Dodaj do ulubionych

Egipt z Eccoholiday

IP: 195.20.110.* 02.01.04, 09:47
Czy ktoś z Was korzystał z oferty tego biura ? Mają dosyc ciekawe propozycje
na styczeń i chciałabym skorzystać. Czy polecacie ? Jeżeli tak, to może jakiś
hotel z tej oferty ?
Z gory dziękuję.
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Re: Egipt z Eccoholiday 02.01.04, 11:48
      Oj dużo osób było z tym biurem. Poszukaj na tym forum wcześniejszych wpisów.
      Znajdziesz ich bardzo dużo, ponieważ (z moich półrocznych obserwacji) wynika,
      że biuro to ma najwięcej niezadowolonych ze wszystkich.

----
      "EGIPT - wszystko o ..." -znajdziesz tu wszystkie informacje jakie poszukujesz by spędzić urlop w Egipcie
    • Gość: Mateusz Re: Egipt z Eccoholiday IP: 62.233.205.* 02.01.04, 13:45
      Jak widać ja należę do tej "mniejszości", której np. nie przeszkadzają odrosty
      rezydentki. Byłem z Ecco w Safadze i pojadę z nimi jeszcze pewnie kilka razy.
      Jeśli o mnie chodzi to Ecco jest najlepszym jak dotąd biurem, z którym byłem na
      wczasach. Informacja rzetelna, ceny niskie więc nie spodziewałem się żadnych
      wodotrysków za taką kwotę. Osobiście ich bardzo polecam
      PZDR
      Mat
      • pipipipi Re: Egipt z Eccoholiday 02.01.04, 14:10
        Nie wiem o co Ci hodzi z tymi odrostami rezydentki, ale z choćby informacji
        pozyskanych od pośredników, oferujących wycieczki różnych BP, rysuje się obraz
        Ecco Holiday mało różowy. Choćby fakt, że jest to firma założona na gruzach
        biura, które jakiś czas temu zamknęłlo podwoje i miało przez pewien czas zakaz
        działalności. Owszem, okres zakazu się skończył, ale czy oznacza to, ze osoby
        kierujące tum BP zmieniły swą mentalność i nie otrzymają go znów?!

To już pozostawiam każdemu do własnego przemyślenia.
        • Gość: Aa Re: Egipt z Eccoholiday IP: *.bluu.net / *.bluu.net 02.01.04, 14:29
          Chyba masz jakieś błędne informacje. Ecco założył facet który stworzył Scan
          Holiday.Potem go sprzedał, umowa sprzedaży zawierała klauzulę że przez pewien
          okres nie może robić im konkurencji, okres ten skończył się i facet założył
          Ecco. Nie widzę w tym nic podejrzanego.
        • Gość: Mateusz Re: Egipt z Eccoholiday IP: 62.233.205.* 02.01.04, 14:39
          Odbiegamy od tematu wątka. Ecco nie powstało na gruzach tylko obecny prezes
          sprzedał swoje udziały w Scanie i założył nowe BP. Nie wszystkie osoby ze Skana
          są w Ecco więc i mentalność już nie ta sama. Jak zostało napisane problemy były
          przejściowe, a sam Skan ma się dobrze (www.scanholiday.com.pl/index.html)
          Co do odrostów proponuję przejrzeć ostatni dłuższy wątek o Ecco, w którym to
          jednej turystce odrosty popsuły cały wyjazd do Egiptu
          PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka