sharmregency 11.07.09, 22:10 Czy to już czyjś Habibi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 26.07.09, 02:10 A nie Roody? Zresztą nie wiem. ;D Mój Habibi na pewno nie. ;) On jest spoko. Mam z nim bardzo miłe i zabawne wspomnienia. :] Odpowiedz Link Zgłoś
sharmregency Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 26.07.09, 10:50 Witaj sayok000 , a czy możesz w skrócie opisać Twoje ''miłe i zabawne wspomnienia'' i jakiego okresu one dotyczą ,,, będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 01:02 Było to 18.07 tego roku. ;) Pojechałam na snurfing. Tata i emm... 'pani' pojechali na nurkowanie. Statek pełen polaków. Roody jechał z nami tam do tego portu. Był też z nami na statku... Potem z nami wracał. No to tak ogólnie pływał z nami. Za kobiety na statku chyba się nie brał. ;] Konkretne wspomnienia to chyba trzy, ogólnie było całkiem śmiesznie. No to pierwsze wspomnienie. Ja, tata, pani, Roody i parę osób w wodzie. Połowa na statku. Mieliśmy snurkować. Roody krzyczy 'szibko, szibko'. Mój tata się śmieje do niego 'szybki kurczak'. Roody uśmiech i krzyczy 'szibki kujczak, szibki kujczak'. Skok, ktoś do wody. I Roody do każdego 'szibki kujczak, szibki kujczak'. Wszyscy 'hahahha'. ;D Bo Roody chyba myślał, że to znaczy coś w stylu 'szybko chodźcie'. No ja się topię ze śmiechu w Morzu Czerwonym, wszyscy się śmieją... Roody zdziwiony i zdezorientowany pyta jakiejś kobiety co to 'kujczak'... Ona mu na to 'chicken'. ;D Roody taaakie oczy... ;p Drugie wspomnienie. Na statku. Roody wymyśla zabawę. ;D Mówi pewnej kobiecie żeby się położyła na podłodze. Kładzie jej plasterki ogórka na ciele. Wiąże jej facetowi na oczach chustkę. Mężczyzna ma za zadanie zjeść plasterki szukając ich na ciele. Po zawiązaniu, kobieta wstaje i szybko na jej miejsce kładzie się inny mężczyzna. Roody układa plasterki, w tym jeden na męskości. ;p Mężczyzna zjada plasterek z nogi... potem Roody nakierowuje do na 'to' miejsce. Mężczyzna ma już złapać zębami plasterek... jest pochylony... i w tym momencie Roody ściąga mu chustkę! :D Znowu wszyscy w śmiech. Trzecie wspomnienie. Roody bierze do zabawy 6 osób. Kładzie na podłodze tackę z wodą. Na wodzie korek. Po jednej stronie tacy 3 osoby, po drugiej też. Byłam w jednej trójce. Mamy dmuchać korek na stronę przeciwnika. Jesteśmy już gotowe... Roody bierze do góry rękę na start... i wali ręką w tacę! Co oczywiście miało być takim kawałem. Całe twarze miałyśmy mokre. ;p I wiadomo... wszyscy się śmiali. ;) No i tak ogólnie ludzie sobie z nim żartowali na statku. Mówiliśmy na niego 'Rudy Delfin'... 'Jump Delfin'... Sporo mój tata i pani z nim żartowali. W drodze powrotnej siedzieliśmy koło niego, tak więc tata i pani z nim gadali, puszczał muzykę arabską... Było ok. A chce pani coś konkretnie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 01:04 Hmm, i kiedy pani była w Regency Plaza? Odpowiedz Link Zgłoś
sharmregency Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 08:59 HI, sayok00 ,,, w Regency byłam w tamtym roku jesienią Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 12:57 Aj, szkoda... Też kogoś szukam i przypuszczam, że wtedy go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmregency Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 18:20 Osoby o której coś szukasz wtedy nie było ,,, w tym roku w Regency trochę się pozmieniało jeżeli chodzi o Animatorów ,,, ogólnie dzięki za obszerne info :D ,,, już myślałam że opis ''miłych wspomnień'' będzie dotyczył ...ups ;),,, a tu niespodzianka :),,,Rody coś mi obiecał , ale po lekturze na forum mam w głowie zamęt .... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 19:24 No ja tą osobę moją znalazłam. :D Dzisiaj... :) Tak myślałam że Pani sobie w ten sposób miłe wspomnienia skojarzyła. ;D No ale ja mam 15 lat, więc ok. ;] Roody ma ładne zęby. ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
sharmregency Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 22:09 mam nadzieję że to co znalazłaś ''to coś'' pozytywnego ,,, a Rody ...ech jest fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 22:19 Heh... no ja jednak chyba nie znalazłam nic. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sharmregency Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 22:39 to może i dobrze :D ,,, bo najwięcej jest tu wiadomości typu to też mój ''habibi'' ,, oszust i takie tam . Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 22:50 Znaczy u mnie chodzi o to... że z nim flirtowałam troszeczkę. On nie wiedział kiedy wyjeżdżam... I jak był w pracy i go mijałam, dałam mu liścik. Tam napisałam, że wylatuję w nocy. I się nie widzieliśmy już. Kontakt się urwał. Może jeszcze gdyby nie pracował. A tak... Próbowałam dzisiaj odzyskać kontakt i udałoby mi się gdyby nie to, że zabrakło mi pieniędzy na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
sharmregency Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 27.07.09, 23:27 ach te pieniądze ,,, i te drogie połączenia dlatego my dzwonimy do siebie na komórki ze skype'a ,,, skype skype :D dobra rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
sayok000 Re: Nurek Rody-Reda z Regency Plaza w Sharm 30.07.09, 20:03 Ale skype też trzeba doładować. ;p Zresztą ja rozmawiałam ze znajomą która pisze z Tunezyjczykiem i mówiła coś, że jak dzwoniła to za 6 min jakieś 7 zł zapłaciła. Dziwne, bo ja do Egiptu aż 50. Tak duża różnica? :P No i za smsa płaci jakieś 60 gr. A ten jej chłopak dzwoni do niej raz w tygodniu. :p Odpowiedz Link Zgłoś