lea 16.05.03, 16:48 baw się dobrze w górach. tylko nie przesadzajcie, bo to będzie wasza ostatnia wycieczka. i trzymaj za mnie przez chwilę kciuki w poniedzałek między 12.30 a 13.00. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: do Geo /wycieczkowo/ 16.05.03, 19:53 No ładnie, Geo jedzie w góry ;-) i nic się nie pochwalił? Miłego wypoczynku Geo, a Lea ja potrzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m no ładnie... 17.05.03, 21:49 O mnie Lea znuf zapomniała... buuu ;) A to ja się będę musiała z Geo męczyć 4 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: no ładnie... 17.05.03, 22:13 męczyć??!! no ładnie... zobaczymy kto Ci zrobi ten masaż:P ______________________ Wracam w środę wieczorem...ale będzie Forum do czytania:-) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: no ładnie... 17.05.03, 22:16 geograf napisał: > zobaczymy kto Ci zrobi ten masaż:P -- Hm. Czy ja o czymś nie wiem :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: no ładnie... 17.05.03, 22:23 zapewne nie wiesz dokąd jedziemy: Gliczarów Górny. Ktoś wie gdzie to jest??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: no ładnie... 17.05.03, 22:50 geograf napisał: > zapewne nie wiesz dokąd jedziemy: > Gliczarów Górny. > > Ktoś wie gdzie to jest??:-) Z pamięci Jadąc od Krakowa zakopianką - bodajże odjazd w lewo za Białym Dunajcem. Albo gdzieś od Białki Tatrzańskiej niedalek Kotelnicy. Zdaje się, że gdzieś tam pzrejażdżałem szukając odmiennej drogi z Białki do Zakopanego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: do Geo /wycieczkowo/ IP: 195.117.244.* 18.05.03, 12:57 Geo masazysta:-)))TY PERWERSIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: do Geo /wycieczkowo/ 18.05.03, 18:28 buauhahahaahhahaha masażysta! PS Bartuch naucz się wreszcie nawigacji Forum i komentarze pisz pod danym postem :P Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: do Geo /wycieczkowo/ 19.05.03, 19:50 przeprasza, że zapomniałam droga M. mam nadzeje ze dobrze się bawiliście :P ja też cem masaż... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Wróciłem :-) 21.05.03, 21:19 Jeszcze ktoś chce mieć całą panoramę Tatr jak na dłoni-niech wynajmnuje pokoje tylko w Gliczarowie Górnym:-) Wróciłem-wypoczęty. Brakowało mi miasta:-) Dziękuję za to, ze tęskniliście, teraz musze brać się za czytanie:-) P.S. Bartuch-koleżanki podobno BARDZO zadowolone...Lea-jeszcze się umówimy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: Wróciłem :-) 21.05.03, 22:21 geograf napisał: > Jeszcze ktoś chce mieć całą panoramę Tatr jak na > dłoni-niech wynajmnuje pokoje tylko w Gliczarowie Górnym:-) Z Murzasichla ładniejsza > > Brakowało mi miasta:-) ZBOCZENIEC!!! PSYCHOPATA!!! Może należałoby go ubrać w kaftanik z baaaaaaaardzo długimi rękawkami? Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: Wróciłem :-) 22.05.03, 17:55 geograf napisał: >...Lea-jeszcze się umówimy;-) > >z Tobą zawsze, Geo... Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Ja chcę w góry!!! 22.05.03, 18:05 Było bosko!! I wcale za żadnym miastem nie tęsknię!! Masaż był genialny, geo-profesjonalistą! I niestety ku niezadowoleniu niektórych forumowiczów śpieszę donieść: zadnej perwersji nie było!!!! :P Gliczarów piękny: całe Tatry jak na dłoni. Czysto, cicho, genialnie. polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Ja chcę w góry!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.05.03, 18:35 A gdzie chodziliście? Jakaś relacja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ja chcę w góry!!! 23.05.03, 15:39 poniekąd standardowo: Kościeliska z jaskinią Mroźną i Smoczą Jamą (zawsze chciałem wspinać się w takiej pozycji po łańcuchach, jak tam:-))) Gąsienicowa- w połowie zejścia żółtym szlakiem zaczął lać (dosłwoenie: LAĆ) deszcz, który przerodził się w burzę, zejście chmur, aż widoczność ograniczała się do 20 metrów... deszcz nie rpzestał padać do środy południa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Iiiiii tam Mroźna! Mylna to jest coś! (n/tx) 23.05.03, 20:18 Weź pod uwagę że jak na licealistów przystało większość osób wybrała się w Tatry w adidasach lub (o zgrozo!) trampkach. Tu jst kilka zdjęć, chociaż u nas lał deszcz i nie było takiego słońca. republika.pl/mwladys/dzien8.html Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: Iiiiii tam Mroźna! Mylna to jest coś! (n/tx) 23.05.03, 21:01 marjory_m napisała: > Weź pod uwagę że jak na licealistów przystało większość osób wybrała się w > Tatry w adidasach lub (o zgrozo!) trampkach. BEZ KOMENTARZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m mało tego.... 23.05.03, 21:06 Jedna dziewczynka na zbiórkę pszyszła w obcasach i chwaliła sie że na 11 bluzek i martwiła sie czy nie za mało (przpominam: wycieczka 4 dniowa). Do tego panienki znudzone wycieczkami robiły sobie wieczorami dyskoteki(murowana stodoła, jakiś marny sprzęci typu "jamnik") Oto właśnie licealiści ;( i to z mojej klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: mało tego.... 23.05.03, 21:24 I to jest właśnie powód, dla którego omijam wycieczki szkolne taaaakim dużym łukiem. A ty jesteś baaaaardzo dzielna skoro się z nimi wybrałaś. Dużo już takich świecących krążków nad głową Ci lata? Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: mało tego.... 23.05.03, 21:32 kicia7 napisała: > I to jest właśnie powód, dla którego omijam wycieczki szkolne taaaakim dużym > łukiem. A ty jesteś baaaaardzo dzielna skoro się z nimi wybrałaś. Dużo już > takich świecących krążków nad głową Ci lata? Nie nazwałabym tego "dzielnością". Raczej nie miałam wyboru. Cały czas spędziłam w wąskim gronie osób które się lubią i potrafią odnaleźć w takiej sytuacji. Krążków nie zaobserwowałam zadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf zapomniałaś 23.05.03, 22:44 o tym, ze ta sama dziewczyna przez wąwóz Kraków i Jamę Smoczą przeszła w kremowych jeansach... druga miała jasnoniebieskie:P Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: zapomniałaś 25.05.03, 17:41 głupi(a) ma zawsze szczęście. Jedynie odrobine pokropione nogawki (wczesniej podwinięte). resztę pozostawię milczeniem, bo szkoda komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: zapomniałaś 24.05.03, 17:59 Pamiętem jej wrzask w mroźnej... Nie że się ślizga, złamała nogę, nie może przez coś przejść czy się boi. Stała się rzecz straszna, nie do pomyślenia, skandal! Spadła jej na głowę kropla ze sklepienia! ojej Odpowiedz Link Zgłoś
geograf tyle, że przy moich 193 centymetrach... 23.05.03, 22:46 ...nawet jaskinia Mroźna była za ciasna i za niska... ale były atrakcje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: tyle, że przy moich 193 centymetrach... 23.05.03, 23:28 geograf napisał: > ...nawet jaskinia Mroźna była za ciasna i za niska... > > ale były atrakcje:-) Ach, ta dzisiejsza młodzież. Mój Ślubny, nie mniejszy od ciebie, przelazł i Mroźną i Mylną (kilka razy) i nie narzekał. No fakt, momentami musiał się dobrze poskładać, ale był dzielny i słowa nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: tyle, że przy moich 193 centymetrach... 24.05.03, 18:14 210 w trampkach... wszyscy wiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: Ja chcę w góry!!! 24.05.03, 17:52 Zapomniałes o ślizgu w wąwozie kraków i totalnej mgle nad czarnym stawem Odpowiedz Link Zgłoś