Dodaj do ulubionych

Nocleg w Łodzi

04.09.12, 20:17
hej łodzianie :)

Potrzebuję załatwić kilka spraw na mojej przyszłej uczelni, znalazłam tani hostel w Łodzi niby dobra lokalizacja bo faktycznie w centrum ale mam mało czasu na załatwienie kilku spraw.
Czy jest jakaś szansa że szybko się skomunikuję z tego Hostelu Cynamon na Politechnikę - możecie podpowiedzieć czym lepiej się poruszać, będę 1 raz samodzielnie w Łodzi, nie mam tu znajomych
Jak najlepiej i najmniej stresowo dla nowicjuszki dojechać z SIenkiewicza 40 na wydział OIZ Piotrkowska 266 ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sabciasal Re: Nocleg w Łodzi IP: *.devs.futuro.pl 05.09.12, 21:21
      autobusem 57
      www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp
    • Gość: wrr sami nie wiemy jak dojechać POnieważ IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.12, 01:06
      nasza władza ciągle wprowadza jakieś kretyńskie zmiany
      • sabciasal taaa 07.09.12, 09:01
        jak widzisz, krakowianko, w łodzi masowo można spotkać zarówno autobusy jak i malkontentów, którzy nawet w prostej sprawie transportu między punktem A i punktem B widzą możliwość ponarzekania na władze. dlaczego jeszcze nie ma postów o prezydencie? o urzędasach? opóźniacie się.
        co do dojazdu - autobus 57 zabierze cię z przystanku przy ul. kilińskiego (równoległa do sienkiewicza) i dowiezie na piotrkowską. Już od lat:)
    • kub.a81 Re: Nocleg w Łodzi 30.01.15, 14:52
      Ogólnie poruszanie po Łodzi jest cieżkie już od jakiegoś czasu ale odnośnie noclegu w centrum tak by było bliziutko Piotrkowskiej to bym poleciła nocleg w BedRooms 64. Hotel proponuje tanie noclegi, dobre umiejscowienie sprawia, że wszędzie blisko:) bedrooms64.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka