bkosmala 28.09.03, 16:57 Czy jest parking przy lotnisku w KAtowicach i jaka jest jego cena ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dacja Re: parking w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 17:20 jest parking przy lotnisku w Katowicach za 2 tygodnie to jakieś 185 złotych - chyba :) ale wejdź sobie na strone LOTU tam jest link do lotniska w Katowicach i są zamieszczone ceny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc7777 Re: parking w Katowicach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 23:03 Cena za dwa tyg. to 189 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: parking w Katowicach IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 14:42 Proszę sobie wejść na stronę www.gtl.com.pl są tam wszelkie informacje na teamat parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
bkosmala Re: parking w Katowicach 29.09.03, 23:20 dziekuje za informacje - pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bkosmala Re: parking w Katowicach 29.09.03, 23:31 Dla kleinetow wiekszosci biur turystycznych na parkingu przy lotnisku znizka 50 % !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: parking w Katowicach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 10:02 Na parking w Katowicach jest zniżka 50%, jeśli się jedzie z biurem podróży. Dotyczy to prawie wszystkich biur. Tylko trzeba dostać od tego biura przed wylotem taką karteczkę, która uprawnia do zniżki. Bez tej karteczki zniżki nie będzie. Ja byłam z Big Blue, które nic mi nie powiedziało o zniżkach na parking. Dowiedziałam się dopiero o zniżce i o tych karteczkach od gościa z parkingu. Ponieważ nic nie wiedziałam wcześniej i nie miałam karteczki, musiałam zapłacić pełną cenę - 110 zł. za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś