gusiaa00 Titanic Beach- Hurgada 03.08.12, 15:22 02.08 wróciłam z Titanic Beach w Hurgadzie:) Wrażenia suupppeerrr;) Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Lillyland Beach 27.07-10.08 12.08.12, 13:35 Własnie wróciliśmy. Chętnie odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kik_a39 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 18.08.12, 13:11 Wróciłam z Sunrise Select Garden Beach resort & spa Hurghada Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-a1 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 21.08.12, 19:33 Wróciłam z Egiptu 15 sierpnia. Byłam w Port Said i Aleksandrii. Bez żadnego biura podróży. Wykupiłam lot w PLL Lot. Oczywiście musiałam polować na dobrą cenę, ale to za mnie zrobił przewodnik z arabskiego biura podróży który ma stronę polską www.egipttours.pl. Potem wszystko załatwiało za mnie i moich przyjaciół to biuro podróży. Apartament i wycieczki. Przewodnik świetny. Mówi bardzo dobrze po polsku. Dużo zwiedziłam. Tylko raz byłam na plaży, bo szkoda mi było czasu. Wolałam zwiedzać. Z tym samym biurem byłam w maju w Hurghadzie. Wtedy leżałam na plaży, ale też byłam na wycieczkach. Bardzo polecam. Żadnych oszustw. Płacisz po wycieczkach. Zobacz wycieczki na stronie www.egipttours.pl. Przewodnik Mohamed Mostafa e-mail faraonegipt@hotmail.com. Tel. +201005721840. Jak chcesz wiedzieć więcej to moja poczta ewa0715@wp.pl. Ja spędziłam wspaniałe wczasy bez oszustw i bankructwa biur Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-a1 Wróciłam z Egiptu 15.08. Byłam w Port Said 21.08.12, 21:57 Wróciłam z Egiptu 15 sierpnia. Byłam w Port Said i Aleksandrii. Bez żadnego biura podróży. Wykupiłam lot w PLL Lot. Oczywiście musiałam polować na dobrą cenę, ale to za mnie zrobił przewodnik z arabskiego biura podróży który ma stronę polską www.egipttours.pl. Potem wszystko załatwiało za mnie i moich przyjaciół to biuro podróży. Apartament i wycieczki. Przewodnik świetny. Mówi bardzo dobrze po polsku. Dużo zwiedziłam. Tylko raz byłam na plaży, bo szkoda mi było czasu. Wolałam zwiedzać. Z tym samym biurem byłam w maju w Hurghadzie. Wtedy leżałam na plaży, ale też byłam na wycieczkach. Bardzo polecam. Żadnych oszustw. Płacisz po wycieczkach. Zobacz wycieczki na stronie www.egipttours.pl. Przewodnik Mohamed Mostafa e-mail faraonegipt@hotmail.com. Tel. +201005721840. Jak chcesz wiedzieć więcej to moja poczta ewa0715@wp.pl. Ja spędziłam wspaniałe wczasy bez oszustw i bankructwa biur Odpowiedz Link Zgłoś
meybach Wróciłem z Sharm - hotel Aqua Blu.. . 05.11.12, 14:26 pobyt 10-17.X w Aqua Blu w Sharm Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka.mala Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 17.11.12, 16:25 Witam! Jeśli ktoś ma wątpliwości, czy warto zwiedzić Egipt, zapraszam do obejrzenia albumu: kfotoksiazka.nazwa.pl/index2.php?option=com_sou... Jest to album z wycieczki objazdowej po całym kraju z biurem podróży Rainbow Tours. Akurat tak się złożyło, że razem z koleżanką, trzy tygodnie temu, zgłosiłyśmy album do konkursu, więc możemy się podzielić wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka.mala Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 17.11.12, 16:26 Właściwy link: kfotoksiazka.nazwa.pl/soutez-2012/501019 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia64 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 24.01.13, 12:34 W piątek wróciłam z Hurghady. Pogoda była ok. Raz ciepło, raz chłodniej, raz wiał wiatr, a następnego dnia już nie. Dobra pogoda na plażowanie i kąpanie, ale oczywiście nie były to egipskie upały. Temperatura powietrza była między 20 - 25 stopni. Jeśli chodzi o wodę w morzu to chyba z 24. Tak mówili egipcjanie. Woda w basenie miała 22 stopnie. Na ulicach sporo turystów, ale nie tłum. Cisza i spokój, poza gwarem samochodów na ulicy. Jeździłam na wycieczki z lokalnym biurem. Jak macie jakieś pytania służę wiedzą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzm84 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 24.01.13, 23:12 witam my jedziemy 10 lutego do hurghady czy możesz mi powiedziec z jakim biurem miejscowym jeździłaś, gdzie warto wykupić wycieczkę, zeby nie przepłacac u rezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
k780109 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 20.02.13, 20:31 Jak chcecie zaistnieć to może coś innego bo na pytania nikt nie odpowiada !! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia1126 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 06.04.13, 11:21 Wróciliśmy z mężem 29 marca z Egiptu,to była nasza pierwsza podróż w Egipcie: -biuro podróży Wezyr (pozytywnie) -hotel Iberotel Aquamarine (nie mamy porównania ale dla nas wszystko bez zastrzeżeń) -wycieczki lokalnie z LM Egipt(wyszukany jeszcze w Polsce, w internecie), też pozytywnie, polski przewodnik, co dla nas bardzo istotne i co ważniejsze wróciliśmy cali i zdrowi :P Ogólnie wszystko na plus, jesteśmy bardzo zadowoleni i jedynie co byśmy zmienili to byśmy pojechali na 14 dni a nie na 7, gdyż jeżeli się jedzie i na zwiedzanie i na wypoczynek to 7dni to za mało. Mimo ogólnej paniki sianej na forach internetowych, aby nigdzie nie wychodzić (trochę się naczytałam przed wyjazdem) zdecydowaliśmy się na 3 wycieczki (ale bez Kairu, za to Luxor i inne), byliśmy też wieczorkiem przejść się po Hurgadzie (wiadomo głównie po suweniry) i nie było żadnej sytuacji, która by nas zaniepokoiła czy wystraszyła. Owszem egipcjanie sami opowiadają że im się teraz dzieje źle, że są bez pracy, ale ataków na turystów nie było. Pogoda super. Pozdrawiam wszystkich którzy się wybierają :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakanu Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 04.04.13, 07:41 Czy ktoś był w hotelu Sofitel w Tabie? Czy hotel godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia5 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 16.04.13, 16:21 cześć, byliśmy w 2 hotelach, które mogę bez zastrzeżeń polecić: Iberotel Club Fanara w Sharm szefem kuchni był pan, który ma dziecko chore na celiakię i gotuje świetnie ( byliśmy w 2010r. więc trzeba się dopytać), a w tamtym roku byliśmy w hotelu Dreams Beach , tutaj też było ok, kucharze przygotowywali dania specjalne, ale główną zasadą jest zgłosić managerowi i nie dać się zwieźć tym co mówią inni kucharze, kelnerzy itd. Trzymać się zasady , że jesteś pod opieką jednego (szefa kuchni) i on ma gwarantować że jedzenie jest bezpieczne. Na weekend majowy lecimy no Marsa aA i mam nadzieję, że też będzie ok. Ja jeszcze zawsze proszę aby przed wyjazdem napisali do hotelu dodatkową informację, a jeśli to możliwe to najlepiej aby ta informacja była także na voucherze. Pomyślności Odpowiedz Link Zgłoś
natalka.r16 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 12.05.13, 20:04 Witam. Piszę pracę licencjacką na temat wpływu kultury arabskiej na turystykę Egiptu. Bardzo proszę osoby, które wróciły z Egiptu o wypełnienie ankiety. Mam na to czas do środy i potrzebuję jak największą ilość ankiet. Wam to zajmie parę minut a mi bardzo pomoże. Oto link do ankiety: www.interankiety.pl/interankieta/63434127f1fd286cdccd8a3af783b91d.xml Odpowiedz Link Zgłoś
mamaix Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 12.05.13, 20:27 Wczoraj wrocilismy z Hilton Nubian Resort w Marsa alam polecamy! hotel super! jeśli ktoś ma pytania zapraszam: mamaix@ gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
turbo33.pl Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 20.06.13, 09:07 tirana aqua park sharm/sunrise aqua park turbo34@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alicja19591 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 25.06.13, 15:50 Byłam teraz w Hurghadzie. Prywatnie, bez polskiego biura podróży. Wszystko załatwiło mi egipskie biuro podróży. Samolot, hotel. To jest dużo taniej. Byłam na wycieczkach z tym biurem. Wszystko super. Miałam wspaniałe wczasy. Polecam biuro egipttours. Załatwiłam wszystko przez stronę internetową tego biura. Przewodnik Egipcjanin świetnie mówi po polsku i jest uczciwy. Bardzo polecam. Strona internetowa tego biura to www.egipttours.pl. Można napisać i się umówić. Naprawdę wszystko uczciwie. Ja jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mythinspirations1987 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 16.07.13, 11:16 Ja również odwiedziłam swego czasu Hurgadę. Korzystając, jednak z pośrednictwa polskiego biura podróży Itaka. Nie narzekam - warunki hotelowe, żywieniowe były w porządku, zgodnie z założeniami i umową. Tego samego, niestety nie mogę powiedzieć o niemożności odbycia wycieczki do Jerozolimy, ze względu na "niesprzyjające warunki atmosferyczne oraz społeczno - polityczne". Miałam szczęście, że na kilka dni przed wyjazdem wykupiłam ubezpieczenie, gwarantujące mi zwrot pieniędzy za niewykorzystane atrakcje. Naprawdę nie sądziłam, iż tak szybko i łatwo odzyskam swoją gotówkę. Powodzenia :* Odpowiedz Link Zgłoś
ania19592 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 25.06.13, 19:50 Wróciłam z Hurghady. Było świetnie dzięki biuru lokalnemu egipttours. Znakomite wycieczki do Kairu i Luksoru. Świetny przewodnik Mohamed Mostafa, który znakomicie mówi po polsku. Polecam biuro. Znalazłam to biuro na polskich stronach i umówiłam się przez internet. Najlepsze moje wczasy. Nie wszyscy Arabowie oszukują. To biuro na pewno nie. Zobaczcie sobie wycieczki na stronie www.egipttours.pl. Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ania19592 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 25.06.13, 20:52 Byłam w Egipcie cztery razy w różnych miejscowościach. Jeżeli chcesz to pomogę. Jestem zachwycona Egiptem. Moja poczta ewa0715@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
violas1975 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 01.07.13, 07:50 Witam .... moze troszkę naiwne pytanie... wybieram się wkrótce do Egiptu wtedy ma się zacząć Ramadan..... czy w tym okresie coś szczególnie zmienia się w hotelach, w podejściu do wczasowiczów.....???? Będę wdzięczna za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-tours Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 03.07.13, 15:56 violas1975 napisał(a): > Witam .... moze troszkę naiwne pytanie... wybieram się wkrótce do Egiptu wtedy > ma się zacząć Ramadan..... czy w tym okresie coś szczególnie zmienia się w hote > lach, w podejściu do wczasowiczów.....???? Będę wdzięczna za info :) w Ramadan nic nie się zmienia w hotelach tylko jak jest zachód słońca to najwięcej pracowników mają kolację a jak potrzebujesz coś to trzeba trochę czekać. egipttours.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mloda2008 Tirana Aqua Park - Sunrise -wróciłam 11.07.13, 14:39 Wróciłam z Tirana Aqua Park (dawny Sunrise - jednak proszę nie mylić z Sunrise bo to nie ta półka ;) ) . Jeśli ktoś ma pytania to chętnie pomogę. Możecie również poznać moja relację tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
zaworek1313 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 14.07.13, 18:32 12.07. wróciłem z rodziną z Hurghady - jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
tosi-mama Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 15.07.13, 14:01 zaworek1313 napisał: > 12.07. wróciłem z rodziną z Hurghady - jakieś pytania? wysłałam pytanie na gazetowego maila Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-a1 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 28.07.13, 13:09 Wróciłam z Hurghady. Korzystałam z wycieczek z lokalnego biura egipttours. To biuro ma polska stronę internetową. Przewodnik Mohamed Mostafa bardzo dobrze mówi po polsku i jest bardzo kompetentny. Wycieczki były super. Polecam to biuro. Kontakt do tego biura jest na ich stronie internetowej. Mnie tez możecie pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
tosi-mama Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 15.07.13, 14:34 zaworek1313 mój mail do Ciebie nie dotarł :) Napisz mi proszę w takim razie coś więcej o Sea Gull - na co zwracać uwagę, czego się wystrzegać ot taka "instrukcja obsługi" osoby, która była tam niedawno. Z jakiego biura byliście - my lecimy z Rainbow, z jakich korzystaliście wycieczek fakultatywnych. Możesz odpowiedziec mi tu lub na maila anzalit@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zaworek1313 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 15.07.13, 16:54 tosi-mama napisała: > zaworek1313 mój mail do Ciebie nie dotarł :) > > Napisz mi proszę w takim razie coś więcej o Sea Gull - na co zwracać uwagę, cze > go się wystrzegać ot taka "instrukcja obsługi" osoby, która była tam niedawno. > Z jakiego biura byliście - my lecimy z Rainbow, z jakich korzystaliście wyciecz > ek fakultatywnych. Możesz odpowiedziec mi tu lub na maila anzalit@wp.pl Witam. Hotel SeaGull leży w samym centrum nowej Hurghady. Obiekt z trzema restauracjami, plażami i wieloma basenami, oczywiście bezpośredni dostęp do morza. My byliśmy w Resort Premium, tam chyba są trochę lepsze pokoje, ale to nie jest najważniejsze. Bez względu gdzie będziesz zakwaterowania masz swobodny dostęp do wszystkiego i wszędzie. Przeważają Rosjanie, potem Polacy. Jeśli chodzi o wycieczki, to my korzystaliśmy z lokalnego biura Aisha Tours. Wspaniali ludzie, Dorota i jej mąż Gomaa to profesjonaliści i na pewno będziesz zadowolona z ich usług. Wycieczki od rezydenta to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o ceny. Polecam z czystym sumieniem Aisha Tours. Mają swoją stronę internetową, możesz się zapoznać z ich ofertą. My byliśmy w Luksorze i Paradise. Pytaj co jeszcze Cię interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tosi-mama Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 15.07.13, 17:49 Ofertę Aishy już przeglądałam, napisałam do niej też maila z kilkoma pytaniami. Czy to prawda, że na plaży, już z rana ciężko jest znaleźć wolne leżaki? Jak jest z ręcznikami plażowymi, są dostępne czy trzeba brać swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
zaworek1313 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 16.07.13, 07:47 tosi-mama napisała: > Ofertę Aishy już przeglądałam, napisałam do niej też maila z kilkoma pytaniami. > Czy to prawda, że na plaży, już z rana ciężko jest znaleźć wolne leżaki? Jak j > est z ręcznikami plażowymi, są dostępne czy trzeba brać swoje? > Podczas meldowania się w hotelu otrzymujesz karty na ręczniki plażowe (każdy osobnik po jednej karcie). Idąc na plażę lub basen wymieniasz kartę na ręcznik. Wymiany dokonujesz w wyznaczonych punktach (będzie je widać). Raczej problemów z leżakami nie ma. Ale jeśli chcesz mieć lepsze miejsce, dobrze jest około 7.00. położyć sobie coś (bluzkę, swój ręcznik) na leżak. Aha - ręczniki plażowe można wymieniać od godz. 8.00. Pozdrawiam i pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tosi-mama Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 17.07.13, 12:42 Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Jak jakieś pytanie mi przyjdzie do głowy na pewno zapytam. A z Dorotką z Aishy już sobie "piszemy" na fejsie. A jak Tobie by się przypomniała jakaś "złota rada" to też chętnie poczytam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaworek1313 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 17.07.13, 21:14 tosi-mama napisała: > Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Jak jakieś pytanie mi przyjdzie do głowy na p > ewno zapytam. A z Dorotką z Aishy już sobie "piszemy" na fejsie. A jak Tobie by > się przypomniała jakaś "złota rada" to też chętnie poczytam. Pozdrawiam Pozdrów Dorotkę od Wieśka, będzie wiedziała o kogo chodzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brolka35 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - TRopicana Lti GA 11.07.13, 21:47 pytajcie, uwaga na pokoje standard - porazka Odpowiedz Link Zgłoś
caroline555 brolka 12.07.13, 09:41 a co takiego strasznego w tych pokojach STANDARD ? to chyba zależy jednak od hotelu i ilości * napisz co cię zniesmaczyło Odpowiedz Link Zgłoś
zmarekz2 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 18.07.13, 08:39 Wróciłem z Titanic Palace 12 lipca 2013 r. Swój opis tego hotelu dałem na forum Hotele w Egipcie -> Titanic Palace. (Jeśli chcesz przeczytać kliknij na nawę hotelu). Jeśli ktoś ma dodatkowe pytania słucham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soyaso Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 23.07.13, 20:40 Witam, 12 lipca wróciłam z rodzinką (dwoje dzieci 10 i 1,5) z Hurghady z TITANICA beach spa &aquapark jeśli ma ktoś pytania to zapraszam mymul@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kazia40 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 27.07.13, 15:34 Witam wybieram się 6.08.2013 do Sherm el do egiptu czy faktycznie jest spokojnie? ( wczoraj wieczorem zamieszki w Kairze ) Odpowiedz Link Zgłoś
adic90 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 27.07.13, 19:48 Ja również wylatuje 06.08 a informacja o sytuacji byłaby jak najbardziej pomocna Odpowiedz Link Zgłoś
3moni37 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 28.07.13, 14:15 też czekam na wiarygodne informacje tych, co wracaja my mamy wylot do Hurghady 2 sierpnia z Poznania jestesmy pełni obaw i wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
zmarekz2 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 29.07.13, 07:23 Wróciłem 2 tyg temu i byłam tam w czasie gdy odsunęli prezydenta od władzy. Nie było źle. Nie było wycieczek do Kairu i Luksoru ale bo mieście można było spokojnie wypocząć. W Hurghadzie żyje ok 250 000 ludzi (wg rezydenta Wezyra) większość z turystów a ci, którzy nie z turystów to z tych co żyją z turystów. Więc w takich miejscowościach raczej spokojnie. A jak będzie tego nikt nie wie nawet ci, którzy wrócili przed chwilą ;) Trzeba być dobrej myśli i jechać odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdel Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 06.08.13, 16:22 r17.bloodwars.interia.pl/r.php?r=3049 Odpowiedz Link Zgłoś
pigue Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 06.08.13, 19:11 Tak Cię K.....nie śmieszy obecna sytuacja w Egipcie że nawet gry podsyłasz?????? Bardzo zabawne , ludzie na info czekają , bo wczasy wykupione a Ty sobie jaja robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka73 Serenity Makadi Heights 14.08.13, 14:20 Wróciłam 9 sierpnia - udzielę praktycznych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
3moni37 Re: Serenity Makadi Heights 17.08.13, 12:16 wrocilismy wczorak z Coral Beach rotana w Hurgadzie powiem tam wycieczki byly tylko na snurkowanie lub do El Guny do Kairu ani do Luksoru nie wolno jechac.w samym hotelu wszystko ok ale do wczorak od 3 dni nie w3olno bylo juz hoteli opuszczac w Hurgadzie wypuszczani byli tylko pasazerowie na lotnisko. w samym ot6oczniu hotelu wszystko ok pierkne morze dluga plaza i cidowna rafa koralowa Odpowiedz Link Zgłoś
zawalski1972 Regency Plaza Aquapark&Spa 25.08.13, 06:36 Wróciliśmy 13.08.2013 z Sharm. W hotelu duży spokój, miejscowi bardzo mili i uczynni. Dolar napiwku robił swoje. Na ulicach Sharm widać było wojsko z ostrą amunicją, ale tylko obserwowali co się dzieje. Na targu w Naaba spokojnie, niewielu jednak turystów. Widać już było, iż obłożenie hoteli jest małe, w naszym około 60%, ale miało to swoje plusy: luz na basenach, brak jakichkolwiek kolejek w restauracjach. Ogólnie wyprawa bardzo się udała, ale w obecnej sytuacji na 100% bym nie poleciał. TZ Odpowiedz Link Zgłoś
adamtomas Re: Regency Plaza Aquapark&Spa 31.08.13, 11:38 Też tam byliśmy - potwierdzam spokój choć było widać wojska trochę na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
jacky6 Re: Regency Plaza Aquapark&Spa 02.09.13, 15:33 adamtomas napisał(a): Też tam byliśmy - potwierdzam spokój choć było widać wojska trochę na ulicach. to dlatego jest tak spokojnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dam1507 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 01.10.13, 22:13 Wróciłem 25.09.13 z Sharmu , Hotel Royal Albatros Moderna. Przez cały pobyt cisza i spokój. Żadnych problemów. Wszyscy bardzo mili. Byłem na pustyni, oraz nurkowaniu - żadnych problemów. Hotel bez zarzutów. Byliśmy bardzo zadowoleni. Jeśli jakieś pytania to proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kikimi Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 22.10.13, 17:21 Witam,mam pytanie czy w Sharm są jacys turyści,czy w hotelu odbywaja sie animacje,mam wykupione wczsy na 29.10 i teraz sie zastanawiam czy sie nie zanudze Odpowiedz Link Zgłoś
gtomi1701 Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 18.10.13, 08:51 Chciał bym wyjechać do Egiptu w Grudniu i mam obawy czy można tam pojechać bo o sytuacji w Egipcie nic nie mówią w telewizji a panie w biurze podróży mówią że jest wszystko w porządku i niema co się obawiać czy to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
eznawca Re: Wróciłam/wróciłem z Egiptu - pytajcie. 26.05.14, 03:57 Wróciłem i zdjęciami i doświadczeniem się dzielę: www.facebook.com/eznawca/media_set?set=a.10203694683238216&type=1 Odpowiedz Link Zgłoś