Gość: Marek IP: *.mostostal / 192.168.7.* 10.10.03, 12:30 Czy był ktoś z tym biurem w egipcie? Proszeę o informacje i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzaa Re: Biuro podróż Selectours 10.10.03, 13:03 HEJ :) Bylam z Selectursem w Egipcie w sierpniu. ABSOLUTNIE zadnych zarzutów. W naszym przypadku biuro wywiązało się z umowy w 100% ( a nawet w 101 ) Gorąco poelcam :)I wiem jedno jadę z nimi za rok do Tunezji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Biuro podróż Selectours IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:26 Izaa w jakim hotelu byłaś ? napisz czy był spoko. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Biuro podróż Selectours IP: 212.160.138.* 10.10.03, 15:48 byłam z nimi we wrzesniu - wszystko ok oprócz rezydentów - panna w drodze do Kairu powiedziała nam ,ze takie same piramidy jak w Gizie są na Marskie, bez komentarza. Rezydenci - poznałam 3 - nie mają prawie żadnej wiedzy o historii Egiptu, nie stawiają sie na dyżury w hotelu i są nieosiągalni pod tel. Po zwiedzaniu Luxoru w autobusie się nieżle dostało jednemu rezydentowi w autobusie w kontekście jego wiedzy o Karnak, w pełni popierałam te rozgoryczoną uczestniczkę. Wszystko poza tym było ok pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Biuro podróż Selectours IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 20:52 Ja byłem z nimi w Sharmie. Rezydentka rzeczywiście spóźnialska ale dostepna pod telefonem i kompetentna. Generalnie wrażenia pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapa Re: Biuro podróż Selectours IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 11:08 Polecam Selectours i hotel Aida Verdi w Hurgadzie. Rezydenci/tki są OK, i nie prawda, że nie odbierają telefonów. Zawsze odbierali (dzwoniliśmy kilka razy) niezależnie od tego, czy właśnie "odsypiali" dobową wycieczkę do Kairu, czy jedli obiad. Rzeczywiście spóźnienia zdarzały się, ale bez przesady. Najdłużej czekaliśmy w dniu wylotu na turystów, którzy zapomnieli, że wylatują właśnie tego dnia i nie byli spakowani :) Naprawdę, z czystym sumieniem polecam Selectours. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Biuro podróż Selectours IP: 212.160.138.* 20.10.03, 09:16 Wracając jeszcze do rezydentów Selectours to nadal uważam, że są moim zdaniem zdecydowanie jedynym minusem tego biura. Wyjeżdzając do Luksoru zbiórka w recepcji miała byc o godz. 5,05. Rezydent zamówił nam budzenie na godz. 5,00 (my już wtedy praktycznie wychodziliśmy z pokoju!!!). Autokar przyjechał koło 6,00 więc nie jest to drobne spóźnienie, co więcej rezydenci nie uprzedzili nas o zmianie godziny wyjazdu. Uważam, że fachowy, konkretny i "rozgarnięty" rezydent to wizytówka biura. Niedopuszczalne jest, że grupa czeka w hotelu na rezydenta, który po prostu nie przychodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryczes Re: Biuro podróż Selectours IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 10:56 Byłem z Selectours we wrześniu w hotelu Royal Palace w Hurghadzie i jestem bardzo zadowolony. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie miałem zmiany hotelu, opóźnień wylotów. Co do rezydentów to również nie mam zastrzeżeń. Co prawda nie potrzebowałem ich pomocy ale na spotkanie przed wylotem rezydentka pojawiła się punktualnie (co do punktualności to czasami jednak warto uzbroić się w cierpliwoś i zdać sobie sprawę, że nie jesteśmy jedynymi podopiecznymi). Podróż do Kairu z rezydentką tego biura również wspominam dobrze (jedynie wizyta w perfumerii trochę mnie rozczarowała gdyż jak się teraz okazuje te bardzo zachwalane przez rezydentke i sprzedającego olejki są bardzo nietrwałe i w przeciwieństwie do oryginalnych perfum ich zapach na skórze utrzymuje się tylko około 2 godzin - daremny wydatek) Odpowiedz Link Zgłoś
paulo69 Re: Biuro podróż Selectours 14.10.03, 22:20 Wrzesień-Aida Werdi (Hurghada)-good!!! Gorąco polecam!żdnych zastrzeżeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Biuro podróż Selectours IP: 193.108.177.* 15.10.03, 12:22 byłem z nimi w Sharmie we wrzesniu w Pyramisie raczej bez zarzutów poza drobna nerwówka przed odlotem (deliktane) spóźnienie. Tak poza tym to ok są tańsi niz inne biura - to troche widać gorsze autokary tranzytowe itd ale bylismy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Biuro podróż Selectours IP: *.era.pl 24.10.03, 16:35 ja tydzień temu wróciłam z Rejsu Kleopatra i pobytu w SSH; biuro nie jest najgorsze chociaż nie poinformowało nas iż zostaliśmy jako grupa dołączeni do Rejsu Nefretete organizowanego przez Exim przez co straciliśmy 1 dzień siedząc w hotelu w Hurghadzie i czekając na Exim bo oni rozpoczynali imprezę później a nam zależało na jak najdłuższym pobycie na Synaju, kolejny dzien straciliśmy jadąc z Kairu do SSH ponieważ wyjechaliśmy rano a nie wieczorem jak było w programie i dzień spędziliśmy w autokarze. Impreza faktycznie była tańsza niż z Eximu; ale rezydenci zupełnie do niczego się nie nadają Pani Ewa z Hurghady przyszła spóźniona i nic nie wiedziała co z naszą grupą; rezydent a zarazem przewodnik na Rejsie z Eximu super polecam Pana Maćka, tak powinni zachowywać się inni; Pani Renata z SSH to już jakaś kpina z turystów ja naszczęcie znam angielski i jej pomocy w zasadzie nie potrzebowałam poza info. na temt wycieczek czy wylotu; ta Pani chyba nie wie po co tam się znajduje; ale pomijając to biuro nie jest najgorsze załatwili fajny hotel w SSH a impreza dla tych co chcą dużo zwiedzić godna uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: Biuro podróż Selectours IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:01 Wróciliśmy we czwartek z Hurghady z Princess Palace, nie mamy zastrzeżeń, wszystko było OK, oprócz opóźnień wylotów w obie strony o ponad 2 godziny - zero informacji na ten temat w Hurghadzie. szkoda że rezydent - tak jak ci z innych biur - nie dowiedział się że jest opóźnienie, bo kwitliśmy na lotnisku od 15, wylot miał być o 17.30, na lotnisku okazało się że jest o 19, a ostatecznie wylecieliśmy o 20.00. Poza tym wszystko w porządku, żadnych zmian, itd. Polecam biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Biuro podróż Selectours IP: *.acn.pl 03.11.03, 22:00 potwierdzam to sam, rezydenci bardzo słabi ( bez opieki ), ceny wysokie, jakość standard Odpowiedz Link Zgłoś