julas79 29.11.01, 19:39 Kocice są przyjemnymi stworzonkami. Każda potrafi patrzeć na ciebie tak, że się rozpłyniesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: kocice i kocurki 29.11.01, 19:46 I o to chodzi, Julasku! Ale kocurki też są niczego sobie...mrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmrmr... miau Odpowiedz Link Zgłoś
willybob Re: kocice 29.11.01, 23:33 maja ostre pazurki i wylewaja sok na dywan.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: kocice 30.11.01, 00:03 Miau.Coś ty kotku miał.Miałem ja miseczkę mleczka.....A od kiedy koty piją sok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartekM Re: kocice IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 22:02 Znam koty, a właściwie jedną kocicę która uwielbia Martini.? Odpowiedz Link Zgłoś
willybob Re: kocice 01.12.01, 16:23 montes napisał(a): > Miau.Coś ty kotku miał.Miałem ja miseczkę mleczka.....A od kiedy koty piją sok? To właściwie niebyła kocica tylko żabka!ale pazurki też ma ostre,więc już wogóle niewiem co się dzieje bo podobno żabki niemają pazurków a ona ma i to całkiem ostre i kiedy ich używa to ja zamieniam się w kota bo jak wszystkie kotki zaczynam mruczeć.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: kocice 30.11.01, 00:15 A skąd wiesz? Nie na dywan, tylko na wykładzinę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ninna Re: kocice 30.11.01, 09:23 Mi raz nawet na lozko... myslalam, ze udusze. Ale jak tu udusic zwierzatka z takimi oczkami i taka minka?? mrrrrrrrrau //NINNA Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: kocice 30.11.01, 00:23 Co wy tu o kotach ????? A ja już widziałem oczami wyobraźni nasze forumowe kocice. No i znów kobiety wywiodły mnie w las. A mój kot stał się straszliwym głodomorem. Na dodatek jak sroka podkrada jakis drobiazg i turla go po podłodze. Jest to wspaniały efekt zwłaszcza ok. 3 w nocy. pozdr. dla kocic i właścicieli kotów Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: kocice 30.11.01, 10:06 koteczki pozdrawiam was serdecznie! witam julasa79 Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: kocice 30.11.01, 12:38 kotki i kocice są bardzo milutkie zwłaszcza gdy chca coś od człowieka...Fajnie jest przytulić sie do ciepłego, puszystego kociaka! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: kocice 30.11.01, 23:56 Zapytałam pewnego faceta, dlaczego kobiety są często określane mianem kotka, kociak, koteczek. - bo jesteście mięciutkie, cieplutkie i macie ostre pazurki - odpowiedział. - A wy, dlaczego kocurki? - bo z wiosną dostajemy kociego rozumu. I coś w tym jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: kocice IP: 10.0.219.* 01.12.01, 19:22 mam pytanie: czy ten watek miał mieć w założeniu podtekst stosunki płci do siebie (no dobrze- erotyczny), czy może informacyjno-chwalebny (czyli: czy może chcieliści sie pochwalić waszymi ulubieńcami??) Odpowiedz Link Zgłoś
montes Re: kocice 02.12.01, 19:27 Odpowiadam bardzo prędko!Julas79 ma od niedawna śliczną koteczkę,która jest strasznie niegrzeczna(lub jak wolisz grzeszna)ale tak bardzo kochana,że nie do ukarania!Jasne!?Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLKA Re: kocice IP: 10.129.132.* 01.12.01, 21:04 Kropeczko nie dodawaj sobie splendoru! Znamy sie przeciez. Na kociaka trzeba mieć kochanie wygląd, no i wiesz ......nasi znajomi...... .Daj spokój nie rób sobie obciachu, idz do fryzjera i kosmetyczki, a potem pogadamy. Oj, kropcia Kropcia nie pomoże lila róż ......... Całuski!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: kocice 02.12.01, 02:53 Kropko., co robić?! Flipom można wtłuc względnie potrzymać przy rzucaniu uroków, a JEJ? Przecie w sumie kobieta (choć pąkla!!!), a kobiety nawet kwiatem... Poradź, proszę! Policzysz się z nią sama, czy mam siodłać rumaka i w jasyr z nią? Pozdrowienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: kocice 02.12.01, 11:23 Spokojnie zamek, z tej JOLKI taka kobieta, jak z koziej .... waltornia. Faktycznie znamy się. To jerzyk vel MAX. Teraz rozumiem skąd ten charakter. Ma kłopoty z identyfikacją płciową. To poważny problem, zamek. Nie walimy. Szkoda brudzić rąk. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: kocice 02.12.01, 12:20 Kurcze, faktycznie, taka pora, że IP nie dojrzałem... No to ignor na obywatela/obywatelkę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: kocice IP: 10.129.132.* 03.12.01, 00:28 kropka. napisał(a): > Spokojnie zamek, z tej JOLKI taka kobieta, jak z koziej .... waltornia. > Faktycznie znamy się. To jerzyk vel MAX. > Teraz rozumiem skąd ten charakter. Ma kłopoty z identyfikacją płciową. > To poważny problem, zamek. > Nie walimy. Szkoda brudzić rąk. > Pozdrowionka Kropa daj spokoj. Przeciez nie o to chodzi.Nie twierdze że jestes glupia kobitka.Ale po co sie przejaskrawiasz. Szalejesz po watkach i masz na wszystko panaceum.Po jakiego diabła ukrywasz nasza znajomośc.Tak kochałas Jurka a teraz najeżdżasz.Przeciez wiesz że stad nadaje wielu naszych wspólnych przyjaciól Nieładnie, bardzo nieładnie. Nie spodziewałam sie Jola Odpowiedz Link Zgłoś
julas79 Re: kocice 03.12.01, 15:38 Co tu się kurwa dzieje!!!!!!!! Chcecie sobie poubliżać to możecie do siebie mailować. Macie jakiś problem to napiszcie do Kasi lub innej takiej z czasopisma dla dzieci. Wracając do wątku - małą kotkę (wygląda jak z reklamy whiskasa) dostałem od znanej wszem i wobec montes. Tak się zastanawiam czy miało to być panaceum na moje zestresowanie i generalne zdenerwowanie na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: kocice 03.12.01, 15:47 dlaczego oddałeś kotkę montes! ona będzie dawała jej martini zamiast mleka! Odpowiedz Link Zgłoś
julas79 Re: kocice 03.12.01, 16:01 scarry napisał(a): > dlaczego oddałeś kotkę montes! ona będzie dawała jej martini zamiast mleka! Przeczytaj dokładnie moją poprzednią wypowiedź. Napisałem "dostałem od" a nie "oddałem". Co prawda momentami Kia doprowadza mnie do szewskiej pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: kocice 04.12.01, 14:37 sorry za pomyłke, obiecuje uwazniej czytać to co piszesz. Pozdrowy! Odpowiedz Link Zgłoś
scarry Re: kocice 04.12.01, 14:39 W sobote poznałam pewnego kocurka ślady po jego pazurkach mam do dziś na prawym policzku! Odpowiedz Link Zgłoś
large99 Re: kocice 05.12.01, 09:09 hehe, aż tak ostro? Najlepiej poznawac dobrye kocurki, takie nie robią śladów. A jak już w tym temacie to wejdźcie na moją kocią stronkę www.koty.maxi.pl Zobaczycie tam kocurki, kotki, koty, kociska i inne potworki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: kocice 05.12.01, 09:17 Rany, large99, Ty jesteś EXTRALARGE!!! :-))) Zaraz podeślę ten link mojej qmpeli - "kociarze", kilka całusków mam dzisiaj jak w banku! :-) Dzięki & pozdroovka - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
large99 kocia stronka 05.12.01, 17:04 hehe....... coś w waszym temacie co? Nie mów ze jestem EXSTRA, bo mnie nie znasz i możesz się zawieść :-) A tak poza tym, to mało loodzi pisze w tym wątku... szkoda Pozdrawienia Właściciel wortalu www.koty.maxi.pl Odpowiedz Link Zgłoś