skarabeusz31
14 lat temu
Przebywając w Sanatorium Uzdrowiskowym PROMIEŃ w Ciechocinku w dniach; 17 listopada-8 grudnia-nadażyła sie okazja uczestniczenia w pokazie kompletów do spania z wełny owczej.
Te komplety mi bardzo sie podobały,ale zamówiłem tylko narzute z wełny owczej SCARLET 160/200, a jasiek MERYNOS miał byc jako PREZENT..,tak pisze w umowie jaką zawarła moja mama.
Sama narzuta kosztowała 300 zł.
Gdy przyjechalismy do domu 8-go grudnia,, zamówilismy jeszcze jedna taka sama narzute z tym samym PREZENTEM jasiek MERYNOS.Po kilku dniach, przynosi listonosz mamie przesyłkę-odrazu otworzyła przy listonoszu,i stwierdziła że BRAKUJE dwóch jasków,co miały byc PREZENTEM,od razu mama zadzwoniła do pana,z pytaniem gdzie sa te dwa jaski MERYNOS,przesyłka była nie kompletna,przeprosił nas,bo to nie on pakuje lecz inne osoby,i na to konto miał nam przysłac trzy jaski MERYNOS-do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy ich.
Bardzo ciezko jest sie do nich dodzwonic,mama dzwoniła po kilka razy dziennie i nikt nieodbierał,nie widze nawet strony internetowej tej firmy,moze zle szukam to prosze rozwiac moje wątpliwosci-wyskakuje mi sklep GOLD MEDIC,ale ja chce firme ich !!!
Ten pan M.Pawłowski sie jeszcze natrafi na mnie to mu zrobie pokaz przy wszystkich kuracjuszach,nikt nie bedzie nas oszukiwał,i nam mydlił oczu...
Tą sprawę przekazuje do Rzecznika Praw Konsumentów w Warszawie !!!