Dodaj do ulubionych

Botanik Platinum

09.04.18, 22:37
Czy ktoś był w tym hotelu w 2017 roku. Wprawdzie znalazłem sporo opinii, ale z 2017 to głównie obcojęzyczne. Z tych opinii wynika, że standard usług znacznie się obniżył, doszło bowiem do połączenia dwóch hoteli tj z Botanik Hotel. I to podobno nie wyszło Platinum na dobre. Poszukuję więc opinii od osób, które tam były. Interesuje mnie wszystko od tego czy jest problem np. z leżakami, z dostępem do restauaracji ala carte, czy warto z nich skorzystać, jak wygląda system rezerwacji, czy są z tym jakieś problemy, kolejki? Czy są kolejki do barów, jaki alkohol jest serwowany lokalne, czy może importowane trunki, plaża żwirowa, ale czy są potrzebe buty, czy w pokojach tzw. rodzinych składających sie z dwóch pomieszczeń, w pokojach dzieci są okna, na którą stronę wychodzą balkony itp.
Obserwuj wątek
    • supermario78 Re: Botanik Platinum 21.04.18, 00:32
      Mnie bardziej ciekawią opnie z 2018. Byliśmy w tym hotelu i uważam, że to jeden z najlepszych w okolicy wraz z sąsiednimi Delphin Deluxe i Mucarnas. Nie sądzę, żeby połączenie wpłynęło na standard usług. Będę w tym sezonie w Botaniku to napiszę więcej. Po długich poszukiwaniach po raz drugi wybór padł na ten hotel. Najlepiej wspominam jedzenie.Restauracje a'la carte to kolejny plus i jest ich sporo w porównaniu do innych hoteli.To będzie drugi pobyt i okazja to spróbowania kolejnej kuchni. Basenów jest sporo, więc każdy znajdzie swój kącik. Plaża średnia i osobiście wolałem korzystać z basenów. No i Botanik jest dokładnie po środku między Side i Alanyą. Jeśli ktoś nie był, to może dojechać obskoczyć dolmuszem oba miejsca.Bliżej jest do Avsallar. Bazar Alara ok. 1 km od hotelu czyli lokalizacja według mnie bardzo dobra.
      • aguska10 Re: Botanik Platinum 07.06.19, 23:34
        i jak opinia o hotelu
    • Gość: justka Re: Botanik Platinum IP: *.play-internet.pl 27.04.18, 18:25
      Też chętnie się dowiem coś więcej o tym hotelu.Ktoś się wybiera w najbliższym czasie ?
    • Gość: marJAN Re: Botanik Platinum IP: 185.186.76.* 03.06.18, 13:03
      Ktoś już wrócił? Interesuje mnie czy można korzystać z wszystkich basenów i restauracji, ala carte będąc w Botanik Platinum lub Hotel& Resort Botanik ? Wiadomo, że Hotel& Resort ma pokoje mniejsze i w starszych budynkach, ale nie ważne. Każdy z hoteli ma swoje restauracje i łącznie jest ich chyba ok 12. Dwa hotele dalej jest kolejny z tej sieci a dokładnie Delphin Deluxe. Podobno w określonych godzinach można skorzystać z infrastruktury Botanika a czy na odwrót też to działa?
    • mikaaan Re: Botanik Platinum 06.01.19, 12:49
      Podbijam.
      Zastanawiam się nad tym hotelem.
      Czy pokój DZX1 od strony lądu jest znośny? Czy lepiej dopłacić do innego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka