mikolaj19741974 05.03.09, 08:35 Prosze o opinie o tym hotelu.Wybieram sie tam z rodziną w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re:byłam 09.03.09, 09:32 bardzo fajny hotel z ładnymi pokojami, jedyny minus to średnie jedzenie (ale można spokojnie przeżyć), i kawałek do plaży. ale myślę że to nie jest aż taki problem żeby wakacje zaliczyć do nieudanych. oczywiście zakwaterują cię do prima life rehana a nie rehana resort. troszkę sie rózni, ale nic nie zrobisz... my walczylismy ale to nic nie dało, uważają że to jest ten sam hote tylko jeszcze nazwy nie zmienili. szkoda że rehana resort ma ładniejsze ręczniki i lepsze jedzenie... :/ pozdrawiam. aaa ja byłam w listopadzie 2008 r. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1983 Re:byłam 09.03.09, 14:51 Również byłam w listopadzie 2008r. Moja relacja z pobytu znajduje się w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=87516632&a=87516632 Jeżeli bedziesz mieć jakieś dodatkowe pytanie to z chęcią odpowiem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj19741974 Re:byłam 09.03.09, 18:42 dzieki za informacje.dlaczego zamieniają hotel?jak dostawaliscie sie do centrum,jak najlepiej dojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1983 Re:byłam 10.03.09, 08:19 To czy wylądujesz w części Prima Life czy Rehana Resort to moim zdaniem czysta ruletka nie daj sobie tylko wmówić że to jedno i to samo bo wprawdzie niby baseny są wspólne ale już świadczenia all incl nie bardzo. Co do transportu do Centrum czyli Naama Bay to z hotelu dowożą Busem hotelowym ale moim zdaniem cena jest zawyżona. Większość osób łapie na ulicy taksówkę lub jak jesteście w grupie to też Busa - nie ma z tym najmniejszego problemy jeździ ich multum i sami się proszą praktycznie, że zawiozą, no i oczywiście można wynegocjować cenę ale trzeba to koniecznie zrobić przed przewozem wyraźnie zaznaczając w jakiej walucie będziecie płacić. Odpowiedz Link Zgłoś