Dodaj do ulubionych

Biuro podróż Selectours

IP: *.mostostal / 192.168.7.* 10.10.03, 12:30
Czy był ktoś z tym biurem w egipcie?
Proszeę o informacje i opinie.
Obserwuj wątek
    • izzaa Re: Biuro podróż Selectours 10.10.03, 13:03
      HEJ :)
      Bylam z Selectursem w Egipcie w sierpniu. ABSOLUTNIE zadnych zarzutów. W naszym
      przypadku biuro wywiązało się z umowy w 100% ( a nawet w 101 )
      Gorąco poelcam :)I wiem jedno jadę z nimi za rok do Tunezji:)
      • Gość: kropka Re: Biuro podróż Selectours IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:26
        Izaa w jakim hotelu byłaś ? napisz czy był spoko. Dzięki
    • Gość: anka Re: Biuro podróż Selectours IP: 212.160.138.* 10.10.03, 15:48
      byłam z nimi we wrzesniu - wszystko ok oprócz rezydentów - panna w drodze do
      Kairu powiedziała nam ,ze takie same piramidy jak w Gizie są na Marskie, bez
      komentarza. Rezydenci - poznałam 3 - nie mają prawie żadnej wiedzy o historii
      Egiptu, nie stawiają sie na dyżury w hotelu i są nieosiągalni pod tel. Po
      zwiedzaniu Luxoru w autobusie się nieżle dostało jednemu rezydentowi w
      autobusie w kontekście jego wiedzy o Karnak, w pełni popierałam te rozgoryczoną
      uczestniczkę. Wszystko poza tym było ok
      pozdr
      • Gość: Piotr Re: Biuro podróż Selectours IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 20:52
        Ja byłem z nimi w Sharmie. Rezydentka rzeczywiście spóźnialska ale dostepna pod
        telefonem i kompetentna. Generalnie wrażenia pozytywne.
      • Gość: rapa Re: Biuro podróż Selectours IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 11:08
        Polecam Selectours i hotel Aida Verdi w Hurgadzie.

Rezydenci/tki są OK, i nie prawda, że nie odbierają telefonów. Zawsze odbierali
        (dzwoniliśmy kilka razy) niezależnie od tego, czy właśnie "odsypiali" dobową
        wycieczkę do Kairu, czy jedli obiad.
        Rzeczywiście spóźnienia zdarzały się, ale bez przesady. Najdłużej czekaliśmy w
        dniu wylotu na turystów, którzy zapomnieli, że wylatują właśnie tego dnia i nie
        byli spakowani :)

Naprawdę, z czystym sumieniem polecam Selectours.
        • Gość: anka Re: Biuro podróż Selectours IP: 212.160.138.* 20.10.03, 09:16
          Wracając jeszcze do rezydentów Selectours to nadal uważam, że są moim zdaniem
          zdecydowanie jedynym minusem tego biura. Wyjeżdzając do Luksoru zbiórka w
          recepcji miała byc o godz. 5,05. Rezydent zamówił nam budzenie na godz. 5,00
          (my już wtedy praktycznie wychodziliśmy z pokoju!!!). Autokar przyjechał koło
          6,00 więc nie jest to drobne spóźnienie, co więcej rezydenci nie uprzedzili nas
          o zmianie godziny wyjazdu. Uważam, że fachowy, konkretny i "rozgarnięty"
          rezydent to wizytówka biura. Niedopuszczalne jest, że grupa czeka w hotelu na
          rezydenta, który po prostu nie przychodzi!!!
    • Gość: Bryczes Re: Biuro podróż Selectours IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 10:56
      Byłem z Selectours we wrześniu w hotelu Royal Palace w Hurghadzie i jestem
      bardzo zadowolony. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie miałem zmiany hotelu,
      opóźnień wylotów. Co do rezydentów to również nie mam zastrzeżeń. Co prawda nie
      potrzebowałem ich pomocy ale na spotkanie przed wylotem rezydentka pojawiła się
      punktualnie (co do punktualności to czasami jednak warto uzbroić się w
      cierpliwoś i zdać sobie sprawę, że nie jesteśmy jedynymi podopiecznymi). Podróż
      do Kairu z rezydentką tego biura również wspominam dobrze (jedynie wizyta w
      perfumerii trochę mnie rozczarowała gdyż jak się teraz okazuje te bardzo
      zachwalane przez rezydentke i sprzedającego olejki są bardzo nietrwałe i w
      przeciwieństwie do oryginalnych perfum ich zapach na skórze utrzymuje się tylko
      około 2 godzin - daremny wydatek)
    • paulo69 Re: Biuro podróż Selectours 14.10.03, 22:20
      Wrzesień-Aida Werdi (Hurghada)-good!!!
      Gorąco polecam!żdnych zastrzeżeń!
    • Gość: mac Re: Biuro podróż Selectours IP: 193.108.177.* 15.10.03, 12:22
      byłem z nimi w Sharmie we wrzesniu w Pyramisie raczej bez zarzutów poza drobna
      nerwówka przed odlotem (deliktane) spóźnienie. Tak poza tym to ok są tańsi niz
      inne biura - to troche widać gorsze autokary tranzytowe itd ale bylismy
      zadowoleni
    • Gość: Halina Re: Biuro podróż Selectours IP: *.era.pl 24.10.03, 16:35
      ja tydzień temu wróciłam z Rejsu Kleopatra i pobytu w SSH; biuro nie jest
      najgorsze chociaż nie poinformowało nas iż zostaliśmy jako grupa dołączeni do
      Rejsu Nefretete organizowanego przez Exim przez co straciliśmy 1 dzień siedząc
      w hotelu w Hurghadzie i czekając na Exim bo oni rozpoczynali imprezę później a
      nam zależało na jak najdłuższym pobycie na Synaju, kolejny dzien straciliśmy
      jadąc z Kairu do SSH ponieważ wyjechaliśmy rano a nie wieczorem jak było w
      programie i dzień spędziliśmy w autokarze. Impreza faktycznie była tańsza niż z
      Eximu; ale rezydenci zupełnie do niczego się nie nadają Pani Ewa z Hurghady
      przyszła spóźniona i nic nie wiedziała co z naszą grupą; rezydent a zarazem
      przewodnik na Rejsie z Eximu super polecam Pana Maćka, tak powinni zachowywać
      się inni; Pani Renata z SSH to już jakaś kpina z turystów ja naszczęcie znam
      angielski i jej pomocy w zasadzie nie potrzebowałam poza info. na temt
      wycieczek czy wylotu; ta Pani chyba nie wie po co tam się znajduje; ale
      pomijając to biuro nie jest najgorsze załatwili fajny hotel w SSH a impreza dla
      tych co chcą dużo zwiedzić godna uwagi
    • Gość: sofi Re: Biuro podróż Selectours IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:01
      Wróciliśmy we czwartek z Hurghady z Princess Palace, nie mamy zastrzeżeń,
      wszystko było OK, oprócz opóźnień wylotów w obie strony o ponad 2 godziny -
      zero informacji na ten temat w Hurghadzie. szkoda że rezydent - tak jak ci z
      innych biur - nie dowiedział się że jest opóźnienie, bo kwitliśmy na lotnisku
      od 15, wylot miał być o 17.30, na lotnisku okazało się że jest o 19, a
      ostatecznie wylecieliśmy o 20.00. Poza tym wszystko w porządku, żadnych zmian,
      itd. Polecam biuro.
      • Gość: zenon Re: Biuro podróż Selectours IP: *.acn.pl 03.11.03, 22:00
        potwierdzam to sam, rezydenci bardzo słabi ( bez opieki ), ceny wysokie, jakość
        standard

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka