troma10 07.04.09, 10:02 Dlaczego moj login "troma" zostal zablokowany bez zadnej informacji? Nie sadze zeby to byla margo271 bo ostatnio sie nie bardzo udziela, wiec pytanie jest do shakirra1. Co ci przeszkadza w moich wypowiedziach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35gerino Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 12:30 Mam wrażenie, że Shakirze to juz wszystko zaczyna przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 12:39 takie osoby jak wy przeszkadzaja w tym forum.kazda wypowiedz jest atakowana przez was Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 12:38 przeczytaj sobie swoje posty od początku może zrozumiesz ...? Odpowiedz Link Zgłoś
35gerino Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 12:59 Dziwne, że Ciebie jeszcze nikt nie zablokował!!!! Po Sowie jesteś następną z wulgarnymi wypowiedziami! Świętoszka się znalazła! Odpowiedz Link Zgłoś
troma10 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 13:10 > takie osoby jak wy przeszkadzaja w tym forum.kazda wypowiedz jest > atakowana przez was Nie mow o mnie w liczbie mnogiej prosze. > przeczytaj sobie swoje posty od początku może zrozumiesz ...? No wlasnie - przeczytaj posty swoje i "missmalinka". Jesli nie umiecie dyskutowac na pewnym poziomie, bez epitetow i wyzwisk, to moze znajdzcie sobie jakies bardziej do was pasujace zajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 14:17 troma10 napisała: > > takie osoby jak wy przeszkadzaja w tym forum.kazda wypowiedz jest > > atakowana przez was > > Nie mow o mnie w liczbie mnogiej prosze. > > > > przeczytaj sobie swoje posty od początku może zrozumiesz ...? > > No wlasnie - przeczytaj posty swoje i "missmalinka". Jesli nie umiecie > dyskutowac na pewnym poziomie, bez epitetow i wyzwisk, to moze znajdzcie sobie > jakies bardziej do was pasujace zajecie? Czy mam Ci przytoczyć Twoje wypowiedzi zawierające epitety i wyzwiska? Bo własnie znalazłam ich sporo. Obrażanie ludzi nie polega tylko i wylacznie na uzywaniu wulgaryzmow i prostego jezyka. Ty robisz to w sposob zaewaluowany i doskonale o tym wiesz. Poki co, ja tu jestem moderatorem, a forum jest prywatne. Jak Ci sie nie podoba, to zaloz swoje. Masz do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
troma10 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 14:36 > Czy mam Ci przytoczyć Twoje wypowiedzi zawierające epitety i > wyzwiska? Bo własnie znalazłam ich sporo. Prosze bardzo. Nie mam sobie nic do zarzucenia, moze oprocz watku "Lotnisko w hrg", ale tam poziom wypowiedzi byl dostosowany do reszty postow. Dlaczego w takim razie bana nie dostaly fakira82 i missmalinka? Rowne i rowniejsze? > Poki co, ja tu jestem moderatorem, a forum jest prywatne. Jak Ci sie > nie podoba, to zaloz swoje. Masz do tego prawo. Oczywiscie ze mam prawo. Rowniez mam prawo zalozyc nowe konto po kazdym zablokowanym, ale nie o to chodzi. Juz kiedys byla rozmowa o kolku wzajemnej adoracji (o nieszczesnej Sowie nie wspomne). I o tym ze nie wszystkim sie podoba Twoje wycinanie i cenzura. Forum nie jest Twoja wlasnoscia i, majac jakikolwiek szacunek do ludzi sie tu udzielajacych, wypadalo by przynajmniej powiedziec dlaczego nagle "troma" przestala sie odzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 14:53 troma10 napisała: > > Czy mam Ci przytoczyć Twoje wypowiedzi zawierające epitety i > > wyzwiska? Bo własnie znalazłam ich sporo. > > Prosze bardzo. Nie mam sobie nic do zarzucenia, moze oprocz watku "Lotnisko w > hrg", ale tam poziom wypowiedzi byl dostosowany do reszty postow. Troma, więc dlaczego tak inteligentna osoba jak Ty, zniża się do takiego poziomu? Nie pisze tego ironicznie. Nie rozumiem, czemu zawzięcie prowadzisz dyskusje z tymi dziewczynami?? Powinnaś wiedzieć, że to niczego nie zmieni w ich głowach. A epitetami od tych osób nie powinnaś się chyba przejmować...(aluzje mam nadzieję pojęłaś). > Dlaczego w takim razie bana nie dostaly fakira82 i missmalinka? > Rowne i rowniejsze? fakira82 i missmalinka nie są "równiejsze"...Tylko one do swoich wypowiedzi ciągle zostają prowokowane. Czy nie można ich zostawić w spokoju i znaleźć sobie rozmówce na swoim poziomie?? Przejrzę forum i usunę wszystkie ich obraźliwe posty. > Oczywiscie ze mam prawo. Rowniez mam prawo zalozyc nowe konto po kazdym > zablokowanym, ale nie o to chodzi. > > Juz kiedys byla rozmowa o kolku wzajemnej adoracji (o nieszczesnej Sowie nie > wspomne). I o tym ze nie wszystkim sie podoba Twoje wycinanie i cenzura. > Forum nie jest Twoja wlasnoscia i, majac jakikolwiek szacunek do ludzi sie tu > udzielajacych, wypadalo by przynajmniej powiedziec dlaczego nagle "troma" > przestala sie odzywac. Niestety od momentu przejęcia funkcji moderatora forum stało się moją własnością, ponieważ mogę je nawet usunąć lub ukryć. Takie są fakty Troma. Jednak tego nie robię.Poza tym dzięki mnie z forum zniknęły naprawdę wulgarne i pełne obrazy wypowiedzi forumowych trolli. Zarzucasz mi brak obiektywizmu, choć ja bardzo często - w przeciwieństwie właśnie do Ciebie - staram się ten obiektywizm zachować. Dlaczego nie atakujesz postów uzytkowniczki "mariapolo"? Poczytaj. Czy Twoim zdaniem ta osoba nie obraża? Oczywiście, że nie, bo opluwa Egipt i w związku z tym jest super. Prawda?:-) Poza tym jeśli juz używasz mojego nazwiska, to kultura nakazuje samej się przedstawić... Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 15:17 Za odblokowanie dziekuje. > Troma, więc dlaczego tak inteligentna osoba jak Ty, zniża się do > takiego poziomu? Nie pisze tego ironicznie. Nie rozumiem, czemu > zawzięcie prowadzisz dyskusje z tymi dziewczynami?? Powinnaś > wiedzieć, że to niczego nie zmieni w ich głowach. Bo taka mam misje :) W ktoryms poscie juz bylo odpowiedziane - swoimi niecalkiem z prawda zgodnymi postami, podpartymi autorytetem "zony Araba", moga zrobic krzywde jakiejs dziewczynie. > (...) > Przejrzę forum i usunę wszystkie ich obraźliwe posty. Nie sadze zeby byla taka potrzeba. Wg mnie takiej cenzury byc nie powinno w stosunku do "normalnych" uzytkownikow forum. Co innego trole, ale wyzej wymienione nie sa do nich zaliczane jak narazie. > Niestety od momentu przejęcia funkcji moderatora forum stało się > moją własnością, ponieważ mogę je nawet usunąć lub ukryć. Takie są > fakty Troma. Jednak tego nie robię. Nie - forum nie jest Twoja wlasnoscia. Ze sie tak nieladnie wyraze: "ciec" mogacy zamknac budynek nie jest jego wlascicielem. Forum to ludzie ktorzy sie tu udzielaja. Nie przecze ze robisz tu duzo dobrego, ale czasami obiektywnosc Ci sie troche usuwa w cien. > Dlaczego nie atakujesz postów uzytkowniczki "mariapolo"? > Poczytaj. Czy Twoim zdaniem ta osoba nie obraża? Oczywiście, że nie, > bo opluwa Egipt i w związku z tym jest super. Prawda?:-) Ja nie atakuje niczyich postow. Po postach "mariapolo" widac jaki cel ma jej tu obecnosc, traktuje ja jako pol-trola, aczkolwiek czasami ma racje. > Poza tym jeśli juz używasz mojego nazwiska, to kultura nakazuje > samej się przedstawić... Nazwiska Twojego uzywam w okreslonych okolicznosciach - zeby zobrazowac sytuacje (watek o prywatnosci) i uzyskac jakas reakcje na bana. Moje nazwisko jest Ci do niczego nie potrzebne, mozesz wybrac pierwsze lepsze ktore Ci do glowy przyjdzie. Bedzie rownie dobre jak to ktore bys uslyszala odemnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 16:02 > Bo taka mam misje :) > W ktoryms poscie juz bylo odpowiedziane - swoimi niecalkiem z prawda zgodnymi > postami, podpartymi autorytetem "zony Araba", moga zrobic krzywde jakiejs > dziewczynie. Myślę, że dziewczyny powinny mieć swój rozum i jeśli będą chciały dowiedzieć się czegoś o resortowych habibkach, to na pewno będą sięgały do różnych źródeł, a Fakira i Missmalinka nie będą tutaj wyroczniami... > > Nie sadze zeby byla taka potrzeba. Wg mnie takiej cenzury byc nie powinno w > stosunku do "normalnych" uzytkownikow forum. Co innego trole, ale wyzej > wymienione nie sa do nich zaliczane jak narazie. Zdania na ten temat są podzielone. > Nie - forum nie jest Twoja wlasnoscia. Ze sie tak nieladnie wyraze: "ciec" > mogacy zamknac budynek nie jest jego wlascicielem. Forum to ludzie ktorzy sie t > u > udzielaja. Nie przecze ze robisz tu duzo dobrego, ale czasami obiektywnosc Ci > sie troche usuwa w cien. Staram się być obiektywna, ale czasem nie mogę. To jest post Mariipolo, za ktory zostala zbanowana: "amiraamira to ty jestes tez jakies dziecko wakacyjnego zwiazku tylko ze mama puscila sie z egipcjaninem gdzies w czasach wczesnego gierka ale mozesz napisac i to szczerze czy tatus arab dalej jest z twoja mama czy po tym jak ciebie zrobil od razu powiedzial papapapapapa ?" Uważam, że to jest już dno i wodorosty. Totalny brak kultury i dobrego smaku (i tak uzywam eufemizmow) oarz przekonanie, ze w internecie jestem anonimowa w zwiazku z tym moge kazdego "obsrac". Czy w zwiazku z tym moge byc posadzona o brak obiektywizmu? Za takie personalne wycieczki uzytkownicy na tym forum beda banowani. Taka decyzje podjał "ciec" :-) Co do wlasnosci, to mozliwosc usuniecia forum czyni ze mnie wlasciciela tegoz forum. Nic mi za to nie grozi, ze forum usune. Jest prywatne. > > Ja nie atakuje niczyich postow. Po postach "mariapolo" widac jaki cel ma jej tu > obecnosc, traktuje ja jako pol-trola, aczkolwiek czasami ma racje. Czasem to każdy, kto tutaj pisze ma racje;-) > > Poza tym jeśli juz używasz mojego nazwiska, to kultura nakazuje > > samej się przedstawić... > > Nazwiska Twojego uzywam w okreslonych okolicznosciach - zeby zobrazowac sytuacj > e > (watek o prywatnosci) i uzyskac jakas reakcje na bana. > Moje nazwisko jest Ci do niczego nie potrzebne, mozesz wybrac pierwsze lepsze > ktore Ci do glowy przyjdzie. Bedzie rownie dobre jak to ktore bys uslyszala ode > mnie. Doskonale wiesz w jakich okolicznościach odbyło się ujawnienie moich danych. Oprócz tego, że osoba, która to zrobiła miała moje imię i nazwiako nie wiedziała i nie wie o mnie nic. Więc zaczęła pisać oszczerstwa o moim domniemanym życiu w HRG, biedzie i brudnym mężu kapitanie. To że jest osobą zaburzoną psychicznie i zazdrosną udowodniła nie raz. Natomiast pisanie mojego nazwiska w Twoim wydaniu Troma było pokazaniem jakim to jestem kiepskim moderatorem, bo toleruje wypisywanie przez dziewczyny nazwisk Egipcjan, a nie toleruje linku z NK z moimi danymi. Ok, miałaś zapewne racje (nie zaglądałam wtedy na forum od dwóch tygodni). Tylko osoba, która ujawniła moje dane zaraz potem zaczęła pisać pod moim adresem oszczerstwa. Ja nie mam problemu z ujawnieniem swoich danych i wizerunku. Tylko, ze na tym forum troche bym sie tego bala, biorac pod uwage towarzystwo i desperacje niektorych pan i (nie pisze o Tobie)i panow rozniez. Szanse bylyby nierowne, bo jezdziliby sobie po mnie nadal pozostajac anonimowymi. Dlatego uwazam, ze w momencie poslugiwania sie tutaj czyims nazwiskiem warto byloby samemu sie przedstawic, a nie pokazywac swoja wyzszosc przez to, ze zachowuje sie anonimowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 16:28 > Myślę, że dziewczyny powinny mieć swój rozum I w tej kwestii sie wlasnie roznimy :) Odnosnie nazwisk itp - odnosnie tego punktu "regulaminu": > Forum jest anonimowe i jak wiecie istnieje ochrona danych > osobowych, dlatego umieszczanie tu prawdziwych imion, nazwisk i > wklejanie zdjęć z wizerunkami osób prywatnych jest zabronione i > będzie natychmiast usuwane! Czemu odnosi sie to tylko do forumowiczek a nie do habibi? O ta wlasnie hipokryzje mi glownie chodzi. Ja rozumiem cel tego forum, ale stosowanie podwojnych standardow nie powinno miec miejsca. > Dlatego uwazam, ze w momencie poslugiwania > sie tutaj czyims nazwiskiem warto byloby samemu sie przedstawic, a > nie pokazywac swoja wyzszosc przez to, ze zachowuje sie > anonimowosc. Swoich danych nie ujawniam m.in. z powodow ktore podalas. Uzycie przezemnie Twoich nie mialo na celu pokazania wyzszosci, co do Sowy to pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 19:33 troma napisała: > Odnosnie nazwisk itp - odnosnie tego punktu "regulaminu": > > > Forum jest anonimowe i jak wiecie istnieje ochrona danych > > osobowych, dlatego umieszczanie tu prawdziwych imion, nazwisk i > > wklejanie zdjęć z wizerunkami osób prywatnych jest zabronione i > > będzie natychmiast usuwane! > > Czemu odnosi sie to tylko do forumowiczek a nie do habibi? O ta wlasnie > hipokryzje mi glownie chodzi. Ja rozumiem cel tego forum, ale stosowanie > podwojnych standardow nie powinno miec miejsca. Staram się usuwać nazwiska habibków. Wcześniej wyczyściłam forum jak mogłam. Tamten wątek powstał wtedy, kiedy nie zaglądałam na forum. Staram się to robić tak często, jak to możliwe. Margo też nie zawsze może. Również nie jestem za ujawnianiem danych facetów, tym bardziej że część panienek jest zdesperowanych i mszczą się na facetach, którzy nic im nie zrobili tak naprawdę. Takie przypadki również znam. Odpowiedz Link Zgłoś
izpat Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 13:20 fakira82 i missmalinka- za każdym razem jak czytam wasze posty przeżywam szok. Przeraża mnie wasz jezyk, prostactowo i zarozumialstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 14:38 izpat napisała: > fakira82 i missmalinka- za każdym razem jak czytam wasze posty > przeżywam szok. Przeraża mnie wasz jezyk, prostactowo i > zarozumialstwo. Dokładnie ja uważam, że to te panie w pierwszej kolejności powinny zostać usunięte! Bo to jest dopiero tragedia i taka prawda, że Ty shakira bronisz swojego i wcale Ci się nie dziwie.. bo dlaczego każda kobieta związana z Egipcjaninem ma być niesłusznie osądzana bądź traktowana stereotypowo, ale niestety wypowiedzi tych dwóch pań niszczą całą Twoją pracę.. A taka prawda, że one nie zostają zblokowane nawet za swoje jakże liczne wulgaryzmy, że już nie wspomnę o reszcie.. – ale zwyczajnie wygląda na to, że ich nie trzeba się obawiać bo są głupie, także po co je eliminować, a tzw. ‘trole’ są usuwane bo mogłyby zaszkodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 14:57 Nick "Troma" został odblokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 19:45 przepraszam bardzo- liczne wulgaryzmy? uzylam wulgaryzmu tylko w jenej wypowiedzi gdy mariopolo wyprowadzila mnie z rownowagi. poza tym czym moje wypowiedzi o zyciu z mezem arabem moga zaszkodzic? ja przedstawiam zycie z muzulmaninem na moim przykladzie inne dziewczyny na swoim wiec co moze to komus zaszkodzic? kazda kobieta ma swoj rozum i wolna wole/. ja tutaj nikogo nie namawiam i nie reklamuje to jest moj i tylko wylacznie moj punkt widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 22:38 dokladnie missmalinka widzisz jak to jest licza sie wypowiedzi innych ,którzy nie maja nieraz pojecia o Egipcie ,tamtejszym życiu,i to my jesteśmy złe bo piszemy jakie wg nas jest tamtejsze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 22:35 nie mów że jestem głupia bo w tej chwili mnie obrażąsz ,ja to robie ??? nie .Wiec daj sobie spokój dziewczyno To że mam bogatego męża egipcjanina i jestem szczesliwa w Egipcie jestem dyskryminowana i atakowana przez was. A kim ty jestes zeby oceniać innych.zastanów sie nad swoimi wypowiedziami bo jesteś żałosna Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Cenzura i hipokryzja 07.04.09, 22:32 przestań się dziewczyno powtarzac. I teraz co niech teraz moderatorka oceni czy to jest prowokacja? o co ci chodzi ? jestem pewna ze mam wyzsze wyksztalcenie od ciebie i nieuwazam zeby moj jezyk byl prosty ale skoro ty tak twierdzisz to musisz prostacko myslec czyż nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
35gerino Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 13:36 Do Fakiry82 - Nie tylko masz prostacki język! Sadzisz też potworne błędy ortografczne, takie które moje dziecko robiło w wieku 10 lat. Więc nie pisz o wyższym wykształceniu i nie porównuj swojego poziomu do poziomu innych forumowiczek, bo tak niskich lotów nie miał tu jeszcze nikt. Sowa była wulgarna, ale język miała bez zarzutów. Aha, i jeszcze jedno, do tego brak Ci klasy! Żadna na poziomie babeczka nie będzie przechwalać się tym, że jej mąż jest "bogaty". Dziś byle kto może mieć kasę, ale nie byle kto może być wykształcony! Odpowiedz Link Zgłoś
78asuan78 Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 13:54 Kto co ma to ma kazdy ma inny charakter, niektorym szkodzi chwilowy wiatr w Hurghadzie, niektorym co innego,gdzies czytalam ze Shakira juz nie bedzie moderowac forum, dlatego dziwi mnie jej ponowna obecnosc, widocznie jest znudzona swoim Habibi i z nudow moderuje dalej.Pozdrawiam wszystkie Forowiczki ze slonecznej i wietrznej Hurghady i zycze Wesolych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
shakirra1 Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 15:29 78asuan78 napisała: > Kto co ma to ma kazdy ma inny charakter, niektorym szkodzi chwilowy > wiatr w Hurghadzie, niektorym co innego,gdzies czytalam ze Shakira > juz nie bedzie moderowac forum, dlatego dziwi mnie jej ponowna > obecnosc, widocznie jest znudzona swoim Habibi i z nudow moderuje > dalej. Gdybys dokładnie czytała forum wiedziałabyś dlaczego moderuje nadal. Reszty komentowała nie będę, bo do tego poziomu się nie będę zniżała. A tak w ogole witam Cie Sowa ponownie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 14:17 fakira82 napisała: > jestem pewna ze mam wyzsze wyksztalcenie od ciebie ;)))))) jest wykształcenie i "wykształcenie" > i nieuwazam zeby moj jezyk byl prosty ale skoro ty tak twierdzisz to > musisz prostacko myslec czyż nie???? Prosty język nie jest tożsamy z prostotą człowieka i vice versa. Łapiesz clou kochanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 15:21 Wtopak Ty naprawdę nic NIE ROZUMIESZ! :) Kilka cytatów z życia Pani Fakiry: * „..jestem pewna ze mam wyzsze wykształcenie..” i jeszcze raz: *„bełkoczesz to ty !!!!! i wyobraz sobie ze mam wyzsze wykształcenie hehe. *„I mamy wyzsze wykształcenie nie tobie to oceniać. „ i wcale: *„nieuwazam zeby moj jezyk byl prosty” a tak w ogóle jakbyś my wszyscy jeszcze nie wiedzieli to: *„To że mam bogatego męża egipcjanina i jestem szczesliwa w Egipcie jestem dyskryminowana i atakowana przez was” z którym to * „.. tez dlugo nie czekalam na to zeby skonsumowac nasz związek” *„Druga sprawa mój maz ma 40 lat i powiem szczerze ze jakby polacy tacy byli w tym wieku bylo by dobrze .Niewiem skad oni tyle energii biorą” *„kazdy ma swoje zdanie nie wszystkim sie podoba to samo aczkolwiek mój małżonek od początku do konca naprawde jest ssssuuupeeer!!! i gra wstepna, z sexem oralnym niema zadnych problemów” *„Ja jestem czarna ,drobna i mialam rwanie ..” *„wiesz co mam ludzi od mycia okien jak juz o to pytasz,ja wole opalać się na plaży ” *„jaka wiosna ...? my mamy upalne lato ” *„.. zgryzliwcy niech sobie piszą i zarabiają na wakacje nad jakims jeziorkiem w polsce ” *„Bo my z kolezanka missmalinka wolimy sie wylegiwac na plazy z laptopem i nabijajac sie z was zazdrosników.” *„wiedziemy dalej nasze szare życie w którym to musimy codziennie chodzic na zakupy,pływac w morzu ,opalać się na piaszczystej plaży i pijąc zimne drinki.” *„nie zeruje na mężu bo mam własny biznes” *„Nigdy nie osiagniesz takiej pozycji tu jak i w polsce takiej jak ja ,jestem tego pewna!” *„na to forum wchodza panienki które żyją w związkach z nieudacznikami polakami i tyle..” *„Tam faceci nie żenią się z byle turystkami !!!! za to wy bylybyście świetnym materiałem do wyj....” => Musimy przyznać, że fakira NIE JEST BYLE TURYSTKĄ :D =>No i jak tu nie zazdrościć!! takiego życia!! *„Ciebie i innych debili ktorzy tak duzo wiedza o kulturze i habibisiach i "egiptowie" egipt *jak juz cos,pewnie nawet nie stac na taki wyjazd z pensji polaka.” *„A jakbys nawet tu przyjechala to wzieli by cie do ci...druta i tyle.” *„niewytrzymala nerwowo,jak bym cie na ulicy spotkala to bym pewnie ci naplula.” *„To forum naprawde dawno stracilo juz swoj prawdziwy sens istnienia. Ja tu zagladam tylko z nudy. Zapewniam ze nie znajdziecie tu prawdziwych info.” =>Bo przecież najprawdziwsze fakty to tylko u fakiry :D *[wątek o Mounir i Memo]„Czy pasztet czy ladna zawsze z nimi szla ,nieraz oni sie z niej wysmiewali,niepowiem ja tez z nimi lalam bo nieruzumialam tych lasek ;one myslaly ze sie im podobaja ....no ale coz.” => ma jakże liczne znajomości w Hurghadzie :D z M&M nawet wspólnie „LAŁA” :D:D *„I nie dziwcie się ,że używamy takich slow niekiedy obrazliwych acz kolwiek one są tylko odpowiedzią na wasz atak.” => Shakira usprawiedliwiła, że my Panią fakire sami prowokujemy.. i to na pewno stąd jej zdenerwowanie i brak możliwości znalezienie innego słownictwa, bo już chyba wiemy, że nie wynika to z jej prostactwa bądź niskiego wykształcenia.. Ulubione frazy: „Goń się.” „wieśniaro” „zwyklą blacharą po podstawówce!” Ulubione zdanie: „wierz mi my jak i sowa niewiem czemu się dziewczyny czepiacie ona poprostu jak i my wiemy duzo więcej niż wy!!!!” => nie wiem dlaczego ale jak je czytam.. <rotfl> <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
icky85 Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 15:48 Sashamari, jesteś Wielka!!!!!! Nic dodac, nic ująć :):):) Mamy przekrój osobowości Fakiry w całej rozciągłości. I to nieprawda, że nic o niej nie wiemy, bo tak jak świadczą o człowieku jego wypowiedzi, to chyba nic innego... Podejrzewam, że z tym szczęsciem i bogactwem jest podobnie jak z wykształceniem.... ....jest oczywiście ....na jak najwyższym poziomie;) Ale z drugiej strony, miło że ktoś nas tu zabawia :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sashamari Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 16:47 Nie no musze przyznać icky85, że się ubawiłam <lol2> no i pamiętajmy, że to tylko część wypowiedzi :D :D! > Ale z drugiej strony, miło że ktoś nas tu zabawia dokładnie! Ja poleciłam to forum znajomym, jakby im się nudziło bądź chcieli sobie poprawić humor.. oczywiście nie mówię tu o wszystkich forumowiczkach czy wątkach, ale musimy przyznać, że niektóre są bardzo zabawne wręcz zabójcze :) no i ich ulubienicą jest m.in. fakira czekają z utęsknieniem na jej każdą wypowiedź :D Dlatego Fakira apeluje do Ciebie! PISZ, pisz wszystko co wiesz o prawdziwym życiu w Egipcie :D przy boku prawdziwego mężczyzny Araba! Nie zrażaj się krytyką! Jesteś świetna w tym co robisz.. a Twoje posty NAPRAWDĘ trafiają do ludzi! Abstrahując od treści Twoich wypowiedzi, to w jaki sposób je piszesz.. tu widać to wyższe wykształcenie!- składnia, pisownia, dobór słów.. coś niesamowitego myślę, że powinnaś zastanowić się o pisaniu do jakże popularnego czasopisma „Fakt”! I pamiętaj.. Ty po prostu jak my wiesz dużo więcej niż oni Buziaki :*:* Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 18:18 Hmmm, może fackira, ups...fakira osobiście nam wyjaśni co osiągneła w Egipcie i gdzie pracuje...fakt te wynurzenia brzmią jak bajka z 1001 nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 21:34 wtopek napisał: > Hmmm, może fackira, ups...fakira osobiście nam wyjaśni co osiągneła > w Egipcie i gdzie pracuje...fakt te wynurzenia brzmią jak bajka z > 1001 nocy ;) Fakira możesz zdradzić tę tajemnicę? czy to TOP SECRET ... Odpowiedz Link Zgłoś
fakira82 Re: Cenzura i hipokryzja 08.04.09, 23:20 nie pracuje bo nie muszę ...pasuje ....TETRYCY ;-) Nawet niewiecie jaki ubaw z was mają egipcjanie.. podałam już stronkę komu się da super zabawa,przynajmniej czas leci ...... Odpowiedz Link Zgłoś
35gerino Re: Cenzura i hipokryzja 09.04.09, 08:29 No rzeczywiście, Twoi Egipcjanie mają ubaw! Chichrają się chyba z Ciebie. A poza tym, jak to: > super zabawa,przynajmniej czas leci ...... czyżbyś umierała już z nudów w Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Cenzura i hipokryzja 09.04.09, 09:51 fakira82 napisała: > nie pracuje bo nie muszę ...pasuje ....TETRYCY ;-) Inny cytat: *„nie zeruje na mężu bo mam własny biznes” > Nawet niewiecie jaki ubaw z was mają egipcjanie.. > podałam już stronkę komu się da Uczysz polskiego tak jak Missmalinka "uczy" angielskiego? Biedni ci Arabowie, tak ich Allah pokaral. Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Cenzura i hipokryzja 09.04.09, 10:00 czemu sie mnie wiecznie czepiasz podaj mi mail to wysle ci scan mojego dyplomu ok? moze wtedy dasz mi spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: Cenzura i hipokryzja 09.04.09, 10:06 Alez ja sie ciebie nie czepiam, stwierdzam fakt tylko. Co do maila to prosze: ylvqarcbltnqip@mailinator.com Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Cenzura i hipokryzja 09.04.09, 10:31 i poszlo i mam nadzieje ze nie bedziesz uzywala moich danych osobowych Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: Cenzura i hipokryzja 09.04.09, 10:43 to poczekaj dojdzie ja wyslalam Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka zly mail mi podalas 09.04.09, 11:10 niestety nie doszedl bo zly mail mi dalas Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: zly mail mi podalas 09.04.09, 11:40 No dobrze, niniejszym oficjalnie stwierdzam ze "missmalinka" wyslala mi "jakis" dyplom ukonczenia Wyzszej Szkoly Humanistyczno-Ekonomicznej w Lodzi, na kierunku Filologia angielska metodyczna z wynikiem dobry plus w dniu 11 lipca 2008. Nie zmienia to nic. Komentowac wiecej nie bede, oprocz tego ze troche ci te studia zajely biorac pod uwage wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: zly mail mi podalas 09.04.09, 12:05 i tu wlasnie pokazujesz jaka masz klase ja twojej zgryzliwosci komentowac nie bede a studia ukonczylam wtedy kiedy ukonczylam gdyz mialam przerwe kochana miedzy licencjatem a mgr 3 lata na wychowanie dziecka dziekuje wiecje wypowiadac sie nie bede i to nie jest " jakis" dyplom! ocena swiadczy sama o sobie dziekuje zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
troma Re: zly mail mi podalas 09.04.09, 12:33 Jaka zgryzliwosc - po prostu stwierdzenie faktu. > to nie jest "jakis" dyplom! ocena swiadczy sama o sobie To jest "jakis" dyplom - rownie dobrze moge go teraz ja rozsylac jako swoj. Ocena nie swiadczy o niczym tak naprawde. Nie masz prawie zadnej praktyki w nauczaniu (oprocz tej podstawowki w Osieku Jasielskim). Jaka masz praktyke w uzywaniu jezyka na codzien? Mieszkalas w jakims angielskojezycznym kraju przez dluzszy okres czasu? Z reszta niewazne. Sama dalas swiadectwo o sobie swoimi wypowiedziami tutaj, a dalsze dyskusje nie na temat nie maja sensu i sa nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
missmalinka Re: zly mail mi podalas 09.04.09, 12:44 > To jest "jakis" dyplom - rownie dobrze moge go teraz ja rozsylac jako swoj. - to sprobuj rozsylac prosze a ja juz wiem co dalej zrobie. przyslalam ci MOJ dyplom zeby ci cos udowodnic ale tobie nigdy nie dogodzi i wiecznie szukasz dziury w calym i szukaj jezeli tak lubisz. > Ocena nie swiadczy o niczym tak naprawde. no pewnie w srodowisku w ktorym ty zyjesz moze i nie swiadczy jezeli dostaje sie dyplom nadal za jaja ale ja na swoja ocene musialam zapracowac i jestem z niej dumna jak i z tego co mnie studia nauczyly teraz skoro tak lubisz krytykowac moj " niby brak wiedzy" pokaz swoj dyplom > Nie masz prawie zadnej praktyki w nauczaniu (oprocz tej podstawowki w Osieku > Jasielskim).- lekcje odrobilas niestety nie do konca gdyz szkole ktora wymienilas nie jest jedyna w ktorej pracuje poza tym pracuje od 6 lat i nie tylko w "podstawowce" ale z tego spowiadac si enie musze Odpowiedz Link Zgłoś
kimokimo Re: zly mail mi podalas 09.04.09, 12:59 ..i jak tu posłać dziecko do szkoły????? Masakra ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś