14.12.08, 15:34
Chcę wyjechać z rodzina po raz pierwszy do egiptu, ale każdy hotel przynajmniej połowę opini bardzo negatywnych a połowe w pozytywnych lub rewelacyjnych. Od czego to zależy, a może ktoś mógłby mi doradzić jaki hotel wybrać w lipcu z piaszczysta plażą (małe dzieci) miejsce i biuro nie mają znaczenia.
Obserwuj wątek
    • scorpio1956 Re: POMOCY!!! 14.12.08, 15:41
      Jak Ci obojętnie gdzie jechac do Egiptu to polecam hotel SOL Y MAR
      w Mars Alam. Plażę masz piaszczystą,można wchodzić do wody bez
      jakichkolwiek butów, a obok masz bajeczne rafy. Dziecie mają frajdę
      w płytkiej i czystej wodzie, a dorośli mogą kawałek dopłynnąc i
      podziwiać rafę.
      O hotelu pisałem na;
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=87599604
      Moje zdjęcia z hotelu:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,88009316.html
      Pozdrawiam i polecam
    • janan2 Re: POMOCY!!! 14.12.08, 15:57
      tom94 napisał:
      > połowę opini bardzo negatywnych a połowe w pozytywnych lub rewelacyjnych.
      Poczytaj o interesujących Cię opcjach czy hotelach na odpowiednich forach.Tam
      połowa to opinie prawdziwe po odrzuceniu tych skrajnych.Różne bywają gusta ludzi
      i doświadczenia ale po odrzuceniu skrajności wyjdzie prawdziwy obraz danego
      hotelu.Pomiń także opinie pań.One mają we krwi przejaskrawianie tak w dobrą jak
      i złą stronę,choć bywają też wyjątki.Nigdy się nie pomyliłem przy zastosowaniu
      takiej techniki czytania i wyboru niezależnie od kraju w którym byłem.
      • tom94 Re: POMOCY!!! 14.12.08, 16:28
        "Poczytaj o interesujących Cię opcjach czy hotelach na odpowiednich forach". czyli na jakich forach???
        • janan2 Re: POMOCY!!! 14.12.08, 17:07
          tom94 napisał:

> "Poczytaj o interesujących Cię opcjach czy hotelach na odpowiednich forach". cz
          > yli na jakich forach???
          Przykładowo "Egipt hotele" lub samo forum Egipt po wyszukaniu odpowiedniego
          tematu z postami na interesujący temat,hotel,biuro,miejscowość itp.Nawet z lat
          ubiegłych,niekoniecznie z tego roku.Tam jest multum wiadomości które na pewno
          znajdziesz na wyszukiwarce.Zacznij przykładowo od hoteli,będzie potem łatwiej
          szukać.Powodzenia.
    • karuzela100 Re: POMOCY!!! 14.12.08, 16:36
      Najprościej zagadaj do Cameltravel lub zerknij na ostatniemiejsca.pl
      pomoże na 100% pozdr Karuzela 100

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka