inicjatywa1 14.03.05, 13:08 www.idp.org.pl - Organizujemy Okręg sierdzki. (tel. 0 505 059 045) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inicjatywa1 Re: Okręg sieradzki 17.03.05, 12:13 w związku z telefonami dopowiadam, że "Sieradz" nie posiada jeszcze formalnej struktury tak więc jak się chętni zorganizują tak będą funkcjonować ( wybiorą zarząd). Okręg sieradzki będzie autonomiczny od Okręgu łódzkiego ale w ramach Regionu łódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Okręg sieradzki 17.03.05, 15:54 a co to w ogole jest? jakas partia polityczna? organizacja studencka? czy co? :| Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Okręg sieradzki 17.03.05, 16:28 Inicjatywa Dla Polski. Jak ktoś ma poglądy takie jak pani Aldona Kamela-Sowińska ... Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Okręg sieradzki 17.03.05, 18:00 inicjatywa1 napisał: > www.idp.org.pl - Organizujemy Okręg sierdzki. (tel. 0 505 059 045) moze troszke szerzej! Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Okręg sieradzki 17.03.05, 19:49 organizujemy struktury IDP w sieradzkiem. Szzczegóły programowe na stronie internetowej. Zainteresowanych zachęcam! Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Okręg sieradzki 18.03.05, 02:15 ! Uwaga, ten typ jest kosmoforumowy. Jakie poglądy ma pani AQldona, Gdzue adres tej strony? Na Amway-a i inne takie się nie łapię. Niech wykłada jasne zasady albo ban. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Okręg sieradzki 18.03.05, 02:23 ok, przepraszam za trucie ale miałem kłopoty z keyboardem(poleciał do kominka), Iron Lady po polsku? eee, proszę o organizatora agitki o konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Okręg sieradzki 18.03.05, 20:16 zapraszamy osoby z Sieradza i nie tylko do współtworzenia struktur IDP w swoim okręgu. Program Partii jest na stronach internetowych, statut także... Jesli to co w tych dokumentach jest zapisane jest zbliżone z oczekiwaniami to zapraszamy w nasze szeregi. Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Okręg sieradzki 18.03.05, 21:21 nie badz smieszny ta baba nadaje sie na polityka jak ja na ksiedza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 06:35 w takim razie możesz smiało zakładać już szaty biskupie jeżeli nie wrecz prymasowskie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 08:31 to wstretna i beznadziejnie glupia baba, twoja partyjna szefowa, ale jak widze moderator tego forum jest innego zdania dlatego wycina moje posty Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 11:08 Nie chodzi mi o moje zdanie, tylko sposób w jaki wyrażasz swoje,teraz zrobiłeś to inaczej, choć w sumie powiedziałeś to samo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 11:29 w tamtym tez nic takiego nie bylo, chyba ten gosciu co to wczesniej sie orzpisywal uczulil Cie bardziej, mozesz zapracowac na miano wielkiego cenzora Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 12:30 :) To nie o to chodzi, tylko że wyrażanie w ten sposób swoich opinii np o p. Kameli-Sowińskiej, Giertychu czy Kwaśniewskim mija sie trochę z celem, oni raczej nie czytają naszego forum więc Ci nie odpowiedzą. Właściwszym do tego miejscem byłoby np. forum na stronie www.idp.org.pl lub też usenet.gazeta.pl/usenet/0,1.html?group=pl.soc.polityka Osobiście nie lubie specjalnie dyskutować o polityce - bo tam gdzie 2 Polaków od razu powstają 3 partie - wolę swoje preferencje wyrażać za pomocą karty do glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 13:16 ale ja nigdzie tego nazwiska nie wymienilem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 13:25 Literalnie nie, ale wynikało to z kontekstu :) Jak to powiedział niedźwiedź do lisa: nie bedę mówił po nazwisku, ale jak szczelę w tą rudą mordę ... Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 13:28 Literalnie nie, ale wynikało to z kontekstu :) Jak to powiedział niedźwiedź do lisa: nie bedę mówił po nazwisku, ale jak szczelę w tą rudą mordę ... Myślę, że to już może być EOT Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Okręg sieradzki 23.03.05, 16:13 tak czy inaczej nie było moim celem wprowadzenie na forum nerwowej atmosfery :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Okręg sieradzki 23.03.05, 19:08 ale powiedz jaki program, cos blizej o tej inicjatywie Odpowiedz Link Zgłoś
anilek_swiety Re: Okręg sieradzki 21.03.05, 07:25 daj spokoj ona lubi tylko wysokich facetow, jak powiedziala w tv a ja mam tylko 175 wiec i tak nic bym tam nie znaczyl, to ograniczona stara a na dodatek glupia baba Odpowiedz Link Zgłoś
mapi4 do admina: czy można usunąć ten temat? 24.03.05, 08:58 Ludzie! Przecież tego bagna politycznego pełno wszędzie! Cokolwiek sie włączy, jakikolwiek program w radiu czy TV, jakąkolwiek gazetę weźmie się w ręce, tam się sączy jad, udawana nienawiść, bolszwizm i faszyzm jednoczesnie, a na zdjeciach królują obecni polscy bohaterowie narodowi - chuligani polityczni. Czy chociaż to jedno, jedyne forum nie mogłoby być wolne od tzw. polityki? Prośba do uczestników tego forum: nie odpowiadajmy na takie zaczepki politykierów! W myśl hasła: Forum Sieradz Wolne Od Polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: popieram n/t 24.03.05, 13:47 no to może własnie należałoby to bagno "zasypać" ? Odpowiedz Link Zgłoś