29.11.01, 19:39
Kocice są przyjemnymi stworzonkami. Każda potrafi patrzeć na ciebie tak, że się
rozpłyniesz.
Obserwuj wątek
    • kropka. Re: kocice i kocurki 29.11.01, 19:46
      I o to chodzi, Julasku!
      Ale kocurki też są niczego sobie...mrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmr...
      miau
    • willybob Re: kocice 29.11.01, 23:33
      maja ostre pazurki i wylewaja sok na dywan.pozdr
      • montes Re: kocice 30.11.01, 00:03
        Miau.Coś ty kotku miał.Miałem ja miseczkę mleczka.....A od kiedy koty piją sok?
        • Gość: BartekM Re: kocice IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 22:02
          Znam koty, a właściwie jedną kocicę która uwielbia Martini.?
        • willybob Re: kocice 01.12.01, 16:23
          montes napisał(a):

> Miau.Coś ty kotku miał.Miałem ja miseczkę mleczka.....A od kiedy koty piją sok?
          To właściwie niebyła kocica tylko żabka!ale pazurki też ma ostre,więc już wogóle
          niewiem co się dzieje bo podobno żabki niemają pazurków a ona ma i to całkiem
          ostre i kiedy ich używa to ja zamieniam się w kota bo jak wszystkie kotki
          zaczynam mruczeć.pozdr

• kropka. Re: kocice 30.11.01, 00:15
        A skąd wiesz?
        Nie na dywan, tylko na wykładzinę :((
        • ninna Re: kocice 30.11.01, 09:23
          Mi raz nawet na lozko... myslalam, ze udusze. Ale jak tu udusic zwierzatka z
          takimi oczkami i taka minka??

mrrrrrrrrau
          //NINNA
    • jasam Re: kocice 30.11.01, 00:23
      Co wy tu o kotach ?????
      A ja już widziałem oczami wyobraźni nasze forumowe kocice.
      No i znów kobiety wywiodły mnie w las.
      A mój kot stał się straszliwym głodomorem. Na dodatek jak sroka podkrada jakis
      drobiazg i turla go po podłodze. Jest to wspaniały efekt zwłaszcza ok. 3 w nocy.
      pozdr. dla kocic i właścicieli kotów
      • scarry Re: kocice 30.11.01, 10:06
        koteczki pozdrawiam was serdecznie! witam julasa79
        • scarry Re: kocice 30.11.01, 12:38
          kotki i kocice są bardzo milutkie zwłaszcza gdy chca coś od człowieka...Fajnie
          jest przytulić sie do ciepłego, puszystego kociaka!
          • kropka. Re: kocice 30.11.01, 23:56
            Zapytałam pewnego faceta, dlaczego kobiety są często określane mianem kotka,
            kociak, koteczek.
            - bo jesteście mięciutkie, cieplutkie i macie ostre pazurki - odpowiedział.
            - A wy, dlaczego kocurki?
            - bo z wiosną dostajemy kociego rozumu.
            I coś w tym jest.
            Pozdrawiam
            • Gość: geograf Re: kocice IP: 10.0.219.* 01.12.01, 19:22
              mam pytanie:
              czy ten watek miał mieć w założeniu podtekst stosunki płci do siebie (no dobrze-
              erotyczny), czy może informacyjno-chwalebny (czyli: czy może chcieliści sie
              pochwalić waszymi ulubieńcami??)
              • montes Re: kocice 02.12.01, 19:27
                Odpowiadam bardzo prędko!Julas79 ma od niedawna śliczną koteczkę,która jest
                strasznie niegrzeczna(lub jak wolisz grzeszna)ale tak bardzo kochana,że nie do
                ukarania!Jasne!?Pozdrowienia
            • Gość: JOLKA Re: kocice IP: 10.129.132.* 01.12.01, 21:04
              Kropeczko nie dodawaj sobie splendoru! Znamy sie przeciez. Na kociaka trzeba
              mieć kochanie wygląd, no i wiesz ......nasi znajomi...... .Daj spokój nie rób
              sobie obciachu, idz do fryzjera i kosmetyczki, a potem pogadamy.
              Oj, kropcia Kropcia nie pomoże lila róż .........
              Całuski!!!!!!!!!!!!!
              • zamek Re: kocice 02.12.01, 02:53
                Kropko., co robić?!
                Flipom można wtłuc względnie potrzymać przy rzucaniu uroków, a JEJ? Przecie w
                sumie kobieta (choć pąkla!!!), a kobiety nawet kwiatem... Poradź, proszę!
                Policzysz się z nią sama, czy mam siodłać rumaka i w jasyr z nią?
                Pozdrowienia :))
                • kropka. Re: kocice 02.12.01, 11:23
                  Spokojnie zamek, z tej JOLKI taka kobieta, jak z koziej .... waltornia.
                  Faktycznie znamy się. To jerzyk vel MAX.
                  Teraz rozumiem skąd ten charakter. Ma kłopoty z identyfikacją płciową.
                  To poważny problem, zamek.
                  Nie walimy. Szkoda brudzić rąk.
                  Pozdrowionka
                  • zamek Re: kocice 02.12.01, 12:20
                    Kurcze, faktycznie, taka pora, że IP nie dojrzałem... No to ignor na
                    obywatela/obywatelkę.
                    Pozdrawiam :)
                  • Gość: Jola Re: kocice IP: 10.129.132.* 03.12.01, 00:28
                    kropka. napisał(a):

> Spokojnie zamek, z tej JOLKI taka kobieta, jak z koziej .... waltornia.
                    > Faktycznie znamy się. To jerzyk vel MAX.
                    > Teraz rozumiem skąd ten charakter. Ma kłopoty z identyfikacją płciową.
                    > To poważny problem, zamek.
                    > Nie walimy. Szkoda brudzić rąk.
                    > Pozdrowionka

Kropa daj spokoj. Przeciez nie o to chodzi.Nie twierdze że jestes glupia
                    kobitka.Ale po co sie przejaskrawiasz. Szalejesz po watkach i masz na wszystko
                    panaceum.Po jakiego diabła ukrywasz nasza znajomośc.Tak kochałas Jurka a teraz
                    najeżdżasz.Przeciez wiesz że stad nadaje wielu naszych wspólnych przyjaciól
                    Nieładnie, bardzo nieładnie.
                    Nie spodziewałam sie
                    Jola
                    • julas79 Re: kocice 03.12.01, 15:38
                      Co tu się kurwa dzieje!!!!!!!!
                      Chcecie sobie poubliżać to możecie do siebie mailować. Macie jakiś problem to
                      napiszcie do Kasi lub innej takiej z czasopisma dla dzieci.

Wracając do wątku - małą kotkę (wygląda jak z reklamy whiskasa) dostałem od
                      znanej wszem i wobec montes. Tak się zastanawiam czy miało to być panaceum na
                      moje zestresowanie i generalne zdenerwowanie na cały świat.

• scarry Re: kocice 03.12.01, 15:47
                        dlaczego oddałeś kotkę montes! ona będzie dawała jej martini zamiast mleka!
                        • julas79 Re: kocice 03.12.01, 16:01
                          scarry napisał(a):

> dlaczego oddałeś kotkę montes! ona będzie dawała jej martini zamiast mleka!

Przeczytaj dokładnie moją poprzednią wypowiedź. Napisałem "dostałem od" a
                          nie "oddałem". Co prawda momentami Kia doprowadza mnie do szewskiej pasji.

• scarry Re: kocice 04.12.01, 14:37
                            sorry za pomyłke, obiecuje uwazniej czytać to co piszesz. Pozdrowy!
                          • scarry Re: kocice 04.12.01, 14:39
                            W sobote poznałam pewnego kocurka ślady po jego pazurkach mam do dziś na prawym
                            policzku!
                            • large99 Re: kocice 05.12.01, 09:09
                              hehe, aż tak ostro?
                              Najlepiej poznawac dobrye kocurki, takie nie robią śladów.
                              A jak już w tym temacie to wejdźcie na moją kocią stronkę www.koty.maxi.pl
                              Zobaczycie tam kocurki, kotki, koty, kociska i inne potworki ;-)
                              • perry. Re: kocice 05.12.01, 09:17
                                Rany, large99, Ty jesteś EXTRALARGE!!! :-)))

Zaraz podeślę ten link mojej qmpeli - "kociarze", kilka całusków mam dzisiaj
                                jak w banku! :-)

Dzięki & pozdroovka - Perry
                                • large99 kocia stronka 05.12.01, 17:04
                                  hehe....... coś w waszym temacie co?
                                  Nie mów ze jestem EXSTRA, bo mnie nie znasz i możesz się zawieść :-)
                                  A tak poza tym, to mało loodzi pisze w tym wątku... szkoda

Pozdrawienia
                                  Właściciel wortalu www.koty.maxi.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka