Dodaj do ulubionych

Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 12:40
hehehe niezla reklama slusznej kandydatki zrobiona przez partyjny organ prasowy:)))
Obserwuj wątek
    • jazzman1979 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 12:50
      Bankowo nie pójdę na wybory ....
      • dedadi Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 13:53
        Trochę czasu zajmuje przejrzenie tych stron i ich treści ale warto. Widać, że jedyny kandydat z konkretami i pomysłem na nasze miasto to Joński.
        • lauri.lodz Dariusz Joński Nowy Prezydent Łodzi 26.10.10, 13:57
          Wierze, ze wygra. To jedyna nadzieja dla naszego miasta. Od kiedy jest wiceprezydentem miasto zmienia się na lepsze. Oby tak dalej!
          • petera73 Re: Dariusz Joński Nowy Prezydent Łodzi 26.10.10, 17:49
            lauri biedna czerwona dziewczynko. Korki są jakie były, tyle,że z braku koordynacji robót.Miasto straciło wszystkie poważne inwestycje i imprezy kulturalne. Żaden zachodni inwestor nie będzie rozmawiał z komuchem. OBUDŹ SIE!!! DOROŚNIJ
        • petera73 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 17:51
          Co Ty wiesz o konkretach? ja nie usłyszałem od jońskiego żadnego konkretu poza konkretnym bełkotem polityka. Jak Breżniew
    • Gość: Adam Ja po wpisaniu w Google Dariusz Joński IP: 188.33.93.* 26.10.10, 12:59
      znalazłem go na 1 miejscu w wynikach - może "gazetę" Google zbanował?
      • petera73 Re: Ja po wpisaniu w Google Dariusz Joński 26.10.10, 17:50
        to nie efekt google bomb tylko sondaż robili czerwoni
      • Gość: its Adasiu! Dorośnij! Tylko taki oszust jak Joński IP: *.lodz.mm.pl 08.11.10, 11:04
        Ten "dobry" wynik zawdziecza zapewne "automatowi głosującemu" na kilku komputerach, bo dość dziwne to, że w ciągu jednej nocy ten "wspaniały" wynik tak mu podskoczył.
        Tylko taki oszust jak Joński mógł na to pozwolić swojemu sztabowi!!!!!!!!!!
        WSZYSTKO aby osiągnąć upragniony STOŁEK i zatrudnić kolejne swoje szwagierki, kolesiów i resztę KOMUCHÓW. Brrrr. Wstrętne.
    • Gość: gosc Najlepiej wypada Tomaszewski IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.10, 13:25
      Najmniej populizmu, najwięcej konkretów. Dostatecznie Zdanowska. Reszta poniżej krytyki. I kogo tu wybrać, skoro kandydaci nawet porządnej strony nie potrafią zrobić
    • pawel_lodz_1 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 13:27
      Najlepszy kandydat z najlepszą stroną to Dariusz Joński. Konkretnie pokazuje co chce zrobić dla Łodzi, nie garść ogólników jak Zdanowska czy mydlenie ludziom oczu po raz kolejny CŁC jak Tomaszewski. Poza tym normalnie wygląda czego przeciwieństwem jest Zdanowska, której zdjęcie na stronie nie ma nic wspólnego z jej prawdziwym wyglądem. Photshop i oszukiwanie ludzi przez PO. Polecam wpisanie w googlach jej nazwiska i zobaczenie zdjęć.
      • petera73 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 17:53
        wybierasz prezydenta po ładnym wyglądzie?????Idź do klubu dla gejów i wybierz sobie partnera ale nie prezydenta.
        Nie dość że czerwony to debil
    • Gość: wojtek Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... IP: *.zdnet.com.pl 26.10.10, 13:34
      Analizy strony www Zdzisławy Janowskiej dokonał p. Skupieński na swoim blogu www.skupienski.pl - warto przeczytać, może innym kandydatom tworzącym strony się przyda.
    • kami.lll Zdanowsk okłamuje łodzian nawet w internecie 26.10.10, 13:39
      Przecież ntychz djęciach jest zupełnieinna ooba-sprawdźcie sami jak wygląda Zdanowska:
      www.gover.pl/k6/posel/zdanowska-hanna
    • guiaaar Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... 26.10.10, 13:42
      Joński ma najciekawszą stronę i jest też najlepszym kandydatem. Jako jedyny mówi o konkretach zamiast mydlić ludziom oczy obietnicami.
      • Gość: myślący Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.10.10, 16:21
        Tak to najgorszy z kandydatów, dla Jońskiego liczy się tylko by nie stracić stanowiska, są dwa wyjścia jeżeli przegra prezydenta to może dostanie się do sejmiku, byle tylko nie odstawić go od koryta, kariera i niszczenie ludzi to jest jego zadanie,
        • petera73 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 17:55
          jasne!!!!!! Przecież to czerwona zaraza. Zawsze tylko szli na całość a po nich niechby potop.nachapać się i zwalić na innych
      • wirusx Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 16:40
        guiaaar napisał:

> Joński ma najciekawszą stronę i jest też najlepszym kandydatem. Jako jedyny mówi o konkretach zamiast mydlić ludziom oczy obietnicami.
        ------------------------
        Te żałosne "konkrety to dowód, że nie ma pomysłu ani na kampanię, ani na rządzenie tym łódzkim grajdołkiem. Prowincjonalny komuszek mydlący naiwnym ludziom oczy "konkretami"

• petera73 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 17:56
          czy któryś z czerwonych pisaków umie zacytować choć jeden "konkret" jońskiego, czy bełkocza tak jak on?
      • petera73 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 17:45
        Konkretnie rozkrada Łódź. Konkretnie bredzi,że ma jakis Konkretnie to on jest tylko czerwony
      • Gość: witch Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.4web.pl 27.10.10, 10:21
        guiaaar napisał:

> Joński ma najciekawszą stronę i jest też najlepszym kandydatem. Jako jedyny mów
        > i o konkretach zamiast mydlić ludziom oczy obietnicami.

dobra strona to robota speca od stron, jak wynajmiesz fachowca to dla każdego zrobi super stronkę
        • petera73 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 30.10.10, 20:40
          Gość portalu: witch napisał(a):

> guiaaar napisał:
          >
          > > Joński ma najciekawszą stronę i jest też najlepszym kandydatem. Jako jedy
          > ny mów
          > > i o konkretach zamiast mydlić ludziom oczy obietnicami.
          >nie bełkocz komuchu nie dostaniesz etatu
          > dobra strona to robota speca od stron, jak wynajmiesz fachowca to dla każdego z
          > robi super stronkę
    • Gość: Paelly Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... IP: 157.25.164.* 26.10.10, 13:50
      Nie ma dobrego kandydata, Joński zapewne chce zatrudnić resztę rodziny, zakorkować na dobre miasto, zlikwidować przejazd przez niektóre ulice, Już pokazał co potrafi.
      PiS tez już miał swojego podróżnika w postaci Kropiwnickiego, czują silną potrzebę zaznaczania swego ego i życia na koszt Łodzian.
    • Gość: Czytelnik Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 13:53
      Oczywiście tenedncyjnie i ironicznie o jednych kanydatach , a o innych w samych superlatywach. W wikipedii nie ma nic o Pani Zadnowskiej. Czy Ta Pani była związana z Samoobroną i posłem Golikiem ? Czy porpagowała ciekawe inicjatywy jako wiceprezydent Łódzi ? Czy oprócz skończenia studiów, chciała poszerzyć swoje horyzonty myslowe ? Czym może się pochwalić jako poseł ? Czy czytelnik znajdzie odpowiedzi na te pytania ?
      • petera73 Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta 26.10.10, 17:59
        Joński ma 30 lat to jakie ma mieć osiągnięcia??????
        • Gość: seba Petera73 - to zaprzeczasz sam sobie.... IP: *.lodz.mm.pl 08.11.10, 11:20
          Kilka postów wcześniej pisałeś o świetnym doświadczeniu Jońskiego! To w czym on ma to doświadczenie??? W organizowaniu stołków dla kolesiów?
          A może pochwali się swoimi "osiągnięciami" jak był Dyrektorem w Urzędzie Pracy: jakie to wniósł nowe pomysły i inicjatywy aby pomóc bezrobotnym w tym mieście??? A może coś zrobił, gdy jego pryncypał Makowski był Wojewodą, a on jego przydupasem????
          A może tylko buty czyści obecnemu pryncypałowi SB-kowi Bergerowi ????? za wsadzenie go na stołek Komisarza????
          Napisz o tych paru osiągnięciach swojego Komuszka..... Czekamy....
    • Gość: skunk.s prezydent.dlalodzi.info IP: *.ksap.gov.pl 26.10.10, 14:02
      Szkoda, że autorzy konsekwentnie nie zauważają jedynego w Łodzi monitoringu kandydatów na prezydenta miasta (i jednego z nielicznych w Polsce).
    • Gość: adzik Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 14:11
      ktoś w Gazecie źle odrobił prace domową gdyż strona Jońskiego ukazuje się jako pierwsza wpisując w google Dariusz Joński, dodatkowo na jego stronie również jest bezpośredni link do społecznościowego portalu nie tylko u Zdanowskiej - 2 na =
    • Gość: jogi Co to za kobieta jest na tym plakacie????? IP: *.astral.lodz.pl 26.10.10, 14:30
      bo na pewno nie jest to Zdanowska!!!! tą widziałem na żywo...
      • Gość: Adam Jest jeszcze taka blondynka z SLD IP: 188.33.93.* 26.10.10, 14:40
        która podszywa się pod laskę z plakatu o tym samym nazwisku :) A i jeszcze była kiedyś Skrzydlewska, która od chyba 10 lat startuje z tym samym zdjęciem (zrobionym i retuszowanym 20 kilo wcześniej). Zabawnie jest.
        • Gość: seba Uffff, Adasiu, wychwalasz Jońskiego, a ... IP: *.lodz.mm.pl 08.11.10, 11:23
          szpileczka dla "nowej Makowskiej" , BRZYDKO. Ale to tylko swiadczy o tym, że jesteś w ŚCISŁYM SZTABIE JOŃSKIEGO. A stołeczek w UMŁ też już masz, czy musisz się w kampanii zasłużyć????
      • coo-ler Re: Co to za kobieta jest na tym plakacie????? 28.10.10, 20:25
        Też ją widziałem i twierdzę, że się mylisz. Kobieta z plakatu to zdecydowanie Hania Zdanowska.
    • Gość: David Hanna Zdanowska najlepsza ... IP: *.astral.lodz.pl 26.10.10, 15:10
      Kobieta z klasą, która nie mydli oczu wyborcom, wie czego chce, i ma wizję dobrej przyszłości dla Łodzi ... dla mnie jako młodego wyborcy to jedyny kandydat na którego mogę ze spokojem zagłosować, reszta kandydatów odpada w przedbiegach ...
    • Gość: ojoj Panie Joński? IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 15:17
      Panie Joński, czy nie szkoda Panu czasu ma wpisywanie pochlebstw na własny temat pod każdym tekstem???
      • petera73 Re: Panie Joński? 26.10.10, 18:01
        To nie on , to jego liczna rodzinka. pozatrudniał ich w urzędzie i maja dostęp do netu. Pracować wszak nie potrafią i nie po to tam poszli
    • minigry.amor.pl Obrażono nas... 26.10.10, 15:37
      Kandydatce zależy na internautach, a nie na forumowiczach!
    • Gość: tt joński Bez pomysłu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 15:46
      sld nie ma nic do zaoferowania łódzi. Panie joński pytasz pan wyborców , którą ulicę wyremontować. To jest kompletny brak pomysłów i własnej inicjatywy
      • petera73 Re: joński Bez pomysłu 26.10.10, 18:02
        On nawet nie wie co to jest remont.Na Limanowskiego asfalt będzie kłasc w zimie.
    • Gość: fan kaleki Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: 194.78.35.* 26.10.10, 15:50
      Tak, to jest w całej tej kampanii najistotniejsze - kto ma piękniejszą stronę. Co za nędzne miasto i nędzni pismacy.
      • Gość: aaaaaa Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 16:26
        tak masz rację nawet tytuł tego artykułu wymyślili jakiś kretyński. Chyba był adresowany do tych wielbicieli awanturnika Jońskiego bo oni najliczniej wypisują swoje bzdurne laurki.
    • Gość: łodzianin Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 17:04
      Na stronie Jońskiego "Nie ma rzetelnego życiorysu i doświadczenia zawodowego"

Nic dziwnego, przecież całą swoją karierę zawodową zawdzięcza tylko i wyłącznie kolesiostwu i politycznym układom. Same fuchy dzięki członkostwu w SLD.
      • Gość: ankax Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 17:34
        a gdzie ralacja pani posel? z kantonu?
        Pacjent I - Potem jeszcze z tuzinem innych gości robiliśmy węża czy glistę, dokładnie nie pamiętam, bo mnie zawinęło pod parapet, ale słyszałem jak wołałeś, że - "Bar wzięty!!!" - i organizowałeś krucjatę, żeby odbić go pohańcom!
        Pacjent II - Coś pamiętam... chyba go nawet odbiliśmy...
        Pacjent I - Jasne, razem ze ścianką działową, a ty spod gruzów tej ścianki wołałeś do bufetowej: - "Heleno Kurrr... cewiczówno moja, wolnaś czy zajętaś?!!" - a w końcu się uparłeś, że zrobisz salto w przód specjalnie dla pań!
        Pacjent II - Rany boskie, jak siebie znam to zrobiłem!
        Pacjent I - Oczywiście!
        Pacjent II - I jak wyszło?
        Pacjent I - Tak pół na pół.. znaczy pół na podłogę, pół na kubek od szampana, ale za to z mimowolnym okrakiem i oczywiście ze śmiechu można było zdechnąć!
    • jakub.hubert Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... 26.10.10, 18:07
      Strona Hanny Zdanowskiej jest fajna, tylko szkoda ze nie ma tam realnych zdjec kandydatki :)
      I szkoda ze wycina pewne watki z historii, np takie radosna zdjecie byloby mile :) lodz.gazeta.pl/lodz/51,35136,3839017.html?i=1
      • Gość: ankax Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 18:15
        Pacjent I - Albo taki twój walczyk na dwa "fo-pa" z mimowolną promenadą. Poezja! Skonać można było! Ty, rozumiesz, jako ta promenada leciałeś pierwszy i wyłeś a za tobą trzech osiłków ze służby porządkowej. Cug miałeś straszny bo parkiet świeżo pastowany i żeby ci się troki nie poplątały, to byś im uciekł!
        Pacjent II - Ale nie uciekłem?
        Pacjent I - Nie! Wyciągnęli cię spod stołu, ale zanim cię wyciągnęli, to ty wiesz, jaki był cyrk? Ręce miałem podeptane, jak to w tłoku, ale widziałem wyraźnie! Wyobraź sobie, że chcieli cię okrakiem przeciągnąć przez nogę od stołu bankietowego i nie mogli. We trzech nie mogli!
        Pacjent II - To rzeczywiście dziwne! A ja co?
        Pacjent I - A ty nic! Pokrzykiwałeś dzielnie: - "Waćpanowie, tylko równo nawlekajcie!!!" - i robiłeś mostek...
        Pacjent II - Rany boskie - nic nie pamiętam!
        Pacjent I - Dlatego ci właśnie opowiadam! Szkoda, że tego nie widziałeś!
        • Gość: ankax no i jakub tego brakuje, 5 od lewej IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 18:17
          www.wiadomosci24.pl/artykul/obchody_68_rocznicy_wybuchu_ii_wojny_swiatowej_w_lodzi_41119.html#nastepne
    • aaa202 Chodzi o to, który kandydat ma najlepszą stronę? 26.10.10, 19:13
      Przyznam, że tytułu "Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Łodzi" nie rozumiem. Najpierw myślałam, że chodzi o małżonków, o lepsze połowy. Ale nie, chodzi o strony. Że niby kandydat (który?) ma stron więcej niż jedną? Dwie strony? Jakie strony? Lepszą i gorszą, prawą i lewą, awers i rewers? Czy może kandydaci mają lepszą stronę jak Janda, której nie wolno pokazywać z lewego (prawego?) profilu, albo Tuwim chowający myszkę na poliku. Jaka jest twoja lepsza strona, kandydacie? Otóż moja lepsza strona jest lepsza.
    • Gość: Elvis z krakowa Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... IP: *.ghnet.pl 26.10.10, 19:23
      czesc ankax
      • Gość: ankax Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 19:31
        hejka co za godzine meczyk:)
        Chory I - Boże, jak mnie głowa boli... słuchaj, nie ma sensu dzwonić o tej porze.
        Chory II - Kochany, prawdziwy lekarz powinien być na każde wezwanie i o każdej porze! Przecież człowiek dobrem największym. A w końcu po to Adolf dwanaście lat za społeczne pieniądze medycynę studiował, żeby ludziom pomagać.
        Chory I - Ale przecież tu jest szpital!
        Chory II - No i co?
        Chory I - To tutaj też mi chyba mogą pomóc?
        Chory II - Tu?! Kochany, pół dnia jęczysz, że cię głowa boli - i co? Nic! Znieczulica! Ani tabletki, ani popitki, ani dobrego słowa! Poza tym pacjent powinien mieć do lekarza zaufanie, a ja do Adolfa mam!
        Chory I - Ale ty nie jesteś chory!
        Chory II - I chwalić Boga! Jaki jest do niego numer?
        Chory I - Nie wiem - tu w książce jest tylko jeden Chromuleski, ale nie Adolf, tylko Józef?
        • Gość: Elvis z krakowa Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.ghnet.pl 26.10.10, 19:46
          fajne to! jest ciąg dalszy tego skecza czy jak to nazwac ? :)

44 min do meczu wciry dostaniecie i tyle Ci powiem :)
          • Gość: ankax Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 19:55
            moze i tak, ale przegramy z honorem, ale zawsze sie mozesz zdziwic

Chory I - No, nie wiem...
            Chory II - Nieważne, zresztą Adolf zawsze seplenił - po tym poznamy czy to on czy ten drugi Józef! Kręcę... (wrzuca monetę i zaczyna nakręcać numer)...
            Chory I - A co mu powiesz?
            Chory II - Objawy mu twoje podam - że cię głowa boli, pragnienie masz, poza tym blady jesteś jak Razor!
            Chory I - Jak kto?
            Chory II - Jak Razor! Taka angielska postać historyczna - Razor Blady.
            Chory I - Nie znam...
            Chory II - Nieważne - kręcę!...
            Chory I - Tylko pamiętaj o tym seplenieniu...
            Chory II - Pamiętam! Jak usłyszę takie - "Mieskanie prywatne! Słucham, kto mówi?" - to walę w ciemno... ciii!
            • Gość: Elvis z krakowa Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.ghnet.pl 26.10.10, 20:05
              a jak się kończy ten skecz ?

jedno jest pewne mecze będzie na wysokim poziomie :) nie to co pokazuje legła albo amica a'la lech wronki
              • Gość: ankax Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 20:23
                mam prosbe po skeczu i meczu nie piszmy do siebie, bo sie poklucimy, a tego bym nie chciala
                podaj mi linka w sieci gdzie go mozna obejrzec, dziekuje

Nie! Chro-mu-les-kim!!!
                HA - jak halibut, RO - jak robal, MUL - jak... jak co... jak mól!!!
                Chory I - Mol się mówi!
                Chory II - Cicho! Jak móóólll!!!
                ................................
                Jak to ..-..co to jest?! Taka ćma co w szafie źre!
                Jak to - co?! To co się w szafie da! U jednego karakuły, u drugiego kufajkę! Wszyscy mają przecież po równo!!
                Tak - no właśnie! I ESKIM - jak Eskimos na przykład!
                Eskimos!!! Zwariować można...

Jak to jaki??!! Normalny!!! Podbiegunowy!!! W czapce - uszatce!!!
                Nie wiem czy z karakułów! Nieważne! Teraz niech pani to wszystko złoży do kupy!!
                Do kuuupyyyyy!!! KU - jak...
                Chory I - No, no - uspokój się!
                Chory II - Cicho!... Złożyła pani?!!
                I co wyszło?!!
                Nieee!!! Jaki halibut?!! Chromuleski ma wyjść!!!
                O Jezu! Za nikogo!!! Po złożeniu do kupy ma wyjść CHRO - MU - LES - KI!!!
                Nooo - wreszcie! Czy mogę z nim rozmawiać?!
              • Gość: ankax Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.toya.net.pl 26.10.10, 20:33
                Chory I - Ty, zawału dostaniesz! Co tam się dzieje?
                Chory II - Nic - babcia odebrała!
                Chory I - Jaka babcia?! Tam nie powinno być żadnej babci!
                Chory II - Kochany, numer się zgadza, może w odwiedziny do niego starowinka przyjechała, do wnusia kochanego!
                Chory I - Teoretycznie mogła przyjechać - ale nie sądzę!...
                Chory II - Ciii...
                Halo - BABCIAAA?!!... znaczy - Adolf? Tu Pipek!
                Jak to - który?! Tyyy - filutku - a ilu ty Pipków znasz?
                Co znaczy - żadnego?!
                Chory I - Co on mówi?
                Chory II - Że nie zna żadnego! Dowcipas! Albo się ze mną chce powygłupiać, albo robić mu się po godzinach nie chce!...
                To nie do ciebie! Halo!... No, myślałem, że nas rozłączyli!... Halo..!
                Halo!... Tak proszę panią, mówi się!
                A co to panią obchodzi co się mówi?! Nie podsłuchiwać mi tu! Płacą pani za to?!
                A to przepraszam!
                Ale niech mnie pani włączy z powrotem!
                Halo!... No, wreszcie! A więc drogi Adolfie!...
                Jak to - jaki?! Drogi! Przecież mówię wyraźnie!
                Co?!...
                Chory I - Co on mówi?
                Chory II - Żebym go nie podsumowywał, bo nie jest taki drogi, inni biorą więcej i kto ja w ogóle jestem!... (do słuchawki)... Jak to, kto ja jestem?! Tu Pipek!! Starych kolegów już nie poznajesz, cymbale ?!!!
                Chory I - Jak on ciebie ma poznać jak sznur poplątałeś - zakręty są, nic nie widać... Boże, co ja mówię... jak mnie głowa boli!...
                Chory II - Pomyłka?!... Dobra, mnie na to nie nabierzesz! Powiedz "szczeżuja"?
                Widzisz - "scezuja" ci wyszło! Seplenisz doktorku i numer też się zgadza! No więc drogi Adolfie...
                Kto kretyn?! Chwileczkę...
                No, no..- tylko bez poufałości, łapiduchu!!
                Co?! I ty mnie też!
                Ja ciebie też!!
                I ty się ode mnie też!
                • Gość: Elvis z krakowa Re: Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta IP: *.ghnet.pl 26.10.10, 21:28
                  ładny mecz :) bardzo dobre tempo . brakuje tylko bramek :(
    • Gość: bono33 Brawo dla Pani Hanny Zdanowskiej! IP: *.retsat1.com.pl 26.10.10, 22:55
      Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Tak to widzę po 21 listopada. Nie dość, że dobry i przedsiębiorczy manager to do tego piękna i mądra życiowo kobieta. Czy może nam się zdarzyć coś lepszego?! Brawo dla Pani Hanny Zdanowskiej! www.hannazdanowska.pl/ - notabene super strona internetowa, pogratulować pomysłowości!
      • Gość: ankax Re: Brawo dla Pani Hanny Zdanowskiej! IP: *.toya.net.pl 27.10.10, 03:23
        nono. wlasna dzialalnosc i boom zostaje dyrektorem, kazdy by tak chial
        no i koniec sukcesuf
        • Gość: łodzianin Re: Brawo dla Pani Hanny Zdanowskiej! IP: *.4web.pl 27.10.10, 11:54
          czy chodzi o te dwa sklepy z ciuchami na Piotrkowskiej? one jeszcze są czy juz zbankrutowały?
    • Gość: Franek Kimono Jaka jest lepsza strona przyszłego prezydenta Ł... IP: *.toya.net.pl 27.10.10, 11:18
      Mnie najbardziej przekonuje kandydatka PO czyli Hanka Zdanowska, więc pewnie będę na nią głosować.
    • Gość: łodzianin Hanna Photoshop Zdanowska IP: *.4web.pl 27.10.10, 11:58
      ja tez głosuje na photoshopa jest świetny, ta 50- tka wyglada najwyżej na 30-ści,
      jak tak wszystkim manipuluje to dopiero będzie iluzja przez 4 lata
      • coo-ler Re: Hanna Photoshop Zdanowska 28.10.10, 20:27
        Dżentelmenom nie wypada mówić o urodzie kobiet. Co do Jońskiego, uważam, że na bilbordzie ma za dużo pudru na polikach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka