Dodaj do ulubionych

GOLD MEDIC Gniezno

14 lat temu
Przebywając w Sanatorium Uzdrowiskowym PROMIEŃ w Ciechocinku w dniach; 17 listopada-8 grudnia-nadażyła sie okazja uczestniczenia w pokazie kompletów do spania z wełny owczej.
Te komplety mi bardzo sie podobały,ale zamówiłem tylko narzute z wełny owczej SCARLET 160/200, a jasiek MERYNOS miał byc jako PREZENT..,tak pisze w umowie jaką zawarła moja mama.
Sama narzuta kosztowała 300 zł.
Gdy przyjechalismy do domu 8-go grudnia,, zamówilismy jeszcze jedna taka sama narzute z tym samym PREZENTEM jasiek MERYNOS.Po kilku dniach, przynosi listonosz mamie przesyłkę-odrazu otworzyła przy listonoszu,i stwierdziła że BRAKUJE dwóch jasków,co miały byc PREZENTEM,od razu mama zadzwoniła do pana,z pytaniem gdzie sa te dwa jaski MERYNOS,przesyłka była nie kompletna,przeprosił nas,bo to nie on pakuje lecz inne osoby,i na to konto miał nam przysłac trzy jaski MERYNOS-do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy ich.
Bardzo ciezko jest sie do nich dodzwonic,mama dzwoniła po kilka razy dziennie i nikt nieodbierał,nie widze nawet strony internetowej tej firmy,moze zle szukam to prosze rozwiac moje wątpliwosci-wyskakuje mi sklep GOLD MEDIC,ale ja chce firme ich !!!
Ten pan M.Pawłowski sie jeszcze natrafi na mnie to mu zrobie pokaz przy wszystkich kuracjuszach,nikt nie bedzie nas oszukiwał,i nam mydlił oczu...

Tą sprawę przekazuje do Rzecznika Praw Konsumentów w Warszawie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mariola Re: GOLD MEDIC Gniezno IP: *.polineo.pl 14 lat temu
      Ja zakupiłam pościel w tej firmie półtora roku temu na podobnym pokazie w sanatorium w Krynicy Zdroju,dostałam wszystko zgodnie z zamówieniem.Do dziś jestem z niej bardzo zadowolona,naprawdę towar bardzo dobrej jakości,cudownie się w niej śpi,o wiele lepiej się w niej wysypiam.Uważam,że negatywne wpisy są robione przez nieuczciwą konkurencję.Poleciłam również znajomym zakup w tej firmie i nikt nie ma żadnych zastrzeżeń.
      • Gość: robin Re: GOLD MEDIC Gniezno IP: *.polineo.pl 14 lat temu
        witam,ja również zamówiłem pojedyńczy komplet,w tej firmie w sanatorium w Goczałkowicach przeszło rok temu,jestem bardzo zadowolony,cena niezbyt wygórowana,byłem na wielu pokazach tego typu i ceny mają konkurencyjne.Towar bardzo dobrej jakości.Polecam
        • Gość: gabi Re: GOLD MEDIC Gniezno IP: *.polineo.pl 14 lat temu
          Firma godna polecenia,moja mama zamówiła taki komplet w tej firmie będąc na turnusie w Ustroniu,przesyłka przyszła zgodnie z zamówieniem,ja po pewnym czasie zadzwoniłam aby przysłano mi samą kołdrę z poduszką,nie było żadnych problemów.Jesteśmy bardzo zadowolone.Towar mają naprawdę bardzo dobrej jakości a i ceny bardzo dobre,bo mamy porównanie cenowe gdyż chodzimy na różnego rodzaju pokazy.A jeżeli chodzi o negatywne wpisy to nie warto się czymś takim sugerować bo można je znaleźć na temat każdej firmy.Podsumowując,jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.
          • linn_linn Re: troche powagi 14 lat temu
            Nie wysilaj: i tak widac, ze pisze to jedna osoba. Oj ludzie...
      • Gość: Dagmara Re: GOLD MEDIC Gniezno IP: *.cdma.centertel.pl 14 lat temu
        Kto zna adres i numer telefonu do firmy GOLD MEDIC w Gnieznie ,moze ta pani,ktora zachwala ich wyroby.Moze kupie koldre lub caly komplet.pilnie prosze o odpowiedz.
    • linn_linn Re: informacje wazne PRZED zakupem 14 lat temu
      wyborcza.pl/1,97654,12774293,Jak_sie_bronic_przed_naciaganiem.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka