IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 23:53
Witam! Czy oprócz zajęć u Koleckiego można pochodzić jeszcze gdzieś na aerobik? A te Panie z Reutta to się przeniosły gdzieś czy zlikwidowały? Chciałabym się zapisać, ale do Mrowki to ciut daleko....
Obserwuj wątek
    • Gość: gimnastyka Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 09:24
      rózne zajęcia ruchowe odbywaja się w Ciechanowskim Ośrodku Edukacji Kulturalnej przy Pułtuskiej 20, niestety te zajęcia są bardzo słabo rozreklamowane, nieudolna pani kierownik powinna się nieco rozwinąć w zakresie marketingu i reklamy, ponieważ uważa, ze wystarczy zamieszczanie informacji na stronie internetowej ośrodka, a czasem w gazecie samorządowej UM, nie każdy w miescie wie, że taka strona istnieje, nie każdy sięga po gazetkę. Były podobno całe lato zajęcia z jogi w parku - za darmo, ale o tym, to sie dowiedziałam na aerobiku na miejscu w ośrodku. O aerobiku też dowiedziałam się poczta pantoflową, od znajomych, które już chodzą tam kolejny sezon. Z tego co wiem, jest też pilates, nauka tańca, a ostatnio leżały ulotki o zajęciach z zumby.
      • Gość: kasia Re: Aerobik IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.10.12, 10:50
        Witam czy mogłabym sie dowiedzieć gdzie można zapisać się Zumbe (może jakiś numer telefonu)
        pozdrawiam
    • Gość: Gosia Re: Aerobik IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.12, 11:42
      Dziękuję za informację! Przyznam szczerze, ze nie wiedziałam o tak bogatej ofercie! Faktycznie zumba rusza od 5 listopada i jutro się zapisuję!
    • Gość: misia Re: Aerobik IP: *.180.47.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.12, 21:19
      we wtorki i czwartki jest aerobic w blaszaku wstęp kosztuje 8 zł jest też szybki aeorobic chyba w poniedziałek , ale nie dam sobie ręki za to uciąć
      • Gość: Alan Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 08:54
        a co wy macie po 100 kg że się na takie rzeczy zapisujecie:)
      • Gość: pilates Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 19:50
        ja polecam pilates w COEK, zajęcia odbywają się dwa razty w tygodniu: poniedziałki i środy od godziny 19.oo , zajęcia prowadzone są przez Panią, która jest rehabilitanktą, a wiec pełen profesjonalizm i bezpieczeństwo,
        pilates wzmacnia i wysmukla mięśnie, uelastycznia ciało, ćwiczenia wykonuje się z koncentracją i skupieniem, nie ma gwałtownych ruchów, a wiec nie występuje ryzyko nadwyrężenia (stawów, kości, mięśni)
        • Gość: ja Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 19:59
          A podajcie ceny bo na stronie nie ma. Ile kosztuje ten Pilates a ile Aerobik?
          • Gość: pilates Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 20:10
            godzina (60 minut) zajęć z pilatesu - 8 zł, zaletą jest to, że płaci się każdorazowo przed zajęciami, nie ma stalego abonamentu, nic więc nie przepada, jeśli nie można przyjść na zajęcia
      • Gość: m Re: Aerobik IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 20:44
        aerobic w blaszaku we wtorek godz. 18. jest zajebiscie. wiem bo bylam. 8 zł. no i cena super. niestety brak reklamy
    • Gość: Gosia Re: Aerobik IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.12, 21:27
      a zumba 10zl za zajecia, podobno potem bedzie mozna wykupic karnet:)
      • Gość: xxx Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 08:12
        Typowa Reklama!!!
        • Gość: Gosia Re: Aerobik IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 10:01
          Zadna reklama!!! ale dla mnie jest roznica miedzy zajeciami za 25 zl a 10! na tym forum to juz o nic nie mozna zapytac zeby nie zostac posadzonym o reklamę... żałosne
          • Gość: ja Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 10:20
            A co Wy się przejmujecie jakimiś głupimi zarzutami. Ja zapytałam o cenę i otrzymałam satysfakcjonującą mnie odpowiedź a wpisy o rzekomej reklamie czy inne które mnie nie interesują olewam...radzę Wam to samo. Po prostu należy nie zwracać uwagi na bezsensowne wpisy i nie reagować to szybko im się znudzi haha.
            • Gość: :) Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 00:05
              Do pań,które chodzą na aerobik w "blaszaku"
              Co to jest szybki aerobik?Szybki ze względu na tempo ćwiczeń czy czas trwania?
              Ktoś pisał,że jest w poniedziałki.
              Nie mam problemu z wagą,ale trzeba podreperować kondycję,a w domu brak motywacji
              do ćwiczeń.
    • Gość: Marta Zumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 20:42
      A kto będzie prowadził zajęcia z Zumby?
      • Gość: raz dwa trzy Re: Zumba IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 09:24
        Szybki dlatego, że tempo jest szybkie. Zajęcia te odbywają się w COEK Studio w poniedziałki i środy od 19.00 do 20.00. Wstęp jednorazowy podobnie jak i na pilates, czy jogę po 8 zł. płatne każdorazowo przed wejściem. Tempo jest dość duże, prawie wszystko na podskoku. Można się nieźle rozruszać. Mnie podoba się to że zmieniają się kroki, ćwiczenia a nie na każdych zajęciach to samo. Zależy kto co woli.
      • wandzia57 Re: Zumba 08.12.12, 21:58
        Zajęcia z zumby to widzę teraz bardzo popularny taniec. Czy zumba jest tańcem czy ćwiczeniem dokładnie nie wiem. Ale zauważyłam, że jest prowadzona i w szkołach tańca w warszawie jak również w klub fitness grodzisk mazowiecki. Żałuję że mając 55 lat odkrywam takie cudowne życie. Dlaczego była komuna i za młodu nie mogłam korzystać z życia tak jak robią to obecni trzydziestolatkowie?
        • Gość: Gosia Re: Zumba IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 09:43
          ale wiek nie ma tu zadnego znaczenia!!! do blaszaka na zajecia przychodza kobiety w naprawdę roznym wieku!! proszę się wybrac chociaz raz a zobaczy Pani, ze 55 lat to rownie dobry czas na zumbe jak 30:)
        • vinda Re: Zumba 10.12.12, 16:57
          Zumba jest świetna i dla wszystkich - prawie zawsze na zajęciach są jakieś panie po pięćdziesiątce, niektóre wymiatają!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka