justyn4d 23.07.08, 23:01 Musze dokonać wyboru między tymi dwoma hotelami. Pls o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9622 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 22:43 zDECYDOWANIE hILTON BYłAM ROK TEMU RAJ NA ZIEMI Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 22:51 Ja nie byłem w Hiltonie,ale go polecam....(dosyć mam problemów z brakiem miejsc w Aladdinie):)ale wkurza mnie ktoś kto mówi o raju na ziemi.....zapraszam na Karaiby:)...i pewnie milion innych miejsc....ale jesli porównywać to trzeba być w jednym i drugim i wiedzieć o co chodzi zainteresowanemu...aż sobie piwko otworzę...raj...jak mało trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrongder Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:16 I masz Krzysiu racje, obaj wiemy że cały ten "cudny" Egipt to przy najpodlejszym miejscu na Karaibach może się chować :-))) Jeszcze słowo co do hotelu Long Beach od niespełna 4 lat znanego jako Hilton, do reszty sieci Hilton to może on dociągnie ale za 20 lat :-)) Ja chce wracać! Dawaj Cairo jaką Dominikane czy Jamajce i dajemy za tydzień, bez bab :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:23 Kolego trzymam Cie za słowo...ja mogę prawie zawsze...a za tydz na 100%:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozek20 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:40 nie byłem w Aladdinie, a tylko w Hiltonie i gorąco go polecam. co do dociągania do hitona za 20 lat, to nie da rady bo nie wytrzyma aż tyle. Jest w 100% poprawny i z tego co teraz czytam jako osoba chcąca pojechać do AliBaby/Aladdina, to jednak Hilton jest LEPSZY. To moja SUBIEKTYWNA opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:48 Panie Mrozek...oczywiście,że subiektywna....ale ten tekst..."z tego co czytam.".....Ja nie polemizuje gdzie lepiej bo nie wiem.W "Trójmieście"jet dużo wad...ale są zalety.I każdemu wg potrzeb. Nawet powiem,że "Trójmiasto" to koszmar-dla tych co szukają super żarcia i "złotych klamek". Odpowiedz Link Zgłoś
wrongder Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:51 E kolego :-) Hilton jest dobry, nie przeczę, podpuszczałem tylko Cairo który był w Aladdinie 15 czy 18 razy, sam pewnie nie wie ile :-))) A ja chce na Dominikane i to już, zaraz, natychmiast, po tej Kubańskiej nędzy muszę odreagować. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 27.07.08, 23:59 Hmm..ja powtarzam..już nie walczę.A tym bardziej,że nie mam porównania.Wiem jedno-dzięki mnie chłopaki znają parę słów po polsku..normalnych(głupich tez) i że jestem tam jak w domu...ale tylko dlatego,że mi pasuje ta atmosfera(dla innych nie musi być odczuwalna...tak się nawyrabiało...zle) a byłem pewnie 18ty...faktycznie nie liczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
justyn4d Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 28.07.08, 22:33 to po ptakach (albo i nie;) - zdecydowalam sie na Alladina Odpowiedz Link Zgłoś
15tolka15 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 28.07.08, 23:06 Spoko hotel.Jest gdzie pospacerowac,pozwiedzac.Ma fajny klimat a to wazne....Zycze milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 29.07.08, 09:40 A ja byłam w jednym i w drugim:) I tak na prawde, to każdy z nich ma swój klimat i każdy jest fajny -ale tez każdy inny.Hilton ma zdecydowanie większą plaże i nie ma tam leżaka koło leżaka :)Jest spory, ale to ma swoje plusy-bo nie widać tłumów gości. Alladyn ma nieco mniejsza plaże,ale to tez ma swój jakiś urok + do tego cudny ogórd, piękną roślinność, jest nieco bardziej klimatyczny bo nieco mniejszy ale ma za to obok siebie dwa inne hotele należące do całego kompleksu. Jedne i drugi jest wart polecenia:) pozdrowionka ps. a Cairo co ma do Trójmiasta, he??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 30.07.08, 09:44 Cairo-lubieć Trójmiasto:)) Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 30.07.08, 15:39 Noo mam taką nadzieję :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
justyn4d Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 30.07.08, 21:55 ja tez lubie Trojmiasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
casic Re: Hilton Long Beach czy Alladin? 31.07.08, 10:50 To zupełnie tak jak JA :-D Odpowiedz Link Zgłoś