aard 10.09.03, 13:02 Skoro potrafi wyskoczyć z tak kontrowersyjnym wątkiem... Dzierżbór Micinek i napoje wyskokowe!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: MICIN WYSKOCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 10.09.03, 13:13 Taki juz jest ten nasz maly Micinek:-)))Gdzie ona miesci tyle alkoholu.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: MICIN WYSKOCZNIĄ??????!!!!!!!!!!!!! 10.09.03, 13:15 A może wytłocznią? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wytłocznią? 10.09.03, 13:40 hubar napisał: > A może wytłocznią? Jeśli tak, to ja poproszę!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wytłocznią? 10.09.03, 13:54 aard napisał: > Jeśli tak, to ja poproszę!! :-) -- A ile tłoczeń trzeba, aby cos dobrego z Ciebie było? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Policzmy 10.09.03, 14:13 hubar napisał: > aard napisał: > > Jeśli tak, to ja poproszę!! :-) > -- > A ile tłoczeń trzeba, aby cos dobrego z Ciebie było? ;-) Jeśli tłoczeń dokonywałaby Micinek, to ja bym w żaden sposób nie ograniczał ich liczby. Wprost przeciwnie. Dzierżbórr wtłaczanie do głowy i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin MICIN ODSKOCZNIĄ!!!!!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 16:26 Od szarej rzeczywistości, na ten przykład;-))) Aardzik- ja i kontrowersyjny wątek?? W życiu! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Micin Micinkiem!!! 11.09.03, 10:41 Gość portalu: micin napisał(a): > Od szarej rzeczywistości, na ten przykład;-))) Niom, to prawda, zwłaszcza jeśli dodać do tego Twoją Księżniczkę (ucałuj ją ode mnie, co?) > Aardzik- ja i kontrowersyjny wątek?? W życiu! ;-)))) Nie no, skąd... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: MICIN WYSKOCZNIŃ??????!!!!!!!!!!!!! 11.09.03, 10:53 Oj, Zawzietusku, Zawzietusku... Odpowiedz Link Zgłoś