zyzyryx 18.07.09, 12:04 Był ktoś ostatnio z tego biura? W jakim hotelu? Kto był rezydentką? Jak się spisywała? Chciała tylko opchnąć wycieczki czy potrafiła pomóc w poważniejszych sytuacjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubio.3 Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 18.07.09, 13:48 W sea gullu jest Agnieszka rezydentką. świetna dziewczyna , nie korzystałam z pomocy przez wszystkie wyjazdy moje, bo nie było takiej potrzeby ale z tego co słyszałam jest bardzo pomocna. Oczywiście nie pomoże zamknąć balkonu w pokoju jak ktoś nie potrafi, bo to nie jej obowiązek ale poza tym można na nią liczyć. Wycieczek nie wciska na siłę informuje tylko co i jak decyzja należy do turystów. Na spotkaniach jest zawsze w wyznaczonych godzinach i siedzi tyle ile jest potrzebna, często zdecydowanie dłużej niż na rozpisce . Ogólnie spokojowo Odpowiedz Link Zgłoś
paula81729 Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 19.07.09, 15:07 Witam, zgadzam się z moim poprzednikiem też pani Agnieszka tyle że ja byłam w Bella Vista i bardzo fajna powiedziała nam o wszystkim bardzo praktyczne i przydatne informacje na miejscu bez jakichkolwiek zastrzeżeń do naszej rezydentki Pozdrawiam PAULA Odpowiedz Link Zgłoś
agama1971 Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 19.07.09, 16:21 W Tiatanicu i Alibabie-rezydentką była Magda. Bardzo fajna, kompetentna, zawsze o umówionej godzinie. Zastanawia mnie pytanie/ informacja "o wpychaniu" wycieczek -latam do Egiptu dość często i nigdy nikt niczego nie wpychał mi na siłę-jadę z kim chce i kiedy chce. Z wycieczek z Sun&fun jestem zawsze bardzo zadowolona-zwłaszcza że jedną z wycieczek mają chyba tylko oni - safari połączone z nurkowaniem-gorąco polecam. Magdę serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że już za dwa miesiące się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
optio0 Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 19.07.09, 23:21 Bylismy w Aladdinie gdzie rowniez rezydentka byla Pani Magda i mam inne odczucia jesli o Nia chodzi, jako przyklad moge podac przeliczanie ceny wycieczek z dlarow na funty po kursie 6 funtow za dolara, gdzie oficjalny kurs byl w granicach 5,6 5,7 funtow za dolara. Przy wycieczce do Kairu dwoch osob po 85 dolarow od osoby po przeliczeniu na funty, bo taka waluta chcielismy placic wychodzilo 70 futow od osoby drozej. Na nasze pytanie, dlaczego taki przelicznik odpowiedziala, ze nie uzanaja jakichs tam koncowek. Jezeli koncowka ma byc 140 funtow to sorry. Czyzby mial to byc dla Niej bakszysz? W zwiazku z tym skozystalem z uslug Bozeny i Mohameda{Mahomeda}, nie wiem wlasciwie jak On ma na imie i bylo ekstra. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b42 Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 19.07.09, 16:15 Byliśmy z Sun Fun w Grand Plaza Sharm na weekend majowy i było ok. Korzystalismy z wyjazdow m.in do Jerozolimy, żadnych zastrzeżeń do rezydentów biura. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
kukulkamac Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 10.11.09, 12:00 Witam! Przeczytałem, że byli Państwo w hotelu Grand Plaza, i na wycieczce do Palestyny. To moje plany na wakacje na przyszły rok, dlatego czy mogę prosić o odp. na parę bardzo frapujących mnie pytań. Za ile jest ta wycieczka organizowana przez san fan, czy są zniżki na dzieci (9 lat), jakie są temperatury w Jerozolimie (my lecimy końcówka czerwca, czy nie będzie za gorąco, proszę o parę słów na temat tej wycieczki i może innych, które są oganizowane z Shermu, jak hotel, pokoje, czy jest woda mineralna w pokojach, czy plaża i zejście do moża jest ok. Różne są opinie dlatego proszę o krótki opis hotelu. ( żona bardzo się denerwuje). Pozdrwiam. I czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
malika82 Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 19.07.09, 18:08 Ja również byłam w Bella Vista i potwierdzam: pani Agnieszka bardzo miła, wycieczek nie wciskała. Nie miałam potrzeby żeby korzystać z jej pomocy, ale na spotkania przychodziła punktualnie i mówiła, że jeśli coś będzie się działo mamy dzwonić niezależnie od pory dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rhol Re: Sun & Fun i rezydentki w Hurghadzie 21.07.09, 21:52 W zeszłym roku w Ali Babie była Pani Ewa - bardzo konkretna babka :) Przekazywała bardzo dużo informacji, szczegółowo chyba o wszystkich wycieczkach i ogólnie znała się na hotelach w których była rezydentką. W tym roku jak byłem w Jasmine była Pani Magda, oczywiście bardzo miła osoba i była w ustalonych miejscach punktualnie, jednak miałem wrażenie, że niewiele wie na temat hoteli (podawała błędne informacje - w recepcji się dowiedzieliśmy porządnie). Na temat wycieczek także bardzo "po łebkach" i wiele spraw zostało nie dopowiedzianych mimo konkretnych pytań. Albo się Pani Magdzie nie chciało, albo po prostu nie wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś