kropka251 21 lat temu Mysle nad elektroluxem a co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Jaka lodowke kupic IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 21 lat temu Wiesz ja mam Beko z zamrazalnikiem na dole i jest super.Długo moze stac i w niej nie smierdzi mowi ci opłaca sie.I jaknie chcesz tej to tylko nie kupuj Amiki fuujj bedziesz załowac. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_78 Re: Jaka lodowke kupic 21 lat temu Warto też pomyśleć o lodówce energooszczędnej. Klasa A jest najlepsza i na dłuższy dystans naprawdę się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Jaka lodowke kupic IP: *.fvt.mw.tu-muenchen.de 21 lat temu Praktyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabineczka erlectrolux the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu I kropka! Stoi dłłuuuugo, pożera malutko i jest giT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpagej Re: Jaka lodowke kupic IP: 195.94.199.* 21 lat temu Ja mam electrolux-a i jestem zadowolona, klasa energetyczna A, jeśli dysponujesz większą ilością gotówki to polecam też Libherera- w tej salmej klasie energetycznej. Mnie niestety nie było na nią stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryho Re: Jaka lodowke kupic IP: 195.137.246.* 21 lat temu zależy jaką chcesz-białą czy inox biała-elektrolux, inox-gorenje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jaka lodowke kupic IP: *.crowley.pl 21 lat temu a co myslicie o whirpoloolu?? slyszyalam ze polar to beznaqdzieja, podobno splajtowal i wykupil ich wlasnie whirpool. ja mysle o zakupie whirpoola za ok 1400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Jaka lodowke kupic 21 lat temu Polecam lodówki z powłoką antybakteryjną. Napewno robi je Elektrolux, Siemens, Bosh (z tych co pamiętam). Artukuły spożywcze są bardzo długo świeże i nie schną tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś