gilgotkaa 17 lat temu Poszukuję pościeli na prezent na święta. Chciałabym żeby miała jakieś motywy związane pokerem: karty lub żetony, ewentualnie inne. Widział ktoś może kiedykolwiek taką w sklepie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gilgotkaa Re: Pościel na prezent 17 lat temu Ewentualnie może orientujecie sie czy są jakieś sklepy internetowe oferujące możliwość stworzenia na zamówienie specjalnej pościeli z wybranym motywem ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: Pościel na prezent 17 lat temu Na allegro widziałam pościel z motywami karcianymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gilgotkaa Re: Pościel na prezent 17 lat temu Na allegro znalazłam jedna ale za 400 zł. Możesz podać linki do tych ktore widzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: Pościel na prezent 17 lat temu To nie takie proste znaleść tego sprzedawcę :-) Szukałam pościeli we wrześniu i przejrzałam bardzo wiele ofert. Jeden sprzedawca wystawia na 1 aukcji 20-30 wzorów. Teraz nie pamiętam u kogo to było ale wśród kwiatków i figur geometrycznych karty były czyms innym i charakterystycznym. Pościele które przeglądałam kosztowały max 100zł. Przejrzyj towar u sprzedawców detalus matipatib duduls1 TwojaNowaModa Swiat_Komety agi2008 Albo napisz do nich pytanie czy posiadają pościel w karty. w chwili kazdy z nich ma wystawione kilkanascie-kilkadziesiat aukcji a w kazdej aukcji nawet i ponad 20 wzorów.... OCZOPLĄSU MOŻNA DOSTAĆ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sta.sta Re: Pościel na prezent 16 lat temu polecam pościel satynowa różowa haftowana fioletowa w paski w kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
makow_04 Re: Pościel na prezent 16 lat temu ładna ta fioletowa, ale do mojego wnętrza nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pościel na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu zakochałam się w tej różowej pościeli... i do tego jeszcze taki kocyk artdecor24.pl/koc-pourpre-aventure-kolekcja-moonlight-160x200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Pościel na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu wow, super pomysł na prezent dla mojej dziewczyny na urodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l;i Re: Pościel na prezent IP: *.ssp.dialog.net.pl 16 lat temu super, może mamie na dzień matki kupie taką piękną pościel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Pościel na prezent IP: *.home.aster.pl 14 lat temu Polecam fają perkalową pościel sprowadzaną, angielską ze sklepu wangielskimstylu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alfred1103 Re: Pościel na prezent 16 lat temu ja osobiście polecam sklep internetowy HomeEsence pl mają super ekskluzywną pościel na każdą okazję i w przystępnych cenach link do sklepu: www.homeessence.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.maciejewicz Re: Pościel na prezent 16 lat temu a ja tylko z satyny bawełnianej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Kuś Re: Pościel na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Pościel na prezent moim zdaniem tylko z bawełny satynowej. Pościel taka jest miła w dotyku i przyjemnie chłodna. Choć również muszę przyznać, że pościel z kory też biorę pod uwagę przy zakupie prezentu dla najbliższych. Osobiście polecam sklep z pościelą KamKryst.pl Mają spory wybór pościeli i są solidni. Pozdrawiam Janina Kuś. Odpowiedz Link Zgłoś
cyunczyki Re: Pościel na prezent 16 lat temu Właśnie ja też uważam ,że na prezent to tylko pościel satynowa.Poza tym sprawdza się i na upalne dni i na chlodniejsze noce. Ja osobiście polecam sklep www.posciel.biz/category/Posciel,i.html sama tam kupowałam na prezent i szybko, solidnie przysłali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienia Re: Pościel na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu faktycznie, byłam na tej stronce, którą ostatnio poleciłaś i jest super. Duży wybór pościeli, ceny też wcale nie z kosmosu. Prawie wszystko mają, i to od ręki nie tak jak w innych sklepach , że na zamówienie i nie wiadomo ile się czeka. Ja także dołaczam do zadowolonych i polecam www.posciel.biz/category/Posciel,i.html Odpowiedz Link Zgłoś
alfred1103 Re: Pościel na prezent 16 lat temu Ja też uważam że jak pościel na prezent to atłasowa ostatnio nabyłem taką na prezent na ślub do siostry żony są bardzo zadowoleni. Gorąco polecam: www.homeessence.pl/posciel-atlasowa-classic-braz-220x200cm---komplet-6-czesciowy-cat-244-id-1737.aspx. Nawet szybka dostawa a w Warszawie możliwość dostarczenia praktycznie o każdej porze dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sac Re: Pościel na prezent IP: *.home.aster.pl 14 lat temu Polecam angielską pościel z perkalu ze sklepu wangielskimstylu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cat Re: Pościel na prezent IP: *.pkobp.pl 14 lat temu Niezwykła pościel - sklep www.wangielskimstylu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_stroz Re: Pościel na prezent 16 lat temu W internecie dostępnych jest wiele interesujących wzorów. Szczególnie polecam: pościeldziecięca satynabawełniana pościel haftowana satyna jedwabna pozdrawiam, Michał Odpowiedz Link Zgłoś
brygida284 Re: Pościel na prezent 15 lat temu A ja satynowej pościeli bym nie kupowała jednak. To znaczy wydaje mi się, że jest kwestią gustu i indywidualnych upodobań to czy dobrze się nam śpi na takiej "śliskiej" pościeli. Bawełniana za to na pewno się każdemu przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: Pościel na prezent 14 lat temu pościel w prezencie to chyba niekoniecznie dobry pomysł... znaczy, to zależy. nawet nie chodzi mi o różne gusta, ale choćby rozmiary kołder/łóżek są bardzo różne, nie zawsze uda się trafić w taki jaki powinien być. Odpowiedz Link Zgłoś