moorva 21 lat temu jak najszybciej rozbić - rozchodzić obcierającego na pięcie buta - skóra od wewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: obcierający but IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu zalóz buta na mokre skarbetki i chodz w nim a z wyschna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: obcierający but IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Niektóre buty taki krój mają i już :) Mnie pomogło włożenie do nich cienkiej wkładki , co lekko podniosło stopę . Odpowiedz Link Zgłoś
ka1311 Re: obcierający but 21 lat temu Spróbuj po wewnętrznej stronie stłuc skórę dość porządnie młotkiem. Tak robię z każdymi za twardymi butami. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: obcierający but 21 lat temu Posmaruj skórę kremem glicerynowym do rąk, może pomoże. Ja tak zrobiłam z łapciem-klapkiem ze skory, tak mi doradził ten co je produkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
moorva Re: obcierający but 21 lat temu Dziękuję za wszystkie rady. Obtłukłam oba buty młotkiem od środka i posmarowałam w tych miejscach kremem. Pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś