23.05.02, 12:38
Dnia 23 maja 2002 roku w pobliżu skrzyżowania ulic Pomorskiej i Rewolucji 1905
roku miał miejsce niegroźny wypadek. Około godziny 11.10 przegubowy wagon 803N
nr 10 linii Z2, należący do spółki Tramwaje Podmiejskie, najechał na tył VW
Golfa. Motorniczy uszkodzonego tramwaju (brygada 3) wezwał policję, która na
miejscu wypadku pojawiła się po upływie około 10 minut. Na skutek stłuczki
samochód doznał zniszczenia tylnej części nadwozia, natomiast tramwaj, za
wyjątkiem porysowania i pofałdowania fartucha oraz blach czoła, nie odniósł
większych obrażeń. W wypadku nie było ofiar poważnie rannych i śmiertelnych.

Obserwuj wątek
    • hubar Re: Stłuczka 23.05.02, 12:50
      No i co z tego?
    • Gość: Andrew Re: Stłuczka IP: *.wshe.lodz.pl 23.05.02, 12:54
      Jaki był kolor Golfa??? Czy kierowca miał OC i jaki był kolor włosów
      motorniczego??? Czy wszyscy byli trzeźwi??? Ilu pasażerów stało, a ilu
      siedziało??? Jaki był kolor ostatniego kasownika licząc w linii prostej od
      fotela motorniczego???.

Pytam bo Twoja relacja jest niepełna.

Pozdrawiam
      Andrew
      • Gość: mch Re: Stłuczka IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 12:57
        Co jest z Wami??? Przecież tylko wrzuciłem informację, a tu zaraz wszyscy gapią
        się jak na kosmitę!
        • Gość: Andrew Re: Stłuczka IP: *.wshe.lodz.pl 23.05.02, 13:02
          Pytam poważnie i proszę o odpowiedź. Na kosmitę nie wyglądasz, czemu tak
          uważasz???

Pozdrawiam
          Andrew
          • Gość: mch Re: Stłuczka IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 13:25
            Gość portalu: Andrew napisał:

> Jaki był kolor Golfa??? Czy kierowca miał OC i jaki był kolor włosów
            > motorniczego??? Czy wszyscy byli trzeźwi??? Ilu pasażerów stało, a ilu
            > siedziało??? Jaki był kolor ostatniego kasownika licząc w linii prostej od
            > fotela motorniczego???.
            >
            > Pytam poważnie i proszę o odpowiedź. Na kosmitę nie wyglądasz, czemu tak
            > uważasz???

Golf był czarny. Kierowca miał OC. Co do motorniczego, to nie wiem, bo było tam
            kilku ludzi w uniformach komunikacji (może niektórzy z nich to kanarzy będący tam
            przejazdem). Ilu pasażerów - nie wiem, nie liczyłem. Ostatni kasownik to produkt
            R&G bez dziurkacza, kolor brązowy z pomarańczową szczeliną na bilety i zieloną
            naklejką z instrukcją obsługi.

Czy zaspokoiłem Twoją ciekawość dobry człowieku? :)))

• Gość: MarcinK Re: Stłuczka IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.05.02, 13:04
          Witam

Jak to o co chodzi? Rzuciles informacje - byc moze warta uwagi, a byc moze nie.
          Ale nie mozna tak przeciez zignorowac takiej informacji jesli kogos ona nie
          interesuje. Trzeba sie dopieprzyc, bo informacja nie jest zabawna, moze jest
          arogancka, a ogole nie jest zgodna z linia programowa forum wg pewnej
          grupy osob zwanych nieslusznie "towarzystwem wzajemnej adoracji".

Pozdrawiam, MarcinK
          • hubar Re: Stłuczka 23.05.02, 13:09
            Marcin... szkoda nawet z tobą dyskutować. Przestań pisać-pierdolić i zacznij
            robić! Czy dobrze pamiętam że jesteś w UPR? To pasuje doskonale: mogą zrobić
            (mówić) wiele, Ty piszesz, ale nic z tego nie wychodzi i całe szczęście bo...
            jeju to ja juz wole... ooo mam pomysł może sie pojawisz 29maja, chciałbym się
            przekonac czy w realu tez jesteś taki mocny na słowa (tylko i oczywiście)

• Gość: MarcinK Re: Stłuczka IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.05.02, 13:29
              Allach rozum Ci odebral? Po pierwsze nie jestem w UPR, a po drugie nie bede sie z
              nikim 29 spotykal, bo nie wiem o co chodzi i mam ciekwasze zajecia.

A po trzecie nie bluzgaj Synku, bo to na mnie wrazenia nie robi. A z zajec np za takie
              slownictwo wyleciec mozna. Mimo, ze jak to mowia czesne zaplacone. Co za chamstwo
              tak ciagle rzucac miesem! Tylko tyle Was na tej WSHE ucza? No to bedziemy miec
              kwiat dziennikarstwa - nastepne pokolenie. A gdzie kultura, w tym i slowa, gdzie...
              ech, szkoda pisac, bo Wy mlodzi zarozumialcy i tak nie zrozumiecie.

Bez pozdrowien, MarcinK
          • Gość: Andrew Re: Stłuczka IP: *.wshe.lodz.pl 23.05.02, 13:10
            Tak, jasne - długo jeszcze będziesz uprawiał pseudoironiczne wywody. Ludzie
            którzy mogą coś zrobić olewają pomysł lotniska, z Ciebie się śmieje. Napisz
            list do Leppera - On Ci pomoże. Będziesz miał lotnisko i nawet port morski. A
            Ty dalej pisz Swoje skargi, a żale wylewaj na innych. Gorzki jest smak własnej
            porażk - naucz się Go. I przestań kleić te makiety "Wielkiego Lublinka"
            • Gość: MarcinK Re: Stłuczka IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.05.02, 13:19

Upal Ci zaszkodzil? Jakiej mojej porazki??? Polecic Ci dobrego lekarza?

MarcinK
              • Gość: mch Re: Stłuczka IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 13:29
                Dobra Marcin. Daj już spokój. Przecież widzę, że już od dawna nie możecie się
                dogadać. Po prostu nie gadajcie ze sobą, jeżeli tego nie chcecie, bo inaczej na
                każdym wątku atmosfera się zagęści. HuBar ma swoje zdanie i widocznie znudziły
                mu się Twoje poważne wątki. Mnie one odpowiadały i wierz mi - pisz dalej jeśli
                chcesz - ja się nie sprzeciwiam. To dobrze, że masz jakieś ideały i cele w
                życiu, do których chcesz dążyć.

Postarajcie się nie skakać sobie do oczu. :)
                • Gość: Marcin do M.Ch IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.05.02, 13:31
                  Witaj

Juz wynioslem sie z glownego forum jak pewnie widac, ale po kiego licha niektorzy
                  pisza na komunikacyjnym tylko po to zeby komus dowalic? Nie rozumiem. Jak nie
                  interesuje mnie Citek to nie pisze i nie czytam. Ech, zycie.

Pozdrawiam, MarcinK
                • Gość: mch Re: Stłuczka IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 13:32
                  A i dzięki za zainteresowanie wątkiem. Moje pierwsze odczucia na temat reakcji
                  ludzi były również negatywne. Wiem, że to był żart, ale głupio się poczułem, bo
                  potraktowano mnie jak przygłupa.
                  • Gość: MarcinK Re: Stłuczka IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 23.05.02, 13:46
                    Oj ja glupi, oj jaki glupi. A ja myslalem, ze zart ma byc smieszny i nie powinien nikomu
                    sprawiac przykrosci. Oj ja glupi.

MarcinK
        • Gość: Jote Re: Stłuczka IP: 212.191.37.* 23.05.02, 17:31
          Gość portalu: mch napisał(a):

> Co jest z Wami??? Przecież tylko wrzuciłem informację, a tu zaraz wszyscy gapią
          >
          > się jak na kosmitę!

Rada jest prosta: nie pisz wiecej to sie nikt nie bedzie czepial. Łaski nam nikt
          nie robi. Nie chcecie to nie :P

Jan Szulew, KMST
      • Gość: Jote Re: Stłuczka IP: 212.191.37.* 23.05.02, 17:34
        Gość portalu: Andrew napisał(a):

> Jaki był kolor Golfa??? Czy kierowca miał OC i jaki był kolor włosów
        > motorniczego??? Czy wszyscy byli trzeźwi??? Ilu pasażerów stało, a ilu
        > siedziało??? Jaki był kolor ostatniego kasownika licząc w linii prostej od
        > fotela motorniczego???.

Tak, to byl swietny dowcip a mysmy sie niezle usmiali. A w linii prostej od
        fotela motorniczego nie ma kasownika, co najwyzej tylna tablica z numerem linii.

Jan Szulew, KMST
    • zamek Hejże, to se ne da... 23.05.02, 14:04
      ... Pomorska nie krzyżuje się z Rewolucji 1905 r. :)
      MCh, jak poprawisz newsa, to wyślij go na
      alojzy@600volt.org, to Cię jeszcze Fedoryński
      opublikuje.
      Pozdrawiam
      • Gość: mch Re: Hejże, to se ne da... IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 14:10
        Sory! Nie mam mapy przy sobie a i pamięć nie ta. Co to za ulica, która biegnie
        w kierunku teatru wielkiego? oczekuję szybkiej odpowiedzi, żeby poprawić info.
        Niestety jego oryginalna wersja poleciała już do redakcji Pantografu - mam
        nadzieję, że poprawią.
        • zamek Re: Hejże, to se ne da... 23.05.02, 14:11
          Chodzi o Sterlinga.
          Pozdrawiam :)
          • Gość: mch Re: Hejże, to se ne da... IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 14:15
            O, właśnie to napisałem. Jednomyślność. :)
        • Gość: mch Re: Hejże, to se ne da... IP: *.pai.net.pl 23.05.02, 14:15
          To była ulica Sterlinga. Sory za byka. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka