Dodaj do ulubionych

Problem z Norton Internet Security

IP: *.pl / 213.155.191.* 27.01.05, 23:22
Wszystko pieknie dzialalo do momentu przeinstalowania Windowsa, od tamtej pory przy wlaczaniu NIS pokazuje, ze wystapil blad i nalezy przeinstalowac nortona... Blad dotyczy Intrusion Detection, ktore caly czas jest off i nie da sie wlaczyc... Nie wiem co robic... :/ Przy aktualizacjach... wszystko sciaga... tylko jest blad wlasnie przy plikach ID.
Obserwuj wątek
    • amon-ra Re: Problem z Norton Internet Security 27.01.05, 23:53
      Gość portalu: era napisał(a):

(...)
      > od tamtej pory
      > przy wlaczaniu NIS pokazuje, ze wystapil blad i nalezy przeinstalowac
      > nortona..

Może by tak zrobić to, co program zaleca?
      • Gość: era Re: Problem z Norton Internet Security IP: *.pl / 213.155.191.* 28.01.05, 08:07
        No bez przesady.... :) Przeinstalowywalem chyba 3 razy... :>
        • amon-ra Re: Problem z Norton Internet Security 28.01.05, 14:21
          Gość portalu: era napisał(a):

> No bez przesady.... :) Przeinstalowywalem chyba 3 razy... :>

;D

Najlepszym wyjsciem byłoby odinstalowanie (całkowite) produktu i ponowna instalacja...
          Podaj może jeszcze dokładną treść komunikatu, wersję programu etc.
          • Gość: era Re: Problem z Norton Internet Security IP: *.pl / 213.155.191.* 29.01.05, 00:37
            Hmmm... No to robilem to 3 razy... odinstalowywalem... i ponownie instalowalem... usuwalem tez wszystko, co wprowadzal do rejestro... NIS 2005
            • Gość: niktabc@vp.pl Re: Problem z Norton Internet Security IP: *.toya.net.pl 29.01.05, 00:47
              Polecam format c:
              Nie mam innych pomysłów
              • Gość: era Re: Problem z Norton Internet Security IP: *.pl / 213.155.191.* 29.01.05, 10:34
                NO ja tez nie mam :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka