Gość: Aga IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 10:16 Proszę o pomoc w wyborze. Która plaża jest większa i ładniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: WAVES czy AMAL VILLAGE? Proszę o pomoc w wybo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 16:43 na pewno amal jest ładniejszym hotelem niz Waves! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Nie WAVES!!! IP: 81.219.125.* 12.09.03, 16:58 Nie wiem jaką plażę ma AMAL VILLAGE, ale widziałem plażę Waves. Mała, zatłoczona (również przez to, że jest tam baza z której wyruszają jachty na snoorkowanie i nurkowanie), więc ruchjak na Marszałkowskiej. A sama plaża jest dość wąska. No i woda nie może być tam aż tak czysta jak w miejscach, gdzie nie ma takiego ruchu jachtów. Sam wybierałem się z Waves'a na snoorkowanie i wyciekające paliwo z jachtów motorowych jest może nie na porządku dziennym, ale dość częste. Tym bardziej jeśli weźmie się pod uwagę, że niektóre są w kiepskim stanie. Sam miałem wątpliwą przyjemność zasmakować paliwa z jachtu, kiedy podpłynąłem do drabinki po snoorkowaniu. No i położenie hotelu w tak ruchliwym miejscu jest nieco irytujące. Ciągłe wycieczki z biur turystycznych i innych hoteli przez plażę do centrum nurkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soncia Re: WAVES czy AMAL VILLAGE? Proszę o pomoc w wybo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.03, 21:55 moje dzieci były w amal village- i były bardzo zadowolone-pokoje hotelowe w pawilonach 1 2-piętrowych i parterowych.Położone w przepięknym ogrodzie!Moje dzieci mieszkały w parterowym("bungallow) pokój z tarasikiem!Przy hotelu jest mały basen; bliziutko do plaży!Hotel polozony blisko starego centrum Hurghady ale w samym hotelu jest spokojnie i zacisznie.W morzu przy plaży jest mała rafa koralowa.Plaża jest wspólna z mieszkańcami hotelu Empire-Oba hotele to 3*- wybór należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś