lennon1 01.01.06, 21:48 Kolejny kwiatek na stronie KA PO. Jest dzisiaj 1 stycznia, a u nich juz 2 stycznia. Pewnie śpieszy sie im do następnych przegranych wyborów. www.koloakademickie.republika.pl/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zeg07 Re: KAPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 22:01 Dziękuję za reklamę strony:) Może sobie przestawisz zegar systemowy!!! Bo z Niego jest brana data!! to nie będziesz się musiał martwić o Nasza wygraną:) A do tego pokaż inne kwiatki... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: KAPO 01.01.06, 22:13 A kto bierze datę z systemu komputera - powinna być brana z serwera. A kwiatek to adres spotkań - ul Moniuszki, a chyba PO jest teraz na Kościuszki. Chyba, że na stronie PO w Łodzi kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: KAPO IP: 195.69.82.* 01.01.06, 23:11 > A kto bierze datę z systemu komputera Ten, ktory nie ma dostepu do skryptow, madralo niewydarzony. Zreszta lepiej sie juz w temacie daty nie odzywaj jak nie umiesz sobie jej nawet ustawic. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: KAPO 01.01.06, 23:14 Ty sobie ustaw większą kulture w pisaniu. Tyle masz tylko do powiedzenia - to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: KAPO IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 01.01.06, 23:29 > Tyle masz tylko do powiedzenia A co mam ci wiecej powiedziec, kryptodysydencie? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: KAPO 01.01.06, 23:41 Nie wiedziałem, że żyjemy w państwie rządzonym autokratycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: KAPO 01.01.06, 22:55 A gdzie dział - "Naszym Zdaniem"? "Kolejny dział na Stronie Koła Akademickiego. "Naszym Zdaniem" tu będziemy umieszczać opinie członków Naszego Koła na temat Bieżących wydarzeń Politycznych i nie tylko." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeg07 Re: KAPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 22:03 Acha i widze że mamy stałego czytelnika, Bardzo Mnie to Cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: KAPO 01.01.06, 22:17 Bardziej by mnie cieszyło, gdyby była bardziej dopracowana. Zeg07 jest jak się domyślam autorem tego dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: KAPO 01.01.06, 22:31 A jest co robić, dział linki straszy pustką, za to gdy będziemy chcieli się dowiedzieć czym są 4 x TAK dla Polski to dowiemy się, że przykro nam, ale taka strona nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: KAPO 01.01.06, 22:33 Jeżeli taką amatorszczyznę prezentuje Koło Akademickie, to może lepiej dla nas, że przegrali wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: KAPO IP: *.mnc.pl 01.01.06, 23:16 Przestań sie ciskać, pomyliłeś się i przyjmij to jak mężczyna. na Twoim miejscu po prostu bym zabrał płaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: KAPO 01.01.06, 23:23 Masz racje pomyliłem się bo nie sądziłem, że da się na to tak szybko złapać. Po cholerę zamieszczać na siłę datę na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: KAPO 01.01.06, 23:25 To troche tak, jak z tym legendarnym już..."masz rację, masz rację..ale u Was i tak biją murzynów"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: KAPO IP: *.mnc.pl 01.01.06, 23:37 To ja też w temacie: www.mnc.pl/~bart/nudy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSuar Re: KAPO IP: *.toya.net.pl 01.01.06, 23:44 Lennon był Żydem i to tak naprawdę naszego lennonka1 dobija, frustruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSuar Re: KAPO IP: *.toya.net.pl 01.01.06, 23:47 Czerpie wzory z ciebie, niedoscigły mistrzu! Chociaz dorownac ci w upierdliwosci nikt nie jest w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSuar Re: KAPO IP: *.toya.net.pl 01.01.06, 23:53 To zupełnie jak z tobą. Dziewczyny licza na "coś", a tutaj pełna klapa,żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: KAPO IP: 195.69.82.* 02.01.06, 00:27 lennon1 napisał: > Tylko tyle. Liczyłem na więcej. Twoje 5 slow to dopiero jest "tyle". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejter Re: KAPO IP: *.toya.net.pl 01.01.06, 23:27 abstrahujac od waszej dyskusji...zobaczcie na watek "I Ty zaplacisz za becikowe" Proponuje nowy tytul - "I Ty zaplacisz za jeszcze drozsze becikowe uchwalone glosami PO" Czy nikt nie widzi tutaj zadnego zderzenia programu przedwyborczego z gierka PO majaca na celu pstrykniecie w nos p. marcinkiewiczowi naszym kosztem? a pomyslec, ze do glosowania nad becikowym uwazalem po za jedyna partie na ktora moglbym zaglosowac...ale juz nie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: KAPO IP: 195.69.82.* 01.01.06, 23:27 A teraz, tak w ramach podsumowania: Jestes beznadziejny. Zabierasz na tym forum glos wlasciwie tylko jesli ma to jakikolwiek zwiazek z polityka. Oczywiscie nie szczedzac jadu. Jak nie czerwona pajeczyna, Leszek Miller i Peczak to teraz KAPO. Kazdemu dzialowi strony musiales oczywiscie poswiecic po jednym poscie, bo tak ci sie spieszylo strasznie, zeby sie na goraco dzielic wrazeniami z przegladania strony. Na dokladke osmieszyles sie w kwestii zegara. Zalatw sobie jakiegos lekarza albo lecz kompleksy w inny sposob. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: KAPO IP: 195.69.82.* 01.01.06, 23:55 lennon1 napisał: > Może polecisz mnie swojemu? "Tyle masz tylko do powiedzenia - to mało" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: KAPO IP: 195.69.82.* 02.01.06, 00:26 lennon1 napisał: > Co jeszcze nauczyłeś się powtarzać? Bije od ciebie elokwencja. Ide porozmawiac z pudelkiem styropianu. Odpowiedz Link Zgłoś
gray lol 02.01.06, 08:19 panie ignorancie, kod html, a także zawarte w nim skrypty java, renderowane... o, przepraszam - wykonywane są po stronie klienta. do treści strony się nie odnoszę bo przyczepiłeś się do niej dopiero kiedy okazało się, że odstawiłeś danie dupy zamiast blitzkriegu. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: lol 02.01.06, 08:45 Gratuluję przenikliwości. Jak to robisz, że zawsze masz rację. Musze tylko wszystko odwołać, to co napisałem bo i tak tego nie czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: lol 02.01.06, 08:51 lennon1 napisał: > Gratuluję przenikliwości. Jak to robisz, że zawsze masz rację. nie wiem. a ty wiesz, jak robisz, że zazwyczaj racji nie masz? może tak, że piszesz niezależnie czy się znasz czy nie? zupełnie jak ci anestezjolodzy od GG - pojęcie żadne ale krzyk na całe gardło. żenujące. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: lol 02.01.06, 09:08 To mamy wiele wspólnego, bo ty też piszesz bez względu, czy się znasz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: lol IP: 195.69.82.* 02.01.06, 12:16 "Jestes glupi" "Sam jestes glupi" "A ty jestes glupszy" Odpowiedz Link Zgłoś