mmiles1 23.05.05, 23:03 Jeśli ktoś z Państwa posiada pocztówki Zgierza, najlepiej stare to prosze o kontakt na mail mmiles@poczta.fm Chętnie odkupię :) Interesują mnie również stare zdjęcia Zgierza. Dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzak Re: POCZTÓWKI ZGIERZA 24.05.05, 00:54 pgogluj o serwisie :szukamy polski" - tam leży parę. Spotkałem również na Allegro.pl jakieś pocztówki z końca lat 60-tych. Mam parę prywatnych ze starym Zgierzem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
mmiles1 Re: POCZTÓWKI ZGIERZA 24.05.05, 01:07 jesli kolega chce sprzedac -chętnie odkupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: POCZTÓWKI ZGIERZA 24.05.05, 02:21 Co to znaczy "sprzedać"? Do czego ci to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: POCZTÓWKI ZGIERZA 24.05.05, 07:05 Słownik PWN sprzedaż - umowa wzajemna, na podstawie której sprzedawca oddaje coś na własność kupującemu za określoną sumę; wydawanie towarów po określonej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: POCZTÓWKI ZGIERZA 24.05.05, 19:57 nie handluję rodzinnymi pamiątkami ani materiałami z netu, dlatego pytałem po co mu to. Odpowiedz Link Zgłoś
yogi07 Re: POCZTÓWKI ZGIERZA 25.05.05, 10:04 Państwo, które nazywa się Muzeum Miasta Zgierza, posiada. Wystarczy zgłosić się w godz. od 8 do 16 lub w niedzielę od 10 do 16. Pozdrawiamy i zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: POCZTÓWKI ZGIERZA 26.05.05, 03:44 Nie mozna tego opublikować? Każdy z nas doloży następne i coś z tego powstanie większego. Nie mam czasu biegać do MMZ a na necie to jaki ma adres? Odpowiedz Link Zgłoś