Gość: Piotr IP: *.acn.waw.pl 14.10.03, 21:14 kto coś wie o tym ???Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: Orange - Hotel Grand Azur 14.10.03, 21:22 Pod tym linkiem znajdziesz opinie turystów o ponad 55 hotelach w Egipcie: EGIPT-HOTELE (opinie turystów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Orange - Hotel Grand Azur IP: *.acn.pl 14.10.03, 21:26 który ? w sharmie czy w hurghadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Orange - Hotel Grand Azur 14.10.03, 21:34 Hotel Tropicana Grand Azure to hotel w Sharm (5*). Czy o ten chodzi? W Hurgadzie jest ponoć Tropicana Grand (bez Azure), ale może się mylę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Orange - Hotel Grand Azur IP: *.acn.pl 15.10.03, 22:08 jest też nowy grand azur prawie w samym centrum hurghada, bardzo żółty budynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Orange - Hotel Grand Azur IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 16:44 Chodzi mi o hotel w Sharm - zatoka Nabq. Ma to być 5* all inclusive / z Orange / - kto wie czy to coś warte ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Orange - Hotel Grand Azur 15.10.03, 19:00 Więc wyszukałem Ci opis hotelu Grand Azure w dziale: EGIPT-HOTELE (opinie turystów) Niestety znalazłem na całym polskim Necie jedynie jednego, który co nieco napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Orange - Hotel Grand Azur IP: *.acn.pl 15.10.03, 22:09 spoko ! jeden z lepszych i nowszych w sharmie, dobrze trafiłeś Odpowiedz Link Zgłoś