abzuk 27.06.09, 12:03 Co możecie powiedziec na temat tego hotelu jakies dobre rady ,opinie ,spostrzeżenia i co do pokoju lepiej dac w łape czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pafcioc Re: Royal Albatros Moderna 27.06.09, 21:42 moje zdanie to : jesli kolesie w recepcji się wykażą odrobiną dobrej woli - brać pokoje przy Active pool - zwłaszcza jak jedziesz z dziećmi , jeśli nie to także - duzy basen sporo miejsca choc i tak żeby zająć leżaki trzeba gonić około 6 rano z ręcznikiem ( niektórzy co lepsi zajmowali około połnocy już - widziałem z okna :) dawanie w łapę nie skutkuje - głupie usmiechy i tłumaczenie że jest im bardzo przykro i niestety nie mają nic innego , jesli pierwszy pokój Ci sie nie spodoba od razu wracaj z tym który Cie do niego prowadzi i żądaj zmiany - potem to juz walka z wiatrakami. Nie bój sie robic awantury - Anglicy nie przebierali w słowach i z tego co wiem postawili na swoim. Dobrze dać barmanom tylko tak żeby widzieli ile i nie 1 dolara bo to wywołuje tylko skrzywienie na twarzy. tydzień temu w hotelu ciągle trwał remont i wszystko co było w strone drogi od budynku głownego cały dzień słuchało odgłosów remontu- niektórym to przeszkadza innym nie niemniej takie były fakty. Hotel nie młody i niestety widac po nim zużycie , zwłaszcza część przyległa do baru przy głównym basenie. standard taki sobie , obsługa różna - jedni mili inni byli mili kiedyś. podobno należy sie 1,5l wody na 1 osobę dziennie do pokoju- ale zostawisz choć trochę w butelce to już nie doniosą, więc najlepiej dzwonić do recepcji i domagać sie swojego w takiej sytuacji. to negatywne strony - cała reszta fajowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
abzuk Re: Royal Albatros Moderna 28.06.09, 11:43 Dzięki za dobre rady na pewno się przydadzą Wiesz może ile trzeba zapłacic za sejf w hotelu i z jakiego biura wykupować sobie wycieczki na miejscu aby być z nich zadowolony ? a moze tylko polegac na rezydęcie Odpowiedz Link Zgłoś
ika99 Re: Royal Albatros Moderna 28.06.09, 13:19 hej, wrocilam w zeszlym tygodniu co do lezakow to z ta 6 rano to lekka przesada, okolo 8 tez mozna znalezc wolny lezak przy glownym basenie, mozna tez dogadac sie z panami od recznikow i dac im pare dolarow i przez caly pobyt to oni beda rezerwowac wam lezaki, ale za to uwazac trzeba przy rozliczaniu sie z recznikow, czesto b"gina" im nasze karty na reczniki a koszt takiego 50 euro, ale nie dac, byc twardym, skoro ilosc recznikow se zgadza to brak karty to ich porblem, a w koncu i tak karty sie "znajduja" pod lada przy malych basenach nadal dobudowuja pietro wiec pokoje o nr 100-400 sa przy duzym basenie jak najbardziej ok wycieczki bralam: 1.delfinarium ze scana - niby ok, ale spoznienie 0,5 h 2.SAFARI Abu Galum z ABBA SHARM< JAK NAJBARDZIEJ OK 3.Ras Mohamed od sprzedawcow przy hotelu, niby ok, ale lodz inna niz na zdjeciach, niestety gorsza, brudna i okropny zapach w kuchni i toalecie ale ogolnie jestem zadowolona ze wszystkich wycieczek, zobaczylam co chcialam, pamietac tylko by zawsze brac duzoooo wody na kazda wycieczke sejf w recepcji bezplatny mam nadzieje ze troche pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
pafcioc Re: Royal Albatros Moderna 28.06.09, 14:44 co do lezakow to z ta 6 rano to lekka przesada, okolo 8 tez mozna znalezc wolny lezak przy glownym basenie" owszem jak piszesze IKA można było , ( bylismy w tym samym czasie) gdzie sezon dopiero sie zaczynał i hotel nie miał dużego obłożenia. w ciagu 2 tyg widac było wyraźnie stały napływ turystów ( restauracje oraz basen)oraz narastające kłopoty w miejscem przy basenie głownym, dlatego sugeruje 6 rano. przy basenie dla dzieci około 7 rano wolny leżak był wspomnieniem. przy okazji sejfu to nie jestem pewnien czy wszystkie pokoje mają ale my mielismy sejf z zamkiem elektronicznym , żeby go otworzyć musiał przyjść gość z obsługi razem ze sprzataczem i użyć klucza który podobno tylko ten facet posiada, generalnie z pokoju nam nic nie zgineło. Odpowiedz Link Zgłoś