Dodaj do ulubionych

parking w Katowicach

28.09.03, 16:57
Czy jest parking przy lotnisku w KAtowicach i jaka jest jego cena ???
Obserwuj wątek
    • Gość: dacja Re: parking w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 17:20
      jest parking przy lotnisku w Katowicach za 2 tygodnie to jakieś 185 złotych -
      chyba :) ale wejdź sobie na strone LOTU tam jest link do lotniska w Katowicach
      i są zamieszczone ceny.
      pozdrawiam
      • Gość: doc7777 Re: parking w Katowicach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 23:03
        Cena za dwa tyg. to 189 zł.
        • Gość: koko Re: parking w Katowicach IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 14:42
          Proszę sobie wejść na stronę www.gtl.com.pl są tam wszelkie informacje na
          teamat parkingu.
          • bkosmala Re: parking w Katowicach 29.09.03, 23:20
            dziekuje za informacje - pozdrawiam :)
    • bkosmala Re: parking w Katowicach 29.09.03, 23:31
      Dla kleinetow wiekszosci biur turystycznych na parkingu przy lotnisku znizka
      50 % !!!
      • Gość: Asia Re: parking w Katowicach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 10:02
        Na parking w Katowicach jest zniżka 50%, jeśli się jedzie z biurem podróży.
        Dotyczy to prawie wszystkich biur. Tylko trzeba dostać od tego biura przed
        wylotem taką karteczkę, która uprawnia do zniżki. Bez tej karteczki zniżki nie
        będzie. Ja byłam z Big Blue, które nic mi nie powiedziało o zniżkach na
        parking. Dowiedziałam się dopiero o zniżce i o tych karteczkach od gościa z
        parkingu. Ponieważ nic nie wiedziałam wcześniej i nie miałam karteczki,
        musiałam zapłacić pełną cenę - 110 zł. za tydzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka