Dodaj do ulubionych

Carte Blanche

IP: *.lubin.vectranet.pl 25.08.09, 19:14
Ja byłem W Carte Blanche kilka krotnie i bardzo mi sie podobało, a co zapytacie?
Przede wszystkim atmosfera.Można tam przyjść z kim się chce lub samemu i ma się pewność, że będzie się miało zapewnioną miłą i co dla mnie bardzo ważne intymną atmosferę.Kawę czy herbatę można wypić wszędzie , podobnie jest z posiłkami, ale tam smakuje mi wszystko włśnie przez oryginalną, wyciszoną aurę która działa na wszystkich, wierzcie mi pięknie polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Carte Blanche IP: *.lubin.vectranet.pl 25.08.09, 19:16
      Ja byłem W Carte Blanche kilka krotnie i bardzo mi sie podobało, a co zapytacie?
      Przede wszystkim atmosfera.Można tam przyjść z kim się chce lub samemu i ma się pewność, że będzie się miało zapewnioną miłą i co dla mnie bardzo ważne intymną atmosferę.Kawę czy herbatę można wypić wszędzie , podobnie jest z pco zapytacie?
      Przede wszystkim atmosfera.Można tam przyjść z kim się chce lub samemu i ma się pewność, że będzie się miało zapewnioną miłą i co dla mnie bardzo ważne intymną atmosferę.Kawę czy herbatę można wypić wszędzie , podobnie jest z posiłkami, ale tam smakuje mi wszystko włśnie przez oryginalną, wyciszoną aurę która działa na wszystkich, wierzcie mi polecam to wyjątkowe miejsce -pięknie -państwu *)osiłkami, ale tam smakuje mi wszystko włśnie przez oryginalną, wyciszoną aurę która działa na wszystkich, wierzcie mi polecam to wyjątkowe miejsce -pięknie -państwu *)
      • Gość: bbb Re: Carte Blanche IP: *.zb.lnet.pl 03.09.09, 18:43
        to chyba lokal z najgorszą obsługą w mieście, w zasadzie to obowiązuje tam
        niemal samoobsługa, do tego usyfione filiżanki, mylone zamówienia,
        nieestetycznie podane napoje... i ta kelnerzyca o wdzięku córki Steviego Wondera!
    • Gość: wyśmielity Carte Blanche IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.10, 23:21
      ignoruję tą opinię ponieważ wiem ze to nieprawda:)
      "kelnerzyca" co to?
      słowotwórstwo?
      Naleśniczki i herbata mmmm miodek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka