Dodaj do ulubionych

WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info

15.09.03, 15:15
Jesli Planujecie wycieczke do Egiptu we wrzesniu, pazdzierniku, albo w
zimie, uruchomione zostalo info dotyczace wycieczek z ALIBABĄ. Są one
konkurencyjne pod względem programu i ceny. Proszę pisać na email:
hany_mar@yahoo.com, alibabatours@poczta.onet.pl lub dzwonic na numer
002 0105260902
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.osiedle.net.pl 16.09.03, 23:11
      wróciłam z egiptu byłam na 3 wycieczkach od ali baby i 3 wycieczka to był
      przekręt bo płaciliśmy w alibabie o 5 dolców wiecej za kair a oni nas wsadzili
      do autokaru z african tours!!!!!!!!!!!!! i nie było polskiego przewodnika
      póżniej jak zadzwoniłam z kairu do abdula to powiedział ze w muzeum na nas
      przewodnik będzie czekał a wyglądało to tak że podłączyli nas do grupy oasis
      tours i przewodnik nie chciał odpowiadac na moje pytanie bo on nie jest moim
      przewodnikiem:P
      a potem w autokarze pojawił się przewodnik który po polsku mówi" a w kair jest
      duzio samochodów, ale to są śtare samochody, i benzina jest tania"
      • Gość: miri Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 10:19
        cyt "wycieczka to był przekręt bo płaciliśmy w alibabie o 5 dolców wiecej za
        kair"
        to dość dziwne, po co kupowałaś wycieczkę, która była droższa, nie pytałaś o
        cenę przed kupieniem wycieczki?
        a może na miejscu dowiedziałaś się, że cena jest wyższa? w co nie wierzę.
        Byłam z Ali Babą na 4 wycieczkach, każda była tańsza o połowę niż u rezydenta.
        Jeśli chodzi o Kair to Ci co pojechali z np. Alfa Star, albo z Eximem mieli ten
        sam problem z przewodnikiem co Ty.
        Nie ma idealnych biur, dotyczy to zarówno biur egipskich jak i polskich.
        Ciesz się, że za Kair przepłaciłaś tylko 5$, a nie przydażyło Ci się wykupić
        hotelu 5* a trafić do 3* i wykłócać się przez tydzień o zmianę hotelu.
    • amounet Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info 17.09.03, 01:20
      Jak cytujecie, nie kupiliscie wycieczki w biurze ALIBABA tylko u Abdula. Biuro
      ALIBABA nie podlacza nikogo do zadnych grup, a tym bardziej do Aricans Tours.
      Turysci, zwracajcie uwage, u kogo kupujecie wycieczki, bo obwiniacie
      niewinnych. Ale takich przypadkow w Hurgadzie jest wiele.
      • Gość: anka Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.osiedle.net.pl 17.09.03, 10:47
        ja kupiłam wycieczkę w ali babie jak przyjechałam to spotkałam sie w mister X
        z hanym i abdulem tam kupiłam beduinów a potem z wycieczki na wycieczke
        dokupywałam kolejne wypady więc byłam pewna ze jadę z ali baby zreszta w kairze
        na grupę wołano ali baba!!!! i facet z african tours powiedziałą że jesteśmy
        doczepką z alibaby:) wieć tak mi się wydaje ze wiem kto mnie wyrolował i nie
        tylko mnie bo było nas 8 osób którzy jechali z ali baby :)
        • Gość: jurii Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.pl / *.enterpol.pl 17.09.03, 23:39
          Witaj Aniu ja tez bylem na tej wycieczce z Alibaba i dokladnie osobiscie Hany
          sie ze mna umawial na kair i co bylo dokladnie tak jak opisala Anka jeden
          wielki przekret ,a jego wspolpracownik Abdul to jeden wielki cwaniak. Z biurem
          Alibaba to jest tak do luxoru mozna z nimi jechac , bo oni tam mieszkaja i z
          checia tam jada, a inne to lepij olac ich . Ja na inne wycieczki jezdzilem z
          Orbi tour ,. ktory miesci sie zaraz w poblizu Sultan Beach i bylem bardzo
          zadowolony . Moze kiedys jak hany zaczynal byl sumienny ale teraz urodzil mu
          sie syn i poiprostu nas olewa jedzie tylko na swej opinni ale mam nadzieje , ze
          niedlugo :) pozdrowienia . Ale ogolnie Egipt jest piekny juz tesknie , a
          wrocilem pare dni temu.
          • Gość: anka Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.osiedle.net.pl 18.09.03, 16:52
            całkowicie sie z tobą zgadzam tylko nie rozumiem skąd na forum tyle postów
            wychwalajacych ali babę co ciekawsze wszystkie są zakładane przez jedna osobę:)
            • Gość: Moniko Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: 213.17.164.* 19.09.03, 12:32
              witam, macie rację, wszystkie pozytywne opinie o Hanym pisze
              najprawdopodobniej jego zona, rozmawialam z nią osobiście, poznaję
              ten "namaszczony" ton, trzeba uwazac na to biuro, bo faktycznie sa
              nierzetelni, osobiście się przekonałam, ze warto zapłacić dosłownie kilka
              dolarów więcej i mieć PEŁEN komfort bez zadnych niespodzianek, pozdrawiam i
              zycze i udanych wypraw :-))
              • izzaa Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info 19.09.03, 17:35
                Ja byłam HANYM ALI BABĄ na jeep safari i luxorze, nie było tak najgorzej a
                może upał spowodował, że nie chciało mi sie narzekać i nie zauważyłam
                niedociągnięć. w sumie to było troszkę ale co tam. Na @ odpowiada jego żona i
                niestety dla dobra biura nie wypowiem sie więcej o nich a wierzcie mi, lepiej
                dla nich żebym trzymała buzię zamknięta....a może powinnam...?? powiedzcie
    • Gość: Photon Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 18:34
      Wlasnie wczoraj zastanawialismmy sie ze znajomymi z jakiego bioora skorzystac
      na miejscu.... padla propozycja o ALIBABIE i AFRICAN TOURS ...

no cooz jak sie dowiedzialem ze ALI BABA nie ma zadnego bioora w HG. to zaraz
      pomyslałem firma KRZAK i zrezygnowałem...

a moze owe biooro ma swooj lokal ale nie jakis tam w domu tylko tak jak na
      biooro podroozy przystało, po europejsku ;)

pozdrawiam
      • izzaa Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info 19.09.03, 19:26

ali baba nie ma zadnego biura ale zawsze mozna spotkac go w Mr X z cała sitwą
        tzn z Abdulem i Mohamedem (czy jak go tam zwał - swoja droga beznadziejny
        facet , ten Mohamed> Aha płaccie dopiero w autokarze....wszytskie biura maja
        ten sam program wiec po co przeplacac u nas z biura Luxor kosztował 70$a u
        aliego 25$ troche taniej mozna znalezc na miescie jak was powciagaja do
        sklepikow z roznymi arabskimi gażdzetami... no to tyle ciao:)
      • Gość: Baska Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 19:14
        a czy korzystal ktos moze z Orbit Tours? Wyslalam do nich wczoraj zapytanie o
        rejs po Nilu i przyslali mi bardzo szczegolowa oferte. Czy ktos ma jakies
        doswiadczenia zwiazane z tym biurem?
        • Gość: Przemo Re: do Baski IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.03, 23:07
          Możesz podać adres do Orbit Tours? Dziękuję.
          • Gość: Baska Re: do Baski IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 07:41
            Oto wiadomosc, ktora otrzymalam z Egiptu wraz z adresami e-mail. Chcialabym
            zaznaczyc, ze nie jestem ich przedstawicielem na Polske:)

Thank you for your email, here in the below the suggested Private package;

(2 Day Cairo & Giza Tour - 4 Days Nile cruise Luxor / Aswan)

Oct 16: Drive from Safaga to Luxor, overnight in Luxor.
            Oct 17: Train to Aswan, Embark the Nile Cruiser, Boat orientation, tour by
            Felucca ride to visit Botanical Gardens & Elephantine Islands, afternoon visit
            to the High Dam and Philae Temple, Sail to Kom Ombo, overnight on board.
            Oct 18: Visit Kom Ombo city & temple, sail to visit Edfu city & Temple, then
            sailing to Luxor, overnight on board.
            Oct 19: Tour to visit Luxor & Karnak Temples, overnight on board.
            Oct 20: Visit Valley of Kings, Valley of Queens, Queen Hatshipsut temple, and
            two Colossi of Memnon, checkout cruise, transfer to train station, overnight
            on the first class sitting train back to Cairo.
            Oct 21: Arrival to Cairo in morning, transfer to the Hotel, Desert Tour to
            visit Memphis, Sakkara, Giza Pyramids & Sphinx, include lunch, overnight in
            Cairo.
            Oct 22: City Tour to explore the Egyptian Museum, Citadel, Old Cairo, old
            Churches & Bazaar, include lunch, overnight in Cairo.
            Oct 23: Transfer to airport for your departure flight.

- The above package cost $590 For both of you in double room include the
            follows:

* 2 Nights 4 stars hotel in Cairo, (B.B) with breakfast. Siag Pyramids
            * 3 Nights 5 stars Cruise (F.B) include all sightseeing. Nile Cruises
            * 1 Night 3 stars hotel in Luxor, (B.B) with breakfast. Arabesque
            * Overnight on the Seat train Luxor - Cairo.
            * 2 Days Tour in Cairo with private guide.
            * Train ticket Luxor / Aswan.
            * Private Van Safaga / Luxor.
            * Private Van for all visiting sights.
            * All entrance fee tickets for tourist sights.
            * All mentioned airport & train stations transfers.
            * Meet & assist at Cairo airport upon arrival.
            * Taxes and service charge.

- The above package Exclude the follows;

* Egypt entry visa.
            * International Flight tickets.
            * All your drinks.
            * Camel or Horse ride.
            * Camera use inside the monuments.
            * Any items not mentioned in the above.
            * Any Tips (Not Compulsory)

** Note:

- If you like to change, add or cancel any part of the above package please
            inform us so we will provide you with the new amendment & the prices.
            - If you like to upgrade or degrade the hotel accommodation for any category
            it's available.
            - If you like to change the transportation way to be by flight or Sleeper
            Train instead of seat train, it's available, difference will be for flight
            $180, for sleeper train $70 per person.
            - For Airline Booking by your own please click here to book Flight Booking
            from UK Flight Booking
            - For our previous Internet clients reference please click here Guests
            reference
            - For Multiply tour packages cover all Egypt sights please click here Tour
            Packages
            - Booking tour by filling the secured Reservation Form. Payment can be made
            upon arrival.
            - Please don't hesitate to contact us for further information at any time.

Best Regards,
            Jimmy Rahim,
            Director

For more information please visit our web site:
            www.orbitegy.com

• Gość: jurii Re: do Baski IP: *.pl / *.enterpol.pl 22.09.03, 11:37
              Miałem z nimi do czynienia byłem z nimi na jeep safari i na wyspie giftun. I
              powiem tak organizacja na 6 otoczka calej wycieczki duzo smiechu . Są bardzo
              mili i pręzni. Od znajomych slyszalem ze kair i luxor tez organizujea bardzp
              dobrze.Można ich polecic.
              • Gość: mm Re: do Baski IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 22.09.03, 11:42
                czy Orbit Tours ma anglojęzycznych przewodników (dobrych?)
              • Gość: Baska Re: do Baski IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 21:52
                Nie mam pojecia. Wybieram sie do Egiptu w pazdzierniku - napisalam zapytanie
                do Orbit i zacytowalam na forum ich odpowiedz. Mam nadzieje, ze dowiemy sie
                wkrotce czegos wiecej o ich uslugach.
            • Gość: piotrek Re: uwaga oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.139.254.* 28.09.03, 20:49
              uwazajcie ja skusilem sie nizsza cena i bardzo zaluje.kupilem luxor nurkowanie
              i safari.pierwszy byl luxor:rosyjsko jezyczny przewodnik niestety nic nie
              rozumialem,autokar bez klimy tragedia,nurkowanie jakis egipcjanin ciagnal mnie
              za reke myslalem ze zwariuje gozej moja dziewczyna wypadl jej automat pod woda
              myslalem ze zejde prawie sie utopila.safari juz sobie odpuscilismy nie oddali
              kasy.znajomi zaplacili wiecej byli z eximem zadowoleni.luxor ok,nurkowanie z
              polskimi instruktorami cwiczyli wszystko na plazy kolega umial wyjac automat i
              wlozyc spowrotem do buzi uwazajcie nie zawsze taniej znaczy dobrze!!!!!!!
              • Gość: miri Re: uwaga oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 10:27
                czy kupiłeś wycieczki u Hanego (Ali Baba)?
                bo ja też z nim jeździłam na4 wycieczki, ale płaciliśmy zawsze w dniu wyjazdu w
                autokarze.
                Nurkowanie głębiowe wykupiliśmy też u Hanego, mimo że pierwszy raz w życiu
                nurkowałam nie miałam żadnych problemów, wszystko nam pokazali i zanim
                ktokolwiek zszedł pod wodę ćwiczył w morzu. Nie na plaży, ale nic się nie mogło
                stać, bo wszystkie kamizelki były nadmuchane powietrzem i zejście pod wodę było
                nie możliwe. W ogóle zanurkowanie w samej piance było nie możliwe.
        • Gość: Gosia Re: Do Baśki IP: 2.3.STABLE* / 213.17.236.* 22.09.03, 18:10
          Wróciłam z Hurghady w sobotę w nocy. Korzystałam z usług biura Orbit Travel.
          Uczucia co do biura mam mieszane, bo ..... ale w końcu czytając inne
          wypowiedzi to uważam, że moje wycieczki były całkiem udane i pod względem
          organizacyjnym i ilości informacji. Biuro ma siedzibę po przeciwnej stronie
          ulicy co hotel Sultan Beach, ok. 100 metrów w stronę centrum Hurghady.
          Siedzibę można zlokalizować również w odniesienu do hotelu Hor Palace. Też
          prawie na przeciwko. Zebraliśmy się większą grupą osób już w hotelu więc
          negocjowaliśmy ceny wycieczek. Sameh Samir, który nas obsługiwał mówi po
          angielsku i łamaną polszczyzną. Ma dziewczynę Polkę i ona służyła nam za
          przewodniczkę na wycieczkach. Ceny wycieczek dużo niższe niż u rezydentów.
          Myślę że przy odrobinie organizacji ze strony osób chcących skorzystać z
          wycieczek, w pewnym momencie nawet uporze grupy lub osoby, która podejmie się
          negocjowania warunków a także przed wycieczkami do Luksoru i Kairu wskazane
          jest poczytać trochę co będzie się oglądać by mieć ogólny poglad wycieczki
          mogą być udane . Podaj emaila to ci opisze dokładnie w czym rzecz żeby nie
          straszyć na forum.
          • Gość: Baska Re: Do Baśki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 21:50
            czesc,
            bede wdzieczna za straszenie bo jade z dzieckiem. Moj e-mail:tunia@regle.pl
            Pozdrawiam
            B
          • Gość: xxx Re: Do Baśki ( do Gosi) IP: *.pagi.pl 23.09.03, 08:18
            czesc Gosia,
            czy ja tez moge prosic o bardziej szczególową informacje nt Orbit?
            ja rowniez sie wybieram do Egiptu w pazdzierniku i jedno wiem na pewno - nie
            zdecyduje sie na wycieczki od rezydenta;
            ale bardzo mnie interesują opinie osób, ktore korzystały z usług lokalnych biur
            podróży
            moj adres dotka99@poczta.fm
            z góry wielkie dzieki
            pzdr,
          • Gość: mm Re: Do Baśki IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 23.09.03, 11:54
            to mi też!
            będe wdzięczna!
            kiwigirl@gazeta.pl
        • Gość: Marcin Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 09:27
          i ja poprosze ten adres. Dziękuje celuloz@poczta.onet.pl
        • Gość: ewcik Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.gizycko.mm.pl 16.01.04, 20:46
          ja byłam z orbit na 4 wycieczkach. Luxor, Kair, Safari i Giftun.
          1 luxor ok
          kair ok
          safari bardzo ok
          giftun - no cóz to nie był giftun!! tylko jakś mała wysepka megawish chyba;
          ale niech im bedzie było fajnie. zapłaciłam za szystko 70USD. miałam zwiedzaś
          światynie hatszepsut ale... nie wyszło bo zamykają za wcześnie a nikt nie
          powiedział, że czas wdolinie królów mamy limitowany około 25min. a w pierwsze
          20 minut przewodnik gledzil o zwyczajach dzisiejszych egipcjan!!!
    • Gość: agnienienia Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 29.09.03, 13:36
      Witam wszystkich, w piatek(26.09.2003)wróciiiśmy z Hurghady. Bylismy z Eximem i
      jestesmy zadowoleni(oprócz wycieczki do Kairu-gratis, czyli 25$, z beznadziejna
      przewodniczka, która interesował tylko instytut perfum......????Ciekawe....).
      Na pozostałe wycieczki jezdziliśmy z Alibabą(ze wzgledu na ceny). Bylismy na
      trzech:w Luksorze(25$/os.), na nurkowaniu ze sprzetem(25$/os-dwa zejscia pod
      wode) i na safari na quadach(25$/os). Wszystkie te wycieczki były rewelacyjnie
      zorganizowane. Nie było zadnych wpadek. Zawsze podjezdzał po nas pod hotel bus
      lub autokar(w pełni klimatyzowany, nowy, w którym w drodze powrotnej mozna było
      obejzec polski film). Dodatkowo w prezencie dostalismy kartusz. Nie płacilismy
      zadnych pieniedzy z góry, tylko, albo po wyprawie(tak było w przypadku
      nurkowania), albo juz w trakcie rozpoczecia wycieczek(tak było w przypadku
      pozostałych).
      Jesli chodzi o przewodników to:
      - nurkowanie ze sprzetem: tu nie ma potrzeby przewodnika, byli z nami
      doswiadczeni nurkowie(Ukrainiec i 2 Egipcjan), oraz sporo członków załogi. Łódz
      która płynelismy nie była za nowa, za to cos za cos, było nas mało (około 20
      osób), mozna było sie nawet połozyc, podczas gdy inne łodzie były zapełnione
      maksymalnie i ludzie czesto nie mieli gdzie usiasc. Podczas rejsu podawany był
      obiad i cola.
      - safari na qadach(goraco polecam):przewodnik był angielsko jezyczny, ale nie
      miało to wpływu na atrakcyjnosc wyjazdu, facet był zabawny, miły, a mowił tak,
      ze nawet osoby nie mówiace po angielsku wiedziały doskonale o co chodzi.
      - Luksor(najpiekniejsza wycieczka), tu przewodnikiem był Hany(Egipcjanin bardzo
      dobrze mówiacy po polsku) i jestem pewna, ze nie jest on zadnym oszustem, facet
      wycieczke zorganizował perfekcyjnie, rozdawał ludziom sniadania, kupował owoce,
      a opowiadał tek ciekawie, ze wiekszosc słuchała go z wielkim zaiteresowaniem.
      Zobaczylismy naprawde mnóstwo i wcale nie bylismy az tak padnieci, pomimo
      strasznego upału, bo Hany dbał o to, zebysmy mogli stanac lub usiasc w cieniu i
      abysmy mieli gdzie kupic napoje.

BYŁAM, WIDZIAŁAM I WIEM, ZE ALIBABA NIE JEST OSZUSTEM!!!
      • Gość: Asia Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 14:37
        Zgadzam się z tym, że Ali Baba to nie są żadni oszuści. Byłam z nimi na 3
        wycieczkach: Luksor za 25$, rafy koralowe z maską za 10$ i jeep safari za 15$.
        Wszystko było ok. Co prawda ja mogłam jecha do Luksoru tylko w środę (oni
        jeżdżą w poniedziałki), ale wykupili dla nas wycieczkę w biurze Ohod (proponuję
        raczej unikać przewodniczki o imieniu Dagna - do niczego!!!). Dodatkowo (za 5$)
        zorganizowali dla nas zwiedzanie świątyni Hatszepsut, której normalnie w
        programie nie ma. Na jeep safari pojechał z nami Abdul, który jest bardzo fajny
        i miły, ma dużą wiedzę i chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Za wszystkie
        wycieczki płaciliśmy dopiero gdy się rozpoczęły. W sumie za 3 wycieczki
        mieliśmy zapłacić od pary 55$. Abdul powiedział, że może dać nam zniżkę 5$ od
        pary lub dodatkowo jeden raz rafy gratis. Wybraliśmy rafy gratis. I
        rzeczywiście nic już nie płaciliśmy. Polecam wycieczki z Ali Babą - są rzetelni
        i słowni!
        pozdr
        Asia
        • Gość: Asia Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 14:39
          Sorry, cena od pary miała być 110$. I od tego mieliśmy dostać 5$ rabatu.
      • Gość: mariola też polecam wycieczki z ALI BABĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:08
        całkowicie się z Tobą zgadzam, też jeździłam na wszystkie wycieczki a Ali Babą
        i było rewelacyjnie, poza Kairem, ale to standard. Wycieczki do Kairu to
        masówka i wszyscy narzekają :-) ale piramidy widziałam :-)
      • Gość: Sonia Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: 62.12.118.* 16.01.04, 04:37
        up
        • odpowiedzialna Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info 16.01.04, 14:40
          Gość portalu: Sonia napisał(a):
          > up

WIESZ CO! W wątku o Soni piszesz jako Ola, że to reklama, a wątek o Ali Babie
          podnosisz (i to bezczelnie podpisujesz się Sonia). I kto tu się reklamuje?!!!!
          Godziny wejścia na wątek o Soni to 4.29 rano. W tym samym czsie podnosisz ten
          wątek i ten sam adres IP: 62.12.118.*

inetnum: 62.12.96.0 - 62.12.125.127
          netname: MENANET-FREENET
          descr: MenaNet Communications is a large Internet service
          country: EG
          admin-c: EM59-RIPE
          tech-c: BS484-RIPE
          status: ASSIGNED PA
          notify: emohamed@menanet.net
          mnt-by: MENANET-MNT
          changed: emohamed@menanet.net 20020418
          source: RIPE

route: 62.12.118.0/24
          descr: MenaNet Communications
          origin: AS15834
          changed: emohamed@menanet.net 20030318

person: Ehab Mohamed
          address: 51 Beirut St, Heliopolis 11341, Cairo, Egypt.
          phone: +2 02 416 6200
          fax-no: +2 02 416 6204
          e-mail: emohamed@menanet.net
          nic-hdl: EM59-RIPE
          remarks:
          notify: emohamed@menanet.net
          changed: emohamed@menanet.net 20011009

person: Bassel Safwat
          address: 51 Beirut St, Heliopolis 11341, Cairo, Egypt.
          phone: +2 02 416 6200
          fax-no: +2 02 416 6204
          e-mail: bassel.safwat@menanet.net
          nic-hdl: BS484-RIPE
          remarks:
          notify: bassel.safwat@menanet.net
          changed: emohamed@menanet.net 20020126

Z Hanim byłam w Luksorze we wrześniu i było naprawdę extra. Ale coś ostatnio
          nie ma dobrych opinii, chociaż może znowu się poprawiło, ale tego nie wiem.
          A wszystkim życzę udanych wycieczek po Egipcie, ale przymykajcie czasami oko
          na reklamy na tym forum.
    • Gość: ROBERT Re: WYCIECZKI PO EGIPCIE Z ALIBABĄ-info IP: *.crowley.pl 16.01.04, 17:51
      Bylismy w Hurghadzie 2-9 styczeń i jesteśmy bardzo zadowoleni z wycieczek
      z Hannym zalatwialismy wszystko na sms podajac hotel i nr pokoju .
      Organizacja na wysokim poziomie bus zabieral nas z hotelu o wyznaczonej
      godzinie i naprawde jestesmy zadowoleni .POLECAMY
      Robert
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka