Gość: joanna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22 lata temu jak pozbyc sie mrowek(lesne) ktore zagniezdily sie u mnie w domu, moze znacie jakis sposob, sierodki chemiczne to ostatecznosc mam 2 malych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: mrowki... 22 lata temu Ja sypalam proszek do pieczenia pomieszany z suszonymi drozdzami(tez w proszku).Nienawidze mrowek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: mrowki... 22 lata temu Też kiedyś miałam dom pełen faraonek, właziły do jedzenia...paskudztwo. Przede wszystkim zadbaj o to, żeby nigdzie na wierzchu, na szafkach nie leżało jedzenie. www.tamark.com.pl/strony/i/72.php - tutaj znajdziesz opis produktu, który jest bezpieczny dla dzieci i zwierząt. Koniecznie podpytaj sąsiadów czy u nich też zagnieździły się mrówki. Powinniście wszyscy z nimi walczyć, bo inaczej będą się przemieszczały między mieszkaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: mrowki... 22 lata temu U mnie na mrówki przychodzące tabunami z ogródka pomogło ustawienie płytki GLOBOL (kosztowała ok. 13 zł).Spokój na parę miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy.......... Re: mrowki... IP: *.sympatico.ca 22 lata temu MARY powiedz mi co to za plytka ,na czym to polega .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: mrowki... 22 lata temu Gość portalu: Ciekawy.......... napisał(a): > MARY powiedz mi co to za plytka ,na czym to polega .pozdrawiam Nie, to nie żadna magiczno-radiestetyczna płytka:-)) To po prostu płytka O NAZWIE Globol (to jest cala seria produktow, ale na mrowki działała u mnie własnie płytka). Juz przepisuję:-) : "Płytka do zwalczania owadów - Insektenstrip" , producent Jeyes Deutschland GmbH, dystrybutor Globol Polska sp. z o.o., jest strona internetowa www.globol.pl) Wyjmujesz z folii i stawiasz na takim maleńkim stojaczku. Wot i wsjo. Napisane na niej, że nie nalezy stosować w pomieszcz. z art. spoż, tam, gdzie małe dzieci, itp - ale tak samo jest napisane na wszystkich sprayach na mrowki. Ja się tym przesadnie nie stresuję, stosuję mimo obecności dzieci od chyba 2 lat i działa. Nikomu nic nie dolega:-) Kupiłam w małym sklepiku z "mydłem i powidłem" w Pasażu Ursynowskim w W-wie. Życzę sukcesów Mary_ann Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: mrowki... 22 lata temu U mnie w ganku zobaczyłam niedawno jakieś mrówki i akurat natknęłam się na informację, że proszek do pieczenia działa. Obsypałam cały ganek dookoła, po tygodniu poodkurzałam i jest to skuteczne, nie ma ani jednej mrówki. Odpowiedz Link Zgłoś