ooo7 22.07.08, 22:58 Jak w temacie czy w sierpniu przydadzą sie długie spodnie dla kobiety? Jeansy, lniane? Czy to zbedna część garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
furka17 Re: Dlugie spodnie brać?? 22.07.08, 23:24 Zbędna w Egipcie , a może być przydatna na podróż w Polsce lub w samolocie. Tak jak cokolwiek z długim rękawem. Klimatyzacja w samolotach a czasem i w autokarach trochę za mocno chłodzi. Ja zawsze mam długie spodnie i bluzę. Lepiej nosić niż się prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
katjes1 Re: Dlugie spodnie brać?? 24.07.08, 08:08 należy brać długie spodnie- dotyczy to mężczyzn. W tych lepszych hotelach na obiadokolacje mężczyźni NIE moga wejsc w krótkich spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_d Re: Dlugie spodnie brać?? 22.07.08, 23:29 Jeśli planujesz quady to też mogą się przydać długie spodnie. Plus na wylot / przylot do PL, bo jakie mamy lato, każdy widzi.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 06:48 Jeszcze zależy do jakiego hotelu jedziesz , w niektórych kolacja raczej w długich spodniach . Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 08:45 Czy to aby nie odnosi się tylko do meższczyzn ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 10:07 A w jakim hotelu w Egipcie wymagają od kobiet długich spodni podczas kolacji ??? to mnie akurat ciekawi .. jeśli chodzi o mężczyzn to ponoć są takie hotele i skoro tak chcą to trzeba się dostosować nawet jak ktos nie lubi pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 08:50 Zwiedzanie meczetów i Betlejem (Bazylika Grobu Pańskiego) -tu niezbędne sa dłuższe rzeczy /długa spódnica , za kolana lub spodnie/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 10:14 Do zwiedzania meczetów, czy poruszania się na własną rękę w otoczeniu czysto arabskim - jak znałazł (lub lub długa spódnica). Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 10:41 Bije sie w pierś - można sie śmiać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tarnina42 Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 16:51 jadę po raz drugi i napewno nie zabiore jeansów bo sa calkowicie zbyteczne(zreszta podziwiam kobiety ,którym udaję się w nich wytrzymać)spodnie z lnu jak najbardziej wskazane..co do poruszania się wsród arabów nie zauważyłam aby były z tym jakiekolwiek problemy.pomijam oczywiście widok szortów zakrywających tylko częśc posladków ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 17:55 A chodziłas np. sama po Kairze, podróżowałaś tam lokalnym transportem? Zapewne nie stąd "nie zauważyłaś". I nie chodzi tu o "problemy" tylko zwyczajnie o dobre samopoczucie (własne). Odpowiedz Link Zgłoś
wrongder Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 21:01 Ona z pewnością nie ma takiej urody jak Ty Kasiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tarnina42 Re: Dlugie spodnie brać?? 24.07.08, 08:26 Poza urodą oczywiście :o)) nie ma jeszcze tyle lat !!! biedna Tarnina nie dość że stara to jeszce brzydka:o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
berniatko Re: Dlugie spodnie brać?? 24.07.08, 02:06 Ty miriam_73 nie odnoś się do wszystkich z taką pogardą i nie wywyższaj się. To jest forum, a nie kaplica i uwielbianie Ciebie za Twoje informacje. Jesteś opryskliwa i przemądrzała. It`s all. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Dlugie spodnie brać?? 23.07.08, 18:21 Ja np biore dlugie spodnie...jakies lniane przewiewne... Odpowiedz Link Zgłoś