Gość: basia IP: *.adsl.inetia.pl 17 lat temu szukam trwałych, ciekawych zapachów do szuflad i szaf - proszę napiszcie gdzie kupujecie i jakich firm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: zapachy do szafy? 17 lat temu Trwałych to nie znam. O tej porze roku do szafy wkładam pigwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo Re: zapachy do szafy? IP: *.chello.pl 17 lat temu Zapewniam - najlepszy zapach, to zapach lawendy, a ten tylko i wyłącznie od olejku lawendowego, np. z Chorwacji. Żaden u nas kupiony syntetyczny, tylko ten z kwiatu lawendy tłoczony. Zapach w szafach OK, a mola żadnego nie ujrzysz. Od kilku lat mam ten zapach, odnawiam kropelkami olejku co jakiś czas w szafach pachnie i mola ani, ani...polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
hazzard Re: zapachy do szafy? 17 lat temu pachnąca szafa, takie saszetki o różnych zapachach, które można kupić w Rossmannie za 2 czy 3 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zapachy do szafy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17 lat temu te saszetkiz rossmanna to słabizna po 2 tyg w szufladzie z bielizna nie czyc juz zapachu...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: zapachy do szafy? 17 lat temu Mam woreczek zapachowy z Pachnącej Szafy, po włożeniu go do szafy nie czuję ŻADNEGO zapachu, niestety (a powonienie mam niezłe). Inne produkty tej firmy sympatyczne, ładnie pachną, ale zapachy są bardzo nietrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-sara Re: zapachy do szafy? 17 lat temu Ja wkładam do szafy świeczki zapachowe. Najlepiej się sprawdzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: zapachy do szafy? 17 lat temu ja kupuję niemieckie chusteczki zapachowe do szaf z Lenora -20 szt. ok. 12zł - u kobiety, co handluje niemiecką chemią. Podobnym zapachowo płynem Lenora płukam ubrania i trzyma się jakieś 5-6 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś