malgo_1 31.05.08, 11:20 kto korzystał z tego biura? proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renataum Re: sun&fun 31.05.08, 20:55 Byliśmy z tym biurem w ubiegłym roku w Egipcie i było ok ,tylko rezydentka w dniu odlotu nie powiedziała nam o przesunięciu wylotu o 2 godziny, to jedyny minus.W tym roku w czerwcu też lecimy z tym biurem ponownie do Egiptu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pauninka Re: sun&fun 01.06.08, 20:48 bylam w tym roku w maju w egipcie z tym biurem - wszystko bylo OK! Odpowiedz Link Zgłoś
kalmarka Re: sun&fun 01.06.08, 22:27 Hej :-) jak dla mnie rewelacja-staraja się. Nie miałam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: sun&fun 02.06.08, 09:19 Byłam w kwietniu w Egipcie z sun&fun i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: sun&fun 02.06.08, 11:34 Ja z mężem lecę za tydzień do egiptu i mamy nadzieję że będzie ok ;) moim zdaniem to jest tak: wszystkie biura (nawet tui, neckermann itd) mają wpadki, a mnogość tych opinii na forum bierze się stąd, że ludzie z reguły piszą jeśli są niezadowoleni. Jeśli wszystko było ok, nie zakładają nowych wątków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renia7979 Re: sun&fun 02.06.08, 17:11 Byłam z tym biurem w maju, nie mam żadnych zastrzeżeń. Wycieczki (Kair, Luxor, Giftun, jeep safari) wykupiliśmy u rezydentki tego biura i z organizacji jesteśmy bardzo zadowoleni. Ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś