sebcioo 20.08.09, 14:10 wiadomosci.onet.pl/2028746,16,item.html W sumie jesli potrafili przeniesc m.in. Abu Simbel to moga i Doline Krolow od nowa zbudowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadokama Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 14:21 To może przenieśmy Tatry.....gdzieś w okolice Słupska albo innego miasta nad morzem :p A tak na poważnie,porównanie światyni z doliną wokół której są góry ma się jak piernik do wiatraka :p Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 14:58 Why? Co to za problem wykopac doline, w niej wyryc tunele i wpuscic grupe studentow z farbkami? Tunele (groby) sa dokladnie pomierzone wiec zaden problem je odtworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 17:25 I tak jeszcze w każdej replice grobowca kącik piwny!! O Jesssu!! Raj dla turystów!! Ale zawsze jest jeszcze Las Vegas! Tylko trochę daleko i ciut za drogo. Ale pomarzyć można. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 17:36 I sciana gdzie moznaby bylo pisac "ja tu bylem, 20.08.2009" Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 18:39 jadokama napisał: > A tak na poważnie,porównanie światyni z doliną wokół której są góry ma się jak > piernik do wiatraka :p Możesz jaśniej?Coś nie kumam.O jaką świątynię idzie.Ojca dyrektora czy Opatrzności powiedzmy.Coś tak skrótowo,a może jestem wczorajszy.Przeczytałem i biega chyba o grobowce.Tam też są góry. Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 18:44 janan ten temat,to oczywiście żart znudzonego człeka,który czymś tam chciał "zabłysnąc" a jak wyszło widzisz :P Wzorem światyni w Abu Simbel która została rozebrana i pocięta na części składowe a następnie odtworzona, chciałby dokonać tego samego z Doliną Królów :P PS. Chyba jednak były wczoraj imieninki :p Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 18:53 Nie ja chcialbym a Egipcjanie. I nie przeniesc a skopiowac. PS. Oj chyba byly imieninki :p Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 19:11 jadokama napisał: > > Wzorem światyni w Abu Simbel która została rozebrana i pocięta na części składo > we a następnie odtworzona, chciałby dokonać tego samego z Doliną Królów :P Ale to się nie da,wyciąć i przenieść.Chyba wykuć i namalować kopię,gdzieś.Taki substytut pod turystów.Poroniony pomysł.Ale kasiorka ta sama lub większa.Tak abstrakcyjnie napisałeś że myślałem o jakiejś krajowej a nie tę zalaną-przeniesioną. > PS. Chyba jednak były wczoraj imieninki :p Nie.Czasami, bywa mniejsze wiaderko, póki można,ale rzadko bo praca nie pozwala.Grzech by było zemrzeć z całkiem nieużywaną wątrobą. Odpowiedz Link Zgłoś
quinnmallory Re: Kopia Doliny Krolow 20.08.09, 20:52 Czyli zrobią jakąś koreańską podróbkę japońskiej kopii, zwaną też kopią falsyfikatu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś