojawiły się oferty od V/10 w ALL za nie całe 1900zł.Tego jeszcze nie było(może Roma straciła *,i teraz są tego efekty,pomimo że na portalach turystycznych nadal ma 4*) Teraz to już chyba nie istotne. Pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoluder1 Re: BOB z hotelu Roma 13.10.09, 17:33 Ja w tym roku za hotel 3 gwiazdkowy - singiel płaciłam 1799zł za 2 tygodnie all inclusive a dojazdy do sakkali wynosiły mnie jakieś 10 l0 l.e dziennie.. a z plaży Romy i tak korzystałam za darmo.. Roma była atrakcyjna jakiś czas temu , a teraz ani rafy , ani dobrego jedzenia.. a za ładniejszy ręcznik have to pay. Osobiście polecam teraz Zahabię. :) na przeciwko el Palacio. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_killer2 Re: BOB z hotelu Roma 18.01.10, 14:27 Hotel Roma jest na niemieckim holidaychecku opisany jako TOTALNA KATASTROFA, nie tylko z powodu fatalnego stanu technicznego i kiepskiego żarcia, ale także z uwagi na gości-troglodytów z Europy Wschodniej, wypełniających ten hotel w 95%. Jeden Niemiec pisze, że boy hotelowy po wniesieniu walizek wyjął mu w pokoju ptaka na wierzch i zaproponował "usługę seksualną"! Słynny BOB doskonale wpisuje się w takie otoczenie... ten hotel to zasyfiały, rozpadający się burdel na kółkach. To żałosne, że wielu kobietom z Polski nie przeszkadza brud, syf i zgnilizna, byle tylko był na miejscu ktoś, kto je zechce wykutasić. ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: BOB z hotelu Roma 02.03.10, 17:27 oj widzisz akurat jeśli chodzi o wykutaszanie to naprawdę nie ma z tym problemów w żadnym hotelu w egipcie a Roma ma swój specyficzny urok albo sie ja kocha albo nie.. a ja nie dałam nawet dolara w paszport a pokój miałam zawsze czysty, ręczniki zawsze białe a w basenach i tak nie pływałam bo w pażdzierniku jak dla mnie jest już za zimna woda... a gdybym miała jechać do egiptu zamknąć się w luksusowym zamku i siedzieć tam 5 tygodni to umarłabym z nudów... a co do cen jadę teraz we wrześniu i za dwa tygodnie płacę 2600 z dopłata do pokoju jednoosobowego (gdybym wybrała see gull zapłaciłabym 1000 zł więcej więc nie jest to mała różnica a słońce jest wszędzie takie samo) Odpowiedz Link Zgłoś
leed2121 Bob ozenil sie i jest w Polsce 29.10.09, 09:42 Wielbicielki Boba placza?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soniaa_26 Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 29.10.09, 11:48 Matkooo znów o tym Bobie ;/ co to za koleś w ogóle??? to on powinien prowadzić zajęcia praktyczne w tej szkole uwodzenia która powstała w Łodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 01.11.09, 12:25 Ciekawe czy ten kolo wie co on narobił :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnypiwna Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 05.11.09, 13:29 a to dziwne bo byłam w romie pod koniec pazdziernika i bob był na miejscu .... hmmm i nie mówił że się wybiera do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 05.11.09, 14:21 czarnypiwna napisała: > a to dziwne bo byłam w romie pod koniec pazdziernika i bob był na miejscu .... > hmmm > i nie mówił że się wybiera do Polski Kolejna ukochana Boba? Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 15.11.09, 13:47 Dziewczyny co tam w Romie słychać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldsztajn Jak zawsze:-) 15.11.09, 13:59 Bob co tydzien ma nowa Polke i caly czas wysylaja mu pieniadze i prezenty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 15.11.09, 14:05 Ale ja nie miałam na myśli ów vel Boba tylko hotel. A to są dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus1230 Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 16.11.09, 09:43 skoro nie masz go na myśli, to po co piszesz w tym watku. Znajdź lub załóż watek - hotel Roma - opinie i inne Odpowiedz Link Zgłoś
rades29 Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 15.11.09, 18:46 uodzikofska napisał: > czarnypiwna napisała: > > > a to dziwne bo byłam w romie pod koniec pazdziernika i bob był na > miejscu .... > > hmmm > > i nie mówił że się wybiera do Polski > > Kolejna ukochana Boba? A kiedy powstanie ten pomnik Boba? Odpowiedz Link Zgłoś
nefer-tete9 Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 16.11.09, 16:05 Dwa tygodnie temu wróciłam z hotelu Roma i Bob nadal jest na plaży i sprzedaje wycieczki i w najbliższym czasie nie wybiera się do Polski. Na pytanie czy ma żonę w Polsce? - zaprzeczył, ale doskonale wie, że jest opisywany na forum i ma darmową reklamę w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: Bob ozenil sie i jest w Polsce 17.11.09, 22:36 Wczoraj widzialam Boba z dziewczyna z polski, tydzien temu z bladynka z rosji, on zmienia dziewczyny jak rekawiczki, jednorazowki, a jego polska koszulka z orzelkiem juz wyplowiala. Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: BOB z hotelu Roma 20.11.09, 17:46 A ten cały vel Bob to na 100% ma HPV , więc nie wiem kto się nie brzydzi tykać gówna.Szkoda gadać .. Ten wątek powinien pokazać ,że co poniektórym jak wygląda ich egipskie życie. Nie chce prowokować , ale z tego co czytam to ów pan przynajmniej się nie kryje ze swoim frywolnym życiem . Szkoda mi dziewczyn ,które wierzą ,że ich habibi nie jest taki jak Bob. Szkoda ,że wielu z nich przepełnia wizja nieskończonych wakacji pod palmami ze swoim ukochanym , szkoda tylko ,że nie widzą swojej przyszłości za 50 lat kiedy nie dostaną emerytury ani renty , a Egipski mąż umrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mendunia Re: BOB z hotelu Roma 11.01.10, 16:07 Witam, widzę że Bob to gwiazda ;-)Wie wszystko gdzie z kim co i jak, powie Ci nawet o której jesz, wracasz do hotelu, z kim byłaś a nawet czy towarzystwo było odpowiednie. Ogólnie wesoło jak trzymasz się od niego z daleka. A tak z innej beczki to miał ktoś okazję poznać Walida z dyskoteki Roma (taki chłopaczek z dredami, nie wiem jaką funkcje tam pełni ale jest codziennie na imprezie) i jego kolegów? Pozdrawiam wszystkich zwolenników Hurghady ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
renata12.1 Re: BOB z hotelu Roma 12.01.10, 18:40 czesc dziewczyny. czytam od jakiegos czasu to forum i tak sie zastanawiam czy jestescie turystkami czy wiekszosc to dziewczyny, ktore pracuja w hurgadzie czy ssh. chociaz wiekszosc bywa od czasu do czasu w egicie wiec turystki, co oznacza ze dla takiego egipcjanina jestescie bogate. czy ktoras moze zaspokoic moja ciekawosc i mam prosbe, dziewczyny ktore pracuja w egipcie co tam porabiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: BOB z hotelu Roma 12.01.10, 23:13 Bylam dzisiaj przypadkowo na plazy Romy, ten Bob to ma juz tak sprana ta koszulke z ORZELKIEM ze przydala by mu sie nowa, a moze juz nie ma zadnej, ktora mu ja przywiezie? On tez nie prezentuje sie najlepiej taki zaganiany goni i goni za szczesciem...... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 17.01.10, 14:01 to bob jeszcze zyje ,on rzeczywiscie sie postarzal Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: BOB z hotelu Roma 17.01.10, 17:39 gosia0409 napisała: > to bob jeszcze zyje ,on rzeczywiscie sie postarzal Gosiu wyobraz sobie ze zyje i wyglada jak dziad, pomimo to nasze dziewczyny za nim szaleja, wczoraj widzialam go na plazy z nasza dziewczyna jak mu "swiecila oczami" co one w nim widza? to ostatni dziad, na tej polkuli. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 17.01.10, 21:15 no nie wierze,jak z takim np pokazac sie w knajpie w europie ,albo na ulicy ,albo pokazac rodzinie ,ale te baby durne,albo my takie madame jestezmy co 2009 wa wa? Odpowiedz Link Zgłoś
goldsztajn Ma ktos nowe zdjecie Boba? 17.01.10, 21:56 Bo te ktore byly wrzucane na forum sa z 2007 roku, a Bob podobno sie zmienil:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: Ma ktos nowe zdjecie Boba? 17.01.10, 21:59 trzeba poprosic boba niech mms wysle z aktualnym zdjeciem Odpowiedz Link Zgłoś
basboosa Re: BOB z hotelu Roma 18.01.10, 20:41 romahotel.blox.pl tam znajdziecie aktualne foty Boba :D takze te z "Orzełkiem " pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykoko Re: BOB z hotelu Roma 01.03.10, 22:50 No faktycznie te fotki to nowości..z przed roku:( ale Nasz Bobik nic się nie zmienił ,tyle ze z kazdym rokiem coraz starszy...:)a i coraz mniej ma wielbicielek:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: BOB z hotelu Roma 02.03.10, 17:13 no tak mi Bobik wpierał przez bite dwa tygodnie wakacji że pójście z nim na randkę to największy przywilej jaki może mnie spotkać w hurghadzie... ale ponieważ bardzo bardzo mi podpadł juz zaraz po przyjeździe to jadł mi z rączki i był grzeczniutki... i oczywiście bardzo pomocny.. cóż ja nie miałam najmniejszych skrupułów żeby wykorzystywać jego oddanie na każdym kroku dzięki temu miałam dwa tygodnie prawdziwych wakacji a Bob załatwiał za mnie wszystko... cóż oni nas wykorzystują to wy dziewczynki też nie miejcie skrupułów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska I jeszcze o Bobie:-) 11.03.10, 17:38 Czytajcie moje panie:-))) www.pardon.pl/dyskusja/2286150/bob_z_hotelu_roma_w_egipcie_robi_kariere Odpowiedz Link Zgłoś
uodzikofska Re: I jeszcze o Bobie:-) 11.03.10, 17:41 "Ubaw po pachy . Naprawdę zastanawiam się czy te dziewczyny są takie tępe czy tylko udają Te baby powinno się jakoś znakować. Każdy z nas przeżył na pewno jakąś wakacyjna miłość, ale upaść tak nisko to po prostu urąga żeńskiej populacji. Malo tego polecieć na grubawego kurdupla z wąsem, który sprzedaje wycieczki na plaży w Egipcie to jest dopiero obciach. Ja tu nawet nie mogę wyklinić jak można wobec takiego indywiduum myśleć tym co ma się między nogami a nie tym co w głowie. Przeciez patrząc na tego faceta odechciewa się jakiegokolwiek seksu. No i jeszcze ten sygnet. Jedyne wytłumaczenie tego całego zamieszania to może to, ze te kobiety wyglądają gorzej niż sam Bob. Już nie wspomnę zachwytów jednej z nich nad niepiśmiennymręcznikowym. Buhahahaha. Gratuluję paniom wyboru" Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-hamam Re: I jeszcze o Bobie:-) 11.03.10, 18:55 szczerze, to fececik sprzedajacy wycieczki na plazy to.....nie chce komentowac, sorry ale niech on sobie sprzedaje te wycieczki. dziewczyny blagam troszke godnosci. pomijam to co robi, ale jesli tyle dziewczyn go zna nie z tej najlepszej strony to co mozna myslec o kims takim, no i faktycznie jak on wyglada...kijem bym takiego nie ruszyla, przepraszam, nie chce nikogo obrazic bo wiem, ze milosc jest slepa....ale az tak. to poprostu nie mozliwe. sorry, zbiera mi sie na wymioty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hassan_hans Casanova 12.03.10, 16:29 Boba widac wyrazniej:-) www.foblo.pl/zdjecia/1465/2/3999.jpg zawsze-hamam napisała: > szczerze, to fececik sprzedajacy wycieczki na plazy to.....nie chce komentowac, > sorry ale niech on sobie sprzedaje te wycieczki. dziewczyny blagam troszke > godnosci. pomijam to co robi, ale jesli tyle dziewczyn go zna nie z tej > najlepszej strony to co mozna myslec o kims takim, no i faktycznie jak on > wyglada...kijem bym takiego nie ruszyla, przepraszam, nie chce nikogo obrazic b > o > wiem, ze milosc jest slepa....ale az tak. to poprostu nie mozliwe. sorry, zbier > a > mi sie na wymioty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka.1 Re: I jeszcze o Bobie:-) 13.03.10, 18:20 uodzikofska napisał: > "Ubaw po pachy . > > Naprawdę zastanawiam się czy te dziewczyny są takie tępe czy tylko > udają > Te baby powinno się jakoś znakować. > Każdy z nas przeżył na pewno jakąś wakacyjna miłość, ale upaść tak > nisko to po prostu urąga żeńskiej populacji. Malo tego polecieć na > grubawego kurdupla z wąsem, który sprzedaje wycieczki na plaży w > Egipcie to jest dopiero obciach. Ja tu nawet nie mogę wyklinić jak > można wobec takiego indywiduum myśleć tym co ma się między nogami a > nie tym co w głowie. Przeciez patrząc na tego faceta odechciewa się > jakiegokolwiek seksu. No i jeszcze ten sygnet. Jedyne wytłumaczenie Już się tak nie próbuje promować i podczepiać po ten iskrzący blask Boba uodzikofska !Gdzie tylko spojrzeć twoje złośliwe uwagi Bob coś tam , albo wystarczy spojrzeć na Boba .. trele morele. Zamknij się już i daj temu człowiekowi żyć, albo Cie ktoś kiedyś podkabluje co robisz w godzinach pracy siedząc w biurze turystycznym frajerze ! Odpowiedz Link Zgłoś
anjao.ltd Nowy nick Kleoluder? 13.03.10, 18:38 vanilka.1 napisała: > uodzikofska napisał: > > > "Ubaw po pachy . > > > > Naprawdę zastanawiam się czy te dziewczyny są takie tępe czy tylko > > udają > > Te baby powinno się jakoś znakować. > > Każdy z nas przeżył na pewno jakąś wakacyjna miłość, ale upaść tak > > nisko to po prostu urąga żeńskiej populacji. Malo tego polecieć na > > grubawego kurdupla z wąsem, który sprzedaje wycieczki na plaży w > > Egipcie to jest dopiero obciach. Ja tu nawet nie mogę wyklinić jak > > można wobec takiego indywiduum myśleć tym co ma się między nogami a > > nie tym co w głowie. Przeciez patrząc na tego faceta odechciewa się > > jakiegokolwiek seksu. No i jeszcze ten sygnet. Jedyne wytłumaczenie > > Już się tak nie próbuje promować i podczepiać po ten iskrzący blask > Boba uodzikofska !Gdzie tylko spojrzeć twoje złośliwe uwagi Bob coś tam , albo > wystarczy spojrzeć na Boba .. trele morele. Zamknij się już i daj temu człowiek > owi żyć, albo Cie ktoś kiedyś podkabluje co robisz w godzinach pracy siedząc w > biurze turystycznym frajerze ! Przeca Uodzikofska ino cytowala za pardon.pl:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anjao.ltd A watek o Bobie ma juz 2 lata!!!!!!!!!! 13.03.10, 18:41 vanilka.1 napisała: > uodzikofska napisał: > > > "Ubaw po pachy . > > > > Naprawdę zastanawiam się czy te dziewczyny są takie tępe czy tylko > > udają > > Te baby powinno się jakoś znakować. > > Każdy z nas przeżył na pewno jakąś wakacyjna miłość, ale upaść tak > > nisko to po prostu urąga żeńskiej populacji. Malo tego polecieć na > > grubawego kurdupla z wąsem, który sprzedaje wycieczki na plaży w > > Egipcie to jest dopiero obciach. Ja tu nawet nie mogę wyklinić jak > > można wobec takiego indywiduum myśleć tym co ma się między nogami a > > nie tym co w głowie. Przeciez patrząc na tego faceta odechciewa się > > jakiegokolwiek seksu. No i jeszcze ten sygnet. Jedyne wytłumaczenie > > Już się tak nie próbuje promować i podczepiać po ten iskrzący blask > Boba uodzikofska !Gdzie tylko spojrzeć twoje złośliwe uwagi Bob coś tam , albo > wystarczy spojrzeć na Boba .. trele morele. Zamknij się już i daj temu człowiek > owi żyć, albo Cie ktoś kiedyś podkabluje co robisz w godzinach pracy siedząc w > biurze turystycznym frajerze ! I ciagle na szczycie!!! forum.gazeta.pl/forum/w,24864,98823457,99018363,Re_BOB_z_hotelu_ROMA_demotywator.html Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka.1 Re: A watek o Bobie ma juz 2 lata!!!!!!!!!! 13.03.10, 19:01 anjao.ltd chodziło mi o dobowe zainteresowanie tematem a nie treść postu. Odpowiedz Link Zgłoś
kristina.elena Re: I jeszcze o Bobie:-) 11.03.10, 23:37 Woooww... nie jestem w stanie wycisnąć z siebie nic więcej...zatkało mnie...jestem pod wrażeniem głupoty/naiwności (chyba jednak zdecydowanie głupoty) tych wszystkich kobiet...Desperatki??? To brak szacunku dla samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhoxer Wywiad z Bobem! 12.03.10, 10:13 Moze ktos mieszkajacy w Egipcie przeprowadzi wywiad z Bobem?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kristina.elena Re: Wywiad z Bobem! 12.03.10, 12:09 rhoxer napisał: > Moze ktos mieszkajacy w Egipcie przeprowadzi wywiad z Bobem?;-) Oooo...świetny pomysł :-) A co chciałybyście aby go zapytać w tym wywiadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
dagny2009 Bob czasem bywa pomocny:-) 12.03.10, 12:22 Bywa, ze ktos napisze o nim dobre slowo. Post z blogu " religia pokoju" "Gość: NIE-SEXTURYSTKA, rpg.uni.lodz.pl 2009/08/10 12:39:56 Bob - chmmmm... wcale nie jest taki okropny,tzn nie chodzi o jego wygląd- tylko ogół.Ja osobiście miałam okazję poznać go na plaży hotelu "ROMA" i było OK.Wystarczy chłopaczkowi kulturalnie wyjaśnić że nie szuka się przygody miłosnej,a grzecznie się wycofa. Był nam bardzo pomocny w organizacji turystycznej i kulturalnej,gdyby nie znajomość z nim to duuuuuużo więcej kasy bym zostawiła w Egipcie korzystając z usług rezydentki.Nie ukrywam że byłam też świadkiem jego zalotów(skutecznych) do innych koleżanek.No cóż - tak do końca to nie tylko on jest tu winien(przecież dziewczyny świadomie godzą się na wiele).Mimo wszystko nie usprawiedliwiam go (nie miałam takiego zamiaru),a jest skuteczny jak cholera....Pozdrawiamy Bobika i polecamy jego usługi (broń boże nie związane z sexem)turystyczne - warto skorzystać.:-) :-) :-)" Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 która jest teraz dziewczyną Boba??? 14.03.10, 18:56 dzielnie próbuje przebrnąć przez to całe forum i mam pytanie czy jest tu jakaś jego aktualna żona, dziewczyna, narzeczona albo ciotr wie kto jeszcze??? bo ja się już nieco zagubiłam w tych 350 postach ;) i plizzzz nie każcie mi czytać go jeszcze raz od początku żeby się dowiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna.m.igotka Re: która jest teraz dziewczyną Boba??? 16.03.10, 15:34 A ja przebrnęła z trudem, dodam, że olbrzymim (czyt. czasochłonnym) i nie chcę oceniać tych kobiet i samego "bohatera" postu, ale po tej, jakże wciągającej lekturze nasuwają mi się pewne przemyślenia. Po pierwsze o ile merchandising jest czasownikiem w działalności marketingowej, to Pan Bob, dzięki Panią z Polski i nie tylko, stał się w istocie odpowiednikiem rzeczownika tego zwrotu. Po drugie Pan Bob, jak dla mnie jest "fenomenem" na skalę międzynarodową, ponieważ jest żywym przykładem AIDA(S), zdecydowanie z podkreśleniem na S. I nie mówię tego w negatywnym znaczeniu. Wręcz przeciwnie. Resztę pozostawiam do samooceny innych forumowiczek/ów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
argooo Re: BOB z hotelu Roma 14.03.10, 21:45 Mustafa - brat Boba ( już nie wspomne ,że śmierdzi na kilometr) codziennie próbował wyrwać kogoś w Romie disco na swoją nie umytą twarz Kolega Boba , Mohamed - oferuje wycieczki na nurkowanie. Jedna dziewczyna z polski pisała niedawno na forum ,że z nim jest. Niestety facet ten codziennie dostaje po uszach od menagera za sprowadzeanie panienek na plaże , które nie płacą za pobyt 100 L.E. Widziałam go ostatnio z kobitką z Holandii. Bob - jeśli chodzi o niego to musze przyznać , że był grzeczny.. aż to do niego nie podobne.. podobno kiepsko stoi finansowo i pożycza od wszystkich kase. forum.gazeta.pl/forum/w,24864,99130923,99130923,Roma_Beach_playboye_jakich_malo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 04.06.10, 18:58 musze wam opowiedziec ze ostatnio bylam w hotelu roma,spodkalam boba,i rozumiem go i jego zachowanie,jest wolny moze robic co chce i sypiac z kim chce,w jego glowie i sercu jest tylko jedna osoba nazywa sie agnieszka,powiedzial ze nigdy jej nie zapomni,bob jest bardzo pomocny i mily,duzo pomaga polakom ktorzy sa tam pierwszy raz,i robi to bezinteresownie,tak wogole wycieczki na giftun od niego sa tanie i fajnie organizowane,mozna tez poplynac malym jachtem za 6 euro od osoby na 2 godz,jest to bardzo dobra cena,bob chcial pozdrowic tez wszystkie panie ktore go znaja Odpowiedz Link Zgłoś
dinah_35 Re: BOB z hotelu Roma 04.06.10, 19:04 2makoma napisała: > Czy ktoś zna Boba z hotelu Roma ? A co to za Bobek ??? biedny chłop ...piszą o nim i piszą ...heh.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: BOB z hotelu Roma 05.06.10, 21:07 w końcu to najsłynniejsza osoba w Hurghadzie ;) a swoją drogą cieszę się że ktoś był teraz w tym hotelu bo już się zaczynałam martwić że zerwali umowy z polskimi biurami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 06.06.10, 09:41 jezdzimy tam regularnie,bylo jak zwykle troche dziwnych rosjan,troche polakow,szwajcarzy,niemcy,nie jestem wymagajaca,lubie zycie na sakali,wode,wszedzie z romy jest blisko ,bylo ok,i jak napisalam bob chetnie pomaga,ma nowego kota nazywa sie gina-reaguje na gwizd,pozd Odpowiedz Link Zgłoś
magda1.1 Re: BOB z hotelu Roma 06.06.10, 10:41 gosia0409 a jak sie miewa ten menadzer ,który pracował w romie,o którym pisałaś wcześniej ? widujesz sie z nim ,nic mnie z nim nie łączy tylko pytam z ciekawiści.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: BOB z hotelu Roma 06.06.10, 14:14 salah pracowal w reginie ale go zwolnili,dostal w pysk odemnie na ulicy kolo banku ,bo probowal mi wmowic jaki to zakochany dalej jest,wiesz magda nie potrzebuje takich debili kolo siebie,jezdze tam bo jest fajnie,slonce,woda,fajne towarzystwo,michal swietnie juz mowi po polsku,dawid tez,chlopcy sie bawia jak zwykle..hi hi,poz Odpowiedz Link Zgłoś
sagneskrk Salah 06.06.10, 16:57 to ten siwy starszy pan, za ktorym szalala polowa pan z forum?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: Salah 07.06.10, 11:06 ja juz sie nie moge doczekac wyjazdu... jeszczxe tylko kilka miesiecy martwi mnie tylko że jakoś dziwnie roma zniknela z oferty triady a mało jest prawdopodobne zeby tak sie wszyscy rzucili na ten hotel zeby juz miejsc nie bylo a co do samej romy to ja tez wymagajaca nie jestem i dzieki tym chłopaczkom jest choć smiesznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: Salah 07.06.10, 12:46 a kiedy ty jedziesz? oferty sa u nas w berlinie kosztuje 400 e dwa tygodnie,w romie jest troche gosci,tylko teraz wiecej szwajcarow i anglikow Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: Salah 07.06.10, 17:01 ja wyjezdzam 24 wrzesnia i mam nadzieje ze obedzie sie bez zadnych niespodzianek :) oczywiscie w biurze podróży zapewniają mnie że wszystko jest ok ale chyba wezme to od nich na piśmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: Salah 07.06.10, 17:11 to dobra pora,jak juz pisalam dla mnie w romie jest ok,wszedzie mam blisko,planuje juz nastepny wypad do romy ,tym razem chcialabym gruntownie zwiedzic el gune,dahar,naturalnie wypad na giftun,i akwarium w dahar,nie potrzebuje zadnych luksusow,ten hotel jest ok,poz Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: Salah 08.06.10, 07:57 ja już byłam raz w Romie półtora roku temu i w sumie mam miłe wspomnienia z tego hotelu a to głównie za sprawą świetnego towarzystwa które miałam bo to jest najważniejsze a że było kilka niedociągnięć to jakoś da się znieść... a już nawet jak tych wszystkich lovelasów ma się dość to przynajmniej ma sie gdzie uciec a nie trzeba siedzieć w jakimś pałacyku na pustyni :) a co do Boba to fakt jest pomocny ale na ile jest w tym bezinteresowny to ja nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k_1_0 Re: Salah 21.07.10, 17:27 Czytam i nie wierzę, ile wy macie lat. Piszecie takie głupoty niczym napalone nastolatki. Nie wiem, czy ma się śmiać, czy płakać z waszej głupoty. Jako Polakowi jest mi zwyczajnie wstyd, za moje rodaczki. Może ogłybyście podawać inna narodowość, tak aby jadac do krajów muzułmańskich nie musiał sie wstydzic słysząc co arabowie mówią o Polkach. Niestety wystawicei świadectwo wszystkim Polkom, także tym które sie szanują i uzywaja móżgu. Pewnie ten post zostanie skasowany, ponieważ prawda boli. Odpowiedz Link Zgłoś
tomii71 Re: Salah 22.07.10, 22:50 k_1_0 napisał: > Czytam i nie wierzę, ile wy macie lat. Piszecie takie głupoty niczym > napalone nastolatki. Nie wiem, czy ma się śmiać, czy płakać z waszej > głupoty. Jako Polakowi jest mi zwyczajnie wstyd, za moje rodaczki. > Może ogłybyście podawać inna narodowość, tak aby jadac do krajów > muzułmańskich nie musiał sie wstydzic słysząc co arabowie mówią o > Polkach. Niestety wystawicei świadectwo wszystkim Polkom, także tym > które sie szanują i uzywaja móżgu. Pewnie ten post zostanie > skasowany, ponieważ prawda boli. Nie zostanie skasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Głupie Niunie 25.08.10, 18:08 Większej żenady jak na tym wątku w życiu nie widziałam. Czy to się dzieje naprawdę? Faktycznie kobiety mogą być aż tak głupie? Błagam, niech ktoś powie, że to taki żart... Odpowiedz Link Zgłoś
ballestrem Re: Głupie Niunie 25.08.10, 18:27 jeza_bell napisała: > Większej żenady jak na tym wątku w życiu nie widziałam. > > Czy to się dzieje naprawdę? > > Faktycznie kobiety mogą być aż tak głupie? > > Błagam, niech ktoś powie, że to taki żart... > To nie zart. One naprawde walcza na noze o niedomytego hotelowego zigolaka, ktory z trudem umie sie podpisac. Zeby ten Bob jeszcze jakos wygladal, ale on z twarzy przypomina wiejskiego pijaczka z polskiej prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Głupie Niunie 25.08.10, 18:41 > One naprawde walcza na noze o niedomytego hotelowego zigolaka, ktory > z trudem umie sie podpisac. Łomatko... Blondynki jednak som gupie. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
ballestrem Re: Głupie Niunie 25.08.10, 18:48 jeza_bell napisała: > > One naprawde walcza na noze o niedomytego hotelowego zigolaka, ktory > > z trudem umie sie podpisac. > > Łomatko... > > Blondynki jednak som gupie. > > Amen Zdjecie tego casanowy www.foblo.pl/zdjecia/1465/2/3999.jpg www.pardon.pl/dyskusja/2286150/bob_z_hotelu_roma_w_egipcie_robi_kariere Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Głupie Niunie 25.08.10, 19:20 ballestrem To fota sprzed 3 lat :D Na teraźniejszej widzę osiołka na którego grzbiecie komfortowo siedzi, a obok w upale ledwo nadąża za nimi jego kobieta objuczona zakupami... Normalnie zazdraszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
sashka75 Re: Głupie Niunie 25.08.10, 21:18 Oj sie usmialam!! Dzieki za poprawienie humoru w zimny, deszczowy dzien :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania1022 Re: Głupie Niunie 25.08.10, 22:10 Stary farbowany lis. Te, ktore na niego leca to chyba nigdy w zyciu faceta nie widzialy to raz. A dwa to nie myslalam, ze Polki sa takie latwe. Mysla, ze sa nowoczesne oddajac sie byle komu i byle gdzie. Jest jedna zasada: "Jak spasc to z dobrego konia a nie z bylejakiej habety" Odpowiedz Link Zgłoś
dijonka Re: przyrodzenie boba ze zlota??? 25.08.10, 23:01 Tak sie zastanawiam czy ten bob ma moze przyrodzenie ze zlota? ze tyle dziewczyn, starszych pan nie daje mu spokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: BOB z hotelu Roma 26.08.10, 18:59 Czytam, czytam i mam ubaw co nie miara. Bossze, jakie te nasze rodaczki są żałosne. Aż trudno uwierzyć. Poza tym ciekawe zjawisko obyczajowo-socjologiczne to zauroczenie Arabami;)0 I w związku z tym i że już padła tu taka propozycja by przeprowadzić z nim wywiad, napiszę do TVNu by to zrobili. Oni tam proszą się by przysyłać im namiary na różne ciekawe zjawiska i proszą o korespondencję na adres: kontakt24@tvn.pl Dołączcie się też:)) Ciekawe czy to wykorzystają. Dołączcie też link do tego forum i do tego wątku o Bobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballestrem Ten watek jeszcze lepszy!:-) 27.08.10, 16:47 Dlugi, ale ubaw gwarantowany!!!:-))) forum.gazeta.pl/forum/w,24864,91164085,,Z_UKOCHANYM_POD_JEDNYM_DACHEM.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
anianeczka Re: BOB z hotelu Roma 29.08.10, 18:42 stedo napisała: > Czytam, czytam i mam ubaw co nie miara. Bossze, jakie te nasze rodaczki są żało > sne. Aż trudno uwierzyć. Poza tym ciekawe zjawisko obyczajowo- socjologiczne to > zauroczenie Arabami;)0 I w związku z tym i że już padła tu taka propozycja by p > rzeprowadzić z nim wywiad, napiszę do TVNu by to zrobili. Oni tam proszą się by > przysyłać im namiary na różne ciekawe zjawiska i proszą o korespondencję na ad > res: > kontakt24@tvn.pl > Dołączcie się też:)) Ciekawe czy to wykorzystają. Dołączcie też link do tego f > orum i do tego wątku o Bobie:)) dobry pomysł, byłby niezły ubaw :) jak Pan BOB pokazałby się w TVN a może i niektórym Panią by się jedzcze oczka otworzyły, co nie wchodzą na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus KOMU CZEMU: PANIOM!!! 30.08.10, 11:53 Nie moge, laski, nauczcie sie w koncu: paniOM, PolkOM, RosjankOM, dzieciOM to nie zadna dysleksja tylko wtorny analfabetyzm Odpowiedz Link Zgłoś
wesola99 Re: Ile nasza Gwiazda Bob ma lat?? 12.09.10, 22:13 Czy ktoś wie, ile Bob ma naprawdę lat? Odpowiedz Link Zgłoś