Gość: martini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 15:25 Jadę 23.10 na 2 tygodnie, jeśli jedziesz lub byłeś to napisz coś o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: SULTAN BAY 04.10.03, 15:47 Według życzenia. Znalazłem nieco opisów (niestety krótkich) tego hotelu i wkleiłem go do działu: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: SULTAN BAY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 10:35 jadę 30.10 na 2 tygodnie zbyszek+gosia+2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggic Re: SULTAN BAY IP: 217.153.87.* 15.10.03, 16:51 Byłam tam w ostatnim tygodniu wrzesnia. Musze przyznac ze hotel mnie bardzomilo zaskoczyl. Hotel jest bardzo czysty, calosc utrzymana w milym klimacie pokoiki ladne i wygodne. Obslug a hotelu byla rewelacyjna i do tego bardzo mila. Samo miasteczko jest super - europejska cywilizacja w srodku arabskiej abstrakcji(Hurgada):)))) Moim zdaniem jest to super miejsce do odpoczynku i szczerze polecam, jesli masz jakies konkretne pytania pisz:magic-25@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: SULTAN BAY 15.10.03, 19:04 Gość portalu: maggic napisał(a): > Byłam tam w ostatnim tygodniu wrzesnia. > Musze przyznac ze hotel mnie bardzomilo zaskoczyl. > Hotel jest bardzo czysty, calosc utrzymana w milym klimacie pokoiki ladne i > wygodne. Obslug a hotelu byla rewelacyjna i do tego bardzo mila. > Samo miasteczko jest super - europejska cywilizacja w srodku arabskiej > abstrakcji(Hurgada):)))) > > Moim zdaniem jest to super miejsce do odpoczynku i szczerze polecam, jesli > masz jakies konkretne pytania pisz:magic-25@o2.pl Mógłbyś nieco rozszerzyć swój opis. Jakie atrakcje, ile basenów, wielkość i wyposażenie pokoi, sklepy na pokładzie, plaża, odległość od atrakcyjnych miejsc lub centrum?! No i byłoby miło gdybyś wpisał to do działu: EGIPT-HOTELE (opinie turystów) Ale ostatnio coś turystom się nie chce opisywać swoich hoteli :o( Odpowiedz Link Zgłoś