arti56-pl 14.04.09, 12:56 Proszę o opinie o tym Hotelu z góry bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka8888 Re: Hotel Sunrise Mamlok Palace 05.07.09, 19:17 Hotel cuuuuudowny! Własnie wróciłam i nie mogę sie doczekać bo za rok znów tam pojadę ale tylko do tego hotelu. Przemiła obsługa, jedzenie pyszne do koloru do wyboru pokoje duże z bardzo wygodnym łóżkiem. Coś wspaniałego :) Jak nazwa mówi to pałac i tak naprawde jest :) Polecam każdemu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanukkah Re: Hotel Sunrise Mamlok Palace 09.07.09, 22:39 Popieram w 100% . Hotel cudo. Na pewno się nie zawiedziesz. Poniżej link. Zdjęcia z mojego pobytu picasaweb.google.com/mevendetta/SunriseMamlouk# Odpowiedz Link Zgłoś
abambo Re: Hotel Sunrise Mamlok Palace 20.07.09, 19:03 Mam pytanie - czy przy hotelu są rafy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilawal Re: Hotel Sunrise Mamlok Palace 23.07.09, 19:17 Niestety nie ma rafy...generalnie w Hurghadzie rafy przy hotelach nie występują albo są strasznie małe. Odpowiedz Link Zgłoś
arabish Re: Hotel Sunrise Mamlok Palace 03.08.09, 21:32 witam wróciłam w piątek. hotel świetny! piękne widoki... super plaża i basen obsługa również :) ale co do jedzenia to niestety sie nie zgodzę jadalne były tylko frytki i makarony myślę że faktycznie było by smacznie ale ilość gości nie pozwala na dokładne gotowanie smażenie itp. ale to tylko jeden mały minus kwestia gustu mam nadzieje że Tobie będzie smakowało jedzenie. Super sprawa z bazarami po drugiej stronie ulicy praktycznie tak zrobisz wszytskie zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanukkah Re: Hotel Sunrise Mamlok Palace 16.08.09, 14:34 arabish napisała: > Super sprawa z bazarami po drugiej stronie ulicy praktycznie tak zrobisz > wszytskie zakup Akurat tym aspektem tak bym sie nie zachwycala. Sprzedawcy w tych sklepikach sa duzo bardziej natretni niz w samym miescie. To jestmoej spostrzerzenie. A to czym handluja to w90% chinszczyzna. Jedynie w centrum miasta jest szansa sie rozejrzec za ciekawymi, oryginalnymi drobiazgami Odpowiedz Link Zgłoś